aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Løvetannstigen 2! En innholdsrik eneboligeiendom med romslig hage og tilhørende garasje.
Velkommen til Løvetannstigen 2! En innholdsrik eneboligeiendom med romslig hage og tilhørende garasje.

HOLTER Løvetannstigen 2

Frittliggende enebolig med kjeller, stor terrasse, romslig tomt og garasje - landlig og meget barnevennlig boligområde!

  • kr 3 490 000
  • BRA-i 130 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 3 490 000
  • Omkostningerkr 88 490
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 578 490
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1988
  • Soverom2
  • Tomt855.2 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Salgsoppdrag 3 490 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 87 250 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 15 100 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 88 490 (Omkostninger totalt) 103 590 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 106 390 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 578 490 (Totalpris. inkl. omkostninger) 3 593 590 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 3 596 390 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Velkommen til Løvetannstigen 2! En frittliggende eneboligeiendom med fin beliggenhet. Boligen inneholder gang, fint kjøkken med god skap- og benkeplass, lys og hyggelig stue med vedovn og varmepumpe, to gode soverom, bad, samt kjeller med flere innredede kjellerrom og boder. Det er adkomst fra stuen til en stor terrasse på ca 55 kvm, og hage med plen og beplanting. Det medfølger garasje, og det er for øvrig godt med biloppstillingsplass på egen asfalterte gårdsplass. Boligen ligger fint til på Holter i Nannestad. Her er det bla. barneskole, flere barnehager, to dagligvarebutikker, pizzeria, idrettshall og fotballbane. Ca 15 min til Nannestad sentrum der det er øvrige skoler. Med bil bil tar det ca 9 min til Ask i Gjerdrum, ca 12 min til OSL Gardermoen og Jessheim og ca 35 min Oslo.
Eiendommens hage er stor og opparbeidet med plen og beplanting.
  • Tomt
    855.2m²

    Beskrivelse av tomt
    Romslig hage som er opparbeidet med plen og beplanting. Asfaltert gårdsplass foran boligen med biloppstillingsplasser.

    Beliggenhet
    Boligen ligger fint til i rolige og barnevennlige Holter, Nannestad kommune. Området ligger sentralt til i forhold til Oslo lufthavn Gardermoen, Jessheim, Lillestrøm og Gjerdrum. Dagligvarehandelen kan bla. gjøres på Kiwi Holter eller Coop Extra, som begge ligger på Eltonåsen, ca 1,8 km unna. Her er det også bensinpumpe. Det er ca 1,5 km til Holterhallen og fotballbane, som driftes av Holter idrettsforening (HIF). Idrettslaget tilby for tiden fotball og håndball. Det er ca 12 minutter med bil til Jessheim, hvor du finner bla. storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder, kulturhus med kino og kulturskole, diverse idrettslag og foreninger, nyere svømmehall, m.m. Teigebyen er sentrum av Nannestad, og ligger ca 15 minutters biltur unna. I Teigebyen er det også idrettshall, fotballbane og nyere svømmehall. Her er også ungdomsskolen, samt videregående skole. Nannestad Torg kan by på butikker som bla. vinmonopolet, blomsterbutikk, Europris og apotek. Det er ikke langt til Romerikes fineste rekreasjonsområder i Romeriksåsen. Her gir stier og veier deg flotte turmuligheter både sommers- og vinterstid. Stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett gir gode muligheter for skiturer. Ved Åsen skistadion er det flotte lysløyper som benyttes både i treningssammenheng og til skirenn. Ellers har Nannestad skisenter i Maura, Åslia, samt Kniplia i Gjerdrum gode alpinmuligheter. Romeriksåsen har også gode muligheter for friluftsliv. Områdene er rike på både bær og sopp, og det er mange fiskevann innover i marka. Den Norske Turistforening har en rekke hytter, åpne for servering. Stordammen har gode bademuligheter og ligger i nærområdet. Ved å benytte bil tar det ca 9 min til Ask i Gjerdrum, ca 12 min til Oslo lufthavn Gardermoen og Jessheim og ca 35 min Oslo. For ytterligere informasjon om Holter se www.nannestad.kommune.no

    Adkomst
    Fra E6: ta av mot Nannestad og Gjerdrum i Skedsmovollenkrysset. Følg så Rv 120 gjennom Gjerdrum og Ask, så videre Rv 120 i ca 8 km til Eltonåsen. Ta til høyre i rundkjøringen og følg fv 178 Løkenvegen i underkant av 1 km. Ta så til høyre inn Irisvegen og du ser boligen på venstre hånd. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

    Bebyggelse
    Nærområdet består hovedsakelig av frittliggende eneboligbebyggelse.

    Barnehage/skole/fritid
    Det er ca 2,5 km til Eltonåsen skole. Eltonåsen skole er en barneskole med ca 270 elever, som ligger fint til like ved skogen. I sentrum av Nannestad finner du Nannestad ungdomsskole og Nannestad videregående skole. Ungdomsskolen har omtrent 600 elever fordelt på 8., 9. og 10.trinn, og ligger fint til ikke langt unna idrettshall og svømmehallen. Det er et godt utvalg barnehager i nærheten, både kommunale og private: Løkka barnehage (Privat) Eltonåsen Norlandia barnehage (Privat) Holter barnehage (Kommunal) Åsgreina barnehage (Kommunal)

    Skolekrets
    Eltonåsen skolekrets.

    Offentlig kommunikasjon
    Nærmeste bussholdeplass er "Irisvegen". Herfra går det noen busser om dagen til Nannestad torg, og til Eltonåsen hvor man kan bytte buss til Ask og Gardermoen. Se ruter.no for linjetabeller og rutetider.

    Byggemåte
    Boligen er etablert med ringmur av leca i kjeller. Veggkonstruksjon med bindingsverk av tre, utvendig kledd med stående trekledning. Taket er et saltak tekket med takstein. Etasjeskiller er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags glass. Terrassen er bygget med impregnert bjelkelag og terrassebord. Det er etablert et trerekkverk som er målt til ca 90 cm. Terrassen er målt til ca 55 kvm. Interessenter bes lese nøye gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja. Det var EL-kontroll av bolig i november 2023. 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. 23. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Ja. Takstmann har gjort tilstandsrapport.

    Innhold
    Overflater: Gulv: Laminat. Belegg på baderomsgulv. Vegger: Tapet og malte plater. Våtromsplater på bad. Himlinger: Himlingsplater. Kjøkken: Kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har hvite fronter og laminat benkeplate. Det er avsatt plass i kjøkkeninnredningen til hvitevarer. Bad: Bad med baderomsbelegg på gulv og våtromstapet på vegger. Badet er utstyrt med servant i baderomsinnredning, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Frittliggende enebolig med kjeller. - Gang med plass til å henge fra seg yttertøyet. - Fint kjøkken med god skap- og benkeplass. - Lys stue med utgang til terrasse. - Vedovn. - Varmepumpe. - To soverom. - Bad. - To innredede rom i kjeller. - Flere boder i kjeller. - Stor og delvis overbygget terrasse på ca 55 kvm. - Ladeboks til el-bil. - Garasje. - Asfaltert gårdsplass med gode biloppstillingsmuligheter. - Fin hage med plen og beplantning. - Fin og barnevennlig beliggenhet på Holter i Nannestad kommune.

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Våtrom > 1. Etasje > Bad > Generell: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Våtrommet har nådd en høy alder, og det kan derfor ikke gis noen garanti for tettheten til rommet. Det bemerkes likevel at rommet vil ha sin funksjon ved samme bruk som i dag. Ved en endret bruksbelastning av rommet kan det oppstå avvik. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Taktekkingen har mose og slitasje på grunn av elde. - Utvendig > Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. - Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er ingen musesperre i nedre kant av konstruksjon. Vegg mot garasje har spredte råteskader på nedre del. Vindskier og forkant bord, samt stedvis kledning, er værslitt. - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Det registreres avføring, noe som tyder på museaktivitet. - Utvendig > Vinduer: Det er avvik: Vinduene har nådd en alder (over 30 år) som erfaringsmessig tilsier at isoleringsevnen er svekket, og at punktering kan oppstå i tiden som kommer. Utover dette registrere det utvendig værslitasje på vinduene. - Utvendig > Terrassedør: Det er avvik: Ruten i døren har nådd en alder (over 30 år) som erfaringsmessig tilsier at isoleringsevnen er svekket, og at punktering kan oppstå i tiden som kommer. Utover dette registreres det utvendig værslitasje på døren. - Utvendig > Ytterdør: Det er avvik: Døren er fra byggeår og har slitasje som følge av dette. I tillegg er tetningslisten slitt og porøs. - Utvendig > Terrasse: Det er avvik: Rekkverket på terrassedelen som rager mer enn 50cm over bakken er lavere enn dagens forskriftskrav på 100cm. Det registreres værslitasje i terrassens bygningsdeler. Enkelte steder fremstår rekkverket som skjevt. Den laveste delen av terrassen fremstår nyere enn den andre, og har ikke nevneverdige avvik. - Innvendig > Overflater: Det er avvik: Den generelle tilstanden til de innvendige overflatene er noe under det man kan forvente. Dette skyldes at enkelte overflater stammer fra byggeåret, og nå er modne for utskifting og/eller oppgradering. - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Innvendig > Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe. - Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er påvist dårlig festing av trapp, noe bevegelse i trappen. - Innvendig > Innvendige dører: Det er avvik: Enkelte dører tar i karm ved lukking. Utover dette registreres det en del slitasje i overflater på dører og karmer. - Kjøkken > 1. Etasje > Kjøkken > Overflater og innredning: Det er avvik: Det registreres slitasje på benkeplaten og på skapfronter. - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. - Tekniske installasjoner > Varmepumpe: Det er avvik: Det registreres en ulyd i varmepumpen. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Klemlist rundt boligen har sluppet fra vegg. - Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Eirik Kalheim, datert 18.10.2024. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Eier tegner eget abonnement for tv og bredbånd.

    Parkering
    Parkering i tilhørende garasje, og for øvrig på egen eiendom. Det er montert ladeboks til el-bil på veggen.

    Forsikringsselskap
    Fremtind forsikring

    Polisenummer
    1067925

    Radonmåling
    Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Aktsomhetsgrad: Lav til moderat.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Salgsoppdrag 3 490 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 87 250 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 15 100 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 88 490 (Omkostninger totalt) 103 590 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 106 390 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 578 490 (Totalpris. inkl. omkostninger) 3 593 590 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 3 596 390 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Det er varmepumpe og vedovn i 1. etasje. I kjelleren er det elektriske panelovner.

    Energiklasse
    D

  • Kommunale avgifter
    10671

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter vil variere årlig. Vann leveres fra Gimlivann, og kostandene for dette kommer i tillegg til de øvrige oppgitte kommunale avgiftene. Vann faktureres etter forbruk.

    Info om eiendomsskatt
    Det er pt. ikke eiendomsskatt i Nannestad kommune.

    Formuesverdi primær
    780206

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    3120822

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdien er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet kommunale avgifter, vannavgift, snøbrøyting, strømforbruk, forsikringer, tv/internett, m.m.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv eiendomsmegling Jessheim samarbeider med Aurskog Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3238/61/143: 18.07.1988 - Dokumentnr: 7292 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3238 Gnr:61 Bnr:16 01.01.2020 - Dokumentnr: 300699 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0238 Gnr:61 Bnr:143 01.01.2024 - Dokumentnr: 250585 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3036 Gnr:61 Bnr:143 Heftelsene omhandler registeringen av eiendommen.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for bolig Løvtannstien 2, Holter (gnr/bnr) 61/143 datert 02.03.1989. Det er i den midlertidige brukstillatelsen anmerket følgende forhold: - Trapp foran stuedør mangler. Før trapp er satt opp, må stuedør holdes forsvarlig avstengt. - Rekkverk på kjellerdør mangler. - Dører i kjeller settes inn. - Pipe pusses over tak. - Beslag på pipe mangler. - Det må monteres stigetrinn forbi pipe på taket. Nederste trinn skal ha festekroker for stige. - En del planering på tomten. - Det må sørges for fall ut fra huset på min 1:50 i minst 2 meters bredde. Det foreligger byggetegning for eneboligen, datert 21.04.1988. Det foreligger byggetegning for garasje.

    Vei, vann og avløp
    Boligen har innkjøring i et kryss mellom kommunal vei og privat vei. Boligen er tilknyttet privat vannverk. Vann fra Gimlivann. Boligen er tilknyttet offentlig avløp.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for 2018-2035 avsatt til nåværende boligbebyggelse og hensynssone ifm. gul støysone. Kommuneplaner under arbeid: Id: KP2023-2040. Navn: Kommuneplanens arealdel 2023-2040. Status: Planforslag. Plantype: Kommuneplanens arealdel. Områdeanalyse fra Norkart: - Kvikkleire: Navn: Elton. Faregrad: Middels. - Løsmasser N50/N250: Løsmassetype: Hav- og fjordavsetning, sammenhengende dekke, ofte med stor mektighet. Infiltrasjonsegenskap: Uegnet. Grunnvann: Ikke grunnvannspotensial i løsmassene. - Lufthavn - Restriksjonsplaner for Avinors lufthavner: 1.) Rullebaneretning: Restriksjonstype: Kronisk flate. Navn: ENGM. Antall: 2. 2.) Rullebaneretning: 1. Restriksjonstype: Innflygingsflate. Navn: ENGM. Antall: 1. 3.) Rullebaneretning:19. Restriksjonstype: Utflygingsflate. Navn: ENGM. Antall:1. - Marin grense: Eiendommen er under marin grense. - Mulighet for marin leire: Mulig marin leire: svært stor. Løsmassetype: Hav- og fjordavsetning, sammenhengende dekke, ofte med stor mektighet. - Støykartlegging veg etter T-1442: Lavt støynivå. Kategori: G. - Støysoner Avinors lufthavner: Lavt støynivå. Kategori: G. Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

    Adgang til utleie
    Hele eiendommen kan leies ut.

    Verneklasse/sefrak
    Eiendommen ligger innenfor område for kulturmiljø. Navn: Kringler - Hovin. Området er et fredet kulturmiljø som Riksantikvaren har fredet etter kulturminnelovens § 20. Disse har like sterkt vern som andre fredete kulturminner. Et freda kulturmiljø er et område der kulturminner inngår som del av en større helhet eller sammenheng. Et freda kulturmiljø kan bli freda av Kongen for å bevare området sin kulturhistoriske verdi.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Salgsoppdrag 3 490 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 87 250 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 15 100 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 88 490 (Omkostninger totalt) 103 590 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 106 390 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 578 490 (Totalpris. inkl. omkostninger) 3 593 590 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 3 596 390 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    88490

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.500,- oppgjørshonorar kr 7.000,- og visninger kr 2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 35.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 8.500,-. Utleggene omfatter foto, kommunal info og tinglysningsgebyr. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Eiendomsmegler MNEF

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev