aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Teietunet 7. En innbydende, lys og gjennomgående 3-roms fra 2016.
Velkommen til Teietunet 7. En innbydende, lys og gjennomgående 3-roms fra 2016.

GJERDRUM Teietunet 7

Lys, pen og gjennomgående 3 roms selveierleilighet. 2 verandaer. P-plass m/el-billader.

  • kr 3 300 000
  • BRA-i 70 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 3 300 000
  • Omkostningerkr 83 740
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 383 740
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2016
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 2 000
  • Tomt1 777.5 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Salgsoppdrag 3 300 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 82 500 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 10 400 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 83 740 (Omkostninger totalt) 94 140 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 96 940 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 383 740 (Totalpris. inkl. omkostninger) 3 394 140 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 3 396 940 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning
Velkommen til Teietunet 7. En innbydende, lys og gjennomgående 3-roms fra 2016. Med tilgang til uteplasser på to sider er du sikret gode solforhold hele dagen. Eiendommen ligger på populære Bekkeberget i Gjerdrum. Dette er stedet for de som ønsker å komme nærmere marka og natur, samtidig har du kun 5 minutter til Ask sentrum, 30 minutter til Oslo og 25 minutter til Oslo Lufthavn med bil. Kvaliteter: Lave felleskostnader Balansert ventilasjon med varmegjenvinning Stue og kjøkken i åpen løsning Peisovn i stue Romslig bad med gulvvarme To soverom, begge med garderobeskap Innvendig og utvendig bod Biloppstillingsplass med lader
Store vindusflater og utgang til balkong sørger for godt med naturlig lys. Det er plass til sofa med tilhørende møblement samt spisebord i overgang til kjøkkenet.
  • Tomt
    1777.5m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiet tomt. Områdene er pent opparbeidet med plen, diverse beplantning, sittegrupper og lekeplass. Internveier og parkeringsplass er asfaltert. Fra stuen har du tilgang til en vestvendt balkong på ca. 6 kvm. I forbindelse med inngangspartiet er det også plass til utemøblement. Her finner du også en utvendig bod. Eiendommen har andel i realsameie på følgende eiendom: Kommunenummer 3032, gnr. 54 og bnr. 349 med ideell andel: 1/40. Dette er tomten til sameiet som består av uteoppholdsareal med lekeplasser, gang-/sykkelveier, kjørevei og parkeringsplasser.

    Beliggenhet
    Attraktivt og idyllisk boligområde på Bekkeberget i Gjerdrum kommune. Området er svært rolig og barnevennlig med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Nærområdet er trafikkstille og omgitt av skog, mark og frodig naturlandskap. Ask sentrum har et godt og variert servicetilbud med kulturhus, idrettshall, kafé, vinmonopol, hotell og butikker. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bla. Rema 1000, Bunnpris og Coop Extra. Ønsker du ytterligere tilbud ligger Kløfta, Skedsmo, Jessheim, Lillestrøm og Strømmen godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Det er det kort avstand til skog og mark med fantastiske skiløyper, lysløype og badeplass ved Lysdammen. Videre er det nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder i Romeriksåsen. Det er nærhet til Gjerdrum golfbane og kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall, alpinanlegg, ridesenter og treningssenter. Gjerdrum har også et aktivt idrettslag. Kniplia Skisenter har alpinbakke, snowboardpark, akebakke og oppvarmet varmestue. Fra boligen kommer du deg enkelt rundt i nærområdet med både buss og bil. Nærmeste holdeplass er Bekkeberget som ligger 200 meter fra boligen. Det er mulighet for å benytte seg av tog fra Frogner, Kløfta eller Lillestrøm stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Ask, 15 min til Skedsmokorset, 21 min til Lillestrøm, 25 min til Oslo Lufthavn og 15 min til Kløfta. På Kløfta er det gode togforbindelser med hyppige avganger og gode parkeringsmuligheter. Boligen har gangavstand til Veståsen Barneskole. For elever i ungdomstrinnet er det kort vei til Gjerdrum ungdomsskole. Det er ca. 20 km til Jessheim, Nannestad og Skedsmo videregående skole. Det er flere kommunale og private barnehager i området hvor den nærmeste er Bekkeberget Barnehage.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighetsbebyggelse i området.

    Byggemåte
    Grunnmur i betong. Yttervegger i trekonstruksjon, kledd med malt panel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takstein. Trapper i tre- og metallkonstruksjon. Innvendige bygningsdeler: Etasjeskiller i trebjelkelag. Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som kan kreve tiltak: Varmtvann: For høyt antall watt uten fast tilkobling. For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selger kjøpte boligen i 2023 og har bodd der i 9 mnd. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Ja. Beskrivelse: Pågående sak - vil bli utbedret av styret. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Det er satt opp 3 nye stikkontakter på det ene soverommet. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Beskrivelse: Easee ladeboks på parkeringsplassen. Tilleggskommentar: Det er opprettet filteravtale i sameiet med skifte 1 gang i året.

    Innhold
    2.etasje: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, bad, to soverom og bod. Annet: Utvendig bod.

    Standard
    Entré Det er adkomst til leiligheten i andre etasje via utvendig trapp. Inne er det en hyggelig entré som gir et godt førsteinntrykk. Entréen har parkett på gulv og vegger malt i en tidsriktig gråfarge, noe som harmonerer godt med øvrige rom. Det er plass til å møblere med oppbevaringsmøblement. Stue Lys og tiltalende stue som ligger i åpen løsning til kjøkkenet. Store vindusflater og utgang til balkong sørger for godt med naturlig lys. Det er plass til sofa med tilhørende møblement samt spisebord i overgang til kjøkkenet. En lekker peisovn sørger for ekstra oppvarming og stemning. Kjøkken Leiligheten har et moderne og brukervennlig Ikea-kjøkken. Innredningen er takoppforet og har hvite profilerte fronter, laminat benkeplate samt fliser mellom benk- og overskap. Hvitevarene består av integrert platetopp og stekeovn med ventilator samt nisjer til oppvaskmaskin og kjøleskap med frysesdel. Bad Romslig og pent bad med gulvvarme. Innredningen består av et hvitt servantskap med skuffer, speilskap med belysning, gulvstående toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Det er opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder på ca. 110 liter. Soverom og garderobe Leiligheten har to fine soverom. Rommene har plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Det medfølger garderobeskap på begge rom. Videre har leiligheten bra med lagringsplass i innvendig bod på ca. 3 kvm tilknyttet entré og i utvendig bod på ca. 5 kvm.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    2024 - Pusset opp overflater og satt opp skillevegg i et soverom. 2024 - Byttet rotorvifte i ventilator på kjøkken.

    Parkering
    Parkeringsplass nummer 18 følger leiligheten.

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Salgsoppdrag 3 300 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 82 500 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 10 400 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 83 740 (Omkostninger totalt) 94 140 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 96 940 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 383 740 (Totalpris. inkl. omkostninger) 3 394 140 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 3 396 940 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Elektrisk oppvarming supplert med vedfyring. Gulvvarme på bad.

    Info strømforbruk
    Årlig strømforbruk er ikke oppgitt da selger ikke har bebodd eiendommen i ett år.

    Energiklasse
    C

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    10527

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

    Info om eiendomsskatt
    Eiendomsskatt faktureres fra myndighetene til sameiet eller til seksjonseier direkte. Dette inngår normalt ikke i felleskostnadene og blir derfor viderefakturert eier. Kravet følger boligen og det er eier som er ansvarlig for betaling (dersom kravet har forfall før overtagelsestidspunktet, er det selgers ansvar og dersom kravet har forfall etter overtagelse er dette kjøpers ansvar).

    Formuesverdi primær
    1025646

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3897456

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Vannavgift år
    2024

    Info vannavgift
    Vannavgift fra Gimlivann, kr 2 946 per år. Vannkostnad for 2024 består av fast avgift for 2024 + forbruk vann 2023. Det vil bli en prisøkning fra 2025 på 5%

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    70/1220

    Felleskostnader pr. mnd
    2000

    Felleskostnader inkluderer
    Felles bygningsforsikring, grunnpakke tv og internett, drift og vedlikehold, snømåking, gressklipping med mer. Listen er ikke uttømmende.

    Andel fellesgjeld per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Andel fellesformue
    18494

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Leiligheten tilhører Teietunet Boligsameie som består av 20 seksjoner. Sameiet eier 50 % av Teietunet Utomhussameie. I 2023 har styret hatt et spesielt fokus på HMS og vedlikehold. Det er utarbeidet en skriftlig HMS plan som ligger tilgjengelig for alle beboere i Bonabo, som også inkluderer sjekklister for vedlikehold i leilighetene. Det er videre gjennomført sjekk og kontroll av alle takrenner, her er det kjøpt inn en lang stige, og det er innhentet tilbud på carporter og solcellepaneler, som ble foreslått på fjorårets årsmøte. I tillegg til dette er det gjennomført styremøter og generelt styrearbeid, som fakturagodkjenninger, fakturering av elbiler, oppfølging av spørsmål fra beboere og samarbeid med Teietunet Utomhussameie. Tross tydelige parkeringsregler har vi dessverre også brukt mye tid på feilparkeringer og oppfølging rundt dette. Aktuelle saker fra årsmøte 2024: Carporter på fellesparkeringen. Styret ønsker en tilbakemelding fra beboerne på om man ønsker carport eller ikke. Dersom flertallet ønsker carport, vil styret jobbe videre med prosessen. Alternativ 1: Ja jeg ønsker carport (FOR) Alternativ 2: Nei jeg ønsker ikke carport (MOT) Resultat etter avstemning av beslutningssak ? Antall for: 4 ? Antall mot: 3 ? Antall blankt: 1 ? Total antall stemmer: 8 Solcellepanel Vedtak: Styret ønsker en avstemming blant beboere på følgende alternativer; Stem FOR dersom du ønsker at styret skal jobbe videre med følgende alternativene 1-3: 1) Bruke av egenkapital og øke felleskostnadene for å sette opp solceller 2) Ta opp lån og øke felleskostnadene for å sette opp solceller 3) Se på mulighet for at beboere som ønsker solcellepanel kan gå sammen og spleise på anlegg Stem MOT dersom du ikke ønsker at styret skal jobbe videre med saken. Resultat etter avstemning av beslutningssak ? Antall for: 0 ? Antall mot: 6 ? Antall blankt: 2 ? Total antall stemmer: 8

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Borettslaget har ingen lån p.t.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Sameiets forsikringsselskap
    If Skadeforsikring

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Beboernes forpliktelser og dugnader
    Medlemskap i sameiet innebærer forpliktende medlemskap i Teietunet Utomhussameie.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler. Se §13 i husordensreglene.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3230/54/358/19: 21.06.2016 - Dokumentnr: 558989 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening 21.06.2016 - Dokumentnr: 558989 - Erklæring/avtale Plikt til å være medlem i, og betale kontigent i Teietunet Boligsameie. 21.06.2016 - Dokumentnr: 558989 - Erklæring/avtale Rett for stat, kommune, vannverk, e-verk, teleselskap, antenneselskaper, sameiet, borettslag, vel/huseierforening til å ha liggende ledninger, stolper, fordelingsskap, kummer og rør. 01.06.2016 - Dokumentnr: 483954 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 19 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/1220 Grunnbok kan ses hos megler.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest datert 20.11.2017. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig tilknyttet.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse BK_5 i henhold til reguleringsplan "Detaljregulering for Teietunet". Områdene rundt eiendommen er regulert til uteoppholdsareal, annen særskilt angitt bebyggelse og anlegg, gang-/sykkelvei, kjørevei og parkeringsplasser. Øst for eiendommen ligger det et område som er regulert til naturområde - grønnstruktur. Deler av dette område hvor det befinner seg en bekk ligger innenfor hensynsone H320-1 "fare for flom". Området består hovedsakelig av småhusbebyggelse. Syd for eiendommen ligger Læringsverkstedet barnehage. Eiendommen er avsatt nåværende og fremtidig boligbebyggelse i henhold til kommuneplan KP 2012 - 2024. Eiendommen ligger tett opp mot områder avsatt til Landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR). For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler eller søk på saksnummer/adresse/gnr. bnr på plan- og bygningsetatens hjemmeside. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med Gjerdrum kommune sin kartportal: https://kommunekart.com/klient/gjerdrum.

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Salgsoppdrag 3 300 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 82 500 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 10 400 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 83 740 (Omkostninger totalt) 94 140 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 96 940 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 383 740 (Totalpris. inkl. omkostninger) 3 394 140 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 3 396 940 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    83740

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Meglers vederlag er avtalt til 1,1% av salgssum. I tillegg kommer kr 47 500,- og utlegg kr 17 240,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 10 000,- samt påløpte tillegg og utlegg iht. oppdragsavtalen. Alle priser er inkl. mva.

Ove Kristian Midtskog

Salgsleder / Eiendomsmegler

Ove Kristian Midtskog

48 03 44 44

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev