aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Waldemar Carlsens veg 16!
Velkommen til Waldemar Carlsens veg 16!

KONGSVINGER Waldemar Carlsens veg 16

Velholdt og innholdsrik enebolig med hybelleilighet i veletablert og attraktivt nabolag!

  • kr 4 300 000
  • BRA-i 209 m²
  • 5 soverom
  • Prisantydningkr 4 300 000
  • Omkostningerkr 108 740
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 408 740
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1973
  • Soverom5
  • Tomt1 196.2 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 300 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 107 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 108 740 Omkostninger totalt 123 840 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 126 640 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 408 740 Totalpris. inkl. omkostninger 4 423 840 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 426 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etg.
Eneboligen ligger i et veletablert boligfelt på populære Langeland. Dette er et barnevennlig område, med kort avstand til barneskole og barnehage. Det er gangavstand til sentrum med forretninger, spisesteder og aktivitetstilbud mm. Solrik tomt. Eneboligen inneholder kjøkken, stue/spisestue, bad og 3 soverom på hovedplan. I 2. etasje er det en gang og to loftsrom. I kjelleren er det innredet hybelleilighet med egen inngang, som inneholder gang, kjøkken, stue, bad, 2 soverom og bod. Boligen er mye oppgradert i senere år, bla. med noen nye overflater i 1. etasje, ny drenering, noen nye vinduer og nye inngangsdører. Kjelleren ble pusset opp i sin helhet fra 2015. Badet i 1. etasje må påregnes oppgradert. Ønsker du god plass til hele familien, eller kanskje leieinntekter? - Valget er ditt!
Romslig kjøkkeninnredning

Waldemar Carlsens veg 16, Innlandet

  • Tomt
    1196.2m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er tilnærmet flat og er enkelt opparbeidet og beplantet. Gruset innervei og biloppstillingsplass. Det er gode solforhold på tomten. Oppgitt areal er omtrentlig. Oppmålte grenser er usikre. Se vedlagt grunnkart.

    Beliggenhet
    Eneboligen ligger i et veletablert boligfelt på populære Langeland. Dette er et barnevennlig område, med kort avstand til barneskole og barnehage. Det er gangavstand til sentrum, hvor man finner de fleste bymessige fasiliteter som kjøpesenter, dagligvareforretninger, kino, svømmehall, sykehus, idrettsanlegg og kaféer m.m. Det er heller ikke lange avstanden til skog og mark og strandpromenaden med gode tur- og aktivitetsmuligheter året rundt. Meget gode solforhold. Kongsvinger by har det aller meste by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger.

    Barnehage/skole/fritid
    Barna i dette området sokner til Langeland skole (1 km) og Kongsvinger ungdomsskole (3,1 km). Til NTG-U Kongsvinger (8-10 kl.) er det ca. 2,7 km. Gangavstand til videregående skoler og høyskolen. Nærmeste barnehage er Vangen barnehage, som ligger ca. 700m unna boligen. Til Langeland barnehage er det ca. 1,1 km. Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Eiendommen har gangavstand til det aller meste. Perfekt for den aktive familie. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre.

    Offentlig kommunikasjon
    Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass er Øvre Langelandsveg med linje 700, 702, 704 og 750 og ligger ca. 400m unna boligen. Kongsvinger stasjon ligger ca. 2,9 km unna boligen.

    Byggemåte
    Enebolig bygget i 1973. Byggegrunn er ikke kjent. Drenering fra 2021. Betongfundament og plasstøpt betonggrunnmur som innvendig er isolert med siporex. Ringmur under sportsbod er bøyd innover. Tak tekket med Icopal Decra takplater. Forkantblekk, takrenner og nedløp i lakkert metall. Enløps elementpipe i lecastein. Vanlig bindingsverkskonstruksjon isolert med 10 cm mineralull. Stående utvendig malt panel. Panelen er slitt og det er synlig råte i noe panel. Saltak i trekonstruksjoner, isolert med 10 cm mieralull. Malte trevinduer med 2-lags isolerglass og ventil i karm 1 etg. fra 1985-1986-1988. I kjeller er det vinduer fra 2015 m/2-lag isolerglass og ventil i karm. På 1 soverom i 2 etg. er det et vindu med 2-lags isolerglass fra 2017. Malte koblet vinduer fra byggeår. Malte inngangsdører fra 2015 med glass i dørblad. Terrassedør fra byggeår m/2-lag isolerglass. Takoverbygget inngangsparti på 3 m2 i trekonstruksjoner. Spaltegulv. Spotlight i takutsikk v/inngangsparti. Trapp til terreng.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Pkt 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. Nytt bad i kjeller. Filssenteret Pkt 2,1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - Alt er nytt Pkt 2,2. Er arbeidet byggemeldt? - Flissenteret. Pkt 4. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? - Ja, kun av faglært. Ny hovedvannledning inn med stoppekran. Haget Rørleggerbedrift AS Pkt 5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? - Hadde fukt i kjeller så ble lagt ny drenering, pigget ut og støpt nytt gulv på begge soverom. Pkt 8. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? - På betongveg under bod ute Pkt 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Nytt elanlegg i kjeller og noe i 1. etg. Nytt inntaksskap med 2 målere og nye sikringsskap i begge boenheter. Bygde Elektrikeren AS Pkt 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Elvia har hatt elsjekk og feil som ble oppdaget er utbedret. Pkt 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av faglært. Ny taktekking ca. 2004. Arbeid utført av: Ukjent. Pkt 17. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? - Kjellerleilighet. Pkt 17,1. Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene? - Kongsvinger Kommune. Pkt 18. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? - Kjellerleilighet Pkt 18,1: Er innredning/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? - Kongsvinger kommune.

    Innhold
    1. etasje: Entré, gang, bad/vaskerom, 3 soverom, kjøkken og stue og sportsbod 2. etasje: Gang, loftrom/bod, loftrom/bod Kjeller: Gang, 2 soverom, bad/vaskerom, stue, kjøkken og bod

    Standard
    Boligen er mye oppgradert i senere år, bla. med noen nye overflater i 1. etasje, ny drenering, noen nye vinduer og nye inngangsdører. Kjelleren ble pusset opp i sin helhet fra 2015, og er innredet som hybelleilighet. Det er egen inngang, men det også adkomst fra 1.etasje. Så hybelleilighet er ikke en separat boenehet. Oppe i 2. etasje er er det innredet to loftrom som ikke er søkt om. Overflater: Pene innvendig overflater med en normal bruksslitasje. De fleste overflater i 1. etg. og kjeller er oppgradert i perioden 2015 - 2023. Malte lister. Gulv med fliser, laminatgulv (m/noe svell på eldre overflater) og lakkert furu gulv. Vegger med malt mdf. veggplater, tapet, panel, malt panel og slette malte vegger. Tak med slette malt flater, Tak-ess, malt panel og panel. Svingtrapp med åpne opptrinn fra 1. etg. til kjeller. Lakkert furuvanger, rekkverk og håndlist. Det er kun en håndlist. Formpressede dører, malte glatte dører og fyllingsdør i furu. Kjøkken i 1. etasje: Køkkeninnredning med melaminbelagte skrog og malte fyllingsdører og fronter. Et høyskap. Laminat benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Fliser mellom benk og overskap. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilatorhette over platetopp. Kjøkken i kjeller: Kjøkkeninnredning fra 2015 med melaminbelagte skrog og malte slette dører og fronter. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Fliser mellom benk og overskap. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator over komfyr. Bad i 1.etasje: Eldre bad/vaskerom med vinylbelegg m/oppbrett på gulv, fliser på vegger og malt slett tak. Inneholder benk med heldekkende vask, speil m/overlys, overskap, høyskap, frittstående klosett, porselensvask, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk i tak. Bad i kjeller: Bad/vaskerom fra 2015 som er bygget av fagfolk. Badet har fliser med varme på gulv, fliser på vegger og malt slett tak. Inneholder benk med heldekkende vask, overskap m/speildøer og overlys, frittstående klosett, og dusjhjørne med to glassdører. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk på vegg. Annet: Garderobeskap i 5 soverom. Plassbygget seng i ett soverom i 2. etasje. Tekniske installasjoner: Vannrør i rør i rør system samt kobberrør fra byggeår på hoveddelen av anlegget. Ute vannkran. Avløpsrør av plast Ventilasjon gjennom veggventiler, ventiler i vinduskarmer og vinduer som kan åpnes. Mekanisk avtrekk på bad/vaskerom og kjøkken. To 200 l varmtvannsberedere fra 2015, plassert i kjellerbod. Sikringsskap med automatsikringer, oppgradert i 2015. Ny strømmåler, monert ute. Fiber bredbånd. Brannslukker og røykvarslere i huset. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Veggkonstruksjon - Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Konsekvens/tiltak: Råteskadet trekledning må skiftes ut. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Takkonstruksjon/Loft - Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Konsekvens/tiltak: Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser. Innhent dokumentasjon, om mulig. Vinduer - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på vinduer fra byggeår 1985-1986 og 1988. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Det bør påregnes utskifting av vinduene fra byggeår 1985-1986 og 1988. Dører - Terrassedør fra byggeår. Konsekvens/tiltak: Det må påregnes en oppgradering av terrassedør fra byggeår. Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger Innvendige dører - Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Konsekvens/tiltak: Det bør foretas tiltak på enkelte dører. Bad/vaskerom i 1. etasje > Sanitærutstyr og innredning - Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. Eldre innredning. Konsekvens/tiltak: Påregn en oppgradering. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter - Grunnmuren har sprekkdannelser. Ringmur under sportsbod v/inngangsparti har bøyd seg mye innover boden. Konsekvens/tiltak: Lokal utbedring må utføres. Ringmur må sjekkes og utbedres. TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Nedløp og beslag - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Konsekvens/tiltak: Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav. Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Skjevhet er målt i stue i kjeller. Konsekvens/tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Rom Under Terreng - Det er gjennom hulltaking påvist høyt fuktnivå inne i trekonstruksjonen i hulltakingen, men ikke påvist fuktskader i dette området. Høy luftfuktighet kan over tid føre til muggvekst eller sverting av materialer. Samtidig kan materialer og konstruksjoner bli ødelagt. Konsekvens/tiltak: Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskader. Innvendige trapper - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Konsekvens/tiltak: Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. Bad/vaskerom i 1. etasje - Overflater vegger og himling - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på fliser og smøremembran. Konsekvens/tiltak: Fungerer med dagens tilstand. Bad/vaskerom i 1. etasje - Overflater Gulv - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på vinylbelegg. Konsekvens/tiltak: Fungerer med dagens tilstand. Bad/vaskerom i 1. etasje - Sluk, membran og tettesjikt - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Konsekvens/tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må slukløsningen skiftes ut og sannsynligvis må også membransjiktet skiftes/utbedres. Det er imidlertid vanskelig å si noe om tidspunktet for når dette er nødvendig. Bad/vaskerom i kjeller - Overflater vegger og himling - Det er påvist avvik i fuger i dusjhjørne. Konsekvens/tiltak: Siliconfuger er ikke fagmessig reparert/oppgradert. Bad/vaskerom i kjeller - Overflater gulv - Det er påvist avvik i fuger i dusjhjørne. Konsekvens/tiltak: Siliconfuger ikke fagmessig reparert/oppgradert. Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendig kobberrør. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Utvendige vann- og avløpsledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. TGIU - Ikke undersøkt: Bad/vaskerom i kjeller> Tilliggende konstruksjoner våtrom - Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone. Ved andre fuktundersøkelser enn hulltaging, er det ikke påvist indikasjon på fuktskader. Konsekvens/tiltak: Gjennomfør ytterligere undersøkelser. Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik) For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    Følgende er gjort: 1985 1986-1988 og 2017- Vinduer i 1 og 2 etg. 2014 - Ny luft til luft varmepumpe 2015 - Nye inngangsdører 2015 - Nye kjellervinduer 2015 - 2017-2021 og 2024 oppgradert div. overflater i 1. etg. 2015 - Nytt sikringsskap med automatsikringer i 1 etg. samt i kjeller. 2015 - Oppgradert gang og stue i kjeller. 2015 - 2 nye 200 l varmtvannsberedere 2015 - Nytt bad i kjeller 2015 - Fjernet utvendig oljetank 2015 - Nytt kjøkken i kjeller 2020 - Panelovner 2021 - Ny drenering. 2023 - Renovert to soverom i kjeller. 2024 - Spotlight i takutstikk v/inngangsparti.

    Parkering
    Biloppstillingsplass på egen gårdsplass.

    Diverse
    Feiervesenet har ikke registrert avvik eller anmerkninger på eiendommen. Siste utførte feiing var 28.07.2023 og siste tilsyn var 06.02.2017. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 300 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 107 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 108 740 Omkostninger totalt 123 840 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 126 640 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 408 740 Totalpris. inkl. omkostninger 4 423 840 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 426 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Boligen varmes opp med luft til luft varmepumpe fra 2014, elektriske panelovner, varmekabler i gulv på bad/vaskerom i kjeller og i soverom i kjeller. I tillegg er det vedovn i stuen. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

    Info strømforbruk
    Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

    Energiklasse
    E

    Info energiklasse
    Det er kun gjort forenklet energimerking. Energimerkingen er derfor ikke hensyntatt nyere tiltak for energieffektivitet som evnt etterisolering og nyere vinduer m.m. Boligen i de tilfellene slike tiltak er gjort, således kunne få bedre score.

  • Kommunale avgifter
    15957

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Fordelt på: Eiendomsskatt kr 4 697,- Feiing/tilsynsgebyr kr 620,- Renovasjon kr 6 578,- Ab.Gebyr vann kr 2 000,- Ab.Gebyr avløp kr 1 750,- Målerleie kr 312,- I tillegg kommer forbruk vann per m3 kr 29,50 og forbruk avløp per m3 kr 28,63. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

    Formuesverdi primær
    736084

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2797117

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Kommunale avgifter, forsikring, strøm m.m. Listen er ikke uttømmende.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    Følgende er tinglyst på eiendommen: 1971/5165-1/13 06.10.1971 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. Med flere bestemmelser

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Følgende bygninger på eiendommen er registrert tatt i bruk hos kommunen: Enebolig - Tatt i bruk 15.08.1973 Det foreligger ferdigattest på følgende: Nybygg boligbygg datert 18.01.1980 Tilbygg garasje datert 30.11.1979 Bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel i kjeller datert 11.08.2017 Det foreligger følgende byggetegninger: Byggetegning nybolig 1969 / 1971. Tegning samstemmer ikke med dagens bruk. I 1. etasje er terrassen revet. Hele loftet/2. etasjen er innredet, men ikke byggesøkt. Kjeller er ombygget og bruksendret fra tilleggsdel til hoveddel. Tilbygg carport. Tegning samstemmer ikke med dagens bruk. Carporten er revet. Utgraving til trapp/adkomst og vinduer i kjeller. Tegning bruksendring kjeller, 2014. Tegninger samtemmer med dagens bruk. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til Boligbebyggelse, Nåværende. Eiendommen ligger i et regulert område. PlanId 6902 - Langeland 3 Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 08.12.1969 Delareal 937 m Formål Frittliggende småhusbebyggelse Delareal 259 m Formål Kjørevei Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 03.09.2024 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Hybelleilighet har vært utleid for kr: 13 000,- pr mnd.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 300 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 107 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 108 740 Omkostninger totalt 123 840 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 126 640 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 408 740 Totalpris. inkl. omkostninger 4 423 840 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 426 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    108740

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9900 ,- og visninger kr 2500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 43.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å dekket for avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Marcus Møllhaug Buringrud

Eiendomsmegler MNEF

Marcus Møllhaug Buringrud

40 61 52 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev