aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Dølihagan 17 B! En pen halvpart tomannsbolig over to plan beliggende i barnevennlig område på Jessheim.
Velkommen til Dølihagan 17 B! En pen halvpart tomannsbolig over to plan beliggende i barnevennlig område på Jessheim.

JESSHEIM Dølihagan 17 B

Fin halvpart tomannsbolig med 3 soverom, romslig terrasse og tilhørende garasje - attraktiv og barnevennlig beliggenhet!

  • kr 4 790 000
  • BRA-i 104 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 790 000
  • Omkostningerkr 134 190
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 924 190
  • ObjektstypeTomannsbolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1984
  • Soverom3
  • Tomt248.2 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,00))   134 190,- (Omkostninger totalt)   4 924 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Velkommen til Dølihagan 17 B! En pen og velholdt halvpart tomannsbolig over to plan. Boligen inneholder entre med plass til å henge fra seg yttertøyet, lys stue med vedovn, flott Nettoline kjøkken med integrerte hvitevarer, tre gode soverom, bad med flislagt gulv og gulvvarme og praktisk toalettrom. Utgang fra stuen til en stor og skjermet terrasse på hele 29 kvm. Det medfølger garasje i rekke, samt utebod. Svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Jessheim, ca 1 km sør for Jessheim sentrum. Det er kort gangavstand til skole og barnehager, samt Jessheim sør med dagligvarebutikk. På Jessheim er det blant annet storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder, kulturhus med bibliotek og kino, idretts- og ny svømmehall, samt gode kollektivforbindelser til bla. Gardermoen og Oslo.
På terrassen er det terrassemarkise.

Dølihagan 17 B, Akershus

  • Tomt
    248.2m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiendommen rundt boligen er pent opparbeidet med hekk rundt terrasseplattingen for skjerming, samt platting ved inngangsparti. Videre er det gruset gårdsplass foran boligen med gode biloppstillingsmuligheter.

    Beliggenhet
    Boligen ligger i populære Dølihagan som er sør på Jessheim, ca 15 minutters gange fra sentrum. Dette er et svært barnevennlig boligområde med kort gangavstand til Døli barneskole, Allergot ungdomsskole og flere barnehager. Det er også kort avstand til offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Jessheim storsenter byr på over 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. På Jessheim sør, i gangavstand fra boligen er næringsområde Byporten Jessheim. Her finner du bla. Rema 1000, veterinær, Thansen, Rusta og Evo treningssenter. I Gystadparken er det flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Landhandleri. På andre siden av veien er bilbyen på Jessheim med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. På Jessheim er det flere idretts- og fritidstilbud. Ved Jessheim stadion ligger flotte Jessheim is- og flerbrukshall, som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Skøyter, curling og kjelkehockey er det også mulighet for. Jessheimbadet åpnet dørene i samme område i juni 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Du finner også flere treningssentre på Jessheim. Det er flere flotte friluftsområder i nærheten i Jessheimmarka og på Gystadmarka, men bla turstier, soppløype og oppkjørte skiløyper om vinteren. På andre siden av Jessheim sentrum er flotte Nordbytjernet. Nordbytjernet har fine badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper mot Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 43.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Det er kort vei ut til E6 for rask transport til Oslo og OSL Gardermoen og videre veiforbindelser via E16 for kommunikasjon til hele det sentrale Østlandsområdet. Det tar ca 10 minutter med bil til hovedflyplassen på Gardermoen og ca 35 minutter til Oslo.

    Adkomst
    Fra E6. Ta av mot Jessheim i Jessheim syd krysset og hold rett frem i rundkjøringen mot Jessheim sentrum. Ta så første vei til venstre inn Renalstuvegen. Dølihagan vil da være første vei på venstre hånd. Følg veien helt inn og du får boligen på din venstre side. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

    Bebyggelse
    Nærområdet består av rekkehus, eneboliger og leiligheter. Det er også kort vei til Døli skole og Jessheim sør forretningsområde som også ligger i nærheten.

    Skolekrets
    Døli skolekrets.

    Offentlig kommunikasjon
    Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass heter "Dølihagan" og herfra går det buss ca hver time til Oslo Lufthavn Gardermoen og Jessheim stasjon. Fra Jessheim stasjon går det ofte tog i retning Lillestrøm (ca 30 min) og Oslo S (ca 40 min), samt busser til flyplassen og Eidsvoll.

    Byggemåte
    Boligen er etablert med støpt plate på mark. Veggkonstruksjon av bindingsverk, utvendig kledd med liggende trekledning. Saltak tekket med betongstein. Etasjeskiller av tre. Vinduer med 3-lags isolerglass. Romslig terrasse med impregnert bjelkelag, på ca 29 kvm. Interessenter bes lese nøye gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    - Bra fra 2017 utført av Romerike Bad AS. Det ble lagt nytt gulv på badet ifm. dette. - Lagt varmekabler bad, lagt varmekabler stue, skiftet el-anlegg. Utført av Oneco Elektro AS. - Bytte av utvendig tak. Utført av Godt Håndtverk AS.

    Innhold
    Planløsning: 1. etasje: Entre, gang, stue, kjøkken, toalett. 2. etasje: Gang, 3 soverom og bad. Overflater: Gulv: Laminat og teppegulv. Fliser på baderomsgulv. Vegger: Malte overflater. Baderomsplater på baderomsvegger. Himlinger: Malt overflate. Downlights. Kjøkken: Flott Nettoline kjøkken fra 2017 med mye skap- og benkeplass. Kjøkkenet er vinkelformet og har glatte fronter og laminert benkeplate. Mellom kjøkkenbenken og overskap er det montert dekkplater. Det er integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin i kjøkken, samt avsatt plass til frittstående kjøleskap. Kun integrerte hvitevarer medfølger. Bad: Fint bad med flislagt gulv med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning med speil og belysning, dusjhjørne med innfellbar dusjdør, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Toalett: Wc-rom i 1. etasje innredet med servant i servantskap og toalett. Kort fortalt: - Pen halvpart tomannsbolig med god planløsning. - Entre med plass til å henge fra seg yttertøyet. - Flott kjøkken fra 2017 med mye skap- og benkeplass. - Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin i kjøkken. - Lys og romslig stue. - 3 gode soverom, alle i 2. etasje. - Walk-in closet ved hovedsoverom. - Vedovn og varmepumpe. - Romslig bad/vaskerom. - Toalettrom i 1. etasje. - Stor skjermet terrasse på ca 29 kvm, skjermet med hekk. - Utebod ved inngangsparti. - Garasjeplass. - Godt med biloppstillingsplasser ved boligen. - Meget barnevennlig beliggenhet på Jessheim med kort vei til skole, barnehager og ca 1 km til sentrum.

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Undersiden av undertak og innvendig side av vindski er ikke overflatebehandlet. Sørvegg har kledning med værslitasje. Ved en fremtidig oppgradering av fasader bør det legges til rette for bedre utlufting av kledningen. Det anbefales å skifte deler av kledningen på sørvegg. - Utvendig > Vinduer: Vinduer har nådd en alder (over 30 år). som erfaringsmessig tilsier at isoleringsevnen er svekket. Enkelte vinduer tar i karm ved lukking. For å lukke dette avviket må vinduene skiftes. Det anbefales som et strakstiltak å justere vinduer. - Utvendig > Balkongdør 2. etasje: Dører med vindusglass som har passert 30 år, har erfaringsmessig svekket isoleringsevne. For å lukke dette avviket, må døren skiftes. men det er ikke umiddelbare behov for dette. - Utvendig > Terrasse inngangsparti: Det registreres slitasje i terrassebordene. For å lukke dette avviket må enkelte bord skiftes ut. Det bemerkes at det ikke er umiddelbare behov for dette. - Utvendig > Hovedterrasse: Terrassebordene på innerste halvdel av terrassen har en del slitasje etter vær og vind. For å lukke avviket må bordene skiftes. Det bemerkes at det ikke er umiddelbare behov for dette. - Innvendig > Overflater: Det registreres knirk i laminatoverflater. Dette kan skyldes feil montering eller at innredning er plassert på gulvet, som igjen fører til at gulvet ikke kan bevege seg tilstrekkelig. Det anbefales nærmere undersøkelser for å fastsette eventuelt tiltak. - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det bør gjennomføres radonmålinger. - Innvendig > Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe. Det bør foretas nærmere undersøkelser av pipeløp. - Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. - Spesialrom > 1. Etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom. - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør-system. Levetids-avvik gjelder for kobberrør fra byggeår. Det må monteres tettemuffer i enden av varerørene. Det er ikke behov for utbedring av kobberrør i dag, da det fungerer. Men det bør holdes under oppsyn i tiden som kommer. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. - Tekniske installasjoner > Varmesentral: Det opplyses om behov for service. Men at anlegget fungerer i dag. Det anbefales å utføre en service på varmepumpen. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Det bør etableres tilfredsstillende avrenning eller lekkasjesikring ved varmtvannstank. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Det foreligger samsvarserklæring for ''diverse el-montasje'' i 2017. Men det er ikke spesifisert hva slags arbeider som er gjort. Det anbefales en utvidet el-kontroll. - Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. - Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vann- og avløpsledninger. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. 1. etasje: Det har tidligere vært en bod tilstøtende entre. Idag er denne fjernet. Dette er en søknadspliktig omdisponering. 2. etasje: Bod i 2. etasje er fjernet og er idag en del av gangen. Dette er en søknadspliktig omdisponering. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Eirik Kalheim, datert 23.04.2024. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Eier tegner egen avtale for tv og internett på eiendommen.

    Parkering
    Parkering i tilhørende garasje i rekke, samt biloppstillingsplass på gårdsplass utenfor boligen.

    Forsikringsselskap
    Gjensidige forsikring.

    Radonmåling
    Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

    Diverse
    Kommunen opplyser at eiendommen er berørt av støy fra vei/jernbane. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,00))   134 190,- (Omkostninger totalt)   4 924 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Boligen oppvarmes med vedovn i stue. Elektriske varmekabler på stue og kjøkken, samt bad i 2. etasje.

    Energiklasse
    F

  • Kommunale avgifter
    10144

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter vil variere.

    Info om eiendomsskatt
    Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

    Formuesverdi primær
    1080743

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    4322971

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kommunale avgifter, forsikringer, strømforbruk, velavgift, m.m.

    Årlig velavgift
    8000

    Velforening
    Det er pliktig medlemskap i Døli Vestre Grendelag. Grendelaget har engasjert Solibo som forretningsfører. Grendelaget har ett felles lån i DNB oppført pt.: Lånet ble tatt opp i 2023, og saldo per 01.04.24 er kr. 108 503 ,-. Hver boligeier betaler velkontigent for drift av grendelaget, vedlikehold og drift av garasjene og forretningsførselen.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3209/132/196: 18.01.1985 - Dokumentnr: 520 - Erklæring/avtale PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING/VELFORENING M.V. MED FLERE BESTEMMELSER 19.09.1984 - Dokumentnr: 8270 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3209 Gnr:132 Bnr:140 01.01.2020 - Dokumentnr: 787659 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:132 Bnr:196 01.01.2024 - Dokumentnr: 231497 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:196 Heftelsene omhandler pliktig medlemskap i velforeningen med bestemmelser, registering av eiendommen og omnummering ifm. to kommuneendringer.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligen, datert 24.10.1984. Daværende gjenstående arbeider var melding av ildsted og brannmur, løfting av avtrekkskanalene og anlegget, arbeid på isolasjonen, planering av eiendommen og montering av pipebelag og takstige. Det foreligger godkjente byggetegninger på eiendommen.

    Vei, vann og avløp
    Boligen ligger til offentlig vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for "Døli vestre" med bestemmelser. Vedtatt 31.08.1979. Endringer: bebyggelsesplan vedtatt 15.03.1983. Avsatt i kommuneplanen til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplanen for Jessheim til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 16.06.2014.

    Adgang til utleie
    Boligen kan leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,00))   134 190,- (Omkostninger totalt)   4 924 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    134190

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,75% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.500,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 36.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  7.000,-. Utleggene omfatter foto, takst og forretningsførerinfo. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev