aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Engebakken 35 A!
Velkommen til Engebakken 35 A!

VALLSET Engebakken 35 A

Prosjektert enebolig med alt på en flate. Boligen vil få en fin standard og 2 soverom. I tillegg carport og hage.

  • kr 2 900 000 - 2 900 000
  • Priser fra og tilkr 2 900 000 - 2 900 000
  • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
  • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 2 900 000 - 2 900 000
  • Omkostninger fra og tilkr 13 740 - 13 740
  • Total inkl omkostninger fra og tilkr 2 913 740 - 2 913 740
  • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
  • Areal primærareal - fra og til0 - 0 m²
  • Areal bruksareal - fra og til82 - 82 m²
  • Tomt581 m²
  • EierformEiet
  • MatrikkelGNR. 346 BNR. 8
  • Informasjon om meglerforetaketAktiv Eiendomsmegling Hamar AS Strandgata 61 2317 Hamar
  • OppdragsansvarligSindre Ilseth Heia
  • Oppdragsnummer1213245050
  • 2 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 12 500,- (Dokumentavgift (tomteverdi: 500 000))   13 740,- (Omkostninger totalt)   2 913 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Situasjonsplan
Illustrasjon kjøkken

Engebakken 35 A, Innlandet

  • Om prosjektet
    Ditt nye drømmehjem? Eiendommen består av en lekker enebolig og en carport med bod i bakkant. Eneboligen består av en romslig entre med plass til garderobeskap, bad med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning. Oppbevaringsplass i innvendig bod og utvendig bod. Dette er en husmodell du ikke kan endre eller tilpasse vesentlig. På denne måten holder selger kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alt er ferdig og boligen leveres nøkkelferdig. Boligen leveres med 2 strøk systembehandlet kledning.

    Priser fra og til
    kr 2900000 - 2900000

    Omkostninger fra og til
    kr 13740 - 13740

    Garasje/parkering
    Boligen leveres med carport på egen eiendom. Se for øvrig leveransebeskrivelse og tegninger.

    Boder
    Boligen leveres med en innvendig bod og en utvendig sportsbod i tilknytning carport.

    Fremdriftsplan og ferdigstillelse
    Forventet byggetid for boligene er på ca. 10 måneder, regnet fra og med igangsettelse av byggearbeider. Det er en forutsetning for oppstart av byggearbeider at samtlige av selgers forbehold er løftet/bortfalt (se punktet «Selgers forbehold»). Boligene skal dog være ferdig senest 10 måneder etter igangsetting av byggearbeider. Forsinkelser i byggestart og/eller byggeprosess som følge av at vinter og tele vanskeliggjør oppstart av grunnarbeider, funn av kulturminner og/eller oppfyllelsesvanskeligheter/konsekvenser som følge av koronaviruset, gir ikke grunnlag for kjøper til å kreve dagmulkt, erstatning eller heving etter bustadoppføringslova kap. 3. Kjøper vil bli varslet når byggearbeider er igangsatt. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 4 ukers skriftlig varsel. Dersom selger fullfører boligene i god tid før overnevnte frist, kan selger kreve overtakelse inntil 4 måneder før den avtalte fristen for overtakelse. Selger skal skriftlig varsle kjøper om dette minimum 2 måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Selger skal overlevere boligene i byggerengjort stand og fellesarealer i ryddet stand. Boligene overleveres uten leieforhold av noen art, og slik at disse leveres ledige for kjøperne. Kjøper kan nekte overtakelse dersom boligen på overtakelsestidspunktet har feil og/eller mangler som gir rimelig grunn for nektelsen. Se også punktet «Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse». Selger forplikter seg da til innen rimelig tid å utbedre alle feil og/eller mangler som blir protokollert under besiktigelsen. Risikoen for boligen går over på kjøper når kjøper har overtatt boligen. Hvis boligen ikke overtas til avtalt tid, og årsaken ligger hos kjøper, har kjøper risikoen fra det tidspunkt boligen kunne vært overtatt. Når risikoen for boligen er gått over på kjøper, faller ikke kjøpers plikt til å betale kjøpesummen bort ved at boligen blir ødelagt eller skadet som følge av en hendelse som selger ikke svarer for. Det gjøres oppmerksom på at overtakelse vil kunne skje selv om eventuelle nødvendige formaliteter med seksjonering eller fradeling ikke er på plass.

    Tomteareal
    581m²

    Fellesareal/utomhus/infrastruktur
    Tomtens grunnareal er ca. 581,9 kvm. Tomten er eiet. En liten del av garasjen på naboeiendom går over denne tomtegrensen. Selger vil foreta en mindre grensejustering for å unngå at deler av garasjen går inn på denne eiendommen. Dette vil foreligge før overtagelse. Tomten opparbeides med gruset innkjøring og parkering med ca. 20 cm. bærelag og med veigrus (4-8 mm) som toppdekke. Grasbakke leveres med toppdekke av matjord som blir isådd. Utvikling av gressplen er avhengig av stell og vedlikehold (besørges av kjøper). Selger står derfor ikke ansvarlig for hvordan plenen gror til.

  • Kjøkken
    Kjøkkeninnredning leveres i henhold til egne tegninger. Kjøkken plasseres som vist på tegninger. Kjøkken leveres med hvitevarer. - Kjøl/fryseskap - Stekeovn - Koketopp - Oppvaskmaskin. - Ventilator

    Bad
    Baderomsinnredning leveres i henhold til egne tegninger av typen Lind Royal matt sort. Innredning plasseres som vist på plantegningen. Ett-greps blandebatteri leveres i sort.

    Garderobe-fasiliteter
    Det gjøres spesielt oppmerksom på at garderobeskap ikke leveres i dette prosjektet.

    Diverse
    Følgende ting nevnes spesielt og inngår ikke i leveransen. Det som er inntegnet stiplet i målestokk 1:100 og vegger som ikke er inntegnet med hel svart strek - Brannslangeskap - Garderobeskap, plassbygde garderobeskap - Tørkestativ, søppeldunk - Utvendige trapper i terrenget - Solavskjerming - Inngjerding - Avgifter til kabel og nettselskaper - Hengelamper, - Blomsterbrett, blomsterkasser - 3 faset kurser - Badekar, dusjkabinett - Postkasser - Nummerskilt på boligen

    Konstruksjon
    Bygget fundamenteres på forskriftsmessig og forsvarlig måte. Gulvet i boligen utføres med stålglattet/brettskurt betong. Fundamentering skjer med grunn fundamentering der det støpes ringmur i ca. 60 cm høyde. Ringmuren isoleres utvendig, innvendig pukkes sålen opp, bunnledninger legges, gulv isoleres før evt. radonsperre legges før det påstøpes betong. Se for øvrig leveransebeskrivelsen.

    Fasade
    Utvendig stående panel, 19x148 d-fals rett i fargen trebit 9054 Naturlig Eldet. Utvendig kledning leveres som 2 strøk systembehandlet kledning. Det gjøres spesielt oppmerksom på at panel-ender, kuttflater og baksider av paneler (som f.eks. vindskier) leveres ubehandlet fra utbyggers side. Det er viktig at disse kuttflatene overflatebehandles i løpet av ett år etter overtagelsen. Utvendig panel etterbehandles iht. FDV.

    Yttertak
    Takkonstruksjonen leveres som vist på tegning i målestokk 1:100, og dimensjoneres etter tekniske forskrifter og kommunale snølast-bestemmelser. Shingeltak i sort utførelse. Det gjøres oppmerksom på at det enkelte vintre vil oppstå situasjoner med store snømengder, tining og isdannelser. Utbygger oppfordrer kjøpere til å være våken og vurdere måking av taket slike vintre.

    Balkonger/terrasser/uteplasser
    Tre-platting utenfor hoveddør leveres, markterrasse andre steder er ikke inkludert i leveransen. Inngangsplattingen levers i impregnert trelast. Markterrasse kan leveres som tilvalg. Drager og søyler leveres også i impregnert trelast. Impregnert trelast kan males/overflatebehandles senere, men det er anbefalt å vente ett år slik at fuktighet har fått trengt ut.

    Ventilasjon
    Balansert ventilasjon leveres i henhold til teknisk forskrift. utbygger tar forbehold om at det i enkelte tilfeller ikke er mulig å nå frem med kanaler til alle rom, eller at det blir nødvendig med nedforede himlinger eller synlige innkassinger av kanaler. Ekstra frisklufttilførsel kan være nødvendig ved bruk av kraftig kjøkkenventilator og ildsted. Dette kan være å sette vindu i luftestilling. Ventilasjonsanlegget må vedlikeholdes i henhold til leverandørens anvisninger.

    Brannsikring
    Det leveres 1 stk. røykvarsler og 1 stk. 6 kg brannslukningsapparat.

    Dører og vinduer
    Dører og vinduer leveres i henhold til gjeldene krav og forskrifter. Dører og vinduer leveres i henhold til tegning i målestokk 1:100, i hvit farge. Dører leveres med hvitmalt karm. Til alle vinduer og balkongdører leveres 3-lags glass. Vinduer leveres som standard med hele ruter. Vinduer med god isolasjonsevne vil ved enkelte værforhold dugge utvendig. Harpiksgjennomslag kan gi gulning. Flikking og toppstrøk må besørges av kunde. Ytterdør leveres i henhold til fasadetegning av typen Solid funkis eller tilsvarende. Isolert dør med glassfelt og lik farge innvendig og utvendig. Døren leveres med tetningslister, hardvedterskel, FGgodkjent lås, låskasse med sylinder og matt svart vrider. Døren leveres i matt sort i fargen NCS 9000-N og med klart glass. Lik farge på begge sider. Foringer til dør leveres som hvit. Balkong og terrassedør med karm og utforing, dørblad, 3-lags glass og lås. Karm og utforing leveres hvitmalt. Foringer til dør leveres som hvit. Isolert dør med flerpunkts lukking og brems for låsing i luftestilling. Dørene innvendig leveres med dørblad, karm, foring, flate hardvedterskel og låskasse. Hvitmalte dører med dørhåndtak i stålfarget utførelse. Størrelse på dører fremkommer av 1:100 tegninger. Foringer til dører leveres som hvit. Vinduer leveres 3-lags glass i fargen sort, NCS 9000-N utvendig og S-0502-Y innvendig. Vinduer leveres som standard med hele ruter.

    Kabel-tv/bredbånd
    Det er trukket fiberrør fra leverandør inn i svakstrømskap. Kjøper er selv ansvarlig for bestilling av oppkobling og kostnad forbundet med dette.

    El-anlegg
    Elektrisk installasjon leveres i henhold til NEK 400. Anlegget leveres fra og med utvendig tilkoblingsskap. Sikringsskapet plasseres i bod. Det leveres ett sikringsskap med overbelastningsvern (hovedsikringer), overspenningsvern, automatsikringer, og nødvendige jordfeilbrytere. Anlegget dimensjoneres for elektrisk oppvarming. Alle stikkontakter leveres barnesikre, unntatt til komfyr, kjøleskap og ventilasjonsvifte. Alle brytere og stikkontakter er i hvit farge. Alle lampepunkter leveres med eurokontakter. Ledninger legges skjult i vegger og himlinger av tre. Antall elektriske punkter beregnes ut fra rombetegnelser som blir benyttet på tegning i målestokk 1:100. Hvis flere rombetegnelser er beskrevet i tilknytning til stue, deles arealet opp for beregning av elektriske punkter. Vær oppmerksom på at en del elektrisk utstyr og lamper må monteres av autorisert installatør.

  • Info om formuesverdi
    Det året boligen står ferdig, skal formuesverdien settes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.

  • Tinglyste heftelser/rettigheter
    Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ingen kjente heftelser/forpliktelser som skal medfølge eiendommen. Kjøper aksepterer at selger kan påhefte heftelser/erklæringer på prosjekttomten (herunder kjøpt objekt) for hensiktsmessig og effektiv gjennomføring av prosjektet, i tillegg til sikring av avtalte salgsvilkår. Det samme gjelder for offentlig myndighet og private leverandører. Kjøpers bank sitt pantedokument vil få tinglyst prioritet etter tinglyste heftelser som er registrert på prosjekttomten per i dag og/eller heftelser som vil bli tinglyst på prosjekttomten i forbindelse med utbygging av prosjektet. Kommune, nettselskaper og andre som har kummer, ledninger, rør mv. liggende i grunnen samt stolper og lignende stående på deler av eiendommene i området, har rett til adkomst for vedlikehold av sine respektive anlegg. Kommunen kan ha rett til å ha søppelhåndteringssystemer liggende på prosjekttomten.

    Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
    Ved overtakelse skal boligene i utgangspunktet ha ferdigattest. Det er ulovlig å ta boligene i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger. Midlertidig brukstillatelse kan godtas i de tilfeller hvor utstedelse av ferdigattest betinger ferdigstillelse av andre enheter i prosjektet, ferdigstillelse av uteområder og/eller mindre arbeider som ikke er til hinder for at boligen kan tas i bruk. Manglene skal da rettes av selger innen en frist som settes av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om ferdigstillelse, eventuelt tvangsmulkt og/eller forelegg. Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, gjøres det oppmerksom på at kjøper overtar risiko for at ferdigattest vil bli stilt. Kjøper oppfordres til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper kan kreve tilbakehold av forholdsmessig del av kjøpesum på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Renter på slike tilbakeholdte beløp tilfaller den som til slutt får beløpet utbetalt.

    Adgang til utleie
    På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet. 

    Vann, vei og avløp
    Boligen vil bli tilknyttet offentlig vei, samt offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

    Reguleringsplan og rammetillatelse
    Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Engebakkfeltet, fra 1980. Reguleringsformål for eiendommen er frittliggende småhusbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Stange kommune (2020-2032), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til bebyggelse og anlegg, nåværende, H210 støy, rød sone iht. T-1442 og støy H220 gul sone iht. T-1442. Eiendommen ligger tett inntil Riksveg 24. Eiendommen grenser videre til friareal (ca. 500 kvm) i nordlig del av tomten. Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

  • Lovanvendelse
    Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

    Salgsbetingelser og kjøpetilbud
    Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

    Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

    Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

    Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

    Betalingsbetingelser
    Hele kjøpesummen sammen med omkostninger og eventuelle tilvalg skal innbetales til overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. Samtlige beløp skal innbetales til meglerforetakets klientkonto. Innbetalinger skal komme fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon I det tilfelle selger og kjøper har gjort avtale om endrings- og tilleggsarbeider (tilvalg), vil det være selgers ansvar å sende til meglerforetaket en bekreftet liste som inneholder tilvalg og avtalt sum for dette. Tilvalg må være innbetalt til overtakelse. Det gjøres oppmerksom på at selger, mot sikkerhet etter bustadoppføringslova § 47, kan kreve at kjøper betaler forskudd for tilvalg. Alternativt kan selger kreve at kjøper stiller sikkerhet for selgers krav på tilleggsvederlag. Videre gjøres det oppmerksom på at alle innbetalinger skal skje til meglerforetakets klientkonto, og ikke direkte til selger. Dersom avtale om tilvalg inngås direkte med selgers underleverandører, anbefaler meglerforetaket at betaling for disse tilvalgene finner sted etter at overtakelse har funnet sted. Dersom kjøper velger å betale for slike tilvalg tidligere, gjør meglerforetaket oppmerksom på at slik betaling vil kunne være usikret ved en eventuell konkurs. De som ønsker å kjøpe bolig i dette prosjektet må, før innlevering av tegningsskjema/kjøpebekreftelse, ha hatt kontakt med en finansieringsinstitusjon som kan bekrefte finansiering på innleveringstidspunktet.

    Salg av kontraktsposisjoner
    Videresalg forutsetter samtykke fra selger, og videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Selger forbeholder seg retten til å fastsette nærmere vilkår for gjennomføring av videresalget og oppgjøret for dette. Videresalg av kontraktsposisjon forutsetter at selger får en tilfredsstillende dokumentasjon på at ny kjøper trer inn med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelig kjøper. Det vil påløpe et administrasjonsgebyr til selger pålydende kr 50 000,- (inkl. mva.). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kostnader til meglerforetaket knyttet til et videresalg kommer i tillegg til dette. Selger/meglerforetaket påberoper seg opphavsrettighetene til alt markedsmateriell for prosjektet, herunder bilder og illustrasjoner. Kjøper kan ikke benytte prosjektets markedsmateriell i sin markedsføring for videresalget uten selgers/meglerforetakets samtykke. Det gjøres spesielt oppmerksom på at dersom kjøper ikke anses som forbruker og/eller at boligen ikke er kjøpt med henblikk på å overta eller bebo denne, vil dette bli regulert som videresalg av bolig under oppføring (reglene i bustadoppføringslova kommer til anvendelse).

    Avbestilling
    Kjøpers rett til å avbestille boligen følger av bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før selger har fattet beslutning om å igangsette bygging, skal kjøper betale kr 200 000,-. Ved avbestilling etter at selger har fattet beslutning om å igangsette bygging, skal kjøper erstatte selgers fulle tap ved avbestillingen (herunder tapt fortjeneste). Kjøper gjøres særskilt oppmerksom på at selgers fulle tap ? og derved kjøpers økonomiske ansvar ved avbestilling ? kan bli betydelig, bl.a. avhengig av markedsutviklingen fra kjøpekontraktens inngåelse.

    Hvitvaskingsloven
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Dokumenter

Sindre Ilseth Heia

Eiendomsmegler

Sindre Ilseth Heia

91 59 55 10

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev