aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Olaves Hvervens vei 44!
Velkommen til Olaves Hvervens vei 44!

OSLO Olaves Hvervens vei 44

Innholdsrik tomannsbolig o/3 plan m/hybel. Terrasse & balkong | Fjordutsikt | Nærhet til marka | Moderniseringsbehov |

  • kr 6 950 000
  • BRA-i 154 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 6 950 000
  • Omkostningerkr 192 890
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 142 890
  • ObjektstypeTomannsbolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2000
  • Soverom3
  • Tomt345.7 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 6 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,00))   192 890,- (Omkostninger totalt)   7 142 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning av første etasje.
Olaves Hvervens vei 44 er en flott tomannsbolig beliggende i rolige og barnevennlige omgivelser på Asphøytoppen. Boligen er vertikaldelt og går over 3 plan og består av hovedetasje, underetasje med hybel og en loftsetasje med stue. I hovedetasjen finner du stue, kjøkken, bad, entré og en bod. Ut fra stuen er det utgang til en herlig balkong med fantastisk utsikt over fjorden. I underetasjen ligger det 2 soverom, bad og en romslig terrasse med bod. Her er det også en hybeldel med egen inngang, bad, soverom og stue/kjøkken. I øverste etasje har du loftstuen med god plass til å innrede etter ønske, og kott med gode oppbevaringsmuligheter. Hyggelig terrasse ved inngangspartiet med plass til utemøbler. Pent opparbeidet gårdsplass med belegningssten og parkeringplass til 2 biler. Velkommen
Deler av balkongen er innglasset som forlenger brukstiden.

Olaves Hvervens vei 44, Oslo

  • Tomt
    345.7m²

    Beskrivelse av tomt
    Det er byggegrunn av antatt fjell. Dreneringen er fra 2000. Bygningen har grunnmur i lettklinkerblokker. Det er såleblokk under grunnmur av blokker. Forstøtningsmurer er av naturstein. Bygningen ligger i et skrånende terreng. Utvendige avløpsrør er av plast Utvendige avløpsledninger er fra 2000. Det er offentlig avløp via private stikkledninger og utvendige vannledninger er av plast (PEL). Utvendige vannledninger er fra 2000. og offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Tomten er opparbeidet med belegningsstein, terrasse og naturtomt. Parkering for 2 biler på gårdsplass.

    Beliggenhet
    Olaves Hvervens vei 14 ligger rolig til på Asphøytoppen, på Hauketo i Søndre Nordstrand i et barnevennlig område. Omgitt av en blanding av leilighetskomplekser, eneboliger og rekkehus, tilbyr området en tilbaketrukket atmosfære i et vennlig og fredelig nabolag. Boligen ligger med umiddelbar tilgang til vakre turstier, sykkelveier og skiløyper i marka og Grønliåsen. Med skoler, barnehager og et variert utvalg av aktivitetstilbud i nærheten, inkludert idrettsklubber som tilbyr alt fra fitness til kampsport, er det rikelig med muligheter for å holde seg aktiv og engasjert. En kort sykkeltur åpner opp muligheten for å utforske de naturskjønne strendene langs Hvervenbukta og Ingierstrand. Kort avstand til Holmlia Park, en trivelig park med lekeplass, volleyballbane, ballbinge og parsellhage. Her er det noe for folk i alle aldersgrupper. Det ble nylig bygget utekjøkken som alle besøkende kan benytte seg av, med griller pizzaovn og benker med vask og belysning. Holmlia Park er det perfekte sted å feire store og små begivenheter. Det vill også komme bålpanne med sitteplasser, og plantes nye trær. For de som søker eventyr, er det en kort avstand til Grønliåsen med sine flotte turstier og opplyste løyper om vinteren, samt slalåmbakker i Ingierkollen, Leirskallen og Sloreåsen. Nærområdet er også beriket med et bredt utvalg av sportsfasiliteter, inkludert idrettsanlegg ved Prinsdal Skole, kunstgressbaner på Haugjordet, stall på Prinsdal, svømmehall på Holmlia og golfbane på Grønmo. Fra boligen er det kort vei til matbutikker, med Nærbutikken på Asperudtoppen og Rema 1000 på Hauketo bare en kort spasertur unna. Andre fasiliteter, som Holmlia senter, Mortensrud Senter Syd og Kolbotn torg, er også lett tilgjengelige. Med kun 12 minutter med tog til Oslo S og 15 minutter til Ski, har dette området en perfekt blanding av bynærhet og naturglede.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Byggemåte
    Lovlighet: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Loftsetasje er ikke registrert i matrikkelen. Underetasje har endret planløsning og bruk ved å etablere hybel. Avvik ihht. tilstandsrapport: TG 3 - Store eller alvorlige avvik Utvendige trapper Pipe og ildsted Rom Under Terreng Sluk, membran og tettesjikt - 1.etasje Sluk, membran og tettesjikt - Underetasje Elektrisk anlegg Forstøtningsmurer TG I - Konstruksjoner som ikke er undersøkt Tilliggende konstruksjoner våtrom - 1.etasje Tilliggende konstruksjoner våtrom - Underetasje bad 1 Tilliggende konstruksjoner våtrom - Underetasje bad 2 (Hybel) TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak Taktekking Dører Balkonger, terrasser og rom under balkonger Andre utvendige forhold Innvendig, overflater 1. etasje bad, Overflater gulv 1.etasje bad, Sanitærutstyr og innredning Underetasje bad 1, Overflater vegger og himling Underetasje bad 1, Overflater gulv Underetasje bad 1, Sanitærutstyr og innredning Underetasje bad 2 (hybel), Overflater gulv Underetasje bad 2 (hybel), Sluk, membran og tettesjikt Underetasje bad 2 (hybel), Sanitærutstyr og innredning Underetasje (hybel) Avtrekk kjøkken Vannledninger Andre installasjoner TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig, Nedløp og beslag Varmtvannstank Lovlighet Byggetegningene stemmer ikke overens med dagens bruk. Stue/kjøkken i hybelen er tegnet inn og godkjent som Bod i byggetegningene. Hybelen er ikke godkjent. I følge byggetegningene er det også kun et bad i underetasjen. Slik boligen står i dag er det to bad. Det er kun et av disse som er godkjent. Det fremkommer ikke at utvendig bod på terrasse er godkjent. Det fremkommer ikke i byggetegningene hva rommene på loftet er godkjent som ? det er kun oppgitt høyder. Det er eier til enhver tid som er ansvarlig for at boligen fyller krav fra kommunen.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Rør tilkobling/sluk og membraner Utleiebad og fliser gjort av Oslo Bad AS. Har selv lagd liten stykke areal av fliser på dusj i store baderommet. Arbeid utført av: Oslo Bad. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja Beskrivelse: Fornyet på utleiebad gjort av Oslo Bad AS. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar: Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Sluk, membran, fliser, rørkobling og varmkabel utført av Oslo Bad AS. Arbeid utført av: Oslo Bad AS. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja Beskrivelse: Normale sprekker i treverket innvendig panelvegg i hjørner og små sprekker i gulve på soveværelse i hybelrom, kjøkken og loftstue. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Elektrisk anlegg i 2001. Arbeid utført av: Økern elektrikere. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja Beskrivelse: El-Tilsynet utført 26/10/2010 Infratek. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? Ja Beskrivelse: Utvidet terrassen. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Utvidelse av terrasse. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? Ja Beskrivelse: Hybel/sokkelleilighet. Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja Beskrivelse: Sokkeldelen var ferdig (men ikke innredet bad) da huset ble overtatt. Er det foretatt radonmåling? Ja Beskrivelse: I hele huset og kjeller. Radonmåling År: 2009 Verdi: Ingen farlige nivåer.

    Innhold
    1.etasje Entré Pent og koselig inngangsparti med terrasse på ca. 9 m². med plass til utemøblement. Bak inngangsdøren kommer du inn i en praktisk entré med fliser på gulv og skyvedørsgarderobe. Stue Romslig stue med god plass til ønsket innredning. Plass til både stuemøblement og spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Flott peis som varmer godt og bidrar til ekstra hygge på vinterstid. Utgang til en herlig balkong i treverk hvor deler av den er innglasset. Balkongen er på ca. 14 m², og har en fantastisk utsikt over fjorden. Kjøkken Separat kjøkken med plass til frokostbord. Innredningen har profilerte fronter og god kombinasjon av skap- og benkeplass, og hvitevarer bestående av oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp og kombiskap. Ekstra lagringsplass i skapinnredning langs veggen. Bad Lyst og pent flislagt bad med dusjkabinett, gulvstående toalett og servant med underskuffer. Ekstra lagringsplass i dobbelt speilskap, og skap over toalett. Varmekabler i gulv for ekstra komfort i hverdagen. Underetasje: Soverom 1, 2 & 3 I underetasjen ligger det 3 soverom med god størrelse. På hovedsoverommet får du plass til dobbelseng og nattbord. Gode oppbevaringsmuligheter til klær i en romslig skyvedørsgarderobe. Fra hovedsoverommet er det også utgang til en delvis innglasset terrasse på ca. 34 m²., med trapp ned til skråning. Godt med plass til sittegruppe, solsenger og grill. Her kan du nyte solen, og nydelig fjordutsikt. På de to andre soverommene får du plass til seng, nattbord og garderobeløsninger. De vender begge ut mot terrassen, så den flotte utsikten får du fra soverommene også. Det ene soverommet tilhører hybelen. Bad Flislagt bad med varmekabler i gulv. Innredning med nedfelt servant, toalett og dusjkabinett. Skapinnredning med god lagringsplass, og stort speil med belysning. Hybeldel I underetasjen er det laget til en hybeldel med egen inngang, kjøkken/stue, soverom og bad. Badet ble pusset opp i 2011, og er flislagt på gulv og vegger. Det er varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Ellers er det innredning med nedfelt servant og dusjkabinett. Loft Loftsetasje på øverste plan med plass til stuemøbler og tv.

    Standard
    For informasjon og andre viktige bemerkninger se under egne premisser og byggebeskrivelsen med respektive tilstandsgrader i tilstandsrapport.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Taklampen over spisestuebordet medfølger ikke boligen ved salg.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Alle hvitevarer medfølger boligen ved salg.

    Moderninseringer og påkostninger
    Eier har bebodd boligen siden den var nyoppført i 2000. -Loftet ble levert uinnredet med sponplategulv. Eier har med egeninnsats innredet loftet i 2002. -Etablert hybel. Innvendig dør mellom hybel og hoveddel er blendet igjen på en side. Etablert enkelt kjøkken i 2003. Badet ble pusset opp av firma rundt 2011 (ingen dokumentasjon foreligger). -Utført noe elektrisk arbeider med egeninnsats (ingen dokumentasjon). Kjente feil/mangler: -Lås til ytterdør er slitt. -Utekran lekker (frostskade).

    Parkering
    Det er 6 ladepunkter der det er førstemann til mølla - betaler for eget forbruk. Det følger også en garaseplass til boligen, men uten mulighet for å sette opp egen ladeboks.

    Radonmåling
    Det er fremlagt dokumentasjon på radonmåling og målinger ligger under grenseverdier.

    Diverse
    Info fra styreleder; Det er 18 enheter. Huseierforening ? AHF Hver boligeier må betale 3000,- pr halvår. Dette dekker; Varme i veien på vinteren ? varmekabeler i deler av veien opp til garasjen. Veibelysning Forsikring av fellesarealer Strøm i garasje Mulighet for elbillader. Husforeningen har 6 ladepunkter. ? førstemann til mølla. Betaler for eget forbruk. Hver bolig har en garasjeplass uten mulighet for å sette opp egen ladeboks. Garasjeplassen har eget gnr og bnr. Ingen planer som vil øke felleskostnader. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    6 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,00))   192 890,- (Omkostninger totalt)   7 142 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Vedfyrt peis i stuen.

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    16704

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Forfall og terminer for kommunale avgifter og eiendomsskatt 1. terminforfaller 25. mars 2. terminforfaller 25. mai 3. terminforfaller 25. august 4. terminforfaller 25.oktober Spesifikasjon av kommunale avgifterog eiendomsskatt Feie-og tilsynsgebyr kr. 272,00,- Renovasjonsgebyr kr. 4.786,26,- Vann-og avløpsgebyr kr.11.645,44,- Eiendomsskatt kr.777,00,- Totale avgifter kr.17 480,70,-

    Info om eiendomsskatt
    Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For selveide boliger faktureres det fra kommunen. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

    Formuesverdi primær
    1693993

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    6437173

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Info formuesverdi
    Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

    Velforening
    Huseierforening

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/189/437: 22.12.2000 - Dokumentnr: 77812 - Best. om adkomstrett Rett til bruk av grunn for rep. og vedlikehold Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten Gjelder denne registerenheten med flere 22.12.2000 - Dokumentnr: 77812 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Vann- og avløpsverket Gjelder denne registerenheten med flere 22.12.2000 - Dokumentnr: 77792 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0301 Gnr:189 Bnr:402 22.12.2000 - Dokumentnr: 77812 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:189 Bnr:35 Like rettigheter og plikter til fellesareal Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten 22.12.2000 - Dokumentnr: 77812 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:189 Bnr:420 Like rettigheter og plikter til fellesarealet Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten 22.12.2000 - Dokumentnr: 77812 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:489 Bnr:1 Bruksrett til 10 parkeringsplasser Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for oppføring av tomannsbolig for Olaves Hvervens vei 44-46 datert 17.03.2015.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et byggeområde for boliger. Reguleres av S-2878, 1.10.86.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Ikke aktuelt.

    Kommentar konsesjon
    Ikke aktuelt.

    Kommentar odelsrett
    Ikke aktuelt.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    6 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,00))   192 890,- (Omkostninger totalt)   7 142 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    192890

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjon 1,00% av salgssum for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: Tilrettelegging kr. 22.900,- Visninger/Overtakelser kr.2.990,- Oppgjørshonorar kr. 6.990,- Markedsføringspakke kr. 24.980,- Kommunale opplysninger kr. 3.700,- Prospektpakke digital kr.500,- Søk i eiendomsregister og e-signering kr. 990,- Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr. 585 Sikkerhetsstillelse kr. 3.000,- Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.

Klaus Westersund

Megler

Klaus Westersund

92 61 05 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev