aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Vøyenmyra 1 - Presentert av Petter Mamen-Lund hos Aktiv Asker!
Velkommen til Vøyenmyra 1 - Presentert av Petter Mamen-Lund hos Aktiv Asker!

ASKER Vøyenmyra 1

Eksklusiv og meget tiltalende enebolig med spennende arkitektonisk design og en spesielt godt gjennomtenkt planløsning!

  • kr 13 900 000
  • BRA-i 183 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 13 900 000
  • Omkostningerkr 348 740
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 14 248 740
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2024
  • Soverom3
  • Tomt704 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 13 900 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 347 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 348 740 Omkostninger totalt 363 840 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 366 640 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 14 248 740 Totalpris. inkl. omkostninger 14 263 840 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 14 266 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
En moderne og eksklusiv enebolig i et helt nytt boligfelt på Semstunet, kun 5 minutter fra Asker sentrum. Området ligger landlig til og grenser mot LNF-område med tidvis beite. Fantastiske turmuligheter med Semsvannet og Vestmarka innen gang- eller sykkelavstand. Området har en rik kulturhistorie og landlig sjarm. Asker sentrum byr på kjøpesenter, torg, butikker, spisesteder, tog- og busstasjon. - Helt nyoppført bolig med garanti etter buopfl §12 - Energieffektivt, bygget etter TEK17 - Høy og eksklusiv standard - Vesentlig påkostet med tilvalg - Ingen TG2/3 - Tibrokjøkken fra Brodahl & Jahren - Kort vei til Asker sentrum - Kort vei til offentlig kommunikasjon - Integrert dobbelgarasje med lader - Ekstra takhøyde i stue og kjøkken - Flott galleri som binder stuene sammen Velkommen!
Stuen i første etasje har en fleksibel planløsning med naturlige soner for møblering.

Vøyenmyra 1, Akershus

  • Tomt
    704m²

    Beskrivelse av tomt
    Pent opparbeidet tomt med gressplen og asfaltert adkomst. Boligen ligger i en tunløsning med spredt boligbebyggelse.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger på naturskjønne Sem i Asker, omgitt av kulturlandskap, natur og småhusbebyggelse. Samtidig er det kort vei til Asker sentrum med et utbredt forretnings- og kulturtilbud. Sem og området rundt er kjent for sin flotte natur og rike kulturhistorie, med mange og populære turstier, jorder, idylliske Semsvann og Skaugum. Nærområdet kan by på en mengde tur- og rekreasjonsmuligheter. Følger du Semsveien et lite stykke finner du flotte turmuligheter rundt Semsvann eller milelange turveier fra Solli. Solli er turmulighetenes indrefilet i Asker. Semsvannet er en populær friluftsperle som ble valgt til Askers tusenårssted ved tusenårsskiftet. Rundt vannet er det anlagt en flott turvei som er farbar med både barnevogn og sykkel. Det er også flere fine badeområder rundt vannet. Om vinteren er det skiløyper i flere retninger som har utspring fra Semsvannet. Boligområdet er stille og rolig med god plass mellom husene. Her bor man i et grønt og flott landskap med gode solforhold. Hvis du er glad i å bo tett på naturen men samtidig sentralt så kan dette være noe for deg. Familievennlig beliggenhet med både nærhet til barnehager og skoler, og i tillegg er det etablert en fin lekeplass inne på tunet. Asker byr på et aktivt og levende nærmiljø som er i stadig utvikling. Asker ligger ideelt til med god tog- og veiforbindelse til Oslo og Drammen. Sentrum vokser stadig og har de siste årene gått fra å være et tettsted til å nærme seg en fullverdig by med et rikt servicetilbud. Tog, kjøpesenter, spisesteder og nisjebutikker er enkle å finne og det er et godt og aktivt lokalmiljø med festivaler og arrangementer på torget. Her finner man også kulturhus med kino og bibliotek, samt frisører, vinbarer, apotek, vinmonopol og mye mer. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totale 75 butikker. I Asker finner folk av alle aldre seg godt til rette, enten man har bodd her hele livet eller nylig flyttet hit. I Asker møtes naturen, kulturlandskap og det urbane i godt samspill. En kort biltur unna ligger også populære Hvalstrand bad. Hvalstrand er en hyggelig og barnevennlig sandstrand med stor gresslette, stupetårn, badebrygge, toaletter samt restaurant med uteservering og kiosk. Hvalstrandfestivalen arrangeres hvert år og tilbyr intimkonserter i maritime omgivelser. I nærområdet finnes det spennende muligheter for aktiviteter som små og store kan nyte godt av. Her kan nevnes golfbaner, alpinanlegg, svømmehall, tennisbaner, idrettsplasser, fotballbaner, ishall med mer. For golfentusiasten ligger Asker golfklubb noen minutters kjøring fra boligen. Det er også kort vei til flere treningssentre, blant annet Sats, Evo og Actic i Asker sentrum.

    Skolekrets
    Eiendommen sokner til Jansløkka barneskole og Solvang ungdomsskole.

    Offentlig kommunikasjon
    Fra boligen kan du spasere ned til Asker stasjon, eller du kan ta bussen. Nærmeste bussholdeplass ligger i umiddelbar nærhet til boligfeltet, hvor bussen tar deg til Asker sentrum på kun noen minutter. Asker er et knutepunkt når det kommer til buss- og togforbindelser i retning Oslo og Drammen. Her går det buss, direkte tog, lokaltog og flytog med hyppige avganger. Til Nasjonalteateret bruker man ca. 18 minutter med toget fra Asker, og til Drammen bruker man ca. 12 minutter. Her er alt tilrettelagt for en enkel, miljøvennlig og tidsbesparende hverdag, der du slipper å tenke på transport med køkjøring, bytting av trikker, busser og liknende som andre områder er avhengige av.

    Byggemåte
    Enebolig oppført med støpt såle på mark. Reisverk i trekonstruksjon med stående kledning. Saltak tekket med takstein. Renner, nedløp og beslag i plastbelagt stål. Boligen er ny og fremstår med god kvalitet. Det er viktig å sette seg godt inn i FDV og anvisninger som er tilknyttet boligen. Vegger: Malte slette flater, fliser på bad Himling: Malte slette flater Gulv: Parkett, fliser på bad + entre, ubehandlet støp på bod/teknisk rom Ubehandlede overflater på "loft" For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann med teknisk beskrivelse av eiendommen. 

    Innhold
    1.etg: Entrè, stue, soverom og bad (soverom er inntegnet som stue). Integrert garasje. 2.etg: Stue, kjøkken, 3 soverom, vaskerom, 2 bad og walk in closet. Isolert loftsbod

    Standard
    Inngangsparti | Velkommen hjem Tomten er pent opparbeidet og velstelt med asfaltert adkomst, kantstein, steinbelagt inngangsparti, plenarealer og hekk. Det er mulig å sette opp hekker eller gjerder etter gjeldende lover og regler. Gårdsplassen er romslig, med plass til flere biler, og gir videre tilgang til en integrert garasje med plass til to biler. Garasjen er også utstyrt med ladestasjon for elbil og her er det direkte adkomst til boligens entré. Hallen er romslig og innbydende, med flislagt gulv og gulvvarme. Veggene er malt i moderne fargetoner, og stemningsfull belysning fra downlights i taket skaper en behagelig atmosfære. Her er det god plass til garderobeløsning, og videre adkomst til en flott stue. Stue | Imponerende rom med ekstra takhøyde Stuen i første etasje har en fleksibel planløsning med naturlige soner for møblering. Store vindusflater slipper inn rikelig med lys og binder sammen stuen i første og andre etasje med et vakkert galleri. Denne åpne løsningen gir rom for kreativ dekor, for eksempel en stor julegran, eller et stilfullt galleriuttrykk. Gulvet er dekket av elegant 1-stavs parkett som harmonerer med de øvrige materialvalgene i rommet. Trappen, opplyst med LED under trinnene, fører deg videre til andre etasje, som er lys og åpen. Stuen i andre etasje er et imponerende rom med røstet takhøyde som skaper en luftig atmosfære. Rommet er åpent mot både spisestuen og kjøkkenet, med store vindusflater innrammet i sort som slipper inn rikelig med lys. Gulvet er lagt med samme stilige 1-stavs parkett, med varme under. Veggene er malt i lune og behagelige farger, som gir rommet en harmonisk helhet. Her er det god plass til en romslig sofagruppe og mediasone. Spisestue | En sømløs forlengelse av kjøkkenet Spisestuen viderefører det eksklusive preget med 1-stavs parkett, gulvvarme og moderne fargevalg. Den praktiske utformingen gir plass til et stort spisebord, perfekt for å samle familie og venner til hyggelige måltider. Spisestuen fungerer som en fin forlengelse av kjøkkenet, noe som skaper en sosial og åpen atmosfære med god flyt mellom sonene. En åpen peis i rommets midtpunkt bidrar til en varm og koselig stemning på kalde vinterdager, samtidig som den fungerer som en ekstra varmekilde. Kjøkken | Moderne design fra Tibro Kjøkkenet, som er i åpen løsning med spisestuen, har et tidløst og funksjonelt design levert av Tibro. Innredningen er plassert langs to vegger, kombinert med en kjøkkenøy som gir rikelig med arbeidsplass og oppbevaringsmuligheter. De slette frontene har integrerte håndtak, og benkeplaten er i slitesterk komposittstein. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, kombinert kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Uteplasser | Solrike soner Eiendommen har flere flotte uteplasser med gode solforhold. Fra stuen i andre etasje er det utgang til en sørvendt veranda på ca. 6 kvm, hvor en liten sittegruppe kan plasseres for å nyte den flotte utsikten mot jordet. Fra stuen i første etasje er det utgang til en større sørvendt terrasse med plass til loungemøbler eller en spisegruppe med grill. Herfra er det også direkte adkomst til den barnevennlige hagen, perfekt for lek og ballspill. Soverom | Komfort og funksjonalitet I andre etasje finner du en egen soveromsavdeling, der hovedsoverommet har eget bad og en romslig walk-in garderobe. Her er det god plass til dobbeltseng, nattbord og en funksjonell garderobeløsning i walk-in rommet. De to andre soverommene i etasjen er også romslige, perfekte som barnerom, kontor, hobbyrom eller gjesterom. I første etasje finnes det en ekstra stue som også kan benyttes som en egen soveromsavdeling, med separat inngang utenfra. Bad og vaskerom | Delikate løsninger med fokus på komfort Hovedbadet, som tilhører hovedsoverommet, er flislagt med sandtonede fliser og varmekabler. Her finner du en elegant skuffeseksjon med heldekkende servant, innmurt badekar, vegghengt toalett, samt et dusjhjørne med svingbare glassdører og regnfallsdusj. Boligens andre bad, som ligger i tilknytning til de øvrige soverommene i andre etasje, har samme delikate utførelse som hovedbadet, med sandtonede fliser, varmekabler, skuffeseksjon med servant, vegghengt toalett og dusjhjørne med regnfallsdusj. Ved siden av badene er det et praktisk vaskerom med opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Badet i første etasje holder samme høye standard som de øvrige, med flislagt gulv, varmekabler, heldekkende servant med skuffeseksjon, speil med integrert belysning, vegghengt toalett og dusjhjørne med regnfallsdusj. Her er det også opplegg for vaskemaskin. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Ingen. Forhold som har fått TG3: Ingen.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Parkering i integrert dobbelgarasje med elbil lader. Forøvrig gode parkeringsmuligheter på egen eiendom.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    13 900 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 347 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 348 740 Omkostninger totalt 363 840 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 366 640 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 14 248 740 Totalpris. inkl. omkostninger 14 263 840 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 14 266 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Varmekabler/folie i gulv bortsett fra soverommene, bod/teknisk, garasje og vaskerom. Panelovner. Ildsted med stålpipe i 2.etg.

    Energiklasse
    B

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Info kommunale avgifter
    Det er per salgsoppgavetidspunkt ikke registert noen kommunale avgifter da boligen er nylig ferdigstilt. Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen av de alltid gjeldende statsene. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Info om eiendomsskatt
    Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per dags dato.

    Info formuesverdi
    Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett. I tillegg til kommunale avgifter må det påregnes eventuelle felleskostnader på lekeplass og fellesarealer etter behov.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Adresse(r): Gateadresse: Vøyenmyra 1 Gatenr: 1684 Kommune: ASKER Postkrets: 1384 ASKER Gateadresse: Vøyenmyra 8 Gatenr: 1684 Kommune: ASKER Postkrets: 1384 ASKER Gateadresse: Vøyenmyra 10 Gatenr: 1684 Kommune: ASKER Postkrets: 1384 ASKER Gateadresse: Vøyenmyra 15 Gatenr: 1684 Kommune: ASKER Postkrets: 1384 ASKER Gateadresse: Vøyenmyra 17 Gatenr: 1684 Kommune: ASKER Postkrets: 1384 ASKER Andel i realsameie: 2023/1352878-1/200 04.12.2023 21:00 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE DENNE MATRIKKELENHETEN HAR ANDEL I: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 186 IDEELL: 1/14 Heftelser i eiendomsrett: 1923/910393-1/100 23.02.1923 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om vann/kloakkledning Med flere bestemmelser Bestemmelse om veg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 1974/11962-1/100 09.08.1974 ERKLÆRING/AVTALE Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 1975/7916-1/100 29.05.1975 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 1976/19189-1/100 19.10.1976 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 1993/23158-1/100 07.10.1993 SKJØNN GANG- OG SYKKELVEI LANGS SEMSVEIEN PÅ PARSELLEN FRA BITERUDVEIEN TIL SOLLIVEIEN I ASKER. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 2017/1350755-1/200 04.12.2017 21:00 BESTEMMELSE OM VANNLEDNING Rettighetshaver: ASKER KOMMUNE ORG.NR: 920 125 298 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 2017/1350755-2/200 04.12.2017 21:00 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT Rettighetshaver: ASKER KOMMUNE ORG.NR: 920 125 298 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 2017/1350755-3/200 04.12.2017 21:00 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE Rettighetshaver: ASKER KOMMUNE ORG.NR: 920 125 298 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 2017/1420996-1/200 19.12.2017 21:00 BESTEMMELSE OM VANNLEDNING Rettighetshaver: ASKER KOMMUNE ORG.NR: 920 125 298 Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gårdsnummer 15, Bruksnummer 19 i 3203 ASKER kommune Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 2022/1448502-1/200 21.12.2022 21:00 BESTEMMELSE OM NETTSTASJON Rettighetshaver: ELVIA AS ORG.NR: 980 489 698 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE GRUNNDATA 1922/900019-1/100 03.02.1922 REGISTRERING AV GRUNN Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 5 1948/3036-1/100 28.05.1948 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 35 1953/4864-1/100 08.07.1953 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 41 1977/18328-1/100 02.11.1977 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 72 1977/18334-1/100 02.11.1977 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 81 1995/10170-1/100 26.04.1995 GRENSEJUSTERING Areal fradelt til veggrunn legges til gnr 156 bnr 1 som kun er registrert i GAB 1995/10170-2/100 26.04.1995 MÅLEBREV 2020/1429074-1/200 01.01.2020 00:00 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING Tidligere: KNR: 0220 GNR: 15 BNR: 19 2023/1352660-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Gårdsnummer 15, Bruksnummer 19 i 3203 ASKER kommune Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 173 2023/1352673-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 174 2023/1352694-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 175 2023/1352714-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 176 2023/1352761-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 177 2023/1352783-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 178 2023/1352791-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 179 2023/1352804-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 180 2023/1352811-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 181 2023/1352824-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 182 2023/1352836-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 183 2023/1352845-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 184 2023/1352853-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 185 2023/1352857-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 186 Gårdsnummer 15, Bruksnummer 19 i 3203 ASKER kommune 2023/1352868-1/200 04.12.2023 21:00 REGISTRERING AV GRUNN Utskilt fra denne matrikkelenhet: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 187 2024/59348-1/200 01.01.2024 00:00 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING Tidligere: KNR: 3025 GNR: 15 BNR: 19 EIENDOMMENS RETTIGHETER Servitutter: 1923/910391-1/100 23.02.1923 BESTEMMELSE OM VANNRETT Rettighet hefter i: KNR: 3203 GNR: 15 BNR: 5

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger hverken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Brukstillatelse vil foreligge til overtagelse. - Det er fremlagt salgstegninger av boligen som samsvarer med dagens plan.Lite avvik i 1.etg, da det er inntegnet dør inn til stue. - Det foreligger ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Prosessen med dette er igangsatt ref. hjemmelshaver. - Radonløsning er utført av Radonmannen.

    Vei, vann og avløp
    Adkomst fra kommunal vei.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplan: PlanID: 2020100 Plantype: Kommuneplanens arealdel Planstatus: Endelig vedtatt arealplan Plannavn: Kommuneplan for Asker 2023 - 2035 Ikrafttredelsesdato: 2023-06-13T00:00:00 Planbestemmelser: Planbestemmelser både kart og tekst Lovreferanse: Pbl. 2008 Reguleringsplan: PlanID: 02202016015 Plantype: Detaljregulering Planstatus: Endelig vedtatt arealplan Lovreferanse: Pbl. 2008 Planbestemmelser: Planbestemmelser både kart og tekst Plannavn: Semsveien 126 Ikraftredelsesdato: 2019-09-24T00:00:00

    Adgang til utleie
    Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen er ferdigstilt, men det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    13 900 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 347 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 348 740 Omkostninger totalt 363 840 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 366 640 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 14 248 740 Totalpris. inkl. omkostninger 14 263 840 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 14 266 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    348740

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Petter Mamen-Lund

Megler

Petter Mamen-Lund

91 61 47 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev