aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til denne tiltalende 4-roms leiligheten i TIurvegen 20
Velkommen til denne tiltalende 4-roms leiligheten i TIurvegen 20

KONGSVINGER Tiurvegen 20

Meget pen og tiltalende 4-roms leilighet i 1. etasje * Garasje * Fine turområder

  • kr 1 950 000
  • BRA 102 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 1 950 000
  • Omkostningerkr 11 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 260 700
  • EierformAndel
  • Byggeår1980
  • Soverom3
  • ArealP-rom 98 m²
  • Andel fellesgjeldkr 299 460
  • Felleskostnaderkr 7 215
  • Tomt28 416 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 1 950 000 (Prisantydning) 299 460 (Andel av fellesgjeld)   2 249 460 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 260 700 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Her kan vi ønske velkommen til en tiltalende og meget pen 4-roms leilighet med fin beliggenhet i 1. etasje i Tiurvegen 20 i Langerudberget. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt og er oppgradert en del fra 2019 til 2022. Her er det ingen TG 3! En fin leilighet med stilfullt kjøkken med integrerte hvitevarer, tre soverom hvor det minste i dag er benyttet som walk-in closet, pent flislagt bad, wc-rom ved siden av badet, samt romslig stue med utgang til balkong. Eget vaskerom innenfor kjøkkenet. Leiligheten har to boder i kjeller, samt garasje i felles anlegg. Leiligheten ligger i et populært og veletablert boligfelt, med kort vei til fine turområder, barnehager, barneskole og matbutikk. Bybuss rett i nærheten! Til Kongsvinger sentrum er det ca. 3 km. Velkommen!
Kjøkkeninnredning med glatte fronter, finert benkeplate med oppvaskkum med 1-greps blandebatteri, samt integrerte hvitevarer.

Tiurvegen 20, Innlandet

  • Arealbeskrivelse

    Primærrom
    1. etasje: 98 kvm



    Tomt
    28416m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles hageområde pent opparbeidet med plen, prydbusker og en lekeplass. Asfalterte innerveier og biloppstillingsplasser. Blokken ligger vestvendt i skrående terreng med kveldssol på balkongen. Flotte turområder i nærområdet. Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget. Borettslaget består av flere gnr og bnr. Oppgitt areal er totalt areal.

    Beliggenhet
    Leiligheten er beliggende i 1. etasje i en boligblokk i et veletablert og barnevennlig boligområde på Langerudberget. Bebyggelsen ligger nær friområde og har kort vei til fine turområder. Leiligheten har sydvendt balkong med gode solforhold, og fint utsyn mot fellesarealene. Det er gangavstand til Vennersberg skole (1.-7.trinn), barnehager og dagligvareforretning. Bybuss rett i nærheten! Til Kongsvinger sentrum med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. er det ca tre km. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo/Asker. Fra Kongsvinger er det ca 100 km til Oslo, ca 70 km til Gardermoen og ca 40 km til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av rekkehus og blokkbebyggelse.

    Barnehage/skole/fritid
    Nærmeste barnehage er Vinger barnehage avd. Vennersberg som ligger ca 700 m fra boligen. Barna i dette området sokner til Vennersberg barneskole (ca 1 km) og til storskolen KUSK - Kongsvinger ungdomsskole (ca 4 km). Kongsvinger har også flere skoler (Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU). Høgskolen i Innlandet har avdeling i Kongsvinger. Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre.

    Offentlig kommunikasjon
    Kort vei til bussholdeplass med bybuss to ganger i timen.

    Byggemåte
    Leilighet i blokkbebyggelse fra 1980. Bygningen er oppført etter byggeforskrifter/forskriftskrav som gjaldt på oppføringstidspunktet. Malte trevinduer fra 1999 med 2-lags isolerglass og ventil i karm. Vindu fra 2020 på soverom mot nord med 2-lags isolerglass. Inngangsdør El 30 med kikkehull fra byggeår. Terrassedør med 2-lags isolerglass fra 1999. Takoverbygget balkong med betonggulv med filtteppe. Tett rekkverk med port til terreng. Garasje på 16 m2 i felles anlegg. Fundamentert på betongpilarer. Asfalt terrenggulv. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre kledd utvendig med stående malt panel. Pulttak i trekonstruksjoner tekket med bølgetakplater. Forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Elektrisk leddport fra 2023. Opplegg for el-bil ladere, abonnement.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Pkt 2: Montert nytt dusjkabinett, servantskap og kran på bad og toalettrom. Nytt toalett. Pkt 8: Skjevhet i gulv på to av soverommene, ble oppdaget i forbindelse med at snekker la nytt gulv. Sprekk i hjørnet ved yttervegg på kjøkkenet. Pkt 11: Nye automatsikringer pga oppgradering av kjøkken og behov for flere nye kurser. Nye stikkontakter på to av soverommene. Pkt 13: Klargjort for el-bil lader. Pkt 14: Tidligere eier la gulv i gang, stue og et soverom. Pkt 24: Gulvet som tidligere eier la begynte å bule ved åpning mellom gang og stue, samt ved utgangsdøren. Snekker sa at det var lagt for trangt, og for langt strekk. Han delte opp og la en list i åpningen mellom gang og stue og det har ikke vært noe problem med gulvet etter det.

    Innhold
    4-roms leilighet på 102 m2 BRA. 1. etasje på 98 m2 BRA-i (internt bruksareal) inneholder gang, kjøkken, stue, tre soverom, bad, toalettrom og vaskerom. To boder på til sammen 4 m2 BRA-e (eksternt bruksareal). I tillegg terrasse-/balkongareal (TBA) på 9 m2. Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.

    Standard
    Meget pen og tiltalende 4-roms leilighet med fin og usjenert beliggenhet i borettslaget. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt med bl.a nytt kjøkken i 2022 og oppgradert bad og vaskerom i 2020. Pene innvendige overflater med en normal bruksslitasje, hvor de fleste overflater er fra 2019-22. Gulvflater med laminat (noe svell i skjøter), vinylplank, fliser på bad og vinylbelegg (som er malt på vaskerom). Veggflater med slette malte vegger, malt glassfibertapet, malte mdf veggplater, malt brystningspanel og fliser på bad. Himlinger med slett malt tak. Spotlight på kjøkken. Etasjeskiller i betongkonstruksjoner. Formpresset dører. Malte glatte dører fra byggeår. Malte furu fyllingsdører. Garderobeskap på ett soverom mot syd. Stilfull kjøkkeninnredning med skuffeinnredning med glatte fronter, et høyskap, finert benkeplate med underlimt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri, komfyrvakt, ventilatorhette med kullfilter, samt integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Vaskerom innenfor kjøkkenet med benk med laminat benkeplate, høyskap, opplegg for vaskemaskin, stålvask og varmtvannsbereder. Veggventil. Flislagt bad med heldekkende servant i skuffeinnredning, overskap med speildører, et høyskap og dusjkabinett med skyvedører. Veggventil. Separat wc-rom ved siden av badet med gulvstående toalett, speilskap og liten servant i skuffeinnredning. Veggventil. Tekniske installasjoner: 200 l varmtvannsbereder fra 2020 plassert på vaskerom. Vannrør av kobber fra byggeår på hoveddelen av anlegget. Soilrør fra byggeår. Ventilasjon gjennom ventiler i vindu, veggventiler og vinduer som kan åpnes. Mekanisk avtrekk på bad, toalettrom og via luftepipe. Ventilator med kullfilter på kjøkken. Sikringsskap med skrusikringer og tre automatsikringer. Skjult anlegg. Nye kurser til kjøkken i 2022. Brannslukker og røykvarslere. Porttelefon fra 2022 til felles inngangsdør. Det foreligger tilstandsrapport på eiendommen. Følgende bestanddeler har fått TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Utvendig > Vinduer Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på vinduer. Utvendig > Dører Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på inngangsdør og terrassedør. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom > Etasje > Vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Kjøkken > Etasje > Kjøkken > Avtrekk Det er kun kullfilter ventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Tekniske installasjoner > Vannledninger Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    Følgende moderniseringer/påkostninger er foretatt: 1999: Nye vinduer og terrassedør 2019: Nytt laminatgulv i stue, gang og ett soverom mot syd Malt vegger i stue, gang og ett soverom mot syd 2020: Garderobeskap på et soverom Nytt vindu på soverom mot nord Nytt blandebatteri på toalettrom Bad oppgradert med ny servantskap, dusjkabinett og nytt blandebatteri Oppgradert vaskerom med ny innredning Ny varmtvannsbereder 2021: Ny peisovn og pusset pipe Oppgradert de to største soverom Fikset gulvet i stua, som var lagt feil (snekker delte opp og la list9 2022: Nytt kjøkken Ny porttelefon Nytt toalett

    TV/Internett/bredbånd
    Grunnpakke TV og internett er inkludert i felleskostnadene. Standard dekoder og modem er borettslagets eiendom og skal følge leiligheten ved salg. Ved overtakelse må leverandør informeres, både av selger og kjøper.

    Parkering
    Garasje i felles anlegg. Opplegg for el-bil lader. Kostnader for etablering/lading tilkommer, ta kontakt for ytterligere spørsmål.

    Diverse
    Skap på rommet ut mot garasjene vil ikke medfølge. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 950 000 (Prisantydning) 299 460 (Andel av fellesgjeld)   2 249 460 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 260 700 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Elektrisk oppvarming med panelovner fra 2020. Varmefolie fra 2022 i gulv på kjøkken. Peisovn med glassdør fra 2021 i stue. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

    Info strømforbruk
    Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulik forbruksmønster.

    Energiklasse
    G

    Info energiklasse
    Det er kun gjort forenklet energimerking. Energimerkingen er derfor ikke hensyntatt nyere tiltak for energieffektivitet som evnt etterisolering og nyere vinduer m.m. Boligen i de tilfellene slike tiltak er gjort, kunne således få bedre score.

  • Formuesverdi primær
    406789

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    1545799

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    61

    Part.obl.nr.
    950866489

    Felleskostnader pr. mnd.
    7215

    Andel fellesgjeld
    299460

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-03-10T23:00:00Z

    Andel fellesformue
    22001

    Andel fellesformue per dato
    2022-12-30T23:00:00Z

    Kommentar kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Borettslaget
    Langerudberget Borettslag A/l

    Borettslagets org.nr
    950866489

    Gebyr forkjøpsrett
    7981

    Forkjøpsrett
    Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 981,- Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.

    Styregodkjennelse
    Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Lånenummer: 12137712588, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 11.03.2024: 5.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 60 Saldo per 11.03.2024: 23 413 570 Andel av saldo: 299 461 Første termin/første avdrag: 31.03.2019 ( siste termin 31.12.2038 ) Annuitet over 20 år

    Sikringsordning fellesgjeld
    Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

    Borettslagets forsikringsselskap
    Gjensidige Forsikring ASA

    Polisenummer felles forsikring
    86189572

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

    Dyrehold
    Det er kun tillatt med 1 hund og 1 katt per leilighet. Disse skal føres i bånd ute. Det er ikke tillatt med utekatter. Det skal søkes skriftlig til styret om tillatelse til å ha hund og/eller katt. Ved ny godkjenning skal "Erklæring om dyrehold" underskrives og leveres styret. For ytterligere informasjon om dyrehold henvises det til husordensreglene.

    Eierskiftegebyr
    5588

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1981/6451-2/13 23.11.1981 ERKLÆRING/AVTALE IFLG SKJØTE HAR KONGSVINGER KOMMUNE FORTRINSRETT TIL TILDELING AV INNTIL 1/10 AV BORETTSLAGETS ANDELER GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 2022/1180573-1/200 19.10.2022 ERKLÆRING/AVTALE Rettighetshaver: GIVAS IKS ORG.NR: 989 016 245 Bestemmelse om avløpspumpestasjon Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om midlertidig lagerplasser Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 2022/1180573-2/200 19.10.2022 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK Rettighetshaver: GIVAS IKS ORG.NR: 989 016 245 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om grøfter/kummer 2022/1180573-3/200 19.10.2022 ERKLÆRING/AVTALE Rettighetshaver: GIVAS IKS ORG.NR: 989 016 245 Bestemmelse om klausleringsområde på ca 4 meter til hver side av ytterste ledning

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse på nybygg boligblokk datert 15.10.1980 Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: Diverse utvendig planering Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Forretningsfører opplyser at første innflytning var 01.09.1980.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig veg. Blindvei uten gjennomgangstrafikk. Tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse, nåværende. Eiendommen ligger i et regulert område: PlanID: 7507 - Langerudberget Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 27.02.1978 Delareal: 1 349 m2 Formål: Felles parkeringsplass Delareal: 6 925 m2 Formål: Blokkbebyggelse I området etableres det nytt boligfelt. Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen per 11.03.2024 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    1 950 000 (Prisantydning) 299 460 (Andel av fellesgjeld)   2 249 460 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 260 700 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    11240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 36 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 900,- og visninger kr 2 500, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 33 350,-. Utleggene omfatter grunnpakke brl, markedspakke, foto og oppgjørshonorar. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Marcus Møllhaug Buringrud

Megler

Marcus Møllhaug Buringrud

40 61 52 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev