aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Krogsrudtunet / Oppgarden Styri! Nyoppført og stor 2-roms leilighet
Velkommen til Krogsrudtunet / Oppgarden Styri! Nyoppført og stor 2-roms leilighet

EIDSVOLL Oppgarden Styri 64 (Krogsrudtunet nr. 11)

Ny 2R selveier- / hjørneleilighet. Moderne løsninger. Downlights. Terrasse på begge sider samt hageflekk. Carport.

  • kr 3 090 000
  • BRA-i 52 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 3 090 000
  • Omkostningerkr 75 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 165 990
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2023
  • Soverom1
  • Felleskostnaderkr 1 082
  • Tomt82.69 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 090 000,- (Prisantydning)   Faste omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,00)) 78 490,- (Sum faste omkostninger) Valgfrie omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))    91 690,- (Omkostninger totalt, faste og valgfrie)   3 181 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Vi har gleden av å presentere en moderne og nyoppført 2-roms leilighet i et nytt og spennende boligfelt like utenfor Eidsvoll sentrum. Boligen har en arealeffektiv og smart planløsning og inneholder entrè/gang, stort soverom med tilknyttet bod/ teknisk rom, stue, moderne kjøkken med integrerte hvitevarer og flislagt bad/wc. Utvendig har boligen terrasse på begge sider, hageflekk og egen carport med praktisk sportsbod. Peisovn i stuen gir ekstra hygge og varme og moderne farge og materialvalg og store vindusflater gir en fin atmosfære. Det er valgt flere påkostninger som downlights og en mørk kjøkkenvariant. Fra boligen er det kort vei til Eidsvoll sentrum (Sundet) med skoler i alle trinn, butikker samt togstasjon hvor toget tar deg til Oslo på bare 35min med 3 avganger i timen!
Moderne kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer (NB! Benkeplatebit som mangler er bestilt og blir montert)

Oppgarden Styri 64 (Krogsrudtunet nr. 11), Akershus

  • Arealbeskrivelse

    Primærrom
    1. etasje: 49 kvm
    Bruksareal BRA-I
    1. etasje: 52 kvm
    Bruksareal BRA-E
    1. etasje: 5 kvm



    Tomt
    82.69m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiet tomt for sameiet. Tomteareal rundt boligen er innseksjonert som tilleggsdel til seksjon

    Beliggenhet
    Krogsrudtunet ligger i et hyggelig boligområde i Styri i Eidsvoll. Området ligger øst for Eidsvoll sentrum, Sundet. Det er forøvrig 4 km til sentrum og skoler i alle trinn samt idrettsplass, idrettshall og svømmehall. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Kiwi og Coop, sistnevnte med post i butikk. I Eidsvoll sentrum har du flere butikker, kaféer/restauranter, frisørsalonger, legekontor, tannlege, treningssentere, kino, bibliotek m.m. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun en liten kjøretur til Amfi Eidsvoll på Råholt, eller Jessheim storsenter med over 150 butikker og spisesteder i Jessheim sentrum. Styri er perfekt for den som liker turer i skog og mark. Her er det kort vei til gode friluftsmuligheter sommer som vinter. Like i nærheten finner du blant annet Styrimarka med Bokkedalen og Jøndalsvangen, med hyggelige bålplasser. Her er det et mylder av stier i fint terreng som passer både liten og stor. Ellers har du Finnkolleden med Tynsåktoppen og Wergelandsutsikten, sykkelmuligheter på fine skogsveier i Gullverket, med gruvene og Løntjernbråten (Farmengården). Tar du turen til Minneåsen finner du også flere fine turområder, og på vinteren er det preparerte skiløyper med flere traseer. Langs Vorma er det gode fiskemuligheter og båtliv på sommerstid. Ved sentrum ligger Eidsvoll togstasjon med intercitytog som bruker kun 35 min til Oslo (3 avganger i timen). Til Oslo lufthavn tar det 10 min med tog, og Lillestrøm 25 min. Ønsker du å ta bilen er det forøvrig 25 min til Oslo lufthavn Gardermoen og 55 min til Oslo sentrum.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Kombinasjon av etablert og nyetablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Byggemåte
    Det er ikke innhentet tilstandsrapport for leiligheten da denne er nyoppført og har ikke vært i bruk. Utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringslovens §12 i 5 år. Garantien er beregnet iht. opprinnelig kjøpesum.

    Innhold
    Inneholder entré/ gang med fliser og varme i gulv, flislagt bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken med 1-stavsparkett, soverom og teknisk rom / bod. Utvendig er det terrasser på begge sider og carport med sportsbod.

    Standard
    Leveranser er utført i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1. Kjøkken: Kjøkken er levert fra Norema med en mørk innredning og laminat benkeplate og integrerte hvitevarer. Bad/vaskerom: På bad / wc er det 60x60 flis på vegger og 10x10 flis på gulv i dusjsone og 30x30 på gulv for øvrig. Innredningen består av vegghengt toalett, dushjørne med dusjdører i glass og baderomsservant. Varmtvannsbereder er plassert i bod/ teknisk rom. Vegger og himlinger: Alle innvendige overflater er i gips og leveres sparklet og malt. Gulv: gulvene leveres med 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom; fliser i gang. Se forøvrig leveransebeskrivelse vedlagt i prospekt for utfyllende beskrivelse.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. I denne leiligheten er det kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som medfølger.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er tilrettelagt for fibertilkobling fra Vikenfiber. Tilkobling må bestilles selv av kjøper

    Parkering
    Parkering i egen carport i direkte tilknytning til boligen.

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Arealberegningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 19/5-2017. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 090 000,- (Prisantydning)   Faste omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,00)) 78 490,- (Sum faste omkostninger) Valgfrie omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))    91 690,- (Omkostninger totalt, faste og valgfrie)   3 181 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Varmekabler på bad, wc og gang. Peisovn i stuen. Panelovner medfølger ikke.

    Energiklasse
    unknown

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen og er ikke inkludert i felleskostnadene beskrevet ovenfor. Eidsvoll kommune har i tillegg innført eiendomsskatt.

    Info formuesverdi
    Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

    Andre utgifter
    Felleskostnader, kommunale avgifter, eiendomsskatt, innboforsikring, strøm og løpende vedlikehold.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    52/3795

    Felleskostnader pr. mnd
    1082

    Felleskostnader inkluderer
    Tv/internett, bygningsforsikring og avsetning for brøyting og vedlikehold

    Om sameiet
    Leiligheten er en del av Krogsrudtunet boligsameie som vil bestå av totalt 35 boliger fordelt på 4 rekker.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Vedtekter/husordensregler
    Utkast til budsjett og vedtekter for sameiet følger som vedlegg til salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. Det er forutsatt at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Det gjøres oppmerksom på at budsjett og vedtekter kan endres av selger forut for, eventuelt i forbindelse med, seksjonering og stiftelse av sameiet, og/eller ved sameiernes felles enighet ved stiftelse av sameiet.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3240/10/217/9: 05.06.1986 - Dokumentnr: 5414 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:10 Bnr:35 Overført fra: Knr:3240 Gnr:10 Bnr:217 Gjelder denne registerenheten med flere 29.06.2017 - Dokumentnr: 700852 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse Overført fra: Knr:3240 Gnr:10 Bnr:217 Gjelder denne registerenheten med flere 29.06.2017 - Dokumentnr: 700852 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overført fra: Knr:3240 Gnr:10 Bnr:217 Gjelder denne registerenheten med flere 29.06.2017 - Dokumentnr: 700852 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overført fra: Knr:3240 Gnr:10 Bnr:217 Gjelder denne registerenheten med flere 29.06.2017 - Dokumentnr: 700852 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om beplantning Overført fra: Knr:3240 Gnr:10 Bnr:217 Gjelder denne registerenheten med flere 04.09.2017 - Dokumentnr: 952878 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3240 Gnr:10 Bnr:217 Gjelder denne registerenheten med flere 04.09.2017 - Dokumentnr: 952878 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overført fra: Knr:3240 Gnr:10 Bnr:217 Gjelder denne registerenheten med flere 04.09.2017 - Dokumentnr: 952878 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om beplantning Overført fra: Knr:3240 Gnr:10 Bnr:217 Gjelder denne registerenheten med flere 22.09.2021 - Dokumentnr: 1174273 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 9 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 52/3795

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt midlertidig brukstillatelse

    Vei, vann og avløp
    Offentlig

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

    Adgang til utleie
    Hele leiligheten kan i sin helhet fritt leies ut

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 090 000,- (Prisantydning)   Faste omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,00)) 78 490,- (Sum faste omkostninger) Valgfrie omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))    91 690,- (Omkostninger totalt, faste og valgfrie)   3 181 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    75990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 25 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke kostnader til markedsføring og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev