aktiv-eiendomsmegling
Albertine Schaug v/Aktiv Lillestrøm har gleden av å presentere Skjettenveien 42D!
Albertine Schaug v/Aktiv Lillestrøm har gleden av å presentere Skjettenveien 42D!

STRØMMEN Skjettenveien 42D

Tiltalende 4-roms fra 2023 med flott utsikt, 2 balkonger, 2 garasjeplasser og heisadkomst. Store vinduer og 2 lekre bad.

  • kr 9 000 000
  • BRA-i 98 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 9 000 000
  • Omkostningerkr 242 740
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 9 242 740
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2023
  • Soverom3
  • Felleskostnaderkr 6 353
  • Tomt7 315.8 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 9 000 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 3 300,- (Eierskiftegebyr parkeringsplasser) 225 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 000 000,00))   242 740,- (Omkostninger totalt)   9 242 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Skjettenveien 42 D ? en tiltalende 4-roms selveierleilighet med moderne standard fra 2023. Leiligheten har attraktiv beliggenhet med matbutikk i nabobygningen og nærhet til skoler, flotte rekreasjonsområder og Strømmen Storsenter, bare for å nevne noe. Det medfølger to garasjeplasser og det er heisadkomst til etasjeplan. Leiligheten ligger i fjerde etasje og har to balkonger med fin, langstrakt utsikt. Den største balkongen vender mot sørvest og har utsyn mot felles uteareal, som bl.a. har stor lekeplass. Stuen har store vinduer som gjør det ekstra innbydende, og det er åpen løsning til kjøkkenet, som har hvit innredning med integrerte hvitevarer. Videre er det to lekre og fullverdige bad, samt tre soverom, hvor ett ligger i suiteløsning. Det er lagringsplass i to boder.

Skjettenveien 42D, Akershus

  • Tomt
    7315.8m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles uteareal er parkmessig opparbeidet og tilrettelagt for hygge blant beboerne. Her er det steinlagte gangstier med belysning, velstelt plenareal, trær og frodige blomsterbed, samt stor lekeplass og pergola med sittebenker. Hele utearealet er godt skjermet, og byr på utsikt mot Nitelva og skogkledde åser. Den fine utsikten kan også nytes fra en flott, felles takterrasse med sol hele dagen.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i et sentralt, populært og meget barnevennlig boligområde på Skjetten i Lillestrøm kommune. Eiendommen ligger omtrent midt mellom Skedsmo Senter og Strømmen Storsenter, som begge kan nås i løpet av få minutter. Det er dagligvarebutikk i nabobygningen og området har for øvrig umiddelbar nærhet til skoler, barnehager og et godt aktivitetstilbud, så vel som fine turområder. Det tar ca. 10 minutter å gå til svømmehallen som ligger ved barneskolen og til kunstgressbane ved ungdomsskolen. Svømmehallen har folkebad lørdager, og kurs for alle aldre og nivåer ellers i uken. For øvrig er det gangavstand til Skjetten stadion. For golfere er det kun 8 minutter å kjøre til Lillestrøm Golfklubb sine fasiliteter og 10 min til Hauger Golfklubb ved Hellerudsletta. De som foretrekker frisbeegolf kan glede seg over en nyere 18-hulls bane på Skjetten. Om vinteren er det kort vei til skøytebane og for den som er glad i alpint anbefales en tur til Varingskollen Alpinsenter. Forøvrig er det umiddelbar nærhet til skog og mark med fine turområder som kan benyttes gjennom hele året. En kort sykkeltur unna finner du Nebbursvollen Friluftsbad ? Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk med mer. Området har dessuten asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs Nitelva. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres på Coop Extra, som ligger i nabobygningen. I det samme bygget er det ogsp Apotek 1 og Clinique Mathé. Den kan også gjøres på Meny Skjetten og søndagsåpne Joker Strømmen. Førstnevnte ligger på Skjetten senter som også har Nille, apotek og florist. Det er ca. 4 min med bil til Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger, småhus og leilighets-/gårdsbebyggelse.

    Barnehage/skole/fritid
    Fra eiendommen tar det rundt 10 minutter å gå til Skjetten barneskole og Stav ungdomsskole. Det er også nærhet til Skedsmo, Lillestrøm og Strømmen videregående skole, og det er flere barnehager i kort avstand. Det er ca. 10 min med bil til OsloMet ? storbyuniversitetet som har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm.

    Offentlig kommunikasjon
    Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Stav, som ligger 210 meter fra boligen. Det går også mange busser fra Sagdalen som går til Lillestrøm Stasjon og Oslo Bussterminal. Både Strømmen og Lillestrøm stasjon ligger i sykkelavstand. Fra Lillestrøm tar toget deg til Oslo S på 10 min. Med bil tar det ca. 6 min til Lillestrøm, 23 min til Oslo S og 25 min til Oslo Lufthavn.

    Byggemåte
    Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur, flat takkonstruksjon antatt tekket med papp. Yttertak er ikke besiktiget. Det er grunn til å tro at bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser med betong såler samt grunnmur av betong og eventuell fungerende drenering antas fra angjeldende byggeår. Yttervegger over grunnmur som utvendig er forblendet med tegl. TG IU KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT Våtrom > 4.Etasje > Bad 1 > Fukt i tilleggende konstruksjoner Det er pga. bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone. TGIU gitt ut ifra manglende mulighet for hulltaking. Våtrom > 4.Etasje > Bad 2 > Tilliggende konstruksjoner våtrom Det er pga. bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone. TGIU gitt ut ifra manglende mulighet for hulltaking. TG 2 AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Tekniske installasjoner > Vannledninger Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Rørkurser på rør-i-rør system bør merkes.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja. Stedlige el-tilsyn 16.04.2024, saknr. 5385984. Elsikkerhet Norge AS. Vi har fått tilbakemelding at saken er avsluttet. Annet: - En nybygget leilighet overtatt 26. januar 2023. Praktisk talt ikke bebodd.

    Innhold
    - Selveierleilighet i 4. etasje. - 2 p-plasser i garasjekjeller. - Heisadkomst til etasjeplan. - 2 balkonger, én mot sørvest. - Fin og langstrakt utsikt. - Stue med gode lysforhold. - Bred åpning mot kjøkkenet. - Integrerte hvitevarer. - 2 lekre og fullverdige bad. - Opplegg for vaskemaskin. - 3 soverom, ett i suiteløsning. - Lagringsplass i to boder. - Vannbåren oppvarming. - Varmtvann fra felles anlegg. Planløsning 4. etasje: Entré, stue, kjøkken, 3 soverom, 2 bad/wc og bod. Annet: Disponibel kjellerbod.

    Standard
    Entré Fra garasjen er det heisadkomst til nabobygget og en liten luftetur over til bygget leiligheten ligger i. Leiligheten ligger i fjerde etasje og har en romslig entré med moderne overflater. Gulvet har parkett, veggene er slette og det er listefri overgang til himling. Entreen har garderobenisje og plass til skoskap eller annet ønskelig, og det er vitrinedør til stuen. Stue Stuen er innbydende og har store vinduer mot to himmelretninger, noe som gjør det ekstra lyst og luftig. Det er også dør ut til den største balkongen. Stuens størrelse danner flere møbleringssoner, hvor den naturlige spiseplassen ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Den åpne løsningen gjør både matlaging og måltider sosialt, og parkettgulvet er lagt sømløst mellom sonene for et helhetlig inntrykk. Det er fjernstyrte screens i stue og på kjøkken. Alle er individuelt fjernstyrt. Kjøkken Kjøkkeninnredningen er stilren og montert i hesteskoform for god arbeidsflyt med alt tilgjengelig i en armlengdes avstand. Skap og skuffer har hvite, slette fronter med gripekant og benkeplatene er i treimitert laminat. I benken er det nedfelt oppvaskkum, samt keramisk komfyrtopp under en ventilator. Stekeovn er integrert i høyskap og det er gjort klart for integrert kjøl/frys. Under benken er det opplegg for oppvaskmaskin. Bad/wc/vaskerom Leiligheten har to fullverdige bad med lekker utførelse. Badene har pene, flislagte overflater, vannbåren varme i gulvet og downlights i himling. Begge er utstyrt med hvit innredning, vegghengt toalett og dusjhjørne med regnfallsdusj. Innredningene består av skuffemøblement med heldekkende servant, og over er det speil med integrert belysning. Hovedbadet har adkomst fra entreen og er i tillegg utstyrt med opplegg for vaskemaskin. Det andre badet har inngang fra ett av soverommene. Soverom og garderobe Leiligheten har tre gode soverom med parkettgulv og lysmalte vegger. Hovedsoverommet ligger i suiteløsning, og byr på ekstra luksus i hverdagen med eget bad og balkong. Det er lagringsplass i en bod på ca. 3 kvm med adkomst fra stuen og i en disponibel kjellerbod på rundt 5 kvm. Uteområde Felles uteareal er parkmessig opparbeidet og tilrettelagt for hygge blant beboerne. Her er det steinlagte gangstier med belysning, velstelt plenareal, trær og frodige blomsterbed, samt stor lekeplass og pergola med sittebenker. Hele utearealet er godt skjermet, og byr på utsikt mot Nitelva og skogkledde åser. Den fine utsikten kan også nytes fra en flott, felles takterrasse med sol hele dagen. Leiligheten har to egne balkonger; en mot sørvest og en mot nordøst. Her er det med andre ord enkelt å flytte seg etter solen ? eller finne en sval plass i skyggen. Balkongen mot sørvest er på ca. 15 kvm og har utsyn mot lekeplassen, så her kan de voksne senke skuldrene og lene seg tilbake mens ungene leker trygt. Den andre balkongen har et areal på rundt 9 kvm og byr på langstrakt utsikt mot elva.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Inkludert i felleskostnadene.

    Parkering
    Det medfølger to parkeringsplasser i felles oppvarmet garasjekjeller. Øvrig parkering er etter områdets gjeldende bestemmelser. Det er tilrettelagt for elbil lading på samtlige plasser for beboere. Eventuelle kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier i henhold til de til enhver tid inngåtte avtaler for sameiet. Det er i tillegg to sykkelboder i garasjen. Garasjeanlegget er et tingsrettslig sameie og ligger i egen næringsseksjon. Det er derfor eierskiftegebyr på parkeringsplassene.

    Diverse
    Sameiet har felles forsikring for skader på bygning og vanlig fastmontert utstyr. Denne forsikringen dekker blant annet skader som forårsakes av en plutselig og uforutsett hendelse. Når skade oppstår, er man forpliktet til å kontakte styret og begrense skadeomfanget mest mulig

    Prisantydning inkl. omkostninger
    9 000 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 3 300,- (Eierskiftegebyr parkeringsplasser) 225 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 000 000,00))   242 740,- (Omkostninger totalt)   9 242 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten har vannbåren oppvarming med gulvvarme på begge bad. Varmt forbruksvann er fra felles anlegg. Videre er det balansert ventilasjon med avtrekk fra bad og kjøkken. Sprinkleranlegg er montert.

    Energiklasse
    C

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Info om eiendomsskatt
    Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av kommunen. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

    Info formuesverdi
    Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

    Andre utgifter
    Eier må selv stå for kostnader forbundet med eget strømforbruk, innboforsikring og andre eventuelle kostnader som ikke dekkes av husleien.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Felleskostnader pr. mnd
    6353

    Felleskostnader inkluderer
    Herav: Fjernvarme akonto kr.1568,-. Felleskostn. brøk kr. 3920,-. Felleskostnad. likt kr.265,-. TV/Internett kr.300,-. Garasje/P-Plass kr.300,-

    Om sameiet
    Skjettentoppen består av fire bygninger med totalt 64 moderne leiligheter, to næringslokaler på bakkeplan, og oppvarmet garasjeanlegg i kjelleren. Næringsdelen danner en base i første etasje, og boligbyggene settes i randsonen av basen med et parkmessig og skjermet gårdsrom i midten.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Sameiets forsikringsselskap
    Tryg Forsikring

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt så lenge det ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. På sameiets eiendom er det båndtvang hele året. Husdyreiere plikter å påse at dyrene ikke gjør fra seg på fellesarealene (i tilfelle må dette fjernes med det samme).

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3205/74/24/63: 15.01.1963 - Dokumentnr: 137 - Vilkår i kjøpekontrakt Bestemmelse om vann/kloakkledning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    11.03.1963 - Dokumentnr: 716 - Skjønn Bestemmelse om avståelse av veggrunn
    M 75/76
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    07.09.2000 - Dokumentnr: 15025 - Erklæring/avtale Areal fradelt til veggrunn, skal sammenføyes med 113/3 i GAB
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    02.11.2021 - Dokumentnr: 1371290 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
    Bestemmelse om transport og ferdsel
    Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.11.2021 - Dokumentnr: 1505379 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om beplantning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    18.10.2022 - Dokumentnr: 1176684 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 63
    Formål: Bolig
    Tilleggsdel: Bygning
    Sameiebrøk: 98/7020
    03.06.2024 - Dokumentnr: 1510838 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Romerike Eiendomsmegling AS
    Org.nr: 926 743 023
    Elektronisk innsendt
    15.01.1963 - Dokumentnr: 137 - Vilkår i kjøpekontrakt Bestemmelse om vann/kloakkledning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    11.03.1963 - Dokumentnr: 716 - Skjønn Bestemmelse om avståelse av veggrunn
    M 75/76
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    07.09.2000 - Dokumentnr: 15025 - Erklæring/avtale Areal fradelt til veggrunn, skal sammenføyes med 113/3 i GAB
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    02.11.2021 - Dokumentnr: 1371290 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
    Bestemmelse om transport og ferdsel
    Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.11.2021 - Dokumentnr: 1505379 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om beplantning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    18.10.2022 - Dokumentnr: 1176684 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 69
    Formål: Næring
    Tilleggsdel: Bygning
    Sameiebrøk: 74/7020
    3205/74/24/69: 15.01.1963 - Dokumentnr: 137 - Vilkår i kjøpekontrakt Bestemmelse om vann/kloakkledning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    11.03.1963 - Dokumentnr: 716 - Skjønn Bestemmelse om avståelse av veggrunn
    M 75/76
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    07.09.2000 - Dokumentnr: 15025 - Erklæring/avtale Areal fradelt til veggrunn, skal sammenføyes med 113/3 i GAB
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    02.11.2021 - Dokumentnr: 1371290 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
    Bestemmelse om transport og ferdsel
    Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.11.2021 - Dokumentnr: 1505379 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om beplantning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    18.10.2022 - Dokumentnr: 1176684 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 63
    Formål: Bolig
    Tilleggsdel: Bygning
    Sameiebrøk: 98/7020
    03.06.2024 - Dokumentnr: 1510838 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Romerike Eiendomsmegling AS
    Org.nr: 926 743 023
    Elektronisk innsendt
    15.01.1963 - Dokumentnr: 137 - Vilkår i kjøpekontrakt Bestemmelse om vann/kloakkledning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    11.03.1963 - Dokumentnr: 716 - Skjønn Bestemmelse om avståelse av veggrunn
    M 75/76
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    07.09.2000 - Dokumentnr: 15025 - Erklæring/avtale Areal fradelt til veggrunn, skal sammenføyes med 113/3 i GAB
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    02.11.2021 - Dokumentnr: 1371290 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
    Bestemmelse om transport og ferdsel
    Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.11.2021 - Dokumentnr: 1505379 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om beplantning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:74 Bnr:24
    Gjelder denne registerenheten med flere
    18.10.2022 - Dokumentnr: 1176684 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 69
    Formål: Næring
    Tilleggsdel: Bygning
    Sameiebrøk: 74/7020


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest for hele tiltaket - 4 boligblokker med garasjekjeller, utenomhusareal og næringslokaler på Skjettentoppen datert 27.11.2023.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

    Regulerings- og arealplanner
    Det er for tiden ingen reguleringssaker under behandling som berører denne eiendommen. Området er berørt av følgende: Kvikkleire - Aktomhetsområde for kvikkleire. Radonutsatt område - Middels til lav aktsomhet. Støysoner - Gul støysone - Støy fra veg.

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    9 000 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 3 300,- (Eierskiftegebyr parkeringsplasser) 225 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 000 000,00))   242 740,- (Omkostninger totalt)   9 242 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    242740

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Avtalt provisjon 1% Markedsføring kr. 25 000,- Tilrettelegging kr. 16 000,- Oppgjør kr. 6 500,- Visning pr. stk kr. 3000,- + Direkte utlegg Alle summene er inkludert mva. Dersom handelen ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilrettelegging, markedsføring, utførte visninger og alle direkte utlegg. Megler har også krav på et rimelig vederlag for brukte arbeidstimer. Kostnad pr. time kr. 2 500,- dog ikke høyere sum enn kr 30 000,

Albertine Schaug

Megler

Albertine Schaug

46 80 94 48

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev