aktiv-eiendomsmegling

KIRKENÆR Myrbakkvegen 11

Hyggelig 3-roms leilighet i 2. etasje med sentrumsnær og fin beliggenhet på Kirkenær - Egen garasjeplass - To boder!

  • kr 2 000 000
  • BRA-i 75 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 2 000 000
  • Omkostningerkr 51 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 051 240
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2007
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 500
  • Tomt1 760.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 000 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 50 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 51 240 Omkostninger totalt 61 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 64 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 051 240 Totalpris. inkl. omkostninger 2 061 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 064 440 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2. etasje.
Hva med ei 3-roms leilighet med sentrumsnær beliggenhet på Kirkenær? Vi har gleden av å presentere Myrbakkvegen 11 som er en leilighet som del av en firemannsbolig oppført i 2007. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og holder en gjennomgående lys og fin standard. Dette er en leilighet med praktisk planløsning, to soverom, flislagt bad, innvendig og utvendig bod for å nevne noe. Fra stuen er det utgang til vestvendt terrasse med overbygg i tillegg til liten uteplass tilknyttet inngangspartiet. Her bor du fint til i et hyggelig nabolag og med nærhet til alt du trenger i hverdagen. Merk deg dette: - Lys og innbydende 3-roms leilighet - Egen garasjeplass - Vestvendt terrasse med overbygg - Nærhet til alt

Myrbakkvegen 11, Innlandet

  • Tomt
    1760.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiertomt for sameiet med fellesarealer som er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer. Ifølge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 1 760,4 m² og et oppgitt areal på 2 232 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger fint til i sentrumsområdet, og bare noen hundre meter unna renner Glomma forbi. Dette er et familievennlig og relativt nyetablert boligområde med gangavstand til barnehage, barneskole med idrettsplass og til Kirkenær sentrum med butikker og flere servicetilbud. Idrettshallen som ligger i kort avstand fra eiendommen har tilknytning til kommunens sentralidrettsanlegg hvor det er mye aktivitet for barn og unge. Det finnes ca. 160 lag og foreninger i kommunen så her er det tilbud til de fleste. Det er nærhet til naturen med skog og vann, samt gode muligheter for mange friluftsaktiviteter i kort avstand fra hjemmet. Eiendommen ligger nær fine turområder som gjør området attraktivt for en aktiv familie. Her kan du ta beina fatt på en løpe- eller rusletur i rolige omgivelser eller ta fram sykkelen og benytte deg av de gruslagte vegene i nærområdet. I kort avstand fra boligen ligger også flere småsjøer, samt Glomma med bade- og fiskemuligheter på sommerhalvåret. Fra boligen er det kun ca. 30 minutter i bil til Kongsvinger med byfasiliteter, servicetilbud, sjukehus og et stort utvalg av forretninger. I tillegg er det kun ca. 20 minutter i bil til Flisa.

    Adkomst
    Se kartskisse.

    Byggemåte
    Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Jan Martin Rønning ved Øystein Opås takstforretning AS. Leilighetsbygg oppført i 2007. Leiligheten har malte trevinduer med 2-lags isolerglass, en malt hovedytterdør med glassrute og en malt balkongdør i tre med 2-lags isolerglassfelt. Det er en vestvendt delvis overbygget treterrasse og en nordvendt terrasse som utgjør inngangsparti. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Bad - Sluk, membran og tettesjikt: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det er ikke fremvist dokumentasjon for løsninger og materialvalg på våtrommet. - Bad - Sanitærutstyr og innredning: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på sanitærinstallasjoner. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Radon: Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad. Det anbefales på generelt grunnlag at det utføres radonmålinger i samtlige boliger i Norge. - Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. - Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 7. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Svar: Dårlig trekk, litt avhengig av været. Ved inspeksjon av feier, sa han at jeg må slippe inn luft når jeg tenner i ovnen. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av faglært. Tak over veranda. Arbeid utført av Tor Arne Skasberg.

    Innhold
    Leiligheten inneholder: 2. etasje: Gang, bod, stue, kjøkken, to soverom og bad. Bod. Med leiligheten følger også garasjeplass til en bil i halvdel av dobbeltgarasje. Ovennevnte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport og hvor disse arealmålingene er basert på Norsk Standard 3940: 2023 Areal- og volumberegninger av bygninger. Arealet gjelder for tidspunktet da bygningen(e) ble målt. Beskrivelse av rom er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktene «Standard» og/eller «Ferdigattest/brukstillatelse». Arealbegreper: BRA-i (internt bruksareal) - Bruksareal av boenheten(e) innenfor omsluttende vegger. BRA-e (eksternt bruksareal) - Bruksareal av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne/disse. BRA-b (innglasset balkong mv.) - Bruksareal av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten(e). TBA (terrasse- og balkongareal/åpent areal) - Arealet av terrasser, åpne balkonger, verandaer eller altaner tilknyttet boenheten(e).

    Standard
    Velkommen Inngangsparti med takoverbygg og plass til liten sittegruppe. Herfra er det adkomst til utvendig bod og til selve leiligheten. Du møtes av en lys gang hvor det god plass til skap for oppbevaring. Stue Trivelig stue med fint lysinnslipp og nøytrale overflater. I stuen kan du innrede med TV-krok i den ene enden og med spisestuebord i den andre. Midt i rommet er det vedovn som sørger for jevn og god temperatur. Fra stuen er det utgang til vestvendt og skjermet terrasse med takoverbygg. Kjøkken Pent kjøkken med innredning i vinkel. Innredningen har profilerte fronter i malt utførelse. Laminat benkeplate og nedfelt, rustfri vask med sidefelt. Det er flislagt benkerygg mellom over- og underskap. Det er avsatt plass til frittstående komfyr, kjøle- og fryseskap og oppvaskmaskin. Om ønskelig er det plass til et mindre kjøkkenbord. Soverom Leiligheten har to soverom hvor det er plass til seng og nattbord. Begge rommene har skap, hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe. Bad Nøytralt og flislagt bad med varmekabler i gulvet. Baderomsinnredning med skap og speil med lys i overkant. For øvrig gulvstående toalett, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er fiber på eiendommen.

    Parkering
    En garasjeplass som halvpart av dobbeltgarasje følger leiligheten og en egen gjesteparkering (plassen ved siden av garasjen nærmest plenen). Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder for sameiet.

    Diverse
    Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2010, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2030. Feiing ble utført siste gang i 2024. Tilsyn ble sist gang utført i 2022, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 000 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 50 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 51 240 Omkostninger totalt 61 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 64 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 051 240 Totalpris. inkl. omkostninger 2 061 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 064 440 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    - Vedovn i stuen. - Panelovn i stuen og på ett soverom. - Varmekabler på badet.

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    19615

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 19.615,- for 2023. I disse inngikk eiendomsskatt, feiing, renovasjon samt vann- og avløpsgebyrer. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunker. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

    Formuesverdi primær
    528544

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2008457

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet "Kommunale avgifter" og "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    1/4

    Felleskostnader pr. mnd
    500

    Felleskostnader inkluderer
    Per 17.09.2024 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 500,-. Felleskostnadene dekker brøyting, strøing og bygningsforsikring.

    Om sameiet
    Eierseksjonen er del av et sameie bestående av totalt 4 eierseksjoner. Det innbetales felleskostnader til sameiet. Det er ikke kjent om det er utarbeidet vedtekter eller husordensregler for sameiet.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3417/18/86/3: 10.04.1997 - Dokumentnr: 1294 - Erklæring/avtale I HENHOLD TIL AVTALE AV 16 10 1996 MELLOM BJØRN ENGER OG RIMI NORGE AS FORPLIKTER BJØRN ENGER ELLER FREMTIDIGE EIERE AV GNR 18 BNR 25 I GRUE,IKKE Å LEIE UT TIL DAGLIGVAREFORR. Overført fra: Knr:3417 Gnr:18 Bnr:86 Gjelder denne registerenheten med flere 23.11.1998 - Dokumentnr: 3191 - Rettighet Rettighetshaver: Rabatthuset Kirkenær AS Org.nr: 974 426 145 LEIE AV NÆRINGSLOKALE Leietid 10 år Fra dato 01/06/1997 Leie: Fra 01 01 98 er leien 2,8 % av nto.omsetn.(brto.- mva) Bestemmelser om regulering av leien Kan ikke framleies uten samtykke av hjemmelshaver/utleier Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3417 Gnr:18 Bnr:86 Gjelder denne registerenheten med flere 30.04.2003 - Dokumentnr: 863 - Rettighet Rettighetshaver: Ting Og Tang Kirkenær AS Løpenr: 6326300 LEIE AV NÆRINGSLOKALE Leietid 10 år Fra dato 01/01/2003 Bestemmelser om regulering av leien Bestemmelser om forlengelse Kan ikke framleies uten samtykke av hjemmelshaver/utleier Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3417 Gnr:18 Bnr:86 Gjelder denne registerenheten med flere 02.07.2007 - Dokumentnr: 533340 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/4

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det ble utstedt ferdigattest for 4-mannsbolig i 2021 og for garasje i 2013. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen av 4-mannsboligene. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

    Vei, vann og avløp
    Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Kirkenær sentrum, fra 2001. Reguleringsformål for eiendommen er kjørevei og annen veigrunn. Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Kirkenær sentrum, fra 2005. Reguleringsformål for eiendommen er boliger. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Grue kommune fra 2013, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 000 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 50 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 51 240 Omkostninger totalt 61 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 64 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 051 240 Totalpris. inkl. omkostninger 2 061 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 064 440 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    51240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 14.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Marielle Skoglund Skybakmoen

Megler

Marielle Skoglund Skybakmoen

95 43 47 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev