aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Marius Kvalvik har gleden av å presentere Bergsvegen 3.
Aktiv Eiendomsmegling v/Marius Kvalvik har gleden av å presentere Bergsvegen 3.

FROSTA Bergsvegen 3

Gjennomgående 2-roms omsorgsbolig fra 2017 | Solrik balkong med nydelig utsikt | Parkering | Nært buss og butikker

  • kr 505 235
  • BRA-i 50 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 505 235
  • Omkostningerkr 11 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 974 578
  • EierformAndel
  • Byggeår2017
  • Soverom1
  • Andel fellesgjeldkr 458 103
  • Felleskostnaderkr 6 616
  • Tomt -
  • Eierform tomtEiet
  • 505 235 (Prisantydning) 458 103 (Andel av fellesgjeld)   963 338 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   974 578 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling v/Marius Kvalvik har gleden av å presentere Bergsvegen 3. En romslig og gjennomgående 2-roms andelsleilighet med svært sentral beliggenhet på vakre Frosta. Bussen stopper rett utenfor døra, og leiligheten har umiddelbar nærhet til to dagligvarebutikker. Leiligheten ligger i 2. etasje, og utenfor stuen nytes varme dager på en herlig balkong med fantastisk utsikt over det naturskjønne landskapet ? her skimtes fjorden i det fjerne. Verdt å merke seg: - Leiligheten ble oppført i 2017 - Felles gårdsplass for parkering - Disponerer utvendig sportsbod - Åpen stue-/kjøkkenløsning - Alle hvitevarer er integrert - Badet er utstyrt med gulvvarme - Soverom på ca. 11 kvm - Egen bod på soverommet - Balansert ventilasjonsanlegg Velkommen til visning!
Inne danner stuen og kjøkkenet et åpent allrom med integrerte hvitevarer og rom for en hyggelig, liten
spiseplass.

Bergsvegen 3, Trøndelag

  • Tomt
    nullm²

    Beskrivelse av tomt
    Beliggenheten er strålende, med gangavstand til alle hverdagsfasiliteter. Omgivelsene er landlige og naturskjønne, og fellesområdet rundt bygget er opparbeidet med store grøntarealer, diverse beplantning og en asfaltert gårdsplass for parkering.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger sentralt på vakre og naturskjønne Frosta i Frosta kommune, ca. en times kjøring fra Trondheim. Både Rema 1000 og Coop Extra nås etter noen par hundre meter, og sistnevnte holder åpent søndager ? stort enklere får man det ikke. Frosta sentrum har ellers vinmonopol, apotek, legekontor og et par spisesteder. Frosta er et eldorado for deg som er glad i å være ute, og med sitt klima og særpregede kulturlandskap er stedet perfekt for aktiviteter som fotturer, sykkelturer, fiske og båtliv. Her finnes lysløype og et mylder av merkede turstier. Gå Frostastien, opplev det rike fuglelivet på Tautra, besøk en av de historiske severdighetene eller stopp på en av gårdsbutikkene som tilbyr lokale matvarer. Frostastien går rundt store deler av Frosta, og på Tautra finner du klosterruiner fra middelalderen, samt Mariaklosteret hvor nonnene har utsalg av såper. På veien dit kan man ta turen innom Evenhus og se på helleristningene. Fra leiligheten er det kort gangavstand til flere fotballbaner, og sportssenteret Frosta ligger ca. 2,9 kilometer unna.

    Adkomst
    Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din destinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Aktiv Eiendomsmegling.

    Offentlig kommunikasjon
    Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Frosta sentrum, som ligger rett utenfor døra.

    Byggemåte
    Byggemåte er opplyst av takstmann Christer Klungerbo: Bygningen er et leilighetsbygg i to etasjer over terreng. Bygget er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med liggende trepanel. Vinduer har 2- og 3-lags glass. Taket er et saltak som er tekket med takstein.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selger (verge) har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Egenerklæring foreligger, men er ikke utfylt.

    Innhold
    Leiligheten ligger i 2. etasje og består av: Entré, stue/kjøkken, soverom, baderom, teknisk rom/bod. Det er også en utvendig bod/sportsbod på bakkeplan.

    Standard
    Entré: Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via en utvendig svalgang. Ved inngangen er det belysning, ringeklokke og plass til et kafésett. Inne ønskes man velkommen av en entré i direkte tilknytning til stuen, med panelplater og det samme laminatgulvet. Stue: Innenfor entreen danner stuen og kjøkkenet et åpent allrom, med gode lys- og utsiktsforhold via en stor vindusflate i front. Det er direkte utgang til en herlig og delvis overbygd balkong på ca. 8 kvm, med praktfull utsikt over fjorden, store åkre og fjellene i det fjerne. Belysning og utestikk er montert, og balkongen har levegg mot naboen. Stuegulvet har laminat, mens veggene er kledd med hvitmalte panelplater. De nøytrale fargevalgene gjør det enkelt å sette sitt eget preg på interiøret, og i tillegg til sofagruppe har stuen rom for en hyggelig, liten spiseplass. Kjøkken: Kjøkkeninnredningen har hvite, glatte fronter og benkeplate av laminat med nedfelt oppvaskkum. Over benken er det grå fliser, og over kokesonen er ventilator installert. Alle hvitevarene er integrert i innredningen, bestående av platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og en kombinert kjøl/frys. Bad/wc/vaskerom: Badet har et delikat uttrykk, der grå gulvfliser kombineres med hvite våtromsplater på veggene. Varmekabler og opplegg for vaskemaskin er montert, og badet har vegghengt toalett og et dusjhjørne med innfellbare dører. Den øvrige innredningen består av servant med hvite skuffer og et speilskap med belysning. Soverom og garderobe: Soverommet måler ca. 11 kvm, med laminatgulv, malte panelplater og en egen bod bak skyvedør. Her våkner man til nydelig utsikt, og soverommet innredes enkelt med skap eller andre garderobeløsninger. Ekstra lagringsplass finnes i en sportsbod på bakkeplan, med et areal på ca. 5 kvm. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2: Våtrom: Baderom Oppsummering av membran, tettesjikt og sluk Avløpsrør under servant mangler tetting rundt rørgjennomføring i vegg. Ved eventuell lekkasje fra rør vil det være større risiko for at lekkasjevann kan renne inn i veggen. Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk Det bør tettes rundt rørgjennomføring i vegg. Oppsummering av sanitærutstyr Det er ikke etablert noen drensåpning for synliggjøring av eventuelle lekkasjer fra innebygget sisterne til klosettet, og det er ikke forevist noen dokumentasjon på annen godkjent løsning. Dersom dette mangler vil det være risiko for større skade ved eventuell feil fra sisternen. Forhold som har fått TG3: Ingen.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Borettslaget har kollektiv avtale med NTE.

    Parkering
    Alle andeler har rett til 1 parkeringsplass.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges ved fullmektig. Fullmaktshaver har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    505 235 (Prisantydning) 458 103 (Andel av fellesgjeld)   963 338 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   974 578 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og gulvvarme på badet.

    Energiklasse
    B

  • Formuesverdi primær
    687633

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2613004

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    7

    Part.obl.nr.
    919808977

    Felleskostnader pr. mnd.
    6616

    Andel fellesgjeld
    458103

    Andel fellesformue
    34159

    Borettslaget
    Borettslaget Ungbo Frosta

    Borettslagets org.nr
    919808977

    Om borettslaget
    Borettslaget Ungbo Frosta er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i lagets eiendom (borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med denne. Boligene skal tilgodesees mennesker med behov for helse ? og omsorgstjenester. Frosta kommune har tilvisningsplikt for boligene og boligene er prisregulert.

    Styregodkjennelse
    En andelseier har rett til å overdra sin andel, men erververen må godkjennes av Frosta kommune for at ervervet skal bli gyldig overfor borettslaget. Det er et vilkår at andelseiere har behov for omsorgsbolig i henhold til vedtatte tildelingskriterier.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Årsregnskapet for Borettslaget Ungbo Frosta 2023 viser et positivt resultat på kr 123 992,- før skatt. Sameiets kontantbeholdning pr. 31.12.202 var kr 800 555,-. Det er ikke opplyst om planlagte endringer i felleskostnader.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 90517266654, Handelsbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 19.06.2024: 6.7% pa. Antall terminer til innfrielse: 68 Saldo per 19.06.2024: 4 581 033 Andel av saldo: 458 103 Første termin/første avdrag: 30.06.2018 ( siste termin 31.12.2057 ) Flytende rente

    Sikringsordning fellesgjeld
    Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

    Borettslagets forsikringsselskap
    Fremtind Forsikring AS

    Polisenummer felles forsikring
    26376475

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Disse følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Det må søkes til styret om husdyrhold.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 29.11.2017.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og avløp. Privat vannforsyning via Frosta Vassverk SA.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til forretning og bolig. Reguleringsplan for Frosta sentrum gjelder.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    505 235 (Prisantydning) 458 103 (Andel av fellesgjeld)   963 338 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   974 578 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    11240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 50 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 950,- oppgjørshonorar kr 4 950,- og visninger kr 2 990, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag kr 12 500,- og dokumenterte utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

Marius Kvalvik

46 30 00 46

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev