aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Brattstølen Panorama i Tisleidalen, "Go'biten av Valdres"! Tomtene ligger åpent og fritt, lett tilgjengelig hele året med skiløypetrasseen passerede i forkant.
Velkommen til Brattstølen Panorama i Tisleidalen, "Go'biten av Valdres"! Tomtene ligger åpent og fritt, lett tilgjengelig hele året med skiløypetrasseen passerede i forkant.

TISLEIDALEN Brattstølen Panorama

Brattstølen Panorama, 5 SOLGT! - Høystandard hyttetomter åpent og solrikt beliggende i nydelig turområde, 930 moh.!

 • kr 600 000
 • Prisantydningkr 600 000
 • Omkostningerkr 180 642
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 780 642
 • ObjektstypeTomt
 • EierformSelveier
 • Tomt993 m²
 • Eierform tomtEiet
 • Prisantydning inkl. omkostninger Fra kr. 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 15 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 600 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 30 642,- (Omkostninger totalt) I tillegg kommer: 150 000,-(Pliktiig tilkoblingsvgift vann/avløp) 780 642,- (Totalpris inkl. omkostninger og pliktig tilkoblingsavgift vann/avløp) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Tisleidalen ligger lett tilgjengelig på fjellet mellom Valdres og Hallingdal, og er et populært hytteområde med nydelig turterreng året rundt.

Brattstølen Panorama, Innlandet

 • Tomt
  993m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomtene er i størrelse: 993 m² til ca. 1.500 m². Tomt nr. 3: Ca. 1.100 m² Tomt nr. 4: Ca. 1.100 m² Tomt nr. 5: Ca. 1.100 m² Tomt nr. 6: Ca. 1.500 m² Tomt nr. 7: Ca. 1.000 m² Tomt nr. 8: Ca. 1.200 m² Tomt nr. 11: Ca. 1.000 m² Tomt nr. 12: 993 m² Tomt nr. 12 er oppmålt, og har gnr. 79 bnr. 64. De øvrige tomtene vil bli utskilt fra gnr. 79 bnr. 6. Det tas forbehold om at avvik i areal og grenser vil kunne forekomme ved oppmåling. Eventuelle avvik aksepteres av kjøper. Kostnader i forbindelse med fradeling og oppmåling er inkludert i kjøpesummen.

  Beliggenhet
  Brattstølen Panorama er et hyggelig hyttefelt med 12 høystandardtomter. Området ligger åpent og solrikt til ca. 930 moh med vid utsikt utover Tisleidalen. Tomtene er lett tilgjengelige året rundt, og ligger i et område med spredt hytte- og stølsbebyggelse. Nær Brattstølen Panorama er det nydelig turterreng med milevis av flotte skiløyper, det er stølsveier og stier for syklister i alle aldre og det er kort vei til elva Tisleia hvor ørreten ofte biter. Det er også mulighet for fiske i flere fjellvann, og etter å ha plukket spannet fullt med bær, kan en gjerne avslutte turen med et friskt bad. Tisleidalen er også et eldorado for alle syklister. Her kan en sykle innover de mange stølsveiene i området og besøke støler som fortsatt er i drift. Nord-Europas største aktive stølslag ligger i området Tisleidalen - Vaset, og en tur langs Tisleivegen/Panoramavegen kan gi mange vakre naturopplevelser, spennende møter med dyr, og mulighet til å oppleve aktiv stølsdrift. På Langestølen er det sesongåpen butikk og kafé, som er et koselig sted å svinge innom. Det kan også være gøy å besøke Tisleidalen sitt flotte anlegg for terreng- og stisykling. Dette ligger nær Merket, og har fire løyper i ulike lengder og vanskelighetsgrader. Sykkelturer her vil garantert gi mange utfordringer og mye moro for både liten og stor. Tisleidalen Løypelag sørger hver vinter for et omfattende løypenett som strekker seg milevis innover fjellet. Nærmeste løype finner en rett ved tomtegrensen, og løypene går i fint og variert terreng som passer for både store og små. Ta gjerne turen til Gribbe (1.057 moh), rundt Haugsetfjellet (1.152 moh), eller opp på Nystølvarden (1.296 moh) som er områdets høyeste fjell. Løypene henger også sammen med andre løypenett, så her er mulighetene mange! Om en ønsker alpint er det fint å kjøre seg en tur til Valdres Alpinsenter i Aurdal, til Bualie Skisenter eller kanskje til Hemsedal? For den golf interesserte er det ca. 17 km til Vestringsbygda, som har en av Norges finest beliggende golfbaner. Fra hyttefeltet er ca. 2 km til Joker Fjellbu, som har et rikt og spennende vareutvalg med flere gode produkter fra lokale leverandører. Butikken kan også tilby apotekvarer, tipping, verktøy, litt bekledning, leker og spill til barna, utstyr til hund og katt mm. Dusjrom og vaskemaskin står til disposisjon, og har en behov for å fylle vannkanner kan dette også gjøres her. I Tisleidalen finner en også kirke og hotell, og mellom Bjørkestølen Camping og Vasetdansen Camping kan en følge "Kjærlighetsstien", som er en trivelig skogsti langs elva. Ved Joker Fjellbu er det busstopp med flere daglige avganger mellom Fagernes og Gol. Bussene korresponderer med annen offentlig transport, busser og tog til både øst- og vestlandet. Avstand til Leira er ca. 17 km og til Gol ca. 36 km. Vi håper du har lyst til å besøke Brattstølen Panorama, og samtidig oppleve litt av hva Tisleidalen, "Go'biten av Valdres" har å tilby!

  Adkomst
  Fra Oslo kan en følge E18 til Sandvika, og E16 videre i retning Fagernes. Når en kommer til Leira tar en av mot Gol og kjører ca. 16 km til Tisleidalen. Fortsett forbi Joker Fjellbu Land og ta første vei opp til høyre skiltet "Tisleivegen". Fortsett ca. 1,3 km og ta opp til høyre. Følg veien ca. 600 m og tomtefeltet ligger på høyre side merket "Aktiv - til salgs!" God tur! Om en kommer fra Hallingdal er det ca. 30 km fra Gol til avkjøringen "Tisleivegen".

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av fritidsbebyggelse.

  Diverse
  Tomtene vil bli utskilt fra gnr. 79 bnr. 6, med unntak av tomt nr. 12, som har gnr. 79 bnr. 64. Nord-Aurdal kommune. Vann/avløp: Eier av tomt er forpliktet til å betale sin andel av vedlikeholdskostnadene for bruk av felles vann- og avløpsanlegg. Andelen skal ikke tilsvare mer enn 1/10 av total årlig kostnad. Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Prisantydning inkl. omkostninger Fra kr. 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 15 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 600 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 30 642,- (Omkostninger totalt) I tillegg kommer: 150 000,-(Pliktiig tilkoblingsvgift vann/avløp) 780 642,- (Totalpris inkl. omkostninger og pliktig tilkoblingsavgift vann/avløp) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Info kommunale avgifter
  Vil tilkomme ved bebyggelse av tomtene. Renovasjon. Feie-/tilsynsavgift. Eiendomsskatt.

  Info formuesverdi
  Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Andel vedlikehold vann-/avløpsanlegg. Estimert årlig kostnad for drift og vedlikehold er ca. 20.000,- pr. 2022. Vedlikehold og brøyting av vei. Frivillig løypeavgift. Vi oppfordrer alle til å delta for å sikre gode, oppkjørte skiløyper i området. I tillegg kommer kostander til strøm og forsikring.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: - Dagbok nr. 900897, tinglyst 03.05.1884 Utskifting - Dagbok nr. 902017, tinglyst 01.02.1939 Utskifting - Dagbok nr. 5135, tinglyst 08.11.1985 Rett til utskilt tomt (Bestemmelse om rett til å få uskilt tomt. Rettighetshaver: Kjørlien Bjørg og Bakken Margit) - Dagbok nr. 1854, tinglyst 07.05.1991 ** Prioritetsbestemmelse - Dagbok nr. 21.01.2015 Jordskifte. Sak nr. 0510-2013-0007 - Krav om sammenslåing. - Dagbok nr. 685648, tinglyst 24.04.2018 Jordskifte. Jordskiftesak 15-199557RFA-JFAG Ulnes og Svennes sameiger Gnr. 79 bnr. 64 er fri for heftelser. Vedlegget "Særlige bestemmelser for Brattstølen Hyttegrend 2", vil bli tinglyst på alle eiendommer ved overdragelse til nye eiere. Dersom det er ubetalte kommunale avgifter har kommunen legalpant i eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Vann/avløp Felles vann- og avløpssystem. Pliktig tilkoblingsavgift kr. 150. 000,- innbetales sammen med kjøpesum. Det skal etableres felles anlegg for borebrønn/grunnvann. Utbygger sørger for vanntilgang til tomtegrense, mens det vil være kjøpers ansvar å etablere vann fra tomtegrense til egen hytte. Det er planlagt felles renseanlegg for tomtene. Arbeidet med å etablere vann- og avløpsanlegg er påbegynt. Anleggsarbeidet vil likevel kun etableres i sommerhalvåret, pga frost. Kostnadene med vedlikehold av fellesledningene fra hovedledningen deles forholdsmessig mellom brukerne. Stikkledninger fra tomtegrense til den enkelte hytte vil være vedkommende tomteeiers eneansvar. Kjøper aksepterer at det legges ledninger over tomtene. Strøm Anleggsbidrag for strøm fram til tomtegrense er betalt av selger. Anleggsbidrag for graving, rør og kabel videre til hyttevegg betales av kjøper i forbindelse med påkobling. Dette er en kostnad på ca. kr. 15 000,-. Dette avhenger av lengde fra tomtegrense og inn til hytte.

  Regulerings- og arealplanner
  Ubebygde hyttetomter. Tomt nr. 1-11, som skal skille ut fra gnr. 76 bnr. 6 omfattes av reuleringsplan for Brattstølen hyttegrend 2 . Ihht. utdrag fra reguleringsbestemmelser gjelder følgende for fritidsbebyggelse. 1.2 Fritidsbebyggelse - frittliggende 1. I områdene for regulert til fritidsbolig skal det oppføres hytter for privat bruk. 2. I byggeområder for fritidsbebyggelse er tillatt BYA 186 m2 pr. enhet/tomt, hvorav 36 m² skal brukes til parkering. Det kan bygges hovedhytte, anneks og uthus/garasje. Anneks og uthus/garasje skal hver for seg ikke være over 40 m². 3. Det tillates maksimalt 3 bygninger pr. tomt. Bygningene skal legges i tunform der dette er mulig. Uthus/anneks skal være tilpasset hovedhuset mht. materialvalg, farge og takvinkel. Den samlede tillatte bebyggelsen kan oppføres som: A: En bygning B: To bygninger, frittstående hytte og uthus/anneks C: Tre bygninger, hytte, uthus og anneks. 4. Bygningene bør ha rektangulær grunnflate. Det skal være saltak og møneretning skal følge lengderetningen på hytta. Møneretningen skal tilpasses nærliggende bebyggelse og terreng omkring. Takvinkel skal være mellom 22 og 35 grader. Taket skal tekkes med torv eller mørke, matte flater som ikke reflekterer sollys. 5. Mønehøyde skal maks være 5,7 meter fra planert gjennomsnittsnivå rundt bygningen. Høyde på synlig grunnmur skal være maks 1,0 meter over eksisterende terreng. 6. Alle bygninger skal utformes og plasseres slik at minst mulig bearbeidelse av terrenget er nødvendig. Bygninger skal tilpasses landskap/terreng og eksisterende bebyggelse. Mest mulig av den naturlige, stedegne vegetasjon skal bevares, slik at tomta har naturpreg. 7. Det er ikke tillatt med gjerde ut over 500 m2 ved inngangspartiet som skjerming mot husdyr. Gjerde skal ikke hindre fri ferdsel, gamle reksleveger eller beitebruk. Flaggstenger og synlige antenner tillates ikke oppført. Vi viser til vedlagte reguleringsbestemmelser for utfyllende informasjon. Tomt nr. 12, som allerede er oppmålt og har gnr. 79 bnr. 64. ligger innunder arealdelen til Kommuneplanen 2014-2024, vedtatt 11.09.14. Planen følger som vedlegg i salgsoppgaven.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Tomten er ubebygd, mindre enn 2 dekar og er godkjent fradelt etter plan- og bygningsloven og jordloven. Kjøper er kjent med at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Prisantydning inkl. omkostninger Fra kr. 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 15 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 600 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 30 642,- (Omkostninger totalt) I tillegg kommer: 150 000,-(Pliktiig tilkoblingsvgift vann/avløp) 780 642,- (Totalpris inkl. omkostninger og pliktig tilkoblingsavgift vann/avløp) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  180642

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Tilrettelegging kr. 9.900,- oppgjør og tinglysing kr. 5.900,- opplysninger fra kommunen via Infoland kr. 860,-, grunnbokutskrift og kopi av tinglyste dokumenter kr. 590,- tinglysing av urådighetserklæring kr. 585,- markedspakke kr. 14.900,- samt provisjon kr. 32.900,- for tomt nr. 1, kr. 34.900,- pr. tomt for 2, 3, 4 osv. Dette dekkes av selger.

Dokumenter

Linn Hamre

Megler

Linn Hamre

99 73 42 64

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev