aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ryllikveien 22 på Veldre
Velkommen til Ryllikveien 22 på Veldre

LARVIK Ryllikveien 22

VELDRE - velholdt, oppgradert og innholdsrik familiebolig på stor, usjenert og meget pent opparbeidet tomt. Garasje.

  • kr 4 750 000
  • BRA-i 213 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 750 000
  • Omkostninger -
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 750 000
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1980
  • Soverom3
  • Tomt810 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,00))   137 890,- (Omkostninger totalt)   4 887 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje
Flott familebolig som inneholder: Boligen inneholder: Hovedetasjen: entré, gang, stue/spisestue, kjøkken med utgang til balkong, tv-stue med utgang til hovedveranda, soverom, hovedsoverom, innvendig bod, bad. Underetasjen: gang, peisestue med "sovealkove", wc, bad, vaskerom, kjølerom, vinrom samt to boder. Frittstående garasje med god lagringsplass. Fin beliggenhet på Veldre i rolig og barnevennlig boligområde med kort vei til barnehager, skoler nærlekeplasser og fine turområder hele året. Flott, usjenert og parkmessig opparbeidet tomt med gode solforhold og noe utsikt.
Flott opparbeidet og usjenert tomt med fine uteplasser

Ryllikveien 22, Vestfold

  • Tomt
    810m²

    Beskrivelse av tomt
    Romslig og meget pent opparbeidet tomt med asfaltert innkjøring og gårdsplass, belegningstein i store partier rundt boligen og ved inngangspartiet, ellers parkmessig opparbeidet med plen og beplantning. Det er høy tett hekk rundt store deler av eiendommen som hindrer innsyn. Tomten er registrert med et tomteareal på 623 kvm. tomtegrenser stemmer ikke med opparbeidelse av tomten. Dette skyldes en feil gjort i 1982 da eier av eiendommen gjorde avtale med daværende Brunlanes kommune om kjøp av tilleggsareal - av ukjent grunn er ikke dette kjøpet fullført. Selger er i dialog med kommunen vedr. dette og tar ansvar for å fullføre denne saken slik at tomtegrenser skal stemme med faktisk opparbeidet tomt. Spør ev. megler for mer detaljert informasjon.

    Beliggenhet
    Boligen ligger fint til på Veldre - et populært og attraktivt boligområde - rolig og med kort vei til barnehager, skoler, flotte turområder mm.

    Adkomst
    Adkomst til eiendommen er fra kommunal vei.

    Bebyggelse
    Området består av småhusbebyggelse.

    Byggemåte
    Enebolig oppført i tradisjonelle bindingsverkskonstruksjoner for byggetiden. Støpt betongdekke med grunnmurer av blokker. Taket er tekket med betongtakstein.

    Innhold
    Boligen inneholder: Hovedetasjen: entré, gang, stue/spisestue, kjøkken med utgang til balkong, tv-stue med utgang til hovedveranda, soverom, hovedsoverom, innvendig bod, bad. Underetasjen: gang, peisestue med "sovealkove", wc, bad, vaskerom, kjølerom, vinrom samt to boder. Frittstående garasje med god lagringsplass.

    Standard
    Boligen ble opprinnelig oppført i 1980 og gjennom flere år gitt betydelig oppgraderinger både inn- og utvendig - til slik den fremstår i dag som velholdt og oppgradert. Blant annet kan nevnes: Utvendig er følgende utført i senere år: tilbygg tv-stue 1998, bygget balkong og satt inn ny terrassedø fra kjøkken 2010, et stort antall vinduer samt terrassedør fra hovedsoverom skiftet i 2014, ny takstein takrenner og beslag skiftet i 2014, ny trapp ved inngangsparti fra 2018, takoverbygg på veranda fra 2020, skiftet enkelte kledningsbord og malt i 2022. Innvendig er følgende utført i senere år: pusset opp bad og vaskerom i underetasjen i 2006, pusset opp kjøkken med ny innredning mm. i 2010, badet i hovedetasjen ble renovert i 2016, ny kjellertrapp i 2017, ny varmtvannstank i 2019, nye gulv lagt i store deler av boligen i 2019, nye tepper på soverom i 2020, nytt aggregat til kjølerom i 2022. Takstmannen trekker frem følgende gitt tilstandsgrad 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG 3 - store eller alvorlige avvik: - pipeløp er tildekket på flere sider. TG 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - det mangler snøfangere på taket, men var heller ikke krav til dette da boligen ble oppført. - det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. - begrenset ventilering av takkonstruksjon/loft. - rekkverk på balkonger er for lavt i forhold til dagens krav. - målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innenfor en lengde på 2 meter. - synlige fuktskjolder på eksponert grunnmur i kjellerbod. - mangler håndløper på vegg i innvendig trapp. - bad underetasje: avvik i fallforhold, ikke synlig membran i sluk, mer enn halvparten av forventet brukstid er passert. - bad hovedetasje: avvik i fallforhold, ikke synlig membran i sluk. - vaskerom: avvik i fallforhold, ikke synlig membran i sluk, mer enn halvparten av forventet brukstid er passert, kun naturlig ventilasjon. - wc underetasje: kun naturlig avtrekk. - mer enn halvparten av forventet brukstid har passert for innvendige og utvendige vann- og avløpsledninger samt drenering, - stedvis fall mot murer

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Gode parkeringsmuligheter på egen tomt i tillegg til i garasje. Det er også godt med parkering på fellesarealer i området.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,00))   137 890,- (Omkostninger totalt)   4 887 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    Boligen oppvarmes med vedfyring samt elektrisk varme. Det er varmekabler i entré, bad og tv-stua i 1. etasje samt, gangen, vaskerommet og badet i underetasjen.

    Energiklasse
    E

  • Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3909/4063/145: 16.03.1979 - Dokumentnr: 1964 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser Gjelder tomtene fra og med gnr: 4063 bnr. 124 til og med bnr: 161 Gjelder denne registerenheten med flere 19.03.1979 - Dokumentnr: 2015 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3909 Gnr:4063 Bnr:1 01.01.2018 - Dokumentnr: 253240 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0709 Gnr:4063 Bnr:145 01.01.2020 - Dokumentnr: 1137982 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0712 Gnr:4063 Bnr:145 01.01.2024 - Dokumentnr: 293627 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3805 Gnr:4063 Bnr:145

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligen slik denne var bygget opprinnelig. Det foreligger godkjente tegninger for garasje og tilbygg for t-stue, men foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for disse. Det er i ettertid foretatt enkelte endringer av innvendig planløsning, ett opprinnelig soverom er nå slått sammen med stue/spisestue, wc og bad i hovedetasjen er slått sammen, inngangsparti endret, den innvendige boden var opprinnelig en uisolert bod med dør ut, underetasjen er innredet med peisestue, wc og bad. Opprinnelig carportdel av garasjen er bygget inn. Dette er ikke omsøkt.

    Vei, vann og avløp
    Boligen er tilknyttet kommunalt vann- og avløp og har adkomst fra kommunal vei.

    Regulerings- og arealplanner
    Omfattes av kommuneplanens arealdel 2021-2033 med formål nåværende boligbebyggelse, område for grunnvannsforsyning. Omfattes av eldre reguleringsplan Veldre I, etappe 3 med formål bolig, høyspenningsanlegg, gang-/sykkelvei, anlegg for lek. Ingen reguleringsplaner under arbeid.

    Adgang til utleie
    Eiendommen er registrert med en boenhet. Det er ingen kjente hindringer for at eiendommen kan leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,00))   137 890,- (Omkostninger totalt)   4 887 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Aleksander Berg

Megler

Aleksander Berg

97 59 22 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev