aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Haugvegen 9 i Hurdal. En sjarmerende hytteperle med nydelige utsiktsforhold til Hurdalsjøen og skogkledde åser.
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Haugvegen 9 i Hurdal. En sjarmerende hytteperle med nydelige utsiktsforhold til Hurdalsjøen og skogkledde åser.

HURDAL Haugvegen 9

Trivelig hytte på stor og solrik tomt med badestamp ? ditt perfekte fristed i Hurdal!

  • kr 1 490 000
  • BRA-i 74 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 1 490 000
  • Omkostningerkr 56 390
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 546 390
  • ObjektstypeFritidseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår1965
  • Soverom3
  • Tomt3 925.5 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 1 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,00))   56 390,- (Omkostninger totalt)   1 546 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning Haugvegen 9.
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av ønske velkommen til Haugvegen 9 i Hurdal! Denne idylliske hytta har en stor, solrik og usjenert tomt på 3.925,5 m² med vakker utsikt mot Hurdalsjøen. Her får du et flott uteområde med stor terrasse, nedfelt badestamp og mulighet for utedusj med sommervann fra bekk. Hytta har et sjarmerende interiør med praktisk kjøkken, koselig stue med åpen teglsteinspeis og Jøtul-ovn. Det er tre soverom, hvorav to har smarte overkøyer og hovedsoverommet har plass til både dobbeltseng og køyeseng. Badet er utstyrt med dusjkabinett, Cinderella forbrenningstoalett og varmtvannsbereder. Stor tomt med plen, to boder og låve/uthus. Parkering på tomten, det er vinterbrøyting som gjør at man kan parkere der om vinteren også. Velkommen til visning!
Velkommen inn! Et overbygget inngangsparti tar deg videre til en lysmalt entré med knaggrekke og oppbevaringshyller. Det er plass til kommode og annet oppbevaringsmøbel.

Haugvegen 9, Akershus

  • Tomt
    3925.5m²

    Beskrivelse av tomt
    Denne idylliske hytta har en stor, solrik og usjenert tomt på 3.925,5 m² med vakker utsikt mot Hurdalsjøen. Her får du et flott uteområde med stor terrasse, nedfelt badestamp og mulighet for utedusj med sommervann fra bekk.

    Beliggenhet
    Hurdal er en naturskjønn kommune i Viken fylke, omtrent en times kjøring nord for Oslo. Området er kjent for sin vakre natur med Hurdalssjøen som et sentralt blikkfang, omgitt av store skogområder og åser. Hurdal byr på rike friluftsmuligheter, med godt tilrettelagte turstier, skiløyper, og et alpinanlegg som er populært om vinteren. Kommunen har også et aktivt miljø for jakt, fiske og annen utendørsaktivitet. Sentrumsområdet i Hurdal har en sjarmerende, landlig atmosfære med lokale butikker, kaféer og viktige fasiliteter. Det er et voksende lokalsamfunn med fokus på bærekraft, og kommunen er blant annet kjent for sitt økosamfunn på Økolandsbyen. Hurdal tilbyr et fredelig bomiljø med kort vei til storbyens fasiliteter, samtidig som det gir en nærhet til naturen og en rolig livsstil. For barnefamilier og naturentusiaster er Hurdal et attraktivt område med gode oppvekstvilkår og et trygt lokalsamfunn.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp AKTIV-visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Spredt fritidsbebyggelse.

    Byggemåte
    UTVENDIG Fritidsbolig med tekket saltak. Yttervegger i antatt binningsverk bekledd med panel. Etasjeskiller i trebjelkelag. Bygget er fundamentert med ringmur til antatt faste masser. INNVENDIG Vegger: Malte panel. Panel på bad. Gulv: Malt tregulv. Belegg på bad. Himlinger: Panel på innvendige takoverflater.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selger kommenterer at gulvet på kjøkkenet er noe skjevt og at det er bygget ny terrasse av ufaglært/egeninnsats/dugnad.

    Innhold
    1.etg: Entré, kjøkken, stue, bad og 3 soverom. Entré: Hytta har en romslig og praktisk entré med gode hylleløsninger for oppbevaring. Her er det også adkomst til krypkjeller, samt plass for varmtvannsbereder med sluk i gulvet. Elskap med skrusikringer er plassert i entréen. Kjøkken: Det praktiske Ikea-kjøkkenet har grå, profilerte fronter og en stilfull heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum. På sommeren kan en frittstående oppvaskmaskin kobles til sommervann og kran på ytterveggen, noe som gir ekstra komfort under hyttesesongen. Stue: Stue og spisestue er delvis åpne mot kjøkkenet, og har en innbydende atmosfære. Den åpne teglsteinspeisen gir et lunt og koselig uttrykk, mens Jøtul-ovnen sørger for god varme på kalde dager. En nyere panelovn er også montert for ekstra oppvarming. Soverom: Hytta har tre soverom med god plassutnyttelse. To av rommene har plassbygde overkøyer med madrasser på henholdsvis 1,20 og 1,40 meter, som gir romslige soveplasser. Hovedsoverommet har plass til en dobbeltseng, i tillegg til en frittstående køyeseng, perfekt når det er behov for flere soveplasser. Bad: Badet er funksjonelt utstyrt med dusjkabinett, servant og Cinderella forbrenningstoalett. Aggregat og pumpe sørger for vannforsyning fra vanntank til varmtvannsberederen, slik at både dusj og vask fungerer effektivt.

    Standard
    Tg3 - Store eller alvorlige avvik Innvendig > Krypkjeller ? Det er stedvis påvist fuktnivå som tilsier at konstruksjonen kan ha fuktskader. ? Det er i krypkjeller konstatert omfattende fukt-/råteskader. Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt ? Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. ? Det er ikke membran/tettesjikt på våtrommet. Rom uten sluk. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Sikringsskap med skrusikringer plassert i entré. Samsvarserklæring på selve anlegget er ikke fremlagt. Tg er gitt på grunnlag av besvarte kontrollspørsmål i samsvar med selger og må ikke forveksles med en elkontroll. Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Taktekking Utvendig > Nedløp og beslag Utvendig > Veggkonstruksjon Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Utvendig > Vinduer Utvendig > Vinduer - 2 Utvendig > Dører Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Utvendig > Utvendige trapper Utvendig > Andre utvendige forhold Innvendig > Overflater Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Innvendig > Radon Innvendig > Pipe og ildsted Gå til side Innvendig > Innvendige dører Gå til side Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater vegger og himling Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater Gulv Våtrom > 1. Etasje > Bad > Ventilasjon Kjøkken > 1. Etasje > Kjøkken > Avtrekk Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Ventilasjon Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tomteforhold > Drenering Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Tomteforhold > Terrengforhold Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Parkering på tomten, det er vinterbrøyting som gjør at man kan parkere der om vinteren også.

    Forsikringsselskap
    Wathercircle

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,00))   56 390,- (Omkostninger totalt)   1 546 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    Elektriske panelovner. Åpen teglsteinspeis og Jøtul-ovn.

    Energiklasse
    G

  • Kommunale avgifter
    5475

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter inkluderer renovasjon, feieavgift og eiendomsskatt.

    Formuesverdi primær
    226200

    Formuesverdi primær år
    2022

    Andre utgifter
    Det betales veiavgift kr. 1000,- for sesongen 2023/2024 for hytteiere med bruk av Haugvegen.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3242/2/10: 06.04.1966 - Dokumentnr: 1508 - Bestemmelse om gjerde Meglers kommentar: Det skal holdes pent og nødvendig gjerde rundt eiendommen. Kjøper har rett til å nytte gardsvegen og frem til Parkeringsplassen på "Haug Søndre", mot at han tar sin del av de framtidige vedlikeholdsutgiftene, samt rett til å parkere inntil to-2-bilder på den opparbeidede parkeringsplass. Ingen bygning må føres opp nærmere naboeiendom enn 5-fem-meter. Kjøper forplikter seg til ikke å henlegge klosettavfall, søppel eller liknende, slik at det blir sjenerende eller skjemmende. 21.08.1965 - Dokumentnr: 3618 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3242 Gnr:2 Bnr:9 01.01.2020 - Dokumentnr: 646589 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0239 Gnr:2 Bnr:10 01.01.2024 - Dokumentnr: 237848 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3037 Gnr:2 Bnr:10 06.04.1966 - Dokumentnr: 1508 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3242 Gnr:2 Bnr:9 21.04.1967 - Dokumentnr: 1876 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3242 Gnr:2 Bnr:1 Rettighet hefter i: Knr:3242 Gnr:2 Bnr:4 Rettighet hefter i: Knr:3242 Gnr:2 Bnr:6 Rettighet hefter i: Knr:3242 Gnr:2 Bnr:9 Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere Meglers kommentar: De overnevnte gnr. og bnr. gir gnr. 2 og gnr. 10 (denne eiendommen) rett til å kjøre gutua med bil, frem til hytta både sommer og vinter. Gutua kan ikke på noen måte stenges for ferdsel for dyr. Retten innskrenker ikke grunneierens rettigheter på noen måte.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er ikke mottatt byggetegninger. Megler har derfor ikke kunnet kontrollere hvorvidt dagens bygninger og planløsning (herunder formål/bruk) er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak. I følge opplysninger fra kommunen foreligger det verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres.   Ovennevnte medfører at man ikke vet hvorvidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. En konsekvens av lovlighetsmangler kan for eksempel være at kommunen gir pålegg om tilbakeføring av det ulovlige tiltaket. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.       

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen ligger til privat vei og det betales veiavgift, ca. kr. 1000,- pr. år. Det er ikke offentlig vann/avløp - mulighet for å benytte sommervann.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et uregulert område. Eiendommen er avsatt til LNFR område (Landbruks-, natur, og friluftsområde samt reindrift) i kommuneplanen. Dette betyr at området som hovedregel ikke kan utvikles med tanke på boligbygging eller annet bebyggelse, fordi det blant annet skal tas hensyn til f.eks. allemannsretten, naturvern, landbruk eller friluftsliv. I LNFR område kan det være bygge- og deleforbud, i tillegg er det ikke sannsynlig at man får godkjent bruksendring av eksisterende bygninger eller godkjent oppføring av bygninger i strid med hovedregelen. I arealdelen i kommuneplanen kan det fremkomme opplysninger om virkningen av LNFR kategorien. Reguleringen gjelder fremtidige tiltak, dvs. eksisterende hus og fritidsboliger kan nyttes i tråd med tidligere gitte kommunale tillatelser, men reguleringen kan få konsekvenser ved eventuell gjenreisning, for eksempel etter brann. Oppføring av nye boliger i LNFR område kan ikke skje uten etter dispensasjon eller som følge av bestemmelsene i reguleringsplanen. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon. Kommuneplaner Id 02391701 Navn Kommuneplanens arealdel 2018 - 2040 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 13.06.2018 Bestemmelser - https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3242/02391701/Dokumenter/kommuneplanbestemmelser-2018-2040%20endret%20270819.pdf Delarealer Delareal 3 926 m Arealbruk Landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR) (utgått),Nåværende OmrådenavnLNFR_

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    1 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,00))   56 390,- (Omkostninger totalt)   1 546 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    56390

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 43 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6500,- og visninger kr 3000, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev