aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Halmbråtåvegen 71 på populære Lygna!
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Halmbråtåvegen 71 på populære Lygna!

JAREN Halmbråtåvegen 71

Strøken familiehytte på populære Lygna! Innredet loftsetasje 41 m2 - Flere soverom - Solrik tomt - Kort vei fra Oslo!

 • kr 3 750 000
 • BRA 82 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 750 000
 • Omkostningerkr 112 992
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 862 992
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2019
 • Soverom2
 • ArealP-rom 78 m²
 • Tomt1 151.1 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,00))   112 992,- (Omkostninger totalt)   3 862 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje og loftsetasje.
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Halmbråtåvegen 71 på populære & snøsikre Lygna! Flott familiehytta modell Furutangen utvidet med god plass for hele familien. Hytta har en praktisk planløsning over to plan. I 1.etasje inneholder en romslig entré med flislagt gulv og varmekabler, klassisk & stilrent kjøkken m/integrerte hvitevarer, spisestue/stue med peisovn og utgang til terrasse, flislagt bad, wc og 2 soverom. Hemsen er innredet med loftstue og 2 hemsrom. Hytta har solrik markterrasse og flere fine uteplasser for bålkos. Lygna er et familievennlig og aktivt hytteområde med flotte turmuligheter like utenfor hyttedøra. Skiløyper på ca. 200 km kjent for sin gode kvalitet og preparering. Løypenettet går i et naturskjønt og variert terreng som passer for liten og stor.
Plantegning hovedplan.

Halmbråtåvegen 71, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 82 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 78 kvm Følgende rom inngår i primærareal: 1.etasje.: Entré, kjøkken, stue, bad, wc, 2 soverom Loftsetasje: 3 hemsrom innredet
  Sekundærrom
  1. etasje: 4 kvm Utvendig bod i tilknytning til inngangspartiet.  Tomt
  1151.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet naturtomt med gode solforhold. Tomten har blitt fylt og det har blitt satt opp skigard langs tomtegrensen.

  Beliggenhet
  Lygna ligger 620 m.o.h. i Gran kommmune og, har flotte forhold for langrenn, skiturer, sykkelturer, bærplukking, fiske m.v. Lygna-området med alle sine aktiviteter og fasiliteter er et yndet utfartsted/reisemål sommer og vinter. Det er eget turkart for Gran med alle løyper, fiskevann og andre fasiliteter. På Lygnasæter Hotell, 3,2 km fra hyttefeltet, finner du utmerket kro med Hadelandsmat og andre gode retter, hotell og bensinstasjon. I sommerhalvåret er det flotte blåmerkede turstier i DNT's rutenett, rike fiskevann, fine sykkelveier og mulighet for jakt, bær- og sopptur. Om vinteren er Lygna-området snøsikkert med snø tidlig, ofte alt i oktober. Sesongen varer til over påske. Hadeland O-lag har oppdaterte kart over Lygna-området. De arrangerer løp både sommer og vinter. I tillegg er det hver sommer mulighet for turorientering i området. Skiløypene på 200 km, som kjøres av Øståsen Skiløyper er kjent for sin gode kvalitet og preparering. Traseene, som er brede, går i et variert og kupert terreng. De aller fleste løyper er kjørt med tanke på både klassisk og skøyting. Se www.hadeland-ski.no Løypene blir preparerer ved snøfall, ved arrangement/renn og før hver helg. Løypenettet på Lygna henger sammen med løypenettet til Skiforeningen mot Oslo, Romerike og Gjøvik. Se også www.lygna-skisenter.no. Fra Oslo tar det cirka 1,5 time å nå eiendommen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Hytteområde med dels etablerte områder samt områder under utvikling.

  Byggemåte
  Utvendig: Boligen er fundamentert på betongplate og antatt ringmur. Isolert bindingsverk kledd med panel. Saltakkonstruksjon med oppvarmet loft. Innvendig: Gulv: Trebord og fliser Vegger: Panel Himling: Panel Boligen har etasjeskille i trebjelkelag.

  Innhold
  VELKOMMEN INN! Hytta har en romslig entré hvor det er lagt mørke fliser med varmekabler på gulv og behandlet panel på vegg. Det er avsatt god plass til møblement som bl.a. klesoppheng, garderobe eller kommode. KJØKKEN Klassisk og tidløs IKEA kjøkkeninnredning i L-formasjon med profilerte fronter og heltre benkeplate. Integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Det er montert komfyrvakt over koketopp. Kjøkkenet er i åpen løsning med stue og i forlengelse av kjøkkenet har man god plass til en spisestue. STUE Hyttas stue har store vindusflater for rikelig med natulig lysinnslipp og du har utsyn til flott natur. Stuen byr på flere møbleringsmuligheter og det er satt inn peisovn som er godt å ha på kaldere dager. Fra stuen er det utgang til stor markterrasse. Eier har påkostet større platting i 2021, på ca. 16 kvm. BAD Badet fremstår som delikat og moderne. Det er moderne fliser på overflater og varmekabler i gulv. Baderommet er innredet med servant på skuffeinnredning, dusjnisje, gulvmontert toalett og det er opplegg for vaskemaskin. WC Hytta har ekstra wc hvor det er panel på vegg og tregulv. Rommet er innredet med gulvmontert toalett og servant med speil. SOVEROM Hytta har to romslige soverom i 1.etasje. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Hovedsoverommet i 1.etasje har garderobeløsning. Rommene på hemsen har takhøyde under målverdig areal. Rommene er følgelig ikke godkjent som oppholdsrom. UTEOMRÅDET Eiendommen har i hovedsak naturtomt og det er gode solforhold. Eier har påkostet uteområdet med skigard langs tomtegrense, utvidet terrassen med ca. 16 kvm og oppført utebod. Videre har det blitt gjort påkostninger som singlet gårdsplass og pent opparbeidet uteområde med flere uteplasser for bålpannekos, grill, sittebenker ol.

  Standard
  TG3- Store eller alvorlige avvik Utvendig > Nedløp og beslag Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. TG2 - Avvik som kan kreve tiltak Innvendig > Innvendige trapper Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc Det er påvist andre avvik: Det er ikke Installert lekkasjevarsler på rommet. Dette er nødvendig ved en lekkasje fra sisternen, slik at venntilførselen stoppes om det lekker. Tekniske installasjoner > Vannledninger Det er avvik: Utekran er defekt. TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Elektrisk skjult anlegg.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Flere biloppstillingsplasser på singlet gårdsplass.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,00))   112 992,- (Omkostninger totalt)   3 862 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmekabler i entré og bad. Elektriske panelovner. Peisovn i stue.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  4095

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 1460,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  862500

  Formuesverdi primær år
  2020

  Andre utgifter
  Snøbrøyting, vedlikehold vei, serviceavgift ol. Lygnalia Drift kr. 7200,- pr. 2023.

  Årlig velavgift
  550

  Velforening
  Lygnalia Hyttevelforening

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3446/148/92: 12.06.2015 - Dokumentnr: 527833 - Jordskifte Jordskiftesak 0500-2013-0008 Lygnalia i Gran Gjelder denne registerenheten med flere 14.02.2017 - Dokumentnr: 137271 - Jordskifte Jordskiftesak 0500-2013-0008 Lygnalia i Gran Gjelder denne registerenheten med flere 12.06.2015 - Dokumentnr: 527274 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3446 Gnr:148 Bnr:78 Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3446 Gnr:148 Bnr:79 Jordskiftesak 0500-2013-0008 Lygnalia 01.01.2020 - Dokumentnr: 467860 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0534 Gnr:148 Bnr:92

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidseiendom.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,00))   112 992,- (Omkostninger totalt)   3 862 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  112992

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000 ,- oppgjørshonorar kr 6500,- og visninger kr 2500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 43 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  25 948,-. Utleggene omfatter: Markedsføringspakke 17 000,- Inneståelsesgebyr 6 000 ,- Elektronisk grunnbok 300,- Utlegg kommunale opplysninger 2 108,- Panterett med urådighet - Statens Kartverk 540,- Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev