aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Oppgarden Styri 29! En pen og nyere frittliggende enebolig over to plan.
Velkommen til Oppgarden Styri 29! En pen og nyere frittliggende enebolig over to plan.

EIDSVOLL Oppgarden Styri 29

Nyere, frittliggende enebolig i funkisstil med parkering i carport og flotte utearealer - Barnevennlig beliggenhet!

  • kr 4 990 000
  • BRA-i 126 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 990 000
  • Omkostningerkr 125 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 115 990
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2023
  • Soverom3
  • Tomt5 586 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 124 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 125 990 Omkostninger totalt 141 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 143 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 115 990 Totalpris. inkl. omkostninger 5 131 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 133 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2. etasje.
Velkommen til Oppgarden Styri 29! Nyere, frittliggende enebolig i funkisstil over 2 plan fra 2023. Boligen inneholder en romslig gang, flislagt bad med gulvvarme og tre soverom av god størrelse i første etasje. I andre etasje er det en lys og fin stue med åpen løsning til kjøkken med glatte fronter og hvitevarer og et flislagt bad med gulvvarme. Boligen har en markterrasse på ca. 7 kvm, balkong i andre etasje på ca. 7 kvm og en takterrasse på ca. 29 kvm. Boligen har parkering i tilhørende carport, samt 2 p-plasser foran denne og bod. Boligen ligger fint til på Styri, ca 4 minutt fra Sundet som er sentrum i Eidsvoll. Her er det kommuneadministrasjon, skoler i alle trinn, barnehager, dagligvareforretninger, apotek, m.m. og gode kollektivtilbud med tog til bla. Oslo, Gardermoen og Hamar.
Takterrassen er på ca. 29 kvm.
  • Tomt
    5586m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiet tomt for sameiet. Eiendommen er seksjonert opp ihht. seksjoneringsbegjæringen. Tomten er opparbeidet med plen, vei og parkeringsareal. Det er også fellesområde med lekeplass under oppføring, like ved boligen slik at dette vil bli et meget fint sted for barn å vokse opp.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger på Styri i Eidsvoll kommune, ca 4 minutter med bil fra sentrum av Eidsvoll (Sundet). Her bor du landlig til i et rolig, men attraktivt og barnevennlig boligområde. Sundet er et sjarmerende sentrum som ligger flott og idyllisk til langs Vorma med fine rekreasjonsmuligheter. Her er den kommunale administrasjonen, dagligvarebutikker, treningssenter, frisører, tannlege, legevakt og flere servicetilbud. Eiendommen hører til Vilberg barne- og ungdomsskoler, som begge ligger ca 2,8 km unna. På Vilberg har du også Eidsvoll videregående skole og Eidsvollhallen. Det er også et godt utvalg barnehager i kommunen. Til Råholt er det ca 10 km. Her er det Amfi kjøpesenter med butikker, bank, apotek, tannlege, frisør, etc. På Råholt er det også flott svømme- og idrettshall, samt flere treningssenter. Råholt bad har et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Reiser du til Jessheim finner du i tillegg Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, teater og konserter. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Eidsvoll har mye å by på når det gjelder tur- og friluftsmuligheter både sommer og vinter. I nærområdet er det flere fine turområder i blant annet Bokkedalen, Finnkollen, Gullverket, Åsleia og til Mistberget. Det er fine skogsveier for de som liker å løpe eller sykle, elver og vann, mye bær og sopp i skogen og muligheter for jakt og fiske. Det er også flotte fiske- og båtmuligheter i Vorma og opp i Mjøsa. Fra Eidsvoll er det 4-felts motorveg hele vegen inn til Oslo og Gardermoen. Med bil tar det ca 50 min til Oslo og ca 25 min til Oslo lufthavn Gardermoen og Jessheim. For mer info se www.eidsvoll.kommune.no.

    Adkomst
    Fra E6: Ta av E6 mot Eidsvoll ved Boksrudkrysset og følg FV 181. I første rundkjøring ta til venstre på Trondheimsvegen. I neste rundkjøring ta til høyre inn på Eidsvollvegen og følg denne over Vorma til Eidsvoll sentrum. Etter brua ta rett frem i rundkjøringen og følg Fv181 (Nesvegen). I neste rundkjøring ta til høyre og følg FV 177 (Nesvegen) i ca 1,5 km og ta så til venstre inn Berte Styris veg. Hold rett frem til Oppgarden Styri. Boligen vil være merket med Aktiv "Til salgs" plakat.

    Bebyggelse
    Nærområdet består hovedsakelig av eneboliger. Det bygges også mye ut i området.

    Skolekrets
    Vilberg skolekrets.

    Offentlig kommunikasjon
    Fra Eidsvoll stasjon har du svært god kommunikasjon med tog til både Oslo lufthavn Gardermoen (9 min) og Oslo (34 min). Perfekt for pendlere! Nærmeste bussholdeplass er "Oppgarden", som ligger i Nesvegen kun 50 meter fra eiendommen. Se Ruter.no for rutetider.

    Byggemåte
    Boligen er etablert med støpt plate på mark. Veggkonstruksjon med bindingsverk av tre, utvendig kledd med stående trekledning. Taket er et flatt papptekket tak. Etasjeskiller er av tre. Vinduer med 3-lags isolerglass. Terrasser er bygget med impregnerte materialer. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    13 Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Ladepunkt i carport. 21 Er det foretatt radonmåling? - Ved bygging av bolig. Se tilstandsrapport fra takstmann. 26 Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? - Mulig asfaltering. Mulig det blir gjennomført av utbygger (JaMo).

    Innhold
    Planløsning: 1. etasje: Gang, bad og tre soverom. 2. etasje: Stue/kjøkken og bad. Utvendig bod i 1. etasje. Overflater: Gulv: Innvendig er det gulv av laminat og fliser. Vegger: Innvendige vegger har malt overflate. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Innvendige tak har malt overflate. Kjøkken: Meget pent kjøkken med mye skap- og benkeplass, samt flott kjøkkenøy med sitteplasser. Kjøkkenet har innredning med hvite, glatte fronter og benkeplaten er av laminat. Det er integrerte hvitevarer i kjøkkenet, herunder kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn, microovn, vinskap, vannstoppsystem og komfyrvakt. Bad i 1. etasje: Fint flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med nedfelt servant i baderomsinnredning, veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare glassvegger, speil med belysning og opplegg for vaskemaskin. Bad i 2. etasje: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er utstyrt med nedfelt servant i baderomsinnredning, veggmontert toalett, speil med belysning og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Kort fortalt: - Flott enebolig i funkisstil, fra 2023. - Romslig gang med flislagt gulv med gulvvarme. - Lys og trivelig stue med peisovn. - Flott kjøkken med kjøkkenøy og integrerte hvitevarer. - Vinskap i kjøkken. - Tre gode soverom, alle med garderobeskap. - Flislagt bad med gulvvarme i begge etasjer. - Påkostet med plisségardiner i hele 2. etg, samt ett vindu i 1. etg. - Screens på vinduer i stuen. - Takterrasse på ca. 29 kvm med fint utsyn og god plass til utemøblement. . - Balkong på ca. 7 kvm. - Markterrasse på ca. 7 kvm utenfor hovedsoverom. - Parkering i carport. - To ekstra biloppstillingsplasser foran boligen. - Bod i bakkant av carporten. - Fine fellesområder for sameiet som opparbeides med bla. plen, lekeplass og beplantning. - Meget fin og barnevennlig beliggenhet i Eidsvoll i et boligområdet i utvikling!

    Standard
    Boligen holder en god standard, og har utelukkende oppnådd tilstandsgrad 1 og 0 i vedlagte tilstandsrapport. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt: - Våtrom > 2. Etasje > Bad > Tilliggende konstruksjoner våtrom: Badet er nyere enn 5 år og har dokumentert utførelse. På bakgrunn av dette er det ikke foretatt hulltaking. Ved overflatesøk fra tilstøtende overflater og i våte soner er det ikke påvist unormale forhold. - Våtrom > 1. Etasje > Bad > Tilliggende konstruksjoner våtrom: Badet er nyere enn 5 år og har dokumentert utførelse. På bakgrunn av dette er det ikke foretatt hulltaking. Ved overflatesøk fra tilstøtende overflater og i våte soner er det ikke påvist unormale forhold. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Eirik Kalheim, datert 20.09.2024. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning. Lovlighet: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Godkjente byggetegninger er fremvist og gjennomgått. Det registreres ingen avvik ut i fra disse.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Eier tegner eget abonnement for tv og internett på eiendommen.

    Parkering
    Parkering i tilhørende carport, samt ytterligere to biloppstillingsplasser foran denne.

    Forsikringsselskap
    Sparebank 1 forsikring. Hver bolig tegner egen husforsikring.

    Polisenummer
    29268966

    Radonmåling
    Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

    Diverse
    Opplysninger gitt av selger: - Det er montert screens på vinduer. - Det er i forbindelse med 1 års befaringen gjort diverse utbedringer i regi av utbygger. - Det er mulig utbygger av boligene vil stå for asfaltering av fellesområdet. De er pt. i dialog med bank og asfalteringsfirma for å se etter en løsning. Eiendommen er seksjonert opp og består av 14 boligseksjoner. Det er ikke opprettet sameie enda, i påvente av at den siste boligen skal bli solgt fra utbygger. Det vil tilkomme felleskostnader for boligen ifm. sameiet den vil være en del av. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 124 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 125 990 Omkostninger totalt 141 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 143 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 115 990 Totalpris. inkl. omkostninger 5 131 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 133 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

  • Oppvarming
    Boligen varmes opp med elektriske varmekabler i gang og på begge bad. Det er peisovn for vedfyring i 2. etasje.

    Energiklasse
    B

  • Kommunale avgifter
    22605

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter vil variere årlig. Kommunale avgifter inkl.: renovasjon, feiegebyr, tilsynsgebyr, vann og avløp.

    Info om eiendomsskatt
    Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, pt. på 2,9 promille. Kommunen har ikke oppgitt sum for 2024. I 2023 ble det kun fakturert kr. 507,- for eiendomsskatt.

    Formuesverdi primær
    1162833

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    4651333

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdien er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, tv/internett, vei/vel/sameie , m.m.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3240/11/180/9: 12.09.2017 - Dokumentnr: 991239 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Stedsvarig rett til bygging, drift ,vedlikehold og fornyelse Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr:3240 Gnr:11 Bnr:180 Gjelder denne registerenheten med flere 12.09.2017 - Dokumentnr: 991239 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overført fra: Knr:3240 Gnr:11 Bnr:180 Gjelder denne registerenheten med flere 20.12.2017 - Dokumentnr: 1427635 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 9 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/14 Heftelsene omhandler rett for Elvia(tidligere Hafslund) til å anlegge kabelanlegg og drifte dette over eiendommen med adkomstrett over eiendommen og seksjoneringsbegjæringen.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for oppføring av 19 eneboliger på eiendommen Gnr. 11 Bnr. 180, datert 13.09.2024.

    Vei, vann og avløp
    Oppgarden Styri er en privat vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger. Det er installert vannmåler.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, tekniske anlegg og frisiktsone i detaljreguleringsplan for "Styri, gbnr. 10/15, 56 m.fl.". Ikrafttrådt 31.01.2017. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for 2021-2031 avsatt til nåværende boligbebyggelse. Eiendommen har byggegrunn av løsmasser, og ligger i et område i kommunen med potensiale for kvikkleireskred (type 13). På sameiets naboeiendom (Gnr. 10 Bnr. 25) er det planlagt og regulert for konsentrert småhusbebyggelse.

    Adgang til utleie
    Hele boligen kan leies ut.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 124 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 125 990 Omkostninger totalt 141 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 143 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 115 990 Totalpris. inkl. omkostninger 5 131 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 133 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

    Omk. kjøper beløp
    125990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 45.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.500,- oppgjørshonorar kr 7.000,- og visninger kr 3.000,- per stk.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 9.500,-. Utleggene omfatter foto og kommunal info. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Breen

Megler

Tommy Breen

93 22 45 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev