aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere denne flotte utsiktstomten - Dyrhovden 28!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere denne flotte utsiktstomten - Dyrhovden 28!

OSTEREIDET Dyrhovden 28

Regulert utsiktstomt i etablert byggefelt. Kort vei til skole, buss, butikk, barnehage og sjø. Bud ønskes.

  • kr 690 000
  • Prisantydningkr 690 000
  • Omkostningerkr 36 390
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 726 390
  • ObjektstypeTomt
  • EierformSelveier
  • Tomt922.9 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 17 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 690 000,00))   36 390,- (Omkostninger totalt)   726 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligtomt på 922,9 m² med en flott beliggenhet på Ostereidet. Tomten ligger i et etablert og populært boligfelt med en skjermet beliggenhet mot enden av feltet. Fra tomten har man en fri og nydelig utsikt som strekker seg over Osterfjorden og mot Osterøy. Tomten har en fin plassering i boligområdet i rolige omgivelser og uten gjennomgangstrafikk. Kort oppsummert: - Gangavstand til busstopp, barnehage og skoler. - Gangavstand til Ostereidet senter med ladestasjon, bensinstasjon, lege, frisør, dagligvare og veikro. - Flere turmuligheter i nærområdet. - Solrik utsiktstomt - Opparbeidet og planert 2015/16. - Meget fin plassering i feltet - Offentlig vei, vann og kloakk i området. - Regulert boligtomt Visning på egenhånd. Ta kontakt for videre dialog, interesse og budgivning.
Ett flott og barnevennlig område hvor familien virkelig kan trives. I nærområdet finnes det spennende muligheter for aktiviteter som små og store kan nyte godt av.

Dyrhovden 28, Vestland

  • Tomt
    922.9m²

    Beskrivelse av tomt
    Flott boligtomt på Ostereidet med en nydelig sjøutsikt. Den ligger i noe skrånende terreng. Deler av tomten er opparbeidet. Se kart for nærmere opplysninger om grenser. Alver kommune opplyser over telefon at det i januar 2016 ble gitt ferdigattest for planering og opparbeidelse av tomt. Areal er beregnet og ikke nøyaktig oppmålt. Avvik kan derfor forekomme. Evt. avvik vil ikke å påvirkning på kjøpesummen.

    Beliggenhet
    Dyrhovden har en flott beliggenhet på Ostereidet med kort vei til butikk, skoler og barnehage. For dagligvarehandelen ligger Rema 1000 Ostereidet Senter i gangavstand fra tomten. For ytterligere servicetilbud er det en ca. 20 minutters kjøretur til AMFI Knarvik - hvor du finner et godt utvalg av butikker, spisesteder, vinmonopol, apotek m.m. Ellers kan du kjøre til Åsane og Bergen sentrum på henholdsvis ca. 40 og 50 minutter. Fra tomten er det ca. 700 meters gange til nærmeste busstopp. Herfra går det en rekke bussavganger (linje 340, 342, 343, 344 og 346). For den turglade er det flere turmuligheter i nærområdet, for eksempel Velandseggjene/Djupedalseggene og Husdalsfjellet. Trives du best med å trene innendørs, er det en ca. 25 minutters kjøretur til Studio Nor Knarvik og Max Fitness Frekhaug. Skoler og barnehager i nærheten: - Ostereidet Fus barnehage - Ostereidet barneskule - Ostereidet ungdomsskule - Knarvik vgs

    Adkomst
    Fra Arna: Kjør mot nord på Arnavegen/E16 i 9,2 km, I rundkjøringen: Ta 2. avkjøring i rundkjøringen mot Knarvik. Fortsett ut på Steinestøvegen/E39. Kjør over Nordhordalandsbroen og Hagelsundbroen. Kjør rett frem i de tre neste rundkjøringene, ut på Osterfjordvegen/E39. Etter ca. 13 km, ta til høyre ved Rema 1000/ Ostereidet senter. I rundkjøringen: Ta 1. avkjøring ut på Eidavegen, etter 400 m ta første til venstre. Sving til høyre ned til rundskjøring ved skolen og ta 2. avkjøring i rundkjøringen. Ta deretter første til høyre, og hold til høyre med en gang. Ved neste kryss tar man til venstre, tomten ligger på høyre side.

    Bebyggelse
    Tomten ligger i et etablert boligfelt i rolige og landlige omgivelser.

    Barnehage/skole/fritid
    Nærhet til både skole og barnehage

    Offentlig kommunikasjon
    Gangavstand til busstopp.

    Diverse
    Selger er et konkursbo med begrenset kjennskap til eiendommen. Opplysninger om eiendommen formidlet i salgsoppgave/prospekt eller på annen måte i salgsprosessen er videreformidling av opplysninger uten at boet kan innestå for riktigheten av opplysningene. Kjøper oppfordres til å gjøre egne grundige undersøkelser av eiendommen og all eventuell relevant informasjon om og relatert til eiendommen. Kjøp fra konkursbo innebærer begrensede muligheter for kjøper til å få oppfylt eventuelle reklamasjonskrav. Konkursboet vil fraskrives ethvert ansvar så langt det er mulig innenfor avhendingslovens rammer. Fotografen har lagt ved to eksempler med hus på tomten. Dette er kun illustrasjon og er ikke byggesøkt eller godkjent. Fotografen har heller ikke tatt hensyn til hverken regulering eller øvrige bestemmelser når eksempelet ble laget. Kjøper er selv ansvarlig for dialog med kommune om det en ønsker å bygge. Kjøper leverer selv inn byggesøknad ut fra dialog med kommune og reguleringsbestemmelser for området som er vedlagt. Kjøper må selv avklare tilkobling av vann/kloakk og få avkjøringsløyve m.m. Eiendommen overføres til ny eier via blanco-skjøte. Advokaten oppbevarer skjøtet frem til eiendommen er solgt og tomten skal overføres ny eier. Det er opplyst per telefon med kommune at det i 2015 ble søkt om planering av tomt. Ble gitt ferdigattest for planering og opparbeidelse av tomt 21.01.16. Det er ikke opplyst om andre byggesøknader/ferdigattester. Ferdigattesten er vedlagt salgsoppgaven.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 17 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 690 000,00))   36 390,- (Omkostninger totalt)   726 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Info om eiendomsskatt
    Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse av bolig.

    Info formuesverdi
    Det foreligger ingen formuesverdi på tomten.

    Velforening
    Det er ikke opplyst om det foreligger velforening for området eller fellesutgifter. Kjøper må påregne at dette kan komme ved bebyggelse av eiendommen.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4631/233/155: 22.01.2013 - Dokumentnr: 60887 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4631 Gnr:233 Bnr:119 01.01.2020 - Dokumentnr: 861920 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1263 Gnr:233 Bnr:155

    Vei, vann og avløp
    Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann og kloakk i området, se vedlagte kart over ledninger. Kjøper er selv ansvarlig for tilkobling av vann og kloakk. Kommunen opplyser at det enkleste og rimeligste vil være tilkobling til offentlig via private stikkledninger. Kjøper må selv avklare tilkobling med kommunen og evt. brukerne av de private stikkledningene. Kommunen opplyser at en en avtale om tilkobling via de private stikkledningene må foreligge skriftlig med brukerne og tinglyses. Gebyr for tilkobling av offentlig vann og kloakk er i dag opplyst til kr. 15 000 per.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til bolig. Reguleringsplan: Plannavn: Dyrhovden.4631_1263-23091999 Reguleringsformål: Bolig Etter opplysninger mottatt fra kommunen foreligger det ingen planforslag som påvirker eiendommen, og det er heller ikke igangsatt planlegging som påvirker eiendommen. Før behandling av søknad om rammetillatelse / igangsettingstillatelse er det krav om utarbeidet plan for utbygging for husgruppe i målestokk 1:500. Planen skal vise hus, tilkomst til hus, interne veier, trim/lekeapperat, parkeringsplasser/-garasje, søppelhåndtering og avkjørsel. Kommunene skal ved behandling av søknad sikre at utbyggingen får en god form og materialvalg, og at bygg i samme byggefelt får en helhetlig og harmonisk utforming. Farge på hus og taktekking skal godkjennes av kommunen. - Gjennomsnittlig gesimshøyde skal ikke overstige 3 m (1 etasje). Der terrenget gjør det naturlig, kan bygget utføres i to etasjer (underetasje) og med en gjennomsnittlig gesimshøyde på 4,5m i samsvar med byggeforskriftene- - Takvinkel skal ikke overstige 35 grader. - Parkering skal skje på egen tomt med minimum 2 plasser per enebolig. Der enebolig har hybelhusvære må det regnes med 3 plasser per bolig. - Garasje kan innenfor bestemmelsene i byggeforskriftene, oppføres i nabogrense og eventuelt sammen med nabotomt. Endelig plassering og utforming skal fastsettes av kommunen. Plassering av garasje skal være vist på situasjonsplan som følger søknad. - Ingen del av planområdet må tilplantes med busker eller trær som etter kommunens mening kan virke sjenerende for offentlig ferdsel.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Tomten er ubebygd, mindre enn 2 dekar og er godkjent fradelt etter plan- og bygningsloven og jordloven. Kjøper er kjent med at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med vedlegg og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen.  Dersom eiendommen har et mindre areal enn kjøperen har regnet med, utgjør dette likevel ikke en mangel med mindre arealet er vesentlig mindre enn det som er opplyst av selgeren eller selgers medhjelpere, eller disse har opptrådt særlig klanderverdig, jf. avhendingsloven § 3-3 (1). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (1) fravikes, og hvorvidt et arealavvik karakteriseres som en mangel, vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 17 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 690 000,00))   36 390,- (Omkostninger totalt)   726 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    36390

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på tomten.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fast vederlag pålydende kr 55 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 900,-, markedsføringspakke kr 15 900,-, oppgjørshonorar kr 6 500,-, grunnpakke innhenting opplysninger kr 5 900,- og tinglysingsgebyr kr. 500,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og rimelig vederlag kr 10 000,-. Alle beløp er inkl. mva

Dokumenter

Jørn Tage Hereide

Megler

Jørn Tage Hereide

99 25 14 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev