aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Romeriksgata 54 - En 3-roms selveier med lave felleskostnader og solrik balkong. 2 etg.
Velkommen til Romeriksgata 54 - En 3-roms selveier med lave felleskostnader og solrik balkong. 2 etg.

LILLESTRØM Romeriksgata 54

Innholdsrik 3-roms selveier med 2 gode soverom, separat kjøkken, stor, solrik balkong, garasje og lave felleskostnader

  • kr 4 000 000
  • BRA-i 66 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 4 000 000
  • Omkostningerkr 101 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 101 240
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår1952
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 1 500
  • Tomt836.3 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 000 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 100 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 101 240 Omkostninger totalt 111 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 114 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 101 240 Totalpris. inkl. omkostninger 4 111 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 114 440 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til en sjarmerende 3-roms selveierleilighet i populære Volla, Lillestrøm. Boligen har to gode soverom, separat kjøkken og en romslig stue med ildsted. Fra stuen er det utgang til en påbygd, solrik balkong, perfekt for avslappning. Leiligheten trenger modernisering, noe som gir deg muligheten til å sette ditt eget preg på hjemmet. Fellesområdene er pent opparbeidet med grøntarealer rett utenfor døren. Sameiet består av kun fire seksjoner, som skaper et rolig og intimt bomiljø. Medfølgende garasjeplass gir enkel parkering. Gangavstand til Lillestrøm sentrum med butikker, restauranter og kollektivtransport. Velkommen til visning og kontakt Partner/Eiendomsmegler Christian Wahl, tlf: 408 00 445 ved evt. spørsmål
Ildsted i stuen

Romeriksgata 54, Akershus

  • Tomt
    836.3m²

    Beskrivelse av tomt
    Pent opparbeidet tomt med gressplen og fellesområder. Det er gruset innkjørsel til eiendommen.

    Beliggenhet
    Velkommen til Romeriksgata 54, en leilighet med en svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Volla i Lillestrøm. Området er perfekt for barnefamilier med kort vei til barnehager, skoler, lekeplasser og idrettsanlegg, samt gode kollektivforbindelser. Her bor du sentralt, samtidig som du kan nyte rolige omgivelser og trygge oppvekstvilkår for barna. Lillestrøm sentrum ligger kun en kort spasertur unna, med et rikt utvalg av butikker, restauranter, kino, treningssentre og alt hva bylivet har å tilby. Coop OBS, Kiwi og Rema 1000 er alle innen 10 minutters gangavstand, og du finner flere treningssentre i umiddelbar nærhet. Strømmen Storsenter, med over 200 butikker, ligger kun 6 minutter unna med bil. For den aktive familien byr området på flotte friområder og turstier langs Nitelva, samt Nebbursvollen friluftsbad og Vollaparken for rekreasjon. I tillegg finnes et bredt tilbud av fritidsaktiviteter som fotball, tennis, kultursenter og friluftsbad. Dette er et område som kombinerer det beste av byliv og natur.

    Adkomst
    Enkel adkomst fra vei. Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Barnehage/skole/fritid
    Det finnes flere barnehager i nærheten, inkludert Lillestrøm barnehage og Skedsmo barnehage, som begge ligger innen 10-15 minutters gangavstand fra leiligheten

    Skolekrets
    Kjellervolla skole ligger omtrent 10-15 minutters gange Lillestrøm videregående skole som ligger ca. 15 minutters gange.

    Offentlig kommunikasjon
    Kort vei til offentlig kommunikasjon.

    Byggemåte
    Bygget har støpt betongplate mot grunnen. Underetasjen består av grunnmur i støpt betong. Ytterveggene er bygget som bindingsverk og kledd utvendig med stående trepanel. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Taket er en saltakkonstruksjon i tre, tekket med takstein.

    Innhold
    Velkommen til denne attraktive 3-roms selveierleiligheten i Romeriksgata på Lillestrøm, beliggende i det populære og ettertraktede Volla-området. Her bor du i et rolig og veletablert nabolag med nærhet til både grønne områder og alt Lillestrøm har å by på. Leiligheten ligger i et koselig sameie med kun fire seksjoner, noe som gir et intimt og hyggelig bomiljø. Volla er kjent for sin familievennlige atmosfære og gode naboskap, samtidig som det ligger i gangavstand til sentrum, hvor du finner butikker, kafeer, restauranter og kollektivtilbud. Leiligheten har en gjennomtenkt planløsning som gjør den både praktisk og romslig. Den store stuen er et naturlig samlingspunkt i boligen, med god plass til både sofa og spisebord. I tillegg har stuen et koselig ildsted som gir ekstra varme og hygge på kjølige høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til en påbygd, solrik balkong som vender mot felles grøntarealer. Balkongen er perfekt for morgenkaffen eller en avslappende ettermiddag i solen, og gir et flott uteområde hvor du kan nyte rolige dager. Boligen har to romslige og lyse soverom, begge med god plass til garderobeløsninger. Det separate kjøkkenet er praktisk utformet med rikelig med skap- og benkeplass, og gir gode arbeidsforhold for matlaging. Her har du også muligheten til å sette ditt eget preg med enkle oppgraderinger om ønskelig. Et annet stort pluss med denne leiligheten er de fine fellesområdene som er pent opparbeidet, med grønne plener og beplantning som gir en følelse av å bo nær naturen. Det er gode leke- og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren, noe som gjør dette til et ideelt sted for både barnefamilier og par. I tillegg medfølger en egen garasjeplass, noe som gir praktisk parkering og ekstra trygghet for bilen din. Med denne beliggenheten i det populære Volla-området har du gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Lillestrøm sentrum ligger kun en kort spasertur unna, hvor du finner et bredt utvalg av butikker, restauranter, treningssentre og kulturopplevelser. I tillegg er kollektivtilbudet meget godt, med både buss og tog som tar deg raskt inn til Oslo eller videre til Gardermoen. For den aktive finnes det også flotte turmuligheter i nærområdet, med gangstier og parkområder rett i nærheten. Dette er en sjelden mulighet til å skaffe seg en flott og praktisk leilighet i et av Lillestrøms mest attraktive områder.

    Standard
    Entré: Entré med hengeplass og adkomst til innvendig bod. Bad/wc: Badet har klosett, dusjkabinett, servant med under- og overskap. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel Varme i gulv på bad Kjøkken: Kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass Opplegg for oppvaskmaskin. Frittstående komfyr med keramisk koketopp og kjøle-/fryseskap Soverom I: Stort soverom med skyvedørsgarderobe Plass til dobbeltseng Soverom II: Romslig soverom med plassbygget skap Plass til både seng og kontorplas Innvendig bod; Praktisk innvendig bod Stue: Stor stue med peisovn. Mulighet for sofagruppe og spisebord Utgang til solrik balkong Balkong; Stor, utvidet balkong, med gode solforhold. Sol store deler av dagen og utover kvelden. Himlingene er malt, veggene er malte samt flislagt på bad. Det er laminat på gulv og våtromsbelegg på bad. Leiligheten bærer tydelige tegn på slitasje og vil ha behov for oppgraderinger. Følgende TG2 er gjengitt i eierskifterapporten: 1.1.1 Bad Overflate vegger og himling TG2 vurderes da det er registrert svertesopp, fuktskjolder, og andre skader på overflater og baderomsinnredningen. 1.1.2 Bad Overflate gulv TG2 vurderes når overflatene viser tydelige tegn på slitasje. 1.1.3 Bad Membran, tettesjiktet og sluk TG2 vurderes da mer enn halvparten av forventet levetid på vinylbelegget er passert. 2.1 Kjøkken Kjøkken TG2 vurderes da kjøkkenet har slitasje utover det som kan forventes som normal bruksslitasje. 3.1 Andre rom TG2 vurderes da det er slitasje utover det som er normalt på overflatene. 6.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør TG2 vurderes fordi halvparten av den forventede levetiden for vann- og avløpsrør er passert. 6.2 Varmtvannsbereder Tilstandsgrad 2 (TG2) vurderes fordi varmtvannsberederen har passert sin forventede levetid. 6.3 Ventilasjon TG2 vurderes fordi det mangler tilluftsventil på soverommet. Følgende TG3 er gjengitt i eierskifterapporten: Vinduer og ytterdører TG3 vurderes for vinduene på grunn av betydelige mangler knyttet til belistning og tetting rundt vinduene fra utsiden. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.- 5.1 Balkonger, verandaer og lignende TG3 vurderes for balkongen på grunn av pågående råteskade i rekkverket. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 10.000. - og 25.000.-

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Internett og TV abonnement tegnes på egenhånd.

    Parkering
    Parkering i garasje i rekke, samt på tomt. Garasje nummer 6 tilhører leiligheten

    Diverse
    Sikringsskapet er plassert i felles gang utenfor leiligheten. Det er en kombinasjon av eldre skrusikringer og eldre automatsikringer. Det finnes ingen kursfortegnelse. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 000 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 100 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 101 240 Omkostninger totalt 111 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 114 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 101 240 Totalpris. inkl. omkostninger 4 111 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 114 440 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Varme i gulv på bad. Ildsted i stue. Ellers elektrisk oppvarming.

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    27339

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

    Info om eiendomsskatt
    Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

    Formuesverdi primær
    911010

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3461839

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Info formuesverdi
    De beregnede boligverdiene beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Beregningene baserer seg på en modell ut fra størrelsen på bolig, boligtype, boligprisene i området for denne boligtypen, boligens alder og geografisk plassering. Formuesverdi beregnes ut fra hvordan type bolig det er snakk om: - primærboliger (boligen du selv bor i): Formuesverdien settes til 25 prosent av beregnet markedsverdi for boliger med markedsverdi under 10 millioner kroner - primærboliger med markedsverdi over 10 millioner kroner: Opp til 10 milloner kroner verdsettes til 25 prosent av beregnet markedsverdi. Det over 10 millioner verdsettes til 50 prosent av beregnet markedsverdi i 2022 og til 70 prosent av markedsverdi i 2023. - sekundærboliger (utleieboliger mv): Formuesverdien settes til 100 prosent av beregnet markedsverdi i 2023 (95 prosent i 2022).Se skatteetaten for mer informasjon: https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/bolig-og-eiendeler/bolig-eiendom-tomt/formuesverdi/

    Info vannavgift
    Alle eiendommer som er tilknyttet kommunalt vann og/eller avløp i Lillestrøm kommune er pålagt vannmåler.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    25/100

    Felleskostnader pr. mnd
    1500

    Felleskostnader inkluderer
    Felles forsikring og driftskostnader.

    Om sameiet
    Sameiet består av 4 seksjoner. Dette er et frittstående sameie hvor felleskostnadene innbetales til en felles konto og en av seksjonseierne foretar regnskap for sameiet. Det er ikke laget husordensregler eller vedtekter, ifølge selger. Endringer i dette må påregnes.

    Forkjøpsrett
    Det er ikke forkjøpsrett ved kjøp av denne leiligheten.

    Styregodkjennelse
    Det krever ikke styregodkjennelse ved kjøp av denne leiligheten.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 27.01.1983 - Dokumentnr: 100466 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 25/100 EIENDOMMEN ER OPPDELT I 004 SEKSJONER

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger innflytningsattest datert 28.08.1950 Det foreligger ferdigattest på garasjerekke Det foreligger ferdigattest på ny terrasse datert 17.06.1996 Det foreligger ferdigattest på rehabilitering / oppbygging av ny pipe over tak datert 18.02.1993

    Vei, vann og avløp
    Vei: Offentlig Vann/avløp: Privat stikkledning til offentlig nett

    Regulerings- og arealplanner
    Boligen ligger i et område regulert til boligbebyggelse nåværende.

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt iht. vedtekter. Sameiets styre skal underrettes om alle overdragelser og leieforhold

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 000 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 100 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 101 240 Omkostninger totalt 111 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 114 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 101 240 Totalpris. inkl. omkostninger 4 111 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 114 440 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    101240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Christian Wahl

Megler

Christian Wahl

40 80 04 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev