aktiv-eiendomsmegling
Leiligheten har en normal standard.
Leiligheten har en normal standard.

BREVIK Furulund terrasse 3C

Lettstelt og romslig 3-roms endeleilighet med flott utsikt og ettermiddagssol.

  • kr 1 700 000
  • BRA-i 73 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 1 700 000
  • Omkostningerkr 11 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 018 712
  • EierformAndel
  • Byggeår1962
  • Soverom2
  • Andel fellesgjeldkr 307 472
  • Felleskostnaderkr 7 286
  • Tomt10 256 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Prisantydning: kr 1 700 000,- Andel av fellesgjeld: kr 307 472,-   Pris inkl. fellesgjeld: kr 2 007 472,-   Omkostninger: Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt): kr 7 200,- Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg): kr 2 800,- Panteattest kjøper: kr 240,- Tinglysingsgebyr pantedokument: kr 500,- Tinglysingsgebyr skjøte: kr 500,- Omkostninger totalt: kr 11 240,-   Totalpris inkl. omkostninger: kr 2 018 712,-

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Leiligheten består av stue, innglasset balkong, kjøkken, bad, to soverom og entré. Det ene soverommet har tidligere vært to soverom og kan enkelt gjøres om til tre soverom igjen, dersom du ønsker det. Den innglassede balkongen har flott utsikt over Frierfjorden og ettermiddagssol. Takstmannens overordnede faglige vurdering er at leiligheten fremstår i normalt god stand og er godt vedlikeholdt. Oppvarming av varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Det er en felles parkeringsplass med mulighet for lading av elbil rett utenfor leiligheten.
Lys og romslig stue.

Furulund terrasse 3C, Telemark

  • Tomt
    10256m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles tomt på ca. 10 256 kvm for borettslaget i følge opplysninger fra forretningsfører. Fellesarealer består hovedsakelig av to store asfalterte biloppstillingsplasser med asfaltert adkomst til blokkene, mens området rundt er pent opparbeidet med grøntarealer, beplantning, felles sittegrupper og lekeplass. Tomten til borettslaget er festet. Årlig festeavgift er kr 3 961,-. Festeavgiften fordeles etter andelseierbrøk i borettslaget og betales via felleskostnadene. Regulering av festeavgift kan skje hvert 5. år. Festeavtalen er evigvarende og grunneier er Porsgrunn kommune. Kopi av festekontrakten kan fås ved henvendelse til megler.

    Beliggenhet
    Furulund Borettslag ligger solrikt og usjenert på toppen av Furulund i Brevik, og fra leiligheten har du flott utsikt til Frierfjorden og over til Stathelle. Brevik er en sjarmerende liten by med fin trehusbebyggelse hvor du kan rusle til alle byens fasiliteter. Her finnes blant annet flere isbarer, Sjøloftet, som byr på god mat og stemning både sommer og vinter, en Joker-butikk med post i butikk og sportsbutikk. I Brevik finner du også flere småbåthavner og badeplasser. Det er fine turområder i umiddelbar nærhet, enten i skogen bak Dammane og Kjørholt eller langs kyststien. Området er barnevennlig og ligger i en gate med lite trafikk. Det er en gangbru over Breviksveien til Brevik oppvekstsenter, som inneholder barneskole og barnehage, og gir en tilnærmet bilfri skolevei. Ved skolen finnes et flott idrettsanlegg og gymsal med mange aktiviteter for både barn og voksne. Det er gangavstand til Brotorvet kjøpesenter med alle sentrumsfasiliteter. Rett nedenfor leiligheten er det bussholdeplasser med gode bussforbindelser.

    Adkomst
    Ta av fra Setreveien ved Norcem. Følg Eidangerveien oppover og forbi skolen. Ta til høyre inn på Chrysties gate, og følg veien opp bakken. Hold til høyre på Furulundvegen. Ta neste vei til venstre. Dette er Furulund Terrasse. Boligblokken ligger som den første blokken på høyre side av veien. Leiligheten befinner seg i oppgang 3C i 2. etasje. Adkomst til leiligheten via trapp i felles oppgang. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Barnehage/skole/fritid
    Kort gangavstand til Brevik oppvekstsenter med barneskole og barnehage. Fra leiligheten er det ca. 4 kilometer til Heistad ungdomsskole, og det er bussholdeplass ca. 200 meter fra leiligheten. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

    Byggemåte
    Leiligheten er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Leiligheten fremstår i normalt god stand og godt vedlikeholdt på befaringsdagen. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG2 i tilstandsrapporten, og som kan kreve avvik.   Forhold som har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Bad: TG2 vurderes grunnet ikke egnet materiale på vindu i våtsone, manglende dokumentasjon på sisterne (vegghengt toalett) og membran, tetteskoltet og sluk har passert over halvparten av forventet levetid og har ikke synlig slukmansjett. - Varmtvannsbereder: TG2 vurderes da de har passert over halvparten av forventet levetid. - Vinduer og balkongdør: TG2 vurderes da vinduer og balkongdør er i slutten av sin forventede levetid. - Ventilasjon: TG2 vurderes da det mangler balansert ventilasjon. - Elektrisk anlegg og samsvarserklæring: TG2 vurderes grunnet manglende samsvarserklæringer og beslag rundt sikringer. Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført på støpt plate mot grunn. Den bærende konstruksjonen er oppført av betong med utvendige fasader kledd med teglstein. Etasjeskiller av betong. Flatt tak tekket med papp. Vinduer og balkongdør i 2-lags isolerglass. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt den 19.01.2024 av Sørø Taksering AS, som gir en teknisk beskrivelse av leiligheten.  Vi gjør også oppmerksom på at taklampe med fem kupler i stue og taklampe ved innebygd garderobeskap på det største soverommet er defekt, samt at og balkongdør er vanskelig å lukke ved at vrideren ikke fungerer som den skal.

    Standard
    Leiligheten holder en normal standard. Stuen er lys og romslig, og fra denne har du direkte utgang til en innglasset balkong med flott utsikt og ettermiddagssol. Kjøkkenet er tidløst, og det er nylig installert en hvit kjøkkeninnredning fra IKEA med en mørkegrå marmormønstret benkeplate i laminat. Denne benkeplaten er også brukt på veggen mellom benkeplaten og overskapene. I benkeplaten er det en nedfelt kjøkkenvask, og det er nisje for kjøleskap i innredningen. Kjøkkenet inneholder integrerte hvitevarer som platetopp, ventilator, komfyr og mikrobølgeovn. Vær oppmerksom på at hvitevarene ble kjøpt for noen år siden, og kjøperen må forvente slitasje som følge av alder og normal bruk. Ved kjøkkenvinduet er det en liten og koselig spiseplass. Badet er fint og tidløst, med flislagt gulv og vegger, og hvit smartpanel med downlights i taket. Det er behagelig med varmekabler i gulvet. Badet er utstyrt med dusjkabinett, vegghengt toalett og hvit baderomsinnredning med heldekkende servant, og det er opplegg for vaskemaskin der. Leiligheten har to romslige soverom. Det største soverommet var opprinnelig to soverom, noe som enkelt kan gjenskapes hvis du ønsker tre soverom i leiligheten. Soverommet tilknyttet stuen har god plass til en dobbeltseng og er utstyrt med garderobeskap.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng og frittstående hvitevarer følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven medfølger.

    TV/Internett/bredbånd
    Borettslaget er tilknyttet Telenor som leverandør av TV og internett, og er inkludert i felleskostnadene nevnt ovenfor.

    Parkering
    Felles parkeringsplasser på borettslagets fellesarealer. Det er mulighet for lading av elbil på borettslagets parkeringsplass. Det er for øyeblikket ingen ledige garasjeplasser. Garasjeplass må eventuelt kjøpes utenom når det blir en ledig.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil leilighetens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Leilighetens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Prisantydning: kr 1 700 000,- Andel av fellesgjeld: kr 307 472,-   Pris inkl. fellesgjeld: kr 2 007 472,-   Omkostninger: Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt): kr 7 200,- Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg): kr 2 800,- Panteattest kjøper: kr 240,- Tinglysingsgebyr pantedokument: kr 500,- Tinglysingsgebyr skjøte: kr 500,- Omkostninger totalt: kr 11 240,-   Totalpris inkl. omkostninger: kr 2 018 712,-

  • Oppvarming
    Varmekabler i gulvet på badet. Ellers elektrisk oppvarming.

    Info strømforbruk
    Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6 170 kWh. pr. år.

    Energiklasse
    F

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Formuesverdi primær
    623119

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2367851

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet til TV og internett, der hvor grunnpakke er inkludert.

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    1372

    Part.obl.nr.
    952263846

    Felleskostnader pr. mnd.
    7286

    Andel fellesgjeld
    307472

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-01-08T23:00:00Z

    Avdrag fellesgjeld
    759

    Rentekostnad fellesgjeld
    1376

    Andel fellesformue
    50959

    Andel fellesformue per dato
    2022-12-30T23:00:00Z

    Kommentar kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Borettslaget
    Furulund Borettslag

    Borettslagets org.nr
    952263846

    Om borettslaget
    Leiligheten er tilknyttet Furulund Borettslag. Borettslaget består av 36 leiligheter. Forretningsfører er Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag, tlf.: 35 57 31 00. Styreleder er Tom Didrik Didriksen, tlf.: 45 21 26 17. De viktigste sakene som styret i borettslaget har arbeidet med: - Behandling av regnskap og budsjett. - Generelt vedlikehold. - Bytte av vinduer i forbindelse med reparasjon av garasjeanlegg. - Etablering av flere ladestasjoner til elbil. Fremtidsplaner i borettslaget: - Videre behandling av regnskap og budsjett. - Generelt vedlikehold. - Restaurering av teglsteinvegg. - Nytt tak over inngangsparti i øvre blokk. - Det er behov for litt større rehabilitering på sikt som eksempelvis oppgradering vinduer, etc.

    Gebyr forkjøpsrett
    7981

    Forkjøpsrett
    Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

    Styregodkjennelse
    Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret, årsmøtet eller generalforsamling. Felleskostnadene justeres etter borettslagets faktiske utgifter, normalt en til to ganger årlig. Det tas forbehold om at felleskostnadene kan justeres fortløpende på grunn av renteøkninger.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Total fellesgjeld for borettslaget er kr 10 387 188,- pr. 09.01.2024, og lånevilkårene er: Lånenummer: 11462585 8, Husbanken. Annuitetslån, 2 terminer pr. år. Rentesats pr. 09.01.2024: 4.22 % pa. Antall terminer til innfrielse: 14. Saldo pr. 09.01.2024: kr 943 254,-. Andel av saldo: kr 27 921,-. Første termin/første avdrag: 31.12.2007. Siste termin 31.12.2030. Lånenummer: 12126582429, DNB. Annuitetslån, 4 terminer pr. år. Rentesats pr. 09.01.2024: 5.6 % pa. Antall terminer til innfrielse: 79. Saldo pr. 09.01.2024: kr 7 944 493,-. Andel av saldo: kr 235 166,-. Første termin/første avdrag: 30.12.2013. Siste termin 30.09.2043. Lånenummer: 16366098554, DNB. Annuitetslån, 4 terminer pr. år. Rentesats pr. 09.01.2024: 5.6 % pa. Antall terminer til innfrielse: 93. Saldo pr. 09.01.2024: kr 971 491,-. Andel av saldo: kr 28 757,-. Første termin/første avdrag: 30.12.2022. Siste termin 30.03.2047. Lånenummer: 16366181648, DNB. Annuitetslån, 4 terminer pr. år. Rentesats pr. 09.01.2024: 5.6 % pa. Antall terminer til innfrielse: 74. Saldo pr. 09.01.2024: kr 527 950,-. Andel av saldo: kr 15 628,-. Første termin/første avdrag: 30.12.2022. Siste termin 30.06.2042.

    Sikringsordning fellesgjeld
    Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Borettslaget er sikret i Skadeselskapet Borettslagenes Sikringsfond A/S. Borettslaget er sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra kommende årsskifte

    Borettslagets forsikringsselskap
    If Skadeforsikring

    Polisenummer felles forsikring
    SP0003217287

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.

    Beboernes forpliktelser og dugnader
    Dugnad samt trappevask må påregnes. Trappevask: Trapper rengjøres så ofte det er nødvendig og minst en gang i uka. Borettslag med egne vaskelister henvises til disse.

    Dyrehold
    Det er ikke tillatt å holde hund eller katt uten skriftlig tillatelse fra styret i borettslaget. Styret kan samtykke i at brukeren av boligen kan ha husdyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    Det er tinglyst en pengeheftelse på borettslagets eiendom: Dagboknr. 501924 og 501925, tinglyst 24.10.1963, type heftelse: Festekontrakten med flere vilkår. Festekontrakten kan fås ved henvendelse til megler.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 02.04.1963. Tillatelsen er gitt på vilkår om at gjenstående arbeider blir utført snarest. Det er vanskelig å tyde hvilke arbeider som gjenstår på grunn av dokumentets alder og utydelighet. Kjøper overtar ansvaret for dette. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det foreligger en ferdigattest for rehabilitering av bad datert 28.06.2013.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Borettslagets eiendom ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 13.06.2019 avsatt til: nåværende boligbebyggelse, bevaring naturmiljø, byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav, gul sone iht. T-1442 og rød sone iht. T-1442. Utsnitt av kommuneplan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Vi gjør oppmerksom på at Trosvik Næringspark ønsker å utvikle Strømtangen til bolig- og næringsformål. Planforslaget legger til rette for omtrent 100 nye boenheter (blokkbebyggelse og rekkehus), og ca. 6.900 kvadratmeter næringsarealer (kontor og tjenesteyting), privat småbåthavn, interne forbindelser og torg/nærlekeplass. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen ligger i en kommune med nedsatt konsesjonsgrense, og det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at leiligheten skal benyttes til helårsbolig.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000,- (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Prisantydning: kr 1 700 000,- Andel av fellesgjeld: kr 307 472,-   Pris inkl. fellesgjeld: kr 2 007 472,-   Omkostninger: Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt): kr 7 200,- Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg): kr 2 800,- Panteattest kjøper: kr 240,- Tinglysingsgebyr pantedokument: kr 500,- Tinglysingsgebyr skjøte: kr 500,- Omkostninger totalt: kr 11 240,-   Totalpris inkl. omkostninger: kr 2 018 712,-

    Omk. kjøper beløp
    11240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200,-/4 600,-/5 000,- i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000,- ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 500,-, oppgjørshonorar kr 7 500,-, kontroll av hjemmel og heftelser kr 2 900,-, markedspakke kr 24 950,- og visninger kr 0, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket direkte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Thomas Johan Nilsen

Megler

Thomas Johan Nilsen

45 41 99 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev