aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Aurdalsåsen og Fetjasetvegen 312!
Velkommen til Aurdalsåsen og Fetjasetvegen 312!

AURDAL Fetjasetvegen 312

Solrik hyttetomt i hyggelig hytteområde, ca. 900 moh. Nær løypenett og ca. 10 min kjøring fra Valdres Alpinsenter.

 • kr 450 000
 • Prisantydningkr 450 000
 • Omkostningerkr 28 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 478 292
 • ObjektstypeTomt
 • EierformSelveier
 • Tomt1 393.1 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 450 000,00))   28 292,- (Omkostninger totalt)   478 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Ønsker du deg fritidseiendom i stille og fredelige omgivelser omgitt av vakker natur og et utalls turmuligheter? Da bør du ta turen til Aurdalsåsen og Skålemyre, som er et hyggelig hytteområde med lun og solrik beliggenhet ca. 900 moh. Her er det kort vei til fjelltopper med nydelig utsikt, vakre fjellvann m.m. På Aurdalsåsen kjøres det opp milevis med flotte, velpreparerte skiløyper, så her er det bare å spenne på seg skiene og ta turen ut i fint og variert familieterreng. Til Valdres alpinanlegg med 5 heiser og 15 løyper/ nedfarter er det ca. 10 minutters kjøring. Fjellheisen, som er en del av alpinsenteret ligger ca. 5 km unna. Fra Aurdalsåsen er det 6 km til Aurdal sentrum, og hhv ca. 14 og 18 km til Leira og Fagernes med et bredt utvalg av butikker, serveringssteder m.m.
På Aurdalsåsen kjøres det opp milevis med flotte, velpreparerte skiløyper. Med skiløyper like i nærheten er det bare å spenne på seg skiene og ta turen ut i fint og variert familievennlig terreng.

Fetjasetvegen 312, Innlandet

 • Tomt
  1393.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Trivelig eiertomt beliggende i hellende terreng. Oppgitt areal er hentet fra kommunens matrikkelkart. Orientering om matrikkelkart: Matrikkelen ble etablert ved overføring av data fra tidligere registre. Det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. I enkelte tilfeller kan grensepunkt og grenselinjer mangle helt eller delvis eller være feil registrert. Fullstendighet og stedfestingsnøyaktighet er generelt bedre innenfor enn utenfor tettbygd strøk. Matrikkelkartet angir en nøyaktighet på grensepunktene som standardavvik i cm. I tilknytning til arealberegning blir det angitt dersom arealet begrenses av ulike typer hjelpelinjer. Fargene på grensene i kartet forteller hvilken nøyaktighet det er på de registrerte grensene. Grønne grenser er mest nøyaktige, og derfra blir de gradvis mer unøyaktige mot rød, som er skissenøyaktighet. For denne eiendommen er alle linjene grønne.

  Beliggenhet
  Ønsker du deg fritidseiendom i stille og fredelige omgivelser omgitt av vakker natur og et utalls turmuligheter? Da bør du ta turen til Aurdalsåsen og Skålemyre, som er et hyggelig hytteområde med lun og solrik beliggenhet ca. 900 moh. Det er få steder hvor en kommer så raskt opp til fine topper med så vid og vakker utsikt som på Aurdalsåsen. Turer til Binnhovdknatten (1.165 moh), Bjørgovarden (1.138 moh), og Fjellenden (1.145 moh) er bare noen av mange flotte turmål året rundt. De mange stiene og stølsveiene i områdene er et eldorado for alle sykkelinteresserte, og i områdets mange fjellvann kan en kan prøve fiskelykken eller kanskje ta seg et friskt bad. De siste årene har det vært satt ut orienteringsposter, en hyggelig aktivitet for hele familien. På Aurdalsåsen kjøres det opp milevis med flotte, velpreparerte skiløyper. Med skiløyper like i nærheten er det bare å spenne på seg skiene og ta turen ut i fint og variert familieterreng. Mulighetene er mange, også en langtur til Beitostølen om en skulle ønske det. Til Valdres alpinanlegg med 5 heiser og 15 løyper/ nedfarter er det ca. 10 minutters kjøring. Fjellheisen, som er en del av alpinsenteret ligger ca. 5 km unna. Skianlegget er hyggelig og oversiktlig og passer for hele familien - selv for en krevende alpinist. Anlegget ligger solrikt til og har skiskole, skiutleie og kafé. Ønsker en å nyte et måltid utenom det vanlige kan en besøke Danebu Kongsgård. Her finner man et historisk hotell som server god måltider i hyggelige omgivelser. Fjellparkstua er et hyggelig sted å reise innom, hvor en blant annet nyte ferske kanelsnurrer etter skituren. På Aurdalsåsen finner en også Aurdal Fjellkirke, som ligger langs veien inn til tomta, ikke så langt fra Damtjern. Her holdes det flere gudstjenester gjennom året, også i julen og påsken. Aurdal sentrum ligger ca. 6 km fra Aurdalsåsen. Her er det søndagsåpen Kiwibutikk, bensinstasjon, servering, kirke mm. Fra Aurdal er det flere daglige bussavganger Oslo/Øst/Vest mm. En av Norges fineste golfbaner ligger nede ved Aurdalsfjorden. Banen ble åpnet i 2003 og ligger i meget vakkert terreng med varierte utfordringer og flere hull ute på små øyer. Til Leira og Fagernes med en rekke butikker, serveringssteder, kommuneadministrasjon og lokalmedisinsk senter m.m. er det hhv ca. 14 og 18 km.

  Adkomst
  Fra Oslo kan en kjøre til Sandvika og følge E16 videre til Aurdal sentrum. Ta av til høyre mot Valdres Alpinsenter/Danebu, og følg veien oppover ca. 4 km til bom (20,-/30,- kr). Fortsett videre oppover ca. 2 km til Damtjern og til Y-krysset hvor en tar til venstre på Fetjasetvegen /inn mot Aurdal Fjellkirke. Følg vegen innover ca. 3,1 km og tomta ligger på venstre side av veien merket "Til salgs"! God tur!

  Bebyggelse
  Ubebygd hyttetomt.

  Diverse
  Griug AS kan informere om at prisantydning for framføring av strøm til eiendommen vil bli ca. kr. 40.000,- Se vedlegg i salgsoppgave for mer informasjon. Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto. Eiendommen ligger i et flott turområde hvor det kan være fristende å ta seg en skitur. Vi anbefaler alle å gå inn på www.skisporet.no for å finne oppdatert informasjon om løypenettet og kjøring av dette. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 450 000,00))   28 292,- (Omkostninger totalt)   478 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil tilkomme ved bebyggelse av tomten. Hytterenovasjon. Feie-/tilsynsavgift. Eiendomsskatt.

  Andre utgifter
  Bomavgift kr. 20,-/30,-. Vedlikehold og brøyting av vei. Evt. kostnader tilknyttet vann- og avløp. Frivillig løypeavgift. Vi oppfordrer alle til å delta for å sikre gode, oppkjørte skiløyper i området. I tillegg vil det komme kostander til strøm og forsikring.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3451/91/179: 20.12.2017 - Dokumentnr: 1426881 - Jordskifte Jordskiftesak 17-057737REN-JFAG Bø Nordre Gjelder denne registerenheten med flere 16.10.2019 - Dokumentnr: 1221122 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3451 Gnr:91 Bnr:6 16.10.2019 - Dokumentnr: 1221122 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg Rettighetshaver: Knr:3451 Gnr:91 Bnr:6 09.10.1964 - Dokumentnr: 2773 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3451 Gnr:91 Bnr:6 01.01.2020 - Dokumentnr: 889852 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0542 Gnr:91 Bnr:179

  Vei, vann og avløp
  Fetjasetvegen er helårsvei. Kommunen opplyser ang. vann og avløp: "Her må det eventuelt søkes om et privat anlegg. Vi kan på dette tidspunktet ikke se hva som kan godkjennes her."

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger innunder reguleringsplan for Skåletjednet, vedtatt 17.12.1998. LNFR område (Landbruks-, natur, og friluftsområde samt reindrift). Dette betyr at området som hovedregel ikke kan utvikles med tanke på boligbygging eller annet bebyggelse, fordi det blant annet skal tas hensyn til f.eks. allemannsretten, naturvern, landbruk eller friluftsliv. I LNFR område kan det være bygge- og deleforbud, i tillegg er det ikke sannsynlig at man får godkjent bruksendring av eksisterende bygninger eller godkjent oppføring av bygninger i strid med hovedregelen. I arealdelen i kommuneplanen kan det fremkomme opplysninger om virkningen av LNFR kategorien. Reguleringen gjelder fremtidige tiltak, dvs. eksisterende hus og fritidsboliger kan nyttes i tråd med tidligere gitte kommunale tillatelser, men reguleringen kan få konsekvenser ved eventuell gjenreisning, for eksempel etter brann. Oppføring av nye boliger i LNFR område kan ikke skje uten etter dispensasjon eller som følge av bestemmelsene i reguleringsplanen. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon. Reguleringsbestemmelser for Skåletjednet hyttefelt: § 1. De regulerte områdene er vist med reguleringsgrense på plankartet i målestokk 1:5000. § 2. I byggeområdelt kan oppføres friitidsbebyggelse. Hyttene kan ikke benyttes som helårsbolig. Tomt nr.1 er unntatt den generelle byggeforbudssonen på 100 m. §3. Tillatt bruksareal T-BRA = 125 m2, på max tomtestørrelse 2 daa. Bebyggelsen kan oppføres i en etasje. Mønehøyden skol ikke overstige 5.5 m fra planert terreng. Seksjonering på den enkelte tomt eller fortetting ut over det antall tomter som er vist på plankartet er ikke tillatt. Oppføres bebyggelsen som 2 eller 3 bygninger, forutsettes disse plassert i tunform og så nær hverandre (8m) at de senere ikke kan inngå i egne tomteenheter som kan fradeles. Situasjonsplan som viser aktuelle og framtidige byggetrinn skal følge søknaden. For Veslestøl-hytta begrenses alle utvendige arbeider til å omfatte vanlig bygningsmessig vedlikehold. Tilbygg/nybygg er ikke tillatt jfr. §9. §4. Bebyggelsen skal ha torvtak med vinkel 22-30 grader. Som taktekking anbefales tre, torv eller skifer/bruddheller. Betongtak og plater er ikke tillatt. Alle bygninger skal ha mørke og matte flater. §5. Feltet er regulert som lavstandard hytteområde. Vann tillates ikke innlagt i hyttene, kfr. forurensingslovens bestemmelser. Vannkilder kan sikres mot forurensning med innhegning med utadslående grind. §6. Gjerde/stengsler tillates ikke oppført. Etter særskilt søknad kan det gis dispensasjon for inntil 0.5 daa dersom fri ferdsel ikke blir hindret. Grind ska være utadslående. §7. Omfattende terrenginngrep og fjerning av vegetasjon bør unngås. Området skal holdes ryddig, uvedkommende lagring og henstilling av campingvogner er ikke tillatt. §8. Hytteveg skal opparbeides som vist på reguleringsplan. Des kal avsettes min. 1.5 biloppstillingsplasser pr. hytte på felles biloppstillingsplass ved adkomstvegen. Denne skal være opparbeidet før hyttene ferdigstilles. §9. Spesialområde kulturelt bevaringsområde gjelder seterhus, SEFRAK nr. 019-35 med setervoll. Bygningsmessig vedlikehold og tradisjonell bruk av setervollen i landbruksmessig sammenheng er ikke tillatt. Det er ikke automatisk freda kulturminner i planområdet. Dersom det i forbindelse med tiltak i marka blir funnet slike kulturminner som ikke er kjent, skal arbeidet straks stansen i den grad det berører kulturminnene eller deres sikringssone på fem meter, jfr. lov om kulturminner §8. Melding skal snarest sendes kulturminnemyndighetene i Oppland fylkeskommune slik at vernemyndighetene kan gjennomføre en befaring og avklare om tiltaket kan gjennomføres og eventuelt vilkårene for dette. Vi viser til kopi av reguleringsbestemmelser og kart vedlagt i salgsoppgaven.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Tomten er ubebygd, mindre enn 2 dekar og er godkjent fradelt etter plan- og bygningsloven og jordloven. Kjøper er kjent med at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med vedlegg og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen.    Dersom eiendommen har et mindre areal enn kjøperen har regnet med, utgjør dette likevel ikke en mangel med mindre arealet er vesentlig mindre enn det som er opplyst av selgeren eller selgers medhjelpere, eller disse har opptrådt særlig klanderverdig, jf. avhendingsloven § 3-3 (1).   Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (1) fravikes, og hvorvidt et arealavvik karakteriseres som en mangel, vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 450 000,00))   28 292,- (Omkostninger totalt)   478 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  28292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på tomten.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Tilrettelegging kr. 14.990,- oppgjør og tinglysing kr. 7.900,- opplysninger fra kommunen via Infoland kr. 2.665,-, grunnbokutskrift og kopi av tinglyste dokumenter kr. 590,- tinglysing av urådighetserklæring kr. 585,- markedspakke kr. 9.900,- samt provisjon 3,60 % av salgssummen. Dette dekkes av selger.

Dokumenter

Fredric Bachér

Megler

Fredric Bachér

47 81 49 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev