aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gvelven Feriegrend - Stilfulle 4 roms selveierleiligheter - Her kan du tilbringe vinterferien og påsken i 2024!
Velkommen til Gvelven Feriegrend - Stilfulle 4 roms selveierleiligheter - Her kan du tilbringe vinterferien og påsken i 2024!

LAMPELAND Stormyrberga 8

Gvelven Feriegrend - Nå er leilighet 2.02 solgt - men vi har fortsatt igjen 4 flotte leiligheter

 • kr 3 390 000
 • BRA 78 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 390 000
 • Omkostningerkr 20 768
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 410 768
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 73 m²
 • Tomt7 916 m²
 • Eierform tomtEiet
 • Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomteverdi kr 8.000.000,- som utgjør kr 250.000,- pr snr. Dette gir en dokumentavgift på kr .6250,- pr snr. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tilknytning strøm m.m kr 3000,- Etablering av sameie kr 2000,- Engangsinnbetaling til sameiets fellesøkonomi kr 8000,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 727,- Gebyr for pantattest kr. 206,- Tilsammen kr 20.768,-

Meld deg på visning!

Påmelding
Oversiktsbilde av prosjektet
Gvelven Feriegrend på Blefjell skal utvikles over flere byggetrinn. Nå er byggetrinn 5 ferdigstilt. Så nå har vi stilfulle leiligheter i både 1. og 2. etg for salg. Prosjektet er planlagt til å skulle bestå av 32 flotte 4 roms selveierleiligheter. For mer informasjon om prosjektet, gå inn på prosjektets hjemmeside: WWW.GVELVEN.NO for mer informasjon, prospekt osv. Nå er byggetrinn 5 ferdigstilt (byggetrinn 1, 2, 3 og 4 der er nå 15 av 16 enheter solgt). PRISER: Leiligheter i 1. etg: 1.01 / 1.02 kr 3.390.000,- pr snr + lave omk Leiligheter i 2. etg; 2.01 / SOLGT kr 3.590.000,- pr snr + lave omk. Leilighet i G bygget 1.01 kr 3.390.000,- + lave omk Alle leiligheter kan overleveres hurtig.
Flott beliggenhet i ett populært område

Stormyrberga 8, Buskerud

 • Tomt
  7916m²

  Beskrivelse av tomt
  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Beliggenhet
  På Blefjell har du minst like gode tilbud gjennom sommerhalvåret som på vinteren. Stor-området er et eldorado for deg som liker å ferdes i fjellet. Turstiene er mange og varierte, og de blir så opplevelsesrike som du gjør de til selv. Rett utenfor døra starter turstien over til Fagerfjell (topp med både sykkel og på bena). Skiløypene går kun ett par hundre meter fra leilighetene og alpinbakken er heller ikke langt unna. Her kan du også vandre fritt i skog og på snaufjell, finne et vann du kan bade og fiske i, eller bare en fin plass du kan slå leir for natten. Alt dette er rett utenfor døra om du kjøper leilighet på Blefjell/Gvelven, kun 1,5 time med bil fra Oslo, Drøbak, Larvik osv.

  Adkomst
  Kjør fra Kongsberg retning Geilo, 16 km til Svene. Følg skilt til Blefjell syd. Videre 12 km til oppkjøring Blefjell syd..Kjør til veikryss "Blefjellheisen", ta til høyre retning Gvelven/Blefjellheisen (ta ikke opp til heisen), kjør rett frem og så ned til Gvelven hyttegrend. Etter ca 100 meter får du leilighetene på høyre hånd. Fra avkjøringen fra hoveveien mot Blefjell syd er det 11 km på meget bra vei hvorav de første 8 km er på asfalt. Avstand fra Kongsberg er 40 km.

  Bebyggelse
  Gvelven Feriegrend på Blefjell skal utvikles over flere byggetrinn. Nå lansere vi byggetrinn 5 (byggetrinn 1, 2, 3 og 4 der er nå 15 av 16 enheter solgt). Prosjektet vil tilslutt bestå av 32 flotte 4 roms selveierleiligheter. For mer informasjon om prosjektet, gå inn på prosjektets hjemmeside: WWW.GVELVEN.NO for mer informasjon, prospekt osv. Bygg B er det som nå skal bygges.

  Byggemåte
  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Innhold
  Leilighetene har følgende inndeling: Entre, bod, bad/wc/vaskerom, 3 soverom, stue/kjøkken med utgang til terrasse. Bod i felles gang og skibod på yttervegg i 1. etg.

  Standard
  Leilighetene holder en gjennomført god standard med fin parkett, stilfulle store fliser i gang og på bad, kjøkken med integrerte hvitevarerer og peisovn i stue. Så her kan man raskt ta i bruk leiligheten å nyte turmulighetene hele året på Blefjell. Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Hvitevarer
  Det leveres integrerte hvitevarer av god kvalitet på kjøkkenet. (Oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, kjøleskap og fryser). På ene bildet vises en kaffemaskin, det er tilvalg.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er mulighet for å få innlagt fiber i leiligheten. Men det må ordnes/bestilles av ny kjøper.

  Parkering
  Det medfølger 2 p-plasser til hver seksjon. En p-plass utenfor/nedenfor leiligheten samt en p-plass langs Væråsesetervegen.

  Diverse
  Aealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling. Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomteverdi kr 8.000.000,- som utgjør kr 250.000,- pr snr. Dette gir en dokumentavgift på kr .6250,- pr snr. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tilknytning strøm m.m kr 3000,- Etablering av sameie kr 2000,- Engangsinnbetaling til sameiets fellesøkonomi kr 8000,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 727,- Gebyr for pantattest kr. 206,- Tilsammen kr 20.768,-

 • Oppvarming
  Elektriske varmekabler i gulv i entre og på badet. Peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. Varmegjenvinner som i 1. etg er plassert i bod men s leiligheter i 2. etg har aggregatet plassert på loftet.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Kommunale avgifter
  3300

  Kommunale avgifter år
  3300

  Info kommunale avgifter
  Renovasjon og eiendomsskatt

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3050/12/129/5: 15.01.2002 - Dokumentnr: 261 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3050 Gnr:12 Bnr:2 Fnr:2
  Festekontrakt
  Opprinnelig tinglyst på gnr. 12 bnr. 2, gnr. 13 bnr. 1 og 3
  29.09.1961 - dagboknr. 1759
  Overført fra: Knr:3050 Gnr:12 Bnr:129
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Delvis sletting for alle fremtidig utskilte matrikkelenheter
  Gjelder matrikkelenhet: Knr:3050 Gnr:12 Bnr:1
  01.07.2019 - Dokumentnr: 751715 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/32


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det vil foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest ved overlevering av leilighetene,

  Vei, vann og avløp
  Privat.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert for fritidsbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Omk. Kjøper beskrivelse
  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomteverdi kr 8.000.000,- som utgjør kr 250.000,- pr snr. Dette gir en dokumentavgift på kr .6250,- pr snr. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tilknytning strøm m.m kr 3000,- Etablering av sameie kr 2000,- Engangsinnbetaling til sameiets fellesøkonomi kr 8000,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 727,- Gebyr for pantattest kr. 206,- Tilsammen kr 20.768,-

  Omk. kjøper beløp
  20768

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev