aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Duevegen 12
Velkommen til Duevegen 12

FROLAND Duevegen 12B

Blakstadheia - Vestvendt rekkebolig i 2 etasjer med terrasse på begge sider

  • kr 1 690 000
  • BRA-i 95 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 1 690 000
  • Omkostningerkr 43 490
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 733 490
  • ObjektstypeRekkehus
  • EierformSelveier
  • Byggeår1992
  • Soverom2
  • Tomt935 m²
  • Eierform tomtFestet
  • 1 690 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 42 250 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 43 490 Omkostninger totalt 53 890 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 56 690 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 733 490 Totalpris. inkl. omkostninger 1 743 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 1 746 690 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje
Eiendommen har en hyggelig og solrik beliggenhet i et etablert og familievennlig boligområde på Blakstadheia. Det er kun et par minutters kjørevei til Osedalen, med spisesteder, butikker, frisør, apotek, bank, vinmonopol, bibliotek samt barne og ungdomsskole. Her har man også Froland Idrettsanlegg, et naturlig samlingsted for store og små med svømmehall og treningssenter. Froland har uendelige turområder for dem som liker å bevege seg ute og det finnes et variert sportstilbud i området. Et innholdsrikt og hyggelig rekkehus med vestvendt beliggenhet. Bebygd i 2 etasjer med terrasse på begge sider av huset. 2 bad og 2 soverom (mulighet for 3 i følge tegning). Det er skiftet kjøkkeninnredning og lagt nye gulv i hovedetasjen. Lys og hyggelig stue med utgang til terrasse.
Kjøkken med nyere innredning og integrerte hvitevarer som medfølger

Duevegen 12B, Agder

  • Tomt
    935m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles festetomt på 935,2 kvm. En lettstelt tomt med terrasse på begge sider av huset. Terrasse ved inngangsparti samt en stor terrasse med utgang fra stue med vestvendt beliggenhet! Etablert murer og gangvei fra parkeringsplass og frem til eiendommen. Grunneier: Kirsten Blakstad Cappelen. Årlig grunnleie: Kr. 999,-. Tinglyst festekontrakt fra 03.04.1992 Festetid: 99 år. Grunnleien reguleres i henhold til konsumprisindeksen hvert 10. år. Neste regulering vil bli i 2032.   Dersom transport av festekontrakt krever godkjennelse fra bortfester, er det en forutsetning for salget at bortfester gir godkjennelse. 

    Beliggenhet
    Eiendommen har en hyggelig og solrik beliggenhet i et etablert og familievennlig boligområde på Blakstadheia. I nærområdet er det barnehager og Blakstadheia skole 1-4 klasse på Blakstadheia. Kiwi dagligvarebutikk er kun et kort spasertur unna. Uno X har også etablert ny stasjon her. Det er kun et par minutters kjørevei til Osedalen, med spisesteder, butikker, frisør, apotek, bank, vinmonopol, bibliotek samt barne og ungdomsskole. Her har man også Froland Idrettsanlegg, et naturlig samlingsted for store og små med svømmehall og treningssenter. Froland har uendelige turområder for dem som liker å bevege seg ute og det finnes et variert sportstilbud i området. Her kan man spille fotball på Kringla, gå på ski i lysløypene vinterstid eller bade på Trevann.

    Adkomst
    Se vedlagte kart.

    Bebyggelse
    Rekkebolig

    Byggemåte
    Det henvises til vedlagte tilstandsrapport for ytterligere beskrivelse.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Utført arbeid på det elektriske anlegget ? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Han jobber som elektriker. Utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade ? Ja av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Han jobber som snekker.

    Innhold
    1. etasje: Vindfang, gang, bod, flislagt bad med badekar, toalett, servant i innredning samt opplegg for vaskemaskin, kjøkken med ny, fin innredning og integrerte hvitevarer som medfølger. Lys og fin stue med vedovn og utgang til stor terrasse. 2. etasje: Gang, 2 soverom, bad med dusj på vegg, toalett og servant.

    Standard
    En hyggelig og innholdsrik rekkebolig bebygd i 2 etasjer med terrasse på begge sider av huset. Parkeringsplass like ved. Det er skiftet kjøkkeninnredning og lagt nye gulv i hovedetasje. Det henvises forøvrig til vedlagte tilstandsrapport som er vedlegg til salgsoppgave. Det fremgår av denne at følgende punkter har TG2: Vinduer og ytterdører Terrasser og plattinger på terreng Yttertak Beslag Bad - 1. etasje Bad - 2. etasje Innvendige trapper Skorsteiner inne i huset Varmtvannsbereder Helhetsvurdering av det elektriske anlegget

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er installert fiber.

    Parkering
    Parkeringsplass på anvist sted i kort avstand fra eiendommen.

    Forsikringsselskap
    KLP

    Polisenummer
    80307403

    Radonmåling
    Det er ikke foretatt radonmåling.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 690 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 42 250 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 43 490 Omkostninger totalt 53 890 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 56 690 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 733 490 Totalpris. inkl. omkostninger 1 743 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 1 746 690 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Energiklasse
    G

  • Kommunale avgifter
    14334

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter og gebyrer utgjør kr. 14.334,- pr. år. Eiendomsskatt kr. 3.596,- pr. år.

    Info om eiendomsskatt
    Eiendomsskatt utgjør kr. 3.596,- pr. år.

    Formuesverdi primær
    446114

    Formuesverdi sekundær
    1695231

    Info formuesverdi
    Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig: kr 446 114 Som sekundærbolig: kr 1 695 231

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4214/14/126/2: 03.04.1992 - Dokumentnr: 2409 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
    Festetid: 99 år
    Årlig festeavgift: NOK 1 542
    FESTETID FRA 15.1.92 .PANTERETT FOR INNTIL 1 ÅRS FORFALLEN
    AVGIFT . LEIEN REGULERES.DIV. BESTEMMELSER VEDR. OFF.
    LEDNINGER
    Gjelder denne registerenheten med flere
    ----------
    Prioritetsbestemmelse
    Prioritet etter Husbanken.
    03.04.1992 - Dokumentnr: 2409 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 99 år
    Årlig festeavgift: NOK 1 542
    FESTETID FRA 15.1.92 .PANTERETT FOR INNTIL 1 ÅRS FORFALLEN
    AVGIFT . LEIEN REGULERES.DIV. BESTEMMELSER VEDR. OFF.
    LEDNINGER
    Gjelder denne registerenheten med flere
    ----------
    Prioritetsbestemmelse
    Prioritet etter Husbanken.
    23.04.1992 - Dokumentnr: 2826 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 2
    Formål: Bolig
    Sameiebrøk: 1/3


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Froland kommune har bekreftet at det foreligger ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vann og kloakk. Offentlig vei frem til tomtegrense. Privat gangvei fra parkeringsplass og frem til eiendommen.

    Regulerings- og arealplanner
    Gjeldende kommuneplan: 2021-2029 Reguleringsplan: Blakstadheia felt B,C,D Formål: Bolig Vedtatt 23.05.1986

  • Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    1 690 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 42 250 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 43 490 Omkostninger totalt 53 890 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 56 690 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 733 490 Totalpris. inkl. omkostninger 1 743 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 1 746 690 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    43490

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fast pris på provisjon, Kr. 45.000,-. I tillegg kommer kr. 37.143,- til dekning av tilrettelegging, grunnpakke markedsføring, digital markedsføring samt grunnboksutskrift. Dersom eiendommen ikke blir solgt, så skal selger betale kr. 15.000,- pluss utlegg.

Gina Jørgensen

Eiendomsmegler/Partner

Gina Jørgensen

47 20 12 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev