aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Grunnavågen 41. En eksklusiv boligtomt med attraktiv beliggenhet i idylliske omgivelser
Velkommen til Grunnavågen 41. En eksklusiv boligtomt med attraktiv beliggenhet i idylliske omgivelser

BEKKJARVIK Grunnavågen 41

Austevoll| Eksklusiv fritidsboligtomt med attraktiv beliggenhet i idylliske omgivelser |Foreligger byggeløyve!

  • kr 2 490 000
  • BRA 275 m²
  • Prisantydningkr 2 490 000
  • Omkostningerkr 81 390
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 571 390
  • ObjektstypeTomt
  • EierformSelveier
  • Tomt1 280.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,00))   81 390,- (Omkostninger totalt)   2 571 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Tomten har en fantastisk beliggenhet på Grunnavågen, med storslått sjøutsikt og strålende solforhold. Tomten er ferdig grovplanert, og det medfølger godkjente tegninger og byggetillatelse. I tillegg følger båtfesterett. Tomten ligger i et attraktivt område, som tilbyr det beste av beliggenhet, flott natur og et fint lokalsamfunn. Det er flotte turmuligheter tilpasset hele familien, og nærhet til butikker, aktivitetstilbud og opplevelser. - 2 parkeringsplasser - Ferdig grovplanert - Byggehøyde kan heves ytterligere med 0,5 m - Byggeløyvet er gjeldende fram til 25.01.2026 - Båtfesterett - 5 min kjøring til Bekkjarvik - Flott natur Velkommen til hyggelig visning - husk påmelding hos megler!
Medfølger båtfesterett

Grunnavågen 41, Vestland

  • Tomt
    1280.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten har nydelig plassering ved sjøen.

    Beliggenhet
    Tomten har en fantastisk beliggenhet i kystperleriket på Grunnavågen, med storslått sjøutsikt og strålende solforhold. Tomten er ferdig grovplanert, og det medfølger godkjente byggetegninger. I tillegg følger båtfesterett. Tomten ligger i et attraktivt område, som tilbyr det beste av beliggenhet, flott natur og et fint lokalsamfunn. Nærmeste dagligvarebutikk er Spar Bekkjarvik, en 5. min kjøretur unna.Her finner du også et innbydende kjøpesenter. Bekkjarvik har vært et populært sted i en lang årrekke for både båt- og bobilturister. Du får en smak av ekte vestlandsk kystkultur og kysthistorie, og kan nyte fred og ro i idylliske omgivelser. Busstoppet Veivåg ligger 7 minutter gange unna, noe som gjør det enkelt å utforske nærliggende områder eller pendle til arbeid. For den turglade, finnes det flere fantastiske turløyper langs Nordsjøløyper ut mot havet, langs havet, i flott skog, eller opp mot Austevoll sine fjelltopper for praktfull rundskue over kystlandskapet. Inger Anne-løypene er også ypperlig for både rekreasjon og trim. Det er mye å se og finne på på Austevoll. Det er ypperlig for dykking og fiske. Her kan man se villlsau eller havørn, oppleve havgapskonserter, eller padle kajakk for å nevne noe. Dersom man vil koste på seg en smaksrik opplevelse kan Bekkjarvik gjestgiveri anbefales på det sterkeste. Om sommeren kan du nyte flere vakre badeplasser i nærheten og ved svabergene like ved eiendommen. Dersom du heller vil bade innendørs, kan du besøke Austevollbadet, som ligger en 20 min kjøretur unna.

    Adkomst
    Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Kjøper har en selvstendig undersøkelsesplikt. Vi anbefaler derfor en grundig gjennomgang av tomten, gjerne sammen med en bygningskyndig person. Tomten selges i forevist stand. Arbeid utført av selger: - Sprengings- og planeringsarbeid - Etablering av mur - Oppgradering av felles veg ved naustrekke - Lysstolpe med linje for straumforsyning til naust er erstatta med jordkabel

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,00))   81 390,- (Omkostninger totalt)   2 571 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.

    Info formuesverdi
    Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

    Andre utgifter
    Det gjøres oppmerksom på at det vil komme en årlig utgift for leie av båtfeste og 2 parkeringsplasser utgjør kr 5000.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4625/6/82: 11.02.2004 - Dokumentnr: 2072 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:4625 Gnr:6 Bnr:7
    12.05.2006 - Dokumentnr: 232806 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
    Knr:1244 Gnr:6 Bnr:60
    Sammenslått med denne matrikkelenhet:
    Knr:1244 Gnr:6 Bnr:86
    01.01.2020 - Dokumentnr: 65029 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1244 Gnr:6 Bnr:82
    30.12.2005 - Dokumentnr: 20557 - Best. om båt/bryggeplass Rettighet hefter i: Knr:4625 Gnr:6 Bnr:7
    Bestemmelse om garasje/parkering


    Vei, vann og avløp
    Vei: Tilkomst til eiendommen over privat vei. Vann: Privat v/Austevoll Vatn og Avløp SA Avløp: Privat avløpsanlegg i form av felles slamavskiller på tank. Avløpsanlegg er målt inn og er lokalisert på gbnr. 6/7 sin eiendom Tilknytningsgebyr og årsavgift må påregnes, samt kostnader for anlegg med vannmåler.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplaner: Id: 20130012 Navn: Austevoll kommune. Arealdel til kommuneplanen 2011-2021 Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 18.06.2013 Delarealer Delareal 1280 m² Reguleringsplan skal fortsatt gjelde Delareal 1280 m² Arealbruk: Fritidsbebyggelse, Nåværende Reguleringsplaner: Id: 19990002 Navn: Reguleringsplan for deler av gnr. 6 og bnr. 7 - Veivåg Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 25.06.2002

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med vedlegg og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen.    Dersom eiendommen har et mindre areal enn kjøperen har regnet med, utgjør dette likevel ikke en mangel med mindre arealet er vesentlig mindre enn det som er opplyst av selgeren eller selgers medhjelpere, eller disse har opptrådt særlig klanderverdig, jf. avhendingsloven § 3-3 (1).   Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (1) fravikes, og hvorvidt et arealavvik karakteriseres som en mangel, vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,00))   81 390,- (Omkostninger totalt)   2 571 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    81390

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Stian Bussesund

Megler

Stian Bussesund

97 02 12 77

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev