aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Christian Drøyvold har gleden av å presentere Gaupevegen 20 B.
Aktiv Eiendomsmegling v/Christian Drøyvold har gleden av å presentere Gaupevegen 20 B.

KATTEM Gaupevegen 20B

Stor og pen 4-roms over to plan | Garasjeplass | Solrik balkong | 3 soverom | Stor kjellerbod | Barnevennlig, nær skoler

  • kr 2 450 000
  • BRA-i 96 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 2 450 000
  • Omkostningerkr 19 221
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 009 541
  • EierformAndel
  • Byggeår1980
  • Soverom3
  • Andel fellesgjeldkr 540 320
  • Felleskostnaderkr 9 020
  • Tomt -
  • Eierform tomtEiet
  • 2 450 000 (Prisantydning) 557 236 (Andel av fellesgjeld)   3 007 236 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   3 018 476 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning andre etasje.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Christian Drøyvold har gleden av å presentere Gaupevegen 20 B. Dette er en stor, pen og gjennomgående 4-roms andelsleilighet over to plan - utmerket for både barnefamilien og deg som er nyetablert. Her bor man i et rolig og populært område, rett ved skoler, butikker og fritidsaktiviteter. Leiligheten ligger i 2. og 3. etasje, der livet utendørs nytes til fulle på en solrik balkong utenfor stuen. Verdt å merke seg: - P-plass i felles garasjeanlegg - Disponibel bod på ca. 13 kvm - Oppvarmes med radiatorer - Stor stue med gjennomlys - Downlights og ulike soner - Kjøkken med barløsning - God skap- og benkeplass - Dels integrerte hvitevarer - Helfliset bad med dusjkabinett - Nyere gulvfliser og varmekabler - Tre soverom, ett med skap Velkommen til visning!
Utenfor stuen har leiligheten en herlig og delvis overbygget balkong, med gode solforhold og et areal på ca. 12 kvm.

Gaupevegen 20B, Trøndelag

  • Tomt
    nullm²

    Beskrivelse av tomt
    Beliggenheten er stille og rolig, men likevel sentral, med alle hverdagsfasiliteter lett tilgjengelig. Fellesområdet rundt byggene er opparbeidet med store grøntarealer, diverse beplantning og asfalterte gangveier. Til barnas store glede finnes det også en lekeplass på fellesarealet.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Kattem i Trondheim kommune. Nabolaget er stille og rolig, samtidig som det er kort og enkel vei til sentrum. Både Coop Prix og Coop Extra nås på få minutter til fots. For shoppingmuligheter er det kort vei til City Syd med et rikt utvalg butikker og forretninger, både i og rundt senteret. Bebyggelse Bebyggelsen i nærområdet består av lavblokker, eneboliger og småhus, omkranset av mye grønt og fine naturomgivelser. Barnehage/skole/fritid Fra leiligheten er det kun to minutters gange til Kattem barneskole, og for elever i ungdomstrinnene er det ca. 12 min til Åsheim ungdomsskole. Det ligger flere videregående skoler i nærliggende områder, inkludert Heimdal og Cissi Klein, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Lyngmyra, Kattem og Ustmyra er de nærmeste barnehagene ? alle i umiddelbar nærhet. Stedet er nærmest bilfritt, og det ligger flere lekeplasser i boligfeltet. Kattem har idrettstilbud for barn i alle andre, og det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter m.m. Leiligheten har også nærhet til fine tur- og friluftsområder både i marka rundt Heimdal og i populære Bymarka. Bymarka byr på merkede turstier sommerstid og lysløype mot Granåsen på vinteren. Hestsjøen er en populær badeplass med badebrygge, stupetårn og grillplass. Offentlig kommunikasjon Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass er Kattemsenteret, som ligger ca. 7 min unna. På Heimdal er det togstasjon. Med bil tar det ca. 11 min til Tiller, 21 min til Trondheim sentrum og 38 min til Stjørdal og Værnes lufthavn.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Byggemåte
    Leilighet er oppført i to etasjer. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i betong og bindingsverk, og er forblendet med teglstein og er kledd med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 3-lags isolerglass.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    2.Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse: Lagt opp rører Arbeids utført av: Allrør 2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Svar: ja 2.2 er arbeidet byggemeldt? Svar: Nei Beskrivelse: Geir Bjørgen flislegger 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Skifta terrasse vinduer etterisolering Arbeid utført av: Petter Bakøy AS Varmekabler på bad og spotter i tak på stue og kjøkken er gjort av faglært-

    Innhold
    Entré: Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via en felles trappeoppgang. Vel inne ønskes man velkommen av en entré med flismønstret laminatgulv og panelvegger malt i en trendy jordtone. Jakkene henges enkelt bort i et plassbygd skap med hvite fronter, og ved inngangsdøren er det installert en dørtelefon. Tilliggende entreen finner man en bod ? perfekt for oppbevaring av yttertøy og utstyr. Stue: Øverst i leiligheten danner stuen og kjøkkenet et åpent og meget romslig allrom, med klart avdelte soner og godt gjennomlys via vinduer på begge sider av rommet ? inkludert et stort i front. En glassdør fører ut til en herlig og delvis overbygget balkong på ca. 12 kvm, med levegger og fint utsyn over nabolaget. Belysning og markise er montert, og gode solforhold gjør det mulig å virkelig nyte varme og late dager til fulle. Parkettgulv kombineres med hvitmalte panelvegger, og dagslyset i stuen suppleres ypperlig av downlights i store deler av himlingen. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spiseplass utenfor kjøkkenet. Her samles venner og familie for hyggelige måltider rundt et langbord. Kjøkken: Kjøkkenet ligger i en klart avgrenset sone, slik at det blir en fin balanse mellom sosial matlaging og skjermet arbeidsplass. Om ønskelig er det rom for en hyggelig, liten spiseplass. Selve kjøkkenet er oppført i en smart u-form med god skap- og benkeplass; her kan både store og små bli med på matlagingen. Innredningen har profilerte fronter, vitrineskap og mørk benkeplate av laminat med dobbel oppvaskkum. Som samlingspunkt er det etablert en barløsning mot stuen, perfekt til måltider og gode samtaler, men også for lekselesing mens middagen tilberedes. Over benken er det lysegrå fliser med noe dekor, og over kokesonen er ventilator installert. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Bad/wc/vaskerom: Dagene får en god start på et delikat bad med sorte gulvfliser og hvite veggfliser for en fin kontrast. Gulvet ble oppgradert i 2019, med ny membran, nye fliser og nye varmekabler. Badet er utstyrt med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin, og et vegghengt toalett har kasse kledd med våtromsplater. Den øvrige innredningen består av servant med lyse skuffer, et dobbelt høyskap i samme stil og et speilskap med integrert belysning. Skapene gir god plass til oppbevaring av håndklær og hygieneartikler. Soverom og garderobe: Planløsningen byr på tre pene soverom, fordelt med to nede og ett i den øverste etasjen. Hovedsoverommet oppe har et areal på ca. 11 kvm, mens de øvrige rommene måler ca. 7,5 kvm hver. En mørkeblå kontrastvegg gir ekstra liv til hovedsoverommet, og rommet har god plass til både dobbeltseng og annet møblement. På et av de øvrige soverommene står det en skyvedørsgarderobe, og entreen er innredet med et plassbygd garderobeskap. Godt med ekstra lagringsplass finnes i en bod ved entreen og i en disponibel kjellerbod på ca. 13 kvm.

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2: - Trapp: Åpninger i rekkverket er over 10 cm. Dette utgjør en risiko for små barn og dyr. Åpninger måles til 11 cm. Trappen mangler håndløper langs veggen som er et krav iht dagens forskrift. - Vannledninger: Vannrør fra byggeåret har nådd en alder hvor det vil være økt risiko for lekkasjer. Stoppekraner er plassert i kjeller og fungerte som tiltenkt ved enkel funksjonstest. TG-2 er satt pga. alder på eldre deler av innvendige vannrør. - Våtrom: Gulvet har fall til sluk, men dette er mindre enn referansenivået. Det registreres "bom" i enkelte gulvflis (mangelfull heft mot underlag). - Avløpsrør: Det er flere boenheter i bygget og kontroll om kloakk er luftet over tak er ikke foretatt. Det er ikke påvist noen stakeluke i boenheten. Staking kan utføres via sluk eller andre installasjoner med avløp. Innvendige avløpsrør har nådd en høy alder. Det ble ikke registrert behov for tiltak, men med tanke på alder gir dette økt risiko for skader/ lekkasjer. TG-2 er satt pga. alder på innvendige avløpsrør. - Elektrisk: Selger opplyser at det forekommer at sikringer løses ut ved bruk av microbølgeovn, oppvaskmaskin og kaffetrakter samtidig. - Vannbåren varme: TG-2 er satt pga. at over halvparten av forventet brukstid på vannledninger har passert Forhold som har fått TG3: Ingen

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    Modernisert/påkostet år - Baderomsgulvet pusset opp i 2019. - Membran og varmekabler fra 2019. - El-arbeider i 2014, 2017 og 2019. - Vinduene ble byttet ut i 2013.

    TV/Internett/bredbånd
    Inkuldert i felleskostnader. Kollektiv avtale med Telenor.

    Parkering
    Medfølger fastplass i pakeringskjeller.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 450 000 (Prisantydning) 557 236 (Andel av fellesgjeld)   3 007 236 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   3 018 476 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten oppvarmes via radiatorer med vannbåren varme, supplert av elektriske varmekabler på badet.

    Energiklasse
    F

  • Formuesverdi primær
    867027

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3294703

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    11

    Part.obl.nr.
    951722901

    Felleskostnader pr. mnd.
    9020

    Andel fellesgjeld
    540320

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-08-17T22:00:00Z

    Kommentar fellesgjeld
    Lånenummer: 14634492 4, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 18.06.2024: 4.57% pa. Antall terminer til innfrielse: 78 Saldo per 18.06.2024: 47 365 715 Andel av saldo: 212 406 Første termin/første avdrag: 01.02.2014 ( siste termin 01.11.2043 ) Flytende rente Lånenummer: 14634492 2, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 18.06.2024: 4.57% pa. Antall terminer til innfrielse: 79 Saldo per 18.06.2024: 34 572 555 Andel av saldo: 155 036 Første termin/første avdrag: 01.05.2014 ( siste termin 01.02.2044 ) Flytende rente Lånenummer: 14634492, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 18.06.2024: 4.57% pa. Antall terminer til innfrielse: 84 Saldo per 18.06.2024: 33 041 691 Andel av saldo: 148 172 Første termin/første avdrag: 01.08.2015 ( siste termin 01.05.2045 ) Flytende rente Lånenummer: 90517240124, Handelsbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 18.06.2024: 5.95% pa. Antall terminer til innfrielse: 13 Saldo per 18.06.2024: 2 736 509 Andel av saldo: 12 272 Første termin/første avdrag: 30.12.2015 ( siste termin 30.06.2030 ) Flytende rente Lånenummer: 90517312141, Handelsbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 18.06.2024: 5.95% pa. Antall terminer til innfrielse: 36 Saldo per 18.06.2024: 2 772 964 Andel av saldo: 12 435 Første termin/første avdrag: 30.06.2022 ( siste termin 31.12.2041 ) Flytende rente

    Borettslaget
    Lyngmyra Borettslag

    Borettslagets org.nr
    951722901

    Om borettslaget
    Borettslagets økonomiske status pr. 31.12.2023: - Årsresultat: kr 4 924 818,- - Egenkapital: kr. - 22 127 224,- - Disponible midler: 4 975 744,- Årsresultatet for 2023 overføres til annen egenkapital.

    Forkjøpsrett
    Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forskjøpsretten blir forhåndsavklart med frist til 01.07.2024.

    Styregodkjennelse
    Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet. Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

    Sikringsordning fellesgjeld
    Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

    Borettslagets forsikringsselskap
    Sparebank 1 Forsikring AS

    Polisenummer felles forsikring
    20620787

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utsted ferdigattest for bygnigen datert 05.11.1981. Videre er det utstedt ferdigattest for rehabilitering av bebyggelse datert 09.12.2014.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er underlagt reguleringsplan planid r1081q og r1081n, og er regulert til bolig. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser kan sees i salgsoppgaven. Regulering under arbeid: r20240012, Uståsen 2 og 4.

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 450 000 (Prisantydning) 557 236 (Andel av fellesgjeld)   3 007 236 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   3 018 476 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    19221

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr  35 000 ,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  14 950,- oppgjørshonorar kr4 950  ,- og visninger kr 1 990 , -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 29 279 ,-.. Alle beløp er inkl. mva. 

Christian Drøyvold

Megler

Christian Drøyvold

95 47 26 24

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev