aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Stæringsåsen 34!
Velkommen til Stæringsåsen 34!

VESTMARKA Stæringsåsen 34

Nyoppført fritidsbolig med 3 soverom og 2 bad. Garasje og solrik terrasse. Fin lokal utsikt! Få med Peisovn på kjøpet!

 • kr 3 950 000
 • BRA 108 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 950 000
 • Omkostningerkr 7 967
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 957 967
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 102 m²
 • Tomt1 607.6 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 950 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 6625 (Dokumentavgift (tomteverdi: 265 000)) 7967 (Omkostninger totalt) 3 957 967 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
I Stæringsåsen hyttefelt kan du nå bli eier av en nyoppført fritidsbolig med tilhørende garasje. Hytta har tradisjonell stil med god standard og familievennlig romløsning over ett plan. Beliggenheten er attraktiv med fine turområder tett på og med badevannet Harstadsjøen i gangavstand. Det er også fin utsikt til vannet, inne fra flere rom og fra en stor, solrik terrasse. Inne bys det på gulvvarme, enstavs parkett, hvitbeiset panel, downlights og mønet tak med synlige åser. Det er balansert ventilasjon og gulvvarme i alle rom utenom soverom. Hytta har en koselig stue, et pent kjøkken med spiseplass og tre gode soverom. Videre er det to flislagte bad med dusj og toalett, samt flislagt entré med plass til garderobeløsning. I tilknytning til inngangspartiet er det terrasse med adkomst til
Hytta har dog en stor, flott terrasse langs to sider som har plass til flere sittegrupper og grill med mer.

Stæringsåsen 34, Innlandet

 • Tomt
  1607.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Hytta har en eiet tomt på 1608 kvm som er både flat og noe skrånende. Solforholdene er gode og det er fin utsikt til Harstadsjøen. I tillegg til hytta er det oppført garasje i lik stil. Tomten er opparbeidet med stor, gruset gårdsplass på inngangssiden, men er for øvrig ikke opparbeidet. Hytta har dog en stor, flott terrasse langs to sider som har plass til flere sittegrupper og grill med mer. Her kan man flytte seg etter solen eller finne en behagelig plass i skyggen. Fra kjøkken/spisestue er det utgang til en lun, overbygd del av terrassen

  Beliggenhet
  Fritidsboligen ligger i Stangsnessætra hyttefelt på Vestmarka i Eidskog kommune. Hyttefeltet er omkranset av flott natur, med fine turmuligheter hele året. Det er grusveier å gå og sykle etter, flere merkede stier og god forekomst av sopp om høsten. Hytta ligger høyt og solrikt til med utsikt mot Harstadsjøen. Harstadsjøen er et populært badevann som ligger i gangavstand. Brustadvika ved Harstadsjøen har sandstrand, sandvolleyballbane, fotballbane, gapahuk og toalett. På vestsiden av vannet ligger «Badet» med bryggeanlegg, sandbunn, skiftebu og toalett. Fra hyttefeltet kan du følge fine stier mot Store Stæringen som ligger ca. 2 km unna. Helgesjøen ligger en kort kjøretur unna og er et av få vann i Eidskog hvor det er tillatt å bruke motorbåt. Vannet er derfor mye brukt til aktiviteter og fiske. Nærmeste tettsted er Skotterud, og en tur over til Sverige tar ca. 20 minutter. Charlottenberg shoppingcenter ligger ca. 30 minutter unna. Videre tar det ca. 40 min til Bjørkelangen, i overkant av 1 time til Lillestrøm og halvannen time til Oslo.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Konstruksjon: Nylig oppført fritidsbolig på ett plan i tradisjonell stil med tilhørende garasje i tilsvarende stil. Fritidsbolig på ett plan er fundamentert på plate på mark. Vegger i trekonstruksjoner med stående kledning. Saltak er tekket med shingel. Vinduer og dører er hvitmalt med 3-lagsglass. Fritidsboligen er satt opp av ferdig elementer. I tillegg er det store terrassearealer med gode solforhold. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Byggemeldte tegninger har ikke vaskerom/bad som oppført bygning, men teknisk rom. Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Det er påvist avvik i dagslysflate som skal utgjøre minst 10% av rommets areal på et av soverommene, avviket er dog ikke betydelig stort. Info fra selger: Tilleggsopplysninger for Fritidsbolig med garasje. Bolig oppført etter TEK 17 forskrifter, med tak-konstruksjon for torvtak. Alle golv unntatt soverom har varmekabler/folie. Under alle vinduer er el-punkt for panelovn. Varmepumpe for oppholdsrom Flexit balansert boligventilasjon Opplegg 2 punkter for sentralstøvsuger Opplegg 3 punkter for bredbånd/fiber Montert 2 detektorer brannvarsling Avansert belysning (dovnlight) med dimmere /vendere Oppholdsrom stikk v/tak med dimmere Bad Baderomsbelysning og håndkletørkere Stikkontakter for vaskemaskin-tørketrommel-vv.bereder KJøkken Montert avtrekksvifte Montert oppvaskmaskin Montert electrolux koketopp med 2 el-2 gass Montert lys under overskap Plass for stekeovn-micro Plass for kjøl/frys med ismaskin Utv. 10 stk utelamper med tidsstyring 1 stk ladepunkt for el-bil 1 stk skap for gassbeholdere røropplegg for terrasse varme-markiser ------------------ jacuzzi vann røropplegg for jacuzzi Garasje 30 m2, samme panel som bolig Grasje spesial for solpanel med 38g. vinkel innvendig montert el-sentral med kabel til bolig for overføring strøm fra fremtidig solpanel Garasje portåpner, og ledlys-armaur, og stikkontakt Tomt grovplanert, med gruset gårdsplass

  Innhold
  1. etasje: Entré, kjøkken/spisestue, stue, bad/wc, bad/wc/vaskerom og 3 soverom. Annet: Bod med utvendig adkomst.

  Standard
  Kort fortalt - Nyoppført hytte over ett plan. - God, moderne standard. - Garasje i samme stil. - Stor, solrik terrasse. - Utsikt mot Harstadsjøen. - Gulvvarme, utenom i soverom. - Balansert ventilasjonsanlegg. - Klargjort for sentralstøvsuger. - Mønet tak, synelige åser. - Overbygd inngangsparti. - Kjøkken/spisestue og stue. - Pen kjøkkeninnredning. - To bad med dusj og toalett. - Et bad er kombinert vaskerom. - Tre gode soverom. - Bod med utvendig adkomst. - 120 liters varmtvannsbereder. Entré Hytta har et overbygd inngangsparti med velkomstplatting og hvit ytterdør. Inne venter en pen entré med flislagt gulv, lysbeisede panelflater, varmekabler og downlights. Det er plass til garderobeløsning langs den ene veggen. I tilknytning til inngangspartiet er det adkomst til en isolert bod med plass til turutsyr med mer. Kjøkken/spisestue Kjøkkenet har en pen innredning i hesteskoform og god plass til at hele familien kan samles rundt et spisebord. Rommet har mønet tak med synlige åser, gulvvarme, enstavs parkett, fin utsikt og utgang til terrassen. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter, enkelte overskap med vitrinedører og marmorlaminerte benkeplater. Oppvaskkumen er i kompositt med messingfarget kran. Innredningen har integrert oppvaskmaskin og nedfelt platetopp med mulighet for tilkobling av gass. Det er avsatt plass til kjøleskap, samt stekeovn og mikrobølgeovn. Bak koketopp og oppvaskkum er det glassplate på vegg. Stue Stua er lys og innbydende med mønet tak, synlige åser og enstavs parkett. Vinduer på to vegger gir fint lysinnslipp og utsikt til Harstadsjøen. Det er god plass til hjørnesofa og godstoler ? et hyggelig rom for avslapning og tv-hygge. Bad/wc/vaskerom Hytten har to bad med gulvvarme og mønet tak med synlige åser. Ett av badene er kombinert vaskerom og utstyrt med benkeskap, benkeplate og nisje til vaskemaskin. Ellers har badet vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og vegghengt baderomsinnredning med servant og speilskap. Rommet har fliser på gulvet og en kombinasjon av fliser og panel på veggene. Bad 2 Hyttas andre bad har samme type fliser på gulv og vegger, men i ulik størrelse. Rommet har dusjhjørne med innfellbare glassdører, vegghengt toalett og vegghengt baderomsinnredning. Innredningen består av skuffemøblement med heldekkende servant og tredørs speilskap med belysning. Det er ellers downlights i himling og dagslys fra vindu. Soverom og garderobe Hytta har tre koselige soverom med samme smakfulle stil som øvrige oppholdsrom; enstavs parkett, lysbeisede paneloverflater og mønet tak med synlige åser. Alle rommene har downlights. To av soverommene ligger i egen fløy på hver side av badet, mens det tredje ligger i motsatt ende, vegg-i-vegg med bad/vaskerom. I alle soverommene er det plass til garderobeløsning og ulike sengeløsninger. Av lagringsplass har hytta bod med utvendig adkomst ved inngangspartiet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er nylig oppført en garasje i samme stil som hytta, med elbillader og leddport med elektrisk portåpner. Garasjen er uisolert, men klargjort for innvendig isolering. Det er for øvrig god plass til å parkere flere biler på gårdsplassen foran inngangspartiet.

  Diverse
  Gass er tilkoblet og utvendig montert godkjent gass skap med 2 gassbeholdere. Ved oppstart av gass vil selger ordne test. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 950 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 6625 (Dokumentavgift (tomteverdi: 265 000)) 7967 (Omkostninger totalt) 3 957 967 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Hytta har elektrisk oppvarming med varmekabler i alle rom utenom soverommene. Det er balansert ventilasjon i hytta, samt opplegg for montering av sentralstøvsuger. Eiendommen er tilknyttet felles privat brønn med hyttevellet og har varmtvannsbereder på 120 liter. Eiendommen er også tilknyttet privat renseanlegg.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  14191

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer eiendomskatt fast eiendom, eiendomsskatt ubebygd tomt og hytterenovasjon.

  Info om eiendomsskatt
  inkludert i kommunaleavgifter.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3416/15/126: 03.09.1860 - Dokumentnr: 900041 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:17
  husbehovsrett i skogen.
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.05.1863 - Dokumentnr: 900062 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:17
  husbehovsrett i skogen.
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.05.1888 - Dokumentnr: 900047 - Utskifting Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.11.1888 - Dokumentnr: 900046 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.11.1908 - Dokumentnr: 900148 - Utskifting Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.12.1908 - Dokumentnr: 900147 - Utskifting Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.12.1908 - Dokumentnr: 900149 - Utskifting Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.02.1914 - Dokumentnr: 900160 - Skjønn Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.02.1914 - Dokumentnr: 900159 - Skjønn Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.02.1923 - Dokumentnr: 900308 - Utskifting Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.05.1923 - Dokumentnr: 900309 - Utskifting Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.04.1931 - Dokumentnr: 900167 - Erklæring/avtale Elektriske kraftlinjer
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.01.1957 - Dokumentnr: 192 - Jordskifte Grensegangssak
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.06.1962 - Dokumentnr: 1585 - Skjønn Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv.
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.11.1979 - Dokumentnr: 8177 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:78
  Bestemmelse om kloakkledning
  Bestemmelse om septiktank m.v.
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.11.1979 - Dokumentnr: 8207 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:79
  Bestemmelse om kloakkledning
  Bestemmelse om septiktank m.v.
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.09.1981 - Dokumentnr: 4742 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:80
  Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om kloakkledning
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.04.1983 - Dokumentnr: 2207 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om kloakkledning
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.11.1983 - Dokumentnr: 7092 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.03.1987 - Dokumentnr: 1328 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:69
  Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.09.1987 - Dokumentnr: 4941 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:69
  Bestemmelse om kloakkledning
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.03.1988 - Dokumentnr: 1931 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:98
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.07.1999 - Dokumentnr: 2931 - Bestemmelse om kloakkledn Rettighetshaver: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:4
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.07.2004 - Dokumentnr: 4225 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver gnr. 15, bnr. 100
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.01.2005 - Dokumentnr: 112 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:101
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.01.2005 - Dokumentnr: 112 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:101
  Overført fra: Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  08.06.2020 - Dokumentnr: 2560993 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3416 Gnr:15 Bnr:1
  Elektronisk innsendt


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 29.04.2022

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet felles privat brønn med hyttevellet . Eiendommen er tilknyttet privat renseanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 950 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 6625 (Dokumentavgift (tomteverdi: 265 000)) 7967 (Omkostninger totalt) 3 957 967 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  7967

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  22.500,- . Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  10.000,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger og foto. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.500,- pr time, oppad til kr 25.000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev