aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Nabben 7 - En tiltalende enebolig i moderne stil med stor hage.
Velkommen til Nabben 7 - En tiltalende enebolig i moderne stil med stor hage.

OPPAKER Nabben 7

Moderne og stilfull enebolig fra 2015 - Peisovn - Stor takterrasse - Solrik hage - Dobbelgarasje m/lader - Barnevennlig

  • kr 4 750 000
  • BRA-i 106 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 750 000
  • Omkostningerkr 119 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 869 990
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2015
  • Soverom3
  • Tomt936.1 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 750 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 118 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 119 990 Omkostninger totalt 135 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 137 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 869 990 Totalpris. inkl. omkostninger 4 885 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 887 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2. etasje.
Velkommen til Nabben 7 ? en stilfull, moderne og familievennlig enebolig over to plan fra 2015. Beliggenheten er attraktiv, landlig og barnevennlig, med nærhet til busstopp, badeplasser og idylliske turområder. Videre kan eiendommen skilte med en stor, solrik hage med boltreplass, en dobbelgarasje med lader, asfaltert gårdsplass, en sydvendt terrasse på ca. 14 kvm og en dels overbygd takterrasse på ca. 33 kvm. Boligen fremstår med tidsmessige farge- og materialvalg, balansert ventilasjon og pen standard. Stuen og kjøkkenet danner et stort allrom med peisovn og møbleringsfrihet, og HTH-kjøkkenet har integrerte hvitevarer. Videre er det et helfliset, delikat bad/wc/vaskerom, et wc-rom og tre gode soverom. Flere rom har garderobe, og lagringsplass finnes i to inneboder og i en garasjebod.
Tomten er for det meste flat og gir godt spillerom til for eksempel trampoline til barna eller annen lek og utfoldelse.

Nabben 7, Akershus

  • Tomt
    936.1m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiendommen ligger landlig, barnevennlig og attraktivt til, med nærhet til busstopp, båt og badeplass på Daskerud stranden og idylliske turområder, samt kort vei til barnehager, skoler, idrettsanlegg og butikker. Tomten på 936,1 kvm er flat, solrik og pent opparbeidet med gressplen, frodige prydbusker, fargerike blomsterbed og asfaltert gårdsplass. Hele tomten er gjerdet inn med elektrisk port og grind. Den store hagen rammes inn med tett hekk, og byr på rikelig med trygg boltreplass for både to- og firbeinte. Det er noe fjell i dagen, og i sprekkene i fjellknausen er det plantet og dekorert med hvit stein. I flukt med den sydvendte delen av hagen er det en terrasse på ca. 14 kvm med gode solforhold. Her er det fin plass til sittegrupper, og en levegg fra 2024 sørger for lune og usjenerte forhold. Fra stuen i andre etasje er det utgang til en vestvendt, dels overbygd takterrasse på ca. 33 kvm ? den perfekte plassen å tilbringe sommerdagene med familien. Solforholdene er selvfølgelig upåklagelige, og skulle det komme litt ruskevær kommer overbygget til sin rett. Takterrassen har flislagt dekke og tett rekkverk, og i overbygget er det montert en bred markise i 2024.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger i det hyggelige og meget barnevennlige boligområdet Bjertnestunet, på Oppaker i Nes kommune. Boligfeltet er relativt nytt og ligger ved Glomma, omkranset av skog og kulturlandskap. Her bor du i fredelige omgivelser med flere lekeplasser, grusbane og småbåthavn på feltet. Ved Glomma er det opparbeidet en 300 meter lang strandlinje til glede for beboerne, og det er gangavstand til andre attraktive badeplasser. Daskerudstranda kan friste med sandstrand, brygge og stupebrett. De fleste arrangementer på Oppåkermoen finner sted i Flerbrukshuset, og bygget er et naturlig samlingspunkt for Oppakers innbyggere da det ligger plassert ved gamle Opaker skole. FUVO har idrettsplass med helårs kunstgressbane og klubbhus på Funnefoss stadion, under 10 minutters sykkeltur fra boligen. Klubben har også en egen avdeling for boksing. For kulturaktiviteter som kino og konsert med mer, har Årnes et moderne kulturhus. Nes kommune er et snøsikkert sted på vinterstid, og Nes skianlegg har sprintløype, snowboardbakke og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg smøreboder, arenabygg og kafeteria. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Vormsund og Joker Skogbygda. Det er ellers kort vei til Amfi Årnes som har et variert utvalg. På Årnes finner man de fasiliteter som et sentrum skal ha, som forskjellige butikker, hyggelige spisesteder og koselige puber. Jessheim Storsenter, Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger for øvrig godt innen rekkevidde. Bjertnestunet har bussholdeplass som ligger ca. 290 meter fra eiendommen. Det er togstasjon på Årnes som betjener alle tog på Kongsvingerbanen. Med bil fra Bjertnestunet tar det ca. 10 min til Årnes, 30 min til Jessheim, 38 min til Oslo lufthavn og 55 min til Oslo S. Fra eiendommen er det skolebussordning til Skogbygda barneskole og Vormsund ungdomsskole. På Årnes ligger Nes videregående skole. Kommunen har flere barnehager, og nærmest ligger Espira Opaker barnehage.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Byggemåte
    Enebolig er bygget 2015 og bygget etter forskrift fra 2010. Taket er tekket med papp. Nedløp og beslag av metall Veggene har betongkonstruksjon typen betongelementer. Fasade/kledning har pussede murfasader. Nymalte fasade. Det er flatt tak med betongelemnter som konstruksjon. Konstruskjonen er av typen kompakt-tak. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Malt terrassedør i tre med 2-lags isolasjonsglass. Bygningen har malt hovedytterdør med glassfelt. Etablert takterrasse i 2 etasje over garasjen. Det er fliser på gulv med etablert avløpsrenne i enden av terrassen. Konstruksjonen er av betong med malt pusset overflate. Det er etablert overbygg for deler av terrassen. Etablert markterrasse i 1 etasje. Trekonstruksjon. Etablerte levegger ved inngangsparti, Takterrassen og markterrassen i 1 etasje i 2024. Det er etablert ny markise på terrassen fra 2024 og utvendige screens. Disse er ikke vurdert tilsatand. Elektrisk stålport er etablert til asfaltert gårdsplass. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport med befaringsdato 29.08.2024 og rapportdato 03.09.2024, utarbeidet av takstingeniør Øyvind Nåmo Rønning for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

    Sammendrag selgers egenerklæring
    2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse Kun satt inn ny baderomsinnredning 8 Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja Beskrivelse Bitte liten skade i betongelement fasade fra byggeår, uten betydning. 11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse Montert elbillader Arbeid utført av K2elektro 11.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja 12 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja Beskrivelse Hatt stor service på Helios ventilasjonsanlegg av firma via Helios, Pedersen A/S Satt inn varme kolbe som manglet fra installasjon i bygge år 2015 som skal hindre at aggregat fryser. Bytter filter hver 6.mnd Alt er i orden nå og det virker som det skal etter denne service. 13 Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja Beskrivelse Montert elbillader i november 2023 zaptec go 16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse Snekret terrasseplatting med levegg, levegg inngangspartiet og levegg på takterrassen.

    Innhold
    Planløsning 1. etasje: Entré, teknisk rom, bad/wc/vaskerom og 3 soverom. 2. etasje: Bod, wc-rom og stue/kjøkken. Annet: Utebod i garasjen. Kort fortalt - Stilfull, innbydende og moderne bolig - Boligen er oppført over 2 plan i 2015 - Familievennlig og innholdsrikt hus - Landlig og barnevennlig boområde - Stor dobbelgarasje med elbillader - Asfaltert gårdsplass med el-port - Flat, solrik tomt rammet inn med hekk - Trygg boltreplass i en stor hage - Sydvendt terrasse på ca. 14 kvm - Vestvendt takterrasse på ca. 33 kvm - Tiltalende entré med garderobeskap - Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning - Stue med peisovn og møbleringfrihet - Stilfullt HTH-kjøkken, oppgradert i 2024 - Helfliset, delikat bad/wc/vaskerom - Et pent, separat wc-rom i 2. etasje - 3 gode soverom med garderober - Lagring i 2 inneboder og i utebod - Varmtvannsbereder på ca. 200 liter - Sikringsskap med automatsikringer - Båtplass kan leies 4 min gange fra boligen Entré Eneboligen har et pent, overbygd inngangsparti med asfaltert adkomst, steinbelagt repos og veggmontert utebelysning. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en fin entré med lysmalte vegger og lysegrå fliser på gulvet. Yttertøyet ryddes enkelt bort i et garderobeskap med hvit front, og det er plass til knaggrekker og skohyller i entreen. Kjøkken Kjøkkenet, som ble oppgradert i 2024, har et moderne og lekkert design med rene linjer, langstrakte benkeflater og rikelig med oppbevaringsplass. Innredningen fra HTH har lysegrå, glatte fronter, takoppforede skap og matchende laminatbenkeplate med planlimt kum i sort kompositt. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, kombiovn, dampovn og induksjonstopp, samt ventilator, komfyrvakt, benkestikk og og arbeidsbelysning. Stue Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et stilfullt og innbydende allrom som dekker nesten hele andre etasje. Her strømmer dagslyset inn via store vinduer i fire himmelretninger, og det er fint utsyn over nabolaget. Veggene i allrommet er lysmalte, og er med på å fremheve det gylne parkettgulvet på beste måte. Ved stuesonen er det en rentbrennende peisovn med stort flammebilde, og like ved er det utgang til en vestvendt takterrasse på ca. 33 kvm med upåklagelige solforhold. Bad/wc/vaskerom Boligen inneholder et bad/wc/vaskerom og et wc-rom. Badet ligger ved soverommene i første etasje, og har hvite fliser på veggene, downlights i himlingen og grå fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har sorte, glatte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon, et høyskap og et dobbelt speilskap med belysning. Videre har badet et vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Wc-rom I andre etasje er det et pent, separat wc-rom med glatte, malte vegger og mørke fliser på gulvet. Av innredning er det en hvit servantseksjon og et speil med belysning, og rommet er selvsagt utstyrt med et toalett. Soverom og garderobe Det er tre gode soverom i eneboligen, og alle ligger samlet i første etasje. Store vinduer sørger for rikt, naturlig lysinnslipp, og rommene har god plass til seng, kommode og tilhørende møblement. Veggene på to av rommene er malt i en dyp, delikat grønntone som står godt til parkettgulvet, og det siste rommet er holdt i stilrent hvitt. Det er garderobeskap i alle soverommene og i entreen, og boligen har for øvrig lagringsplass i en innebod/teknisk rom i første etasje, en innebod i andre etasje og i en utebod i garasjen.

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig > Taktekking Taket er tekket med papp. Taket er besiktiget fra taknivå. Punktet må sees i sammenheng med Takkonstruksjon/Loft Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Det er noe synlig mose som bør fjernes for å forlenge levetiden på tekkingen. Det er en løs skjøt på pappskjøt til pipe. Luftehatt til lufting over tak mangler. Innvendig > Overflater Innvendig er det gulv av parkett og fliser. Veggene har malte flater. Innvendige tak har malte flater. Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Noen synlige små hakk i parkett ved kjøkken. Innvendig > Innvendige trapper Boligen har malt tretrapp. med eik i trinn. Vurdering av avvik: ? Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Betongkant som er rekkverk for 1 side er under 90 cm. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Varmtvannstanken er på ca. 200 liter. Vurdering av avvik: ? Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank ut fra kravet til dagens NS 3600 og derav gjeldende forskrift fra 2017. Ingen forhold ved eiendommen har fått TG3. KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT Våtrom > 1. Etasje > Bad/vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner, grunnet betongvegg.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    - Utvidet tak på takterrasse - Montert takrenner og takoverbygg over inngang og på tak over terrasse (2015). Utført av fagfolk. - Flislagt gulv på takterrasse (2017). Utført av fagfolk. - Sinkrenne og beslag til avløp terrasse (2017). Utført av fagfolk. - Montert screen med motor (2016). Utført av fagfolk. - Opplegg strøm/tilkobling av screens (2016). Utført av fagfolk. - Opplegg til ekstra stekeovn, belysning kjøkken, montert div. dimmere, flytte tv uttak, lys ved garasjeport (2015). Utført av fagfolk. - Benkeplate , platetopp og vask underlim (januar 2024) - Sigdal kjøkken, Aeg og Franke - Blandebatteri Kjøkken (januar 2024) - Hans grohe - Integret såpedispenser i vask (januar 2024) - Hans grohe - Håndtak til alle dører sorte (februar 2024) - Ventilator og nye plater under overskap (februar 2023) Elkjøp og HTH - Div, innmat innvendig skuffer og deler kjøkken skap (desember 2023) - HTH - Kjøleskap og oppvaskmaskin (desember 2023) - Hisense og Whirlpool - Malte vegger stue og toalett 2,etg (november 2023) - Speilskap og blandebatteri toalett 2.etg. (november 2023) - Ikea og Megaflis - Ny innredning med vask og skuffer , høyskap og speilskap, dusj hode og blandebatteri dusj, blandebatteri vask (november 2023) - Megaflis - 2 soverom og begge ganger i 1.etg malt (november 2023) - Markise på terrasse som dekker hele og Plissegardiner begge kjøkkenvinduer (november 23 )Scandic markiser - Malt hus utvendig (juli-august 2024) Malefirma og Flugger maling for mur - Gjerde og dobbel port med grind (desember 2024) - Lillestrøm Gjerdeservice - Motor til dobbelport (mai 2024) - Platting bak huset med levegg, levegger inngangsparti og levegg takterrasse (mai 2024) - Elbil lader med montering (oktober 2023) - Zaptec, K2 elektro - Montert inn 2 stk Astrour (mars 2024) - Onninen Exspress ,Mtouch Multi - Nye sorte dørhåndtak på alle dører (desember 2023) - 2 stk. nye panelovner i stue med termostat og wifi styring (november 2023) - Mill - Nye utelamper hele huset (november 2023) - Planter og stein til hagen (mai-juli 2024) - Hageland

    Parkering
    Det er parkering i en tilbygget dobbelgarasje og på asfaltert gårdsplass. Garasjen har elbillader fra 2024 og motorisert leddport. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

    Forsikringsselskap
    Jernbanepersonalets bank og forsikring

    Polisenummer
    2275280

    Radonmåling
    Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 750 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 118 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 119 990 Omkostninger totalt 135 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 137 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 869 990 Totalpris. inkl. omkostninger 4 885 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 887 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Eneboligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme på badet og panelovner i enkelte rom. Dette suppleres med vedfyring i peisovn i stuen. Teknisk Det er balansert ventilasjon, samt mekanisk avtrekk fra 2024 over kokesonen på kjøkkenet. Sikringsskapet har automatsikringer, og skapet er montert i gangen. Boligens varmtvannsbereder rommer ca. 200 liter.

    Energiklasse
    B

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    17740

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Opplyste kommunale avgifter er årsprognose opplyst av kommunen. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Info om eiendomsskatt
    Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 3 472,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig. I borettslag, boligsameier og boligaksjeselskap vil eiendomsskatten skrives ut til borettslaget, boligsameiet eller boligaksjeselskapet og deretter bli fordelt på de enkelte eiere.  Dette kan medføre økning i felleskostnadene.

    Formuesverdi primær
    921875

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    3687501

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», eiendomsskatt og velforening, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

    Årlig velavgift
    2200

    Velforening
    Bjertnestunet velforening

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3228/141/127: 07.04.2008 - Dokumentnr: 277362 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon.
    Gjelder denne registerenheten med flere
    22.08.2024 - Dokumentnr: 1842234 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Bankenes Boligmegler AS
    Org.nr: 981 129 792
    Elektronisk innsendt
    28.11.2007 - Dokumentnr: 977639 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:3228 Gnr:141 Bnr:49
    01.01.2020 - Dokumentnr: 1089266 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0236 Gnr:141 Bnr:127
    01.01.2024 - Dokumentnr: 255543 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3034 Gnr:141 Bnr:127


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Ferdigattest for enebolig foreligger, datert 11.07.2014.

    Vei, vann og avløp
    Privat vei, offentlig vann og offentlig avløp.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 750 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 118 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 119 990 Omkostninger totalt 135 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 137 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 869 990 Totalpris. inkl. omkostninger 4 885 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 887 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    119990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet og betaler Dobbeltboligforsikring fra Söderberg & Partners. Det er kjøper av denne boligen som blir dekket av forsikringen. Den dekker faste bokostnader med inntil 15 000 kroner per måned i inntil 9 måneder, dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av ny bolig. Se forsikringsvilkår for mer informasjon. 

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,00 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 17 650,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 3 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 26 350,-. Utleggene omfatter tilstandsrapport, pantedokument med urådighet, fotograf og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 20 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Alexander Søvik

Eiendomsmegler MNEF

Alexander Søvik

98 23 96 49

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev