aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Direktørens Høyde
Velkommen til Direktørens Høyde

JØRPELAND Direktørens Høyde

Direktørens Høyde - Byggingen er godt i gang - Ta kontakt for visning i de ulike leilighetene!

 • kr 3 790 000 - 8 690 000
 • Priser fra og tilkr 3 790 000 - 8 690 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 3 790 000 - 8 690 000
 • Omkostninger fra og tilkr 0 - 13 740
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 3 790 000 - 8 703 740
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 1 580
 • Areal primærareal - fra og til0 - 108 m²
 • Areal bruksareal - fra og til0 - 136 m²
 • Tomt -
 • EierformEierseksjon
 • MatrikkelGNR. 49 BNR. 31
 • Informasjon om meglerforetaketRyfylke Eiendomsmegling AS Rådhusgaten 12 4100 Jørpeland
 • OppdragsansvarligMarion Espedal
 • Oppdragsnummer1401235001
 • Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdi kr 12.500,- Tinglysningsgebyr skjøte kr. 585,- Tinglysningsgebyr pr pantobligasjon kr. 585,- Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.
Illustrasjon av toppleilighet 702 i 7.etasje

Direktørens Høyde, Rogaland

 • Om prosjektet
  Solrike balkonger og terrasser. Store vindusflater mot sjøen. Luftige takhøyder. Planløsninger preget av romslighet. Lukket parkering med lademuligheter og heis. Leilighetene i Direktørens Høyde henter ut det beste av den enestående beliggenheten i åsen over Jørpelandsvågen. Størrelsene blir fra 78 til 141 m2, og det vil bli mulig å gjøre personlige tilvalg hvis du er tidlig inne i prosjektet.

  Priser fra og til
  kr 3790000 - 8690000

  Omkostninger fra og til
  kr 0 - 13740

  Generell orientering
  Direktørens Høyde får smakfulle leiligheter i varierte størrelser og prisklasser. Felles for alle er gode uteplasser - store balkonger og terrasser er høyt prioritert i planleggingen. Her skal du få maksimalt ut av det å bo både sjønært og solrikt. Kjøper du ny leilighet i Direktørens Høyde får du virkelig mye å se fram til.

  Fellesareal i bygg
  Vi vil at Direktørens Høyde blir et trygt og trivelig sted å bo. Et sted der du som flytter inn ikke bare får nye naboer, men også nye venner. Derfor er det satt av areal til både et trivelig allrom/selskapslokale og en gjestehybel. Se enda mer informasjon om prosjektet på hjemmesiden. Her finner du også en boligvelger og oversikt over hvilke leiligheter som er solgt.

  Garasje/parkering
  Hver leilighet får parkering i lukket garasjeanlegg med heistilknytning. Leilighet C103 har utvendig parkering og ikke parkering i lukket anlegg.

  Boder
  Hver leilighet får en sportsbod.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Bygg A er forventet ferdigstilt i Q2 2024. Bygg B er forventet ferdigstilt i Q4 2024. Bygg C er forventet ferdigstilt i Q1 2025

  Tomteareal
  nullm²

 • Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringsloven). Bustadoppføringsloven bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Dokumenter

Marion Espedal

Megler

Marion Espedal

90 01 98 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev