aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Holtegutua 22 B! En pen og innholdsrik eneboligeiendom med god beliggenhet på Sand.
Velkommen til Holtegutua 22 B! En pen og innholdsrik eneboligeiendom med god beliggenhet på Sand.

JESSHEIM Holtegutua 22 B

Velholdt og påkostet enebolig med flott hage, garasje, hagestue med jacuzzi og to store terrasser med fine detaljer!

  • kr 6 500 000
  • BRA-i 299 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 6 500 000
  • Omkostningerkr 168 340
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 668 340
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1984
  • Soverom3
  • Tomt835.3 m²
  • Eierform tomtFestet
  • Salgsoppdrag 6 500 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 162 500 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 4 600 (Transportgebyr bortfester) 15 100 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 168 340 (Omkostninger totalt) 183 440 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 186 240 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 6 668 340 (Totalpris. inkl. omkostninger) 6 683 440 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 6 686 240 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Velkommen til Holtegutua 22 B! Dette er en fin og oppgradert enebolig over første etasje og kjeller. Boligen inneholder bla. et meget pent og påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele, spisestue, stue med flott gasspeis, tre gode soverom, gang med skyvedørsgarderobe, to bad, innredet kjellerrom og praktisk vaskerom. Tilhørende garasje. Pen hage med plen og beplantning rundt huset. To store terrasser på hhv. 32 og 34 kvm, og flott hagestue med gulvvarme og skyvedør i glass, innredet med tilhørende jacuzzi og bar. Fin beliggenhet på Sand like utenfor Jessheim sentrum. Det er gangavstand til skole, barnehager, dagligvarebutikk og kollektivtransport. På Jessheim finner du alt av servicetilbud og fasiliteter. Med bil tar det ca. 4 min til sentrum og ca. 6 min til Gardermoen.
Boligen har et påkostet og velutstyrt kjøkken med mye skap- og benkeplass.

Holtegutua 22 B, Akershus

  • Tomt
    835.3m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiendommen har en pen tomt som er opparbeidet med hage plen, beplanting og hekk. På fremsiden av boligen er det en stor gruset gårdsplass med biloppstillingsmuligheter. En eller flere grensepunkt er ikke koordinatfestet eller er koordinatfestet med lav nøyaktighet.

    Beliggenhet
    Boligen har en meget flott beliggenhet i et etablert boligområde på Sand, vest for Jessheim sentrum, i Ullensaker kommune. Herfra er det nærhet til skole, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og dagligvarebutikk. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Gardermovegen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Jessheim Storsenter et moderne kjøpesenter med over 140 ulike butikker og tilknyttede virksomheter. Jessheim kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Det er nyere idrettsanlegg på Jessheim, og lokallagene tilbyr et godt utvalg av ulike idrettslag og fritidstilbud. Det er kort avstand fra boligen til Olaløkka fotballbane. Det er også et nyere treningssenter like ved Kiwi - Fitnesspoint. På Gystadmarka på Jessheim finner du også øvrige tilbud innen friidrett, ishockey, svømming, ballsporter, m.m. Ikke langt unna eiendommen finner man historiske Raknehaugen og Ljøgodttjern naturvernområde. Raknehaugen er Nord-Europas største gravhaug. Sagnet sier at det er gravlagt en konge ved navn Rakne i full utrustning mellom to hvite hester her. Det ligger også flere mindre gravhauger i området. Benker og gapahuk er satt opp ved Raknehaugen. Grytehullsjøen Ljøgodttjern med kantsoner er vernet som naturreservat. Fra Olaløkka på Sand går det løyper i skogområdet Vestmoen og Ringbanen på Gardermoen til Nordbytjernet. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Her er det koselige badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no.

    Adkomst
    Fra E6: Ta av på Jessheim nord og følg Fv 1566 forbi Gardermoen Park. I rundkjøringen ved Møller bil, ta til venstre inn Vilbergvegen. Følg denne i ca 1,5 km og du vil finne Holtegutua 22 B på din høyre hånd. Du kan også ta av på Jessheim syd og kjøre via Jessheim sentrum til Sand.

    Bebyggelse
    Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

    Barnehage/skole/fritid
    Fra eiendommen er det kort vei til Hovin barneskole. Skolen har for tiden ca. 277 elever fordelt på 1.- 7. trinn med 43 ansatte. Det er også SFO tilbud ved skolen. Eiendommen tilhører videre Nordby ungdomsskole, som ligger på Jessheim, ca. 3 km unna. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Jessheim videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

    Skolekrets
    Hovin skolekrets.

    Offentlig kommunikasjon
    Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er "Sand" som ligger ca. 450 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Jessheim sentrum, 6 min til Oslo lufthavn, 11 min til Kløfta, 22 min til Lillestrøm, 25 min til Strømmen og 32 min til Oslo S. Det er gode kollektivforbindelse til Oslo med tog, fra både Jessheim og Gardermoen.

    Byggemåte
    Det er byggegrunn av løsmasser. Boligen er etablert med grunnmur/ringmur av leca. Veggkonstruksjon med bindingsverk av tre, utvendig kledd med liggende trekledning. Taket er et saltak tekket med takstein. Etasjeskiller er et trebjelkelag. Vinduer med 3-lags glass. Hagestuen er bygget med trekonstruksjoner, kledd med liggende trekledning, og har pulttak. Fronten består av skyvedører med glass. Varmekabler i gulv i hagestuen som er oppført på støpt såle. Terrasse utenfor stuen, bygget med stein, impregnerte lekter og terrassebord av kompositt. Terrassen er målt til ca. 32 kvm. Terrasse ved hagestuen bygget med stein og impregnerte bjelkelag. Terrassebord av kompositt. Terrassen er målt til ca. 34 kvm. Terrasse ved inngangsparti bygget med impregnert bjelkelag og terrassebord. Terrassen er målt til ca. 11 kvm. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja. Nytt bad ved soverom ca år 2000. Full rehabilitering. Utført av Comfort Jessheim. 5 Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? - Har hatt fuktinnsig i kjeller. 8 Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? - Sprekker i grunnmur. 11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært. Elektriker Henrik Greeny har byttet sikringsskap i 2024. Lader elbil i 2022 samme firma. Endret diverse kurser i forbindelse med jacuzzie og varmelamper ca 2016 Næss Installasjon. Øvrig arbeid utført av Gardermoen Elektro. 13 Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Ja. Satt opp i 2022. Gardermoen elektro. 16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, av faglært. 3 nye terrasser og oppsatt hagestue i 2017. Utført av Bielskis Bygg.

    Innhold
    Overflater: Gulv: Innvendig er det gulv av parkett, fliser og belegg. Fliser på baderomsgulv. Vegger: Veggene har malte plater. Fliser og våtromstapet. Himlinger: Innvendige tak har malt trepanel. Kjøkken: Meget pent og påkostet kjøkken med kjøkkenøy, og mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har mørke, glatte fronter og keramisk benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer fra Miele av høy kvalitet, herunder induksjonsplatetopp, stekeovn, stekeovn med mikro, kombidampovn, vakumeringsskuff og oppvaskmaskin. Kombidampovnen er tilkoblet vann og avløp. Videre er det også kaffemaskin påkoblet vann, og vinskap i innredningen. Stort side by side Samsung kjøleskap med isbitmaskin og Sodastream som er påkoblet vann. Det er også montert Qooker vask med ett-greps blander blandebatteri med mulighet for kokende vann. Bad: Fint flislagt baderom med gulvvarme. Rommet har innredning med nedfelt servant i baderomsinnredning, toalett og dusjhjørne med glassvegger. Bad: Sjarmerende baderom innredet med fliser under våtromstapet og fliser på gulv med gulvvarme. Badet er innredet med dusjkabinett, toalett og servant i servantskap. Vaskerom: Praktisk vaskerom i kjelleren, innredet med belegg på gulv, gulvvarme og våtromstapet på vegger. Innredet med skap- og benkeinnredning, skyllekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kort fortalt: - Frittliggende enebolig med fin og barnevennlig beliggenhet. - Entré med plass til å henge fra seg yttertøyet, samt stor skyvedørsgarderobe like innenfor. - Delikat og påkostet kjøkken med kjøkkenøy og hvitevarer fra Miele. - Integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, stekeovn med mikro, kombidampovn, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin, vinskap, vakumeringsskuff og kaffemaskin. - Frittstående Samsung side- by side kombiskap med isbitmaskin og sodastream. - Qooker vannkran med kokende vann på kjøkken. - Spisestue. - Lys stue med gasspeis. - Tre gode soverom, alle med skyvedørsgarderobeskap. - To bad med flislagt gulv og gulvvarme. - Praktisk vaskerom i kjeller med gulvvarme. - Innredet kjellerrom med delvis gulvvarme - To boder i kjeller. - Spesialtilpasset lameller i stue og spisestue. - Phillips hue lamper inne og i hagen. - Dørklokke med kamera. - Robotgressklipper. - Hage med plen og beplanting. - 2 fontener i hagen. - Gass utekobling. - Flott hagestue med jacuzzi og stor terrasse rundt på ca. 34 kvm. - Stor terrasse på ca. 32 kvm med overbygg, terrassemarkise og varmelamper. - Tilhørende garasje med el-bil lader. - Gårdsplass med gode parkeirngsmuligheter. - Fin og barnevennlig beliggenhet på Sand med kort vei til skoler, barnehager, dagligvarebutikk og kollektivtransport.

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Utvendig > Terrasse 1: Det er avvik: Det mangler rekkverk på terrassen. Terrasser som rager mer enn 50 cm. over terreng skal sikres med rekkverk. - Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Generell: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Våtrommet har nådd en høy alder, og det kan derfor ikke gis noen garanti for tettheten til rommet. Det bemerkes likevel at rommet vil ha sin funksjon ved samme bruk som i dag. Ved en endret bruksbelastning av rommet kan det oppstå avvik. - Våtrom > 1. Etasje > Bad > Generell: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Våtrommet har nådd en høy alder. Det kan derfor ikke gis noen garanti for tettheten til rommet. - Tomteforhold > Drenering: Det mangler, eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler, utvendig fuktsikring av grunnmuren ved kjeller/underetasje. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Det registreres også slitasje i taksteinenes overflate. - Utvendig > Nedløp og beslag: Det er avvik: Renner, nedløp og beslag har nådd halvparten av sin levetid. Utover dette er det påvist at endelokk mot vindskibord er stedvis utette. - Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er avvik: Utvendige fasader har områder med værslitasje. Det bemerkes at dette ikke gjelder alle fasader. - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er avvik: Loftet er en skadeutsatt konstruksjon. Tatt i betraktning at taktekkingen har nådd halvparten av sin levetid, kan det ikke utelukkes at avvik kan oppstå i tiden som kommer. - Utvendig > Vinduer: Det er avvik: Vinduene har nådd en alder (over 30 år) som erfaringsmessig tilsier at isoleringsevnen er svekket, og at punktering kan oppstå i tiden som kommer. Det registreres også stedvis værslitasje på vinduene utvendig side. - Utvendig > Terrasseskyvdedør: Det er avvik: Ruten i døren nådd en alder (over 30 år) som erfaringsmessig tilsier at isoleringsevnen er svekket, og at punktering kan oppstå i tiden som kommer. Utover dette er døren tung og åpne/lukke. Det tetningslisten er skadet og har redusert funksjon. - Utvendig > Terrasse 2: Det er avvik: Det er påvist manglende rekkverk på terrassen som er 91cm over bakkenivå. - Utvendig > Trapp ved inngang: Det er avvik: Det er påvist manglende rekkverk på sidene. - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Innvendig > Rom Under Terreng: Det er avvik: Overflatesøk på fuktutsatte steder viser nivåer over det som er akseptabelt. Utover dette er det flere steder observert synlig mineralutslag på vegger mot terreng. - Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. - Innvendig > Innvendige dører: Det er avvik: Det registreres at enkelte dører tar i karm ved åpning og lukking. - Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom: Det er avvik: Det registreres ved overflatesøk i rommet forhøyede fuktverdier. Trolig kan dette ses i sammenheng med målte verdier i punkt om rom under terreng. - Våtrom > 1. Etasje > Bad 2 > Overflater vegger og himling: Det er avvik: Det er påvist at elastisk fuge stedvis har sluppet i dusjsonen. - Våtrom > 1. Etasje > Bad 2 > Overflater Gulv: Det er avvik: Det er påvist sprekker i elastiske fuger langs gulvet. - Våtrom > 1. Etasje > Bad 2 > Sluk, membran og tettesjikt: Det er avvik: Halvparten av forventet brukstid på sluk og membran er oppbrukt. - Våtrom > 1. Etasje > Bad 2 > Ventilasjon: Rommet har kun naturlig ventilasjon. - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Elektrisk skjult/åpent anlegg med automatsikringer. Dette er en forenklet kontroll begrenset til de spørsmål og undersøkelser som forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel) § 2-18 inneholder. Dette kan ikke sammenlignes med en kontroll utført av offentlig myndighet (Det lokale eltilsyn) eller registrert elektrovirksomhet, og en bygningssakkyndig har verken kompetanse eller lov til å foreta en slik kontroll. Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede kontrollen som forskriften inneholder. El-anlegget kan ha feil og mangler som en slik forenklet undersøkelse ikke vil avdekke. Vær derfor oppmerksom på denne risikoen, og søk videre veiledning eller få en fullstendig kontroll utført av registrert elektrovirksomhet. - Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Det er avvik: Det er registrert et horisontalt riss. Dette er såpass gjennomgående og er observert på flere vegger mot terreng. Dette tyder på at det er høyt jordtrykk mot grunnmuren. - Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Elektrisk anlegg: 1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)? Nei. 2. Når ble det elektriske anlegget installert eller sist gang totalt rehabilitert (årstall)? Med totalt rehabilitert menes fullstendig utskiftet anlegg fra inntakssikring og videre. 1984 Nyanlegg byggeår. 3. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet? Ja. 4. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999? Ja Følgende arbeider er gjort i 2024: - Renovasjon av sikringsskap. - 8stk 10A - 8stk 16A - 1stk 16A 3-fas - Øke Overbelastningavern til 63A Eksisterer det samsvarserklæring? Ja. 5. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet - Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år? Nei. 6. Forekommer det ofte at sikringene løses ut? Nei. 7. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg? Nei. 8. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank. Nei. 9. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet? Nei. Inntak og sikringsskap: 10. Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger? Nei. 11. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer? Ja. 12. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll? Ja Ettersom anlegget ikke er dokumentert i sin helhet, og de opplyste arbeidene kun anses som en utvidelse og endring, anbefales det en utvidet kontroll av det elektriske anlegget. Denne kontrollen må utføres av enten Elvia eller i henhold til NEK405-2 (periodisk kontroll av bolig). Det er viktig at kontrollen utføres av et godkjent foretak. Eventuelle avvik som avdekkes, må utbedres og dokumenteres før de kan tas med i denne rapporten. Lovlighet: Enebolig: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. - 1. etasje: Tidligere var det et vaskerom som nå er blitt en del av kjøkkenet. Kjøkkenet har fått en åpen løsning mot det som tidligere er benevnt som allrom. - Kjeller: Det er tegnet inn dusj, badstu og wc tilstøtende vaskerom og kjellerstue. Disse rommene er idag en bod. Deler av kjelleren er innredet for varig opphold. Kjelleren i sin helhet tilfredsstiller ikke krav til rømning og dagslysflate. Kjelleren er derfor ikke godkjent for varig opphold. Hagestue: Det foreligger ikke tegninger. Vær oppmerksom på at når tegning(er) ikke er fremlagt for takstingeniøren kan det ikke utelukkes ulovligheter som ellers kunne vært avdekket. Opplysninger gitt av eier: - Kjøkken er nytt for 3 år siden. - Tidligere trerekkverk for trapp til kjeller er fjernet og det er etablert et lukket rekkverk. - Det er etablert to terrasser, og vinterhage er etablert på på støpt plate av betong. Drenering på vegg mot terrassen er skiftet i 2016. - Terrasse med trapp ved inngangsparti. - Det skiftet til større garasjeport i garasjen. - Halve garasjen har nytt gulv. - Byttet kledning på vegg mot veien i 2023. - Kledning på garasjevegg mot nabo er skiftet i 2024. - Det er gjort utvidelses og rehabilitering av det elektriske anlegget. - Bad i 1. etasje totalrenovert i 1999. - Det er montert gasspeis i 1. etasje i 2017. Øvrige ildsteder er fjernet i forbindelse med dette. Det er utført kontroll på denne i 2024. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Eirik Kalheim, datert 10.10.2024. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Følgende medfølger i handelen: - Jacuzzi av merket Hotspring. - Bar og diverse utstyr i hagestuen. - Lameller i hagestue, stue og spisestue. - Robotgressklipper. - Ring dørklokke med kamera. - Samsung kjøle- og fryseskap med Sodastream og isbitmaskin. - Fastmonterte varmelamper. - Gass-skap med 4 stk 30 kg flasker. - Gass utekobling. - Phillips hue lamper inne og i hagen. - Hvitevarer integrert i kjøkken. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Eier tegner eget abonnement for tv og bredbånd.

    Parkering
    Parkering i tilhørende garasje med el-bil lader og på egen gårdsplass foran boligen. Elektrisk garasjeport til garasjen.

    Forsikringsselskap
    If Skadeforsikring

    Polisenummer
    1110232

    Radonmåling
    Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det må påregnes flystøy over eiendommen da eiendommen ligger innenfor gul støysone på Avinors støysonekart.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Salgsoppdrag 6 500 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 162 500 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 4 600 (Transportgebyr bortfester) 15 100 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 168 340 (Omkostninger totalt) 183 440 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 186 240 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 6 668 340 (Totalpris. inkl. omkostninger) 6 683 440 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 6 686 240 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Boligen varmes opp elektrisk med gulvvarme på begge bad, vaskerom, deler av gang og kjellerrom i kjeller og på kjøkkenet. Det er en elektrisk panelovn på ett soverom. Det er elektriske varmekabler på utvendig trapp til kjeller. For øvrig gasspeis i stuen.

    Energiklasse
    G

  • Kommunale avgifter
    34350

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter vil variere årlig.

    Info om eiendomsskatt
    Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

    Formuesverdi primær
    1596463

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    6385850

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdien er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, vedlikehold, m.m.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv eiendomsmegling Jessheim samarbeider med Aurskog Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3209/152/5/6: 12.02.1952 - Dokumentnr: 415 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Festetid: 99 år ÅRLIG AVGIFT NOK 125 ETTER LÅN ELLER BIDRAG AV DET OFFENTLIGE FRA 01 01 1952 PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN MED FLERE BESTEMMELSER Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Nye vilkår 01.01.2020 - Dokumentnr: 136622 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:152 Bnr:5 Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2024 - Dokumentnr: 236479 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3033 Gnr:152 Bnr:5 Gjelder denne registerenheten med flere Heftelsene omhandler festekontrakten med vilkår. Vilkårene er bla. plikt for festeren til å betale kommunale avgifter knyttet til eiendommen, plikt til å ha gjerde rundt eiendommen, samtykke fra grunneier til ekspropriasjon, plikt til å delta i vedlikehold av andel vei på feltet, forbud mot å drive forretningsdrift på eiendommmen, plikt til å hente inn grunneiers samtykke ved kvegdrift på eiendommen, m.m.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger en midlertidig brukstillatelse for eneboligen, datert 10.07.1984, og en revidert midlertidig brukstillatelse for nybygget bolig, datert 28.03.1996. Daværende gjenstående arbeider var del av innredning av kjeller, forskriftmessig rekkverk til kjellernedgang og forutsetning for omlegging av vannledning. Det foreligger godkjente byggetegninger for eneboligen, datert 08.11.1983.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen ligger til offentlig vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger. Vannmåler er ikke installert.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Grenser inntil reguleringsplan for "Sandområdet". Stadfestet 16.04.1975. Eiendommen er berørt av flystøysoner ifm. hovedflyplassen. Fylkeskommunen planlegger nytt fortau langs veien i Holtegutua fra Gardermoenvegen og til Olaløkka fotballbane.

    Adgang til utleie
    Dersom ny fester ikke selv skal bo i huset er ikke tillegget til festekontrakten gyldig og grunneier ber om å bli kontaktet for å vurdere saken på nytt. Kontraktstillegget er ugyldig dersom ny fester er en juridisk person.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.  Bortfester har legalpant for utestående festeavgift.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Salgsoppdrag 6 500 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 162 500 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 4 600 (Transportgebyr bortfester) 15 100 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 168 340 (Omkostninger totalt) 183 440 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 186 240 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 6 668 340 (Totalpris. inkl. omkostninger) 6 683 440 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 6 686 240 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    168340

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,80% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 500 ,- oppgjørshonorar kr 7 000 ,- og visninger kr 3 000 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 9 500 ,-. Utleggene omfatter pant m/urådighet, fotograf, kommunale opplysninger og tilstandsrapprt. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid, oppad begrenset til kr  20 000  ,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Breen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Tommy Breen

93 22 45 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev