aktiv-eiendomsmegling

OSLO Nico Hambros vei 6

Stor og gjennomgående 4-roms selveier. To balkonger, gode solforhold. Garasjeplass m/lader. Barnevennlig område!

  • kr 4 500 000
  • BRA-i 117 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 500 000
  • Omkostningerkr 137 911
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 986 742
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår1973
  • Soverom3
  • Felleskostnaderkr 6 721
  • Tomt13 076.6 m²
  • Eierform tomtFestet
  • 4 590 000,- (Prisantydning) 348 831,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 471,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,00))   137 911,- (Omkostninger totalt)   5 076 742,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Nico Hambros vei 6 er en romslig 4-roms eierleilighet på Vestli. Boligen ligger i et barnevennlig og attraktivt område med gangavstand til alt en familie måtte trenge i hverdagen. Leiligheten har utgang til en sydvestvendt balkong på 14 kvm og en nordøstvendt balkong på 8 kvm - her kan du følge solen fra morgen til kveld. Garasjeplass med elbil-lader i felles garasjeanlegg medfølger salget. A-konto varmtvann og kabel-tv/internett er inkl. Leiligheten har en svært god, gjennomgående planløsning og inneholder en innbydende entré, et nyere kjøkken, en romslig stue, to baderom, garderoberom og tre soverom. Leiligheten er holdt i delikate og tidsriktige farger, som gir et gjennomført helhetsinntrykk. Det er kort vei til marka med utallige turmuligheter samt T-bane/buss og Vestli torg.
Stuens utforming gjør den enkel å møblere, med flere innredningsalternativer.

Nico Hambros vei 6, Oslo

  • Tomt
    13076.6m²

    Beskrivelse av tomt
    Sameiet har en festet, skrånet fellestomt med asfaltert adkomst til blokka og grønne fellesområder. Tomtens grunneier er Oslo kommune som bortfester til Vestliskaret Sameie. Leiligheten har utgang til to solrike uteplasser, her kan man nyte solen fra morgen til kveld. Det er utgang fra stuen til en sydvestvendt balkong på ca 14 kvm og en nordøstvendt, overbygd balkong med utgang fra kjøkkenet på 8 kvm. Balkongen fra stue har en stor blomsterkasse og elektrisk markise. Her ligger alt til rette for å nyte finværsdagene utendørs.

    Beliggenhet
    Boligen har en attraktiv og populær beliggenhet på Vestli i bydel Stovner. Det er kort gangavstand til rikelig med tur- og rekreasjonsmuligheter i marka sommer som vinter. Det er barnehage og skoler i alle trinn i nærområdet. Den offentlige kommunikasjonen er godt utbygd, med både buss og T-bane i umiddelbar nærhet. Her ligger også Vestlitorget med matbutikk, apotek og Narvesen m.m. Dagligvarehandelen for øvrig kan du blant annet gjøre på Kiwi, Meny, Coop prix eller på Coop Obs. Det er kort vei til Stovner senter som har gjennomgått en stor utvidelse på hele 4500 kvm og har fått mange nye butikker og spisesteder. Senteret har et rikt utvalg som dagligvarehandel, kafeer, spisesteder, klesforretninger, vinmonopol, bibliotek, post i butikk m.m. På fremsiden av senteret er det etablert Linjeparken som gir området et nytt løft både utseendemessig og som et ekstra tilbud med grøntareal. Med bil er det kun 5-10 minutter til Lørenskog, hvor du blant annet finner Lørenskog hus, Lørenskog storsenter Triaden og Metro Senter med over 100 butikker og spisesteder og kino. Strømmen Storsenter ligger også en liten kjøretur unna. Høybråten og Stovner IL har et godt idrettstilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn. Rommensletta ligger ved Haugenstua og byr på en enorm idrettspark med flere fotballbaner, cricketbane, skøytebane, lekeplass og flott skulpturpark. I tillegg har området flerbrukshall, samt golfbane med treningsgreen, golfkro, proshop og klubblokaler. Det er også kort vei til flere tur- og løypealternativer innover i Østmarka. Eiendommen grenser mot marka med lysløype og gode turmuligheter hele året rundt. Liastua er en populær destinasjon med åpen kafe i helgene. Rett ved ligger Liabakken slalåmbakke med gratis utlån av skiutstyr. Andre rekreasjonsmuligheter som ligger en kort sykkeltur unna er Furuset bad, Nordre Lindeberg gård og Jerikobakken - en populær alpinbakke. Det er gode akemuligheter ved siden av bakken, som tilbyr varmestue og utlån av utstyr. Verdensparken ligger også på Furuset. Her er det benker, griller, hinderløype, frukt- og bærhage, lekelandskap og bekk. i 2026 skal Stovner Bad stå klart. Det skal ligge i Fossumdumpa, som ligger nært Stovner senter og T-banestasjonen. Stovner bad skal inneholde fem bassenger, varm- og kald kulp, stup og sklie. I tillegg skal badet ha garderober, aktivitetssal, styrketreningsrom, sosialt rom og kafé i tørr og våt sone. Stovner bads inngangshall peker ut mot Stasjonsplassen og skal få kafé med inne- og uteplasser. Det er ca. 12 km til Oslo sentrum, og det tar rundt 15 minutter med bil.

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

    Byggemåte
    Terrasseblokk fundamentert med såle/ grunnmur til fjell/ sprengstein. Bærende konstruksjoner i betong. Bindingsverkskonstruksjon mellom elementene med utvendig trekledning. Flatt tak tekket med sveiset papp e.l. Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Dører Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - 2 Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig > Vinduer For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Privat modernisering av begge bad. Utført i forbindelse med rørfornying av alle vannrør i sameiet i 2014. Arbeid utført av Trygg VVS. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Beskrivelse: Byttet sluk og lagt membran i forbindelse med moderniseringen. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar: Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Utført rørleggerarbeid på kjøkken i forbindelse med installasjon av nytt kjøkken i 2022. Utført av eier selv som er rørlegger. Arbeid utført av Eier. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja. Beskrivelse: Skjeve gulv i bygget jfr. datidens byggeskikk Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse Flere ifbm forskjellige arbeider gjennom flere år. Arbeid utført av Flere. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Beskrivelse: El-sjekk Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Beskrivelse: Egen lader i felles garasjeanlegg Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Rehabilitering i sameiets regi som; fasade/betongrehabilitering, etterisolering, rehab. av garasjeanlegg. Arbeid utført av: Flere. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Beskrivelse: Rottefeller i garasjeanlegget. Dette håndteres av styret/profesjonelt firma. Tilleggskommentar: Det er for tiden pågående noe elektroarbeid på kjøkkenet i seksjonen. Samsvarserklæring for dette vil bli utstedt/ettersendt. Annen dokumentasjon på utført arbeid i seksjonen foreligger i papirformat.

    Innhold
    1. underetasje: Entré, stue, kjøkken, 3 soverom, 2 bad og omkledningsrom. Annet: Bod og garasjeplass.

    Standard
    Entré Lys og innbydende entré med god plass til yttertøy og sko i garderobeløsning. Callinganlegg med åpner. Kjøkken Lekkert kjøkken fra 2022 med moderne kjøkkeninnredning fra Ikea. Stilsikker innredning med glatte fronter i matt hvit utførelse og benkeplate i laminat. Nye, integrerte hvitevarer med induksjonstopp og stekeovn fra Ikea i tillegg til dobbelt kjøl/frys i nisje. God plass til hyggelig spisebord for hele familien og perfekt for sosiale sammenkomster. Utgang fra kjøkkenet til østvendt terrasse på ca. 8 kvm. med fint utsyn mot rolig fellesområde. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen. Stue Lys og luftig stueareal med god plass til både sofagruppe, tv-møblement og spisebord. Stuens utforming gjør den enkel å møblere, med flere innredningsalternativer. Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys. Utgang fra stuen til solrik, vestvendt balkong på ca. 14 kvm. Bad Leiligheten har to delikate baderom fra 2014 beliggende med praktisk adkomst fra entréen og kjøkken/soverom. Baderommet i gangen har flislagte vegger og gulv med varmekabler. Badet inneholder servantskap, servant, speil og lysarmatur med stikkontakt, dusjhjørne og vegghengt toalett. Det andre baderommet er også flislagt. Badet består av servantskap med skuffer i blank hvit utførelse, servant i porselen, speil og lysarmatur med stikkontakt og vegghengt toalett. Dusjhjørne. Tre gode soverom Leilighetens hovedsoverom er stort og romslig med god plass til dobbeltseng, nattbord og annet soveromsmøblement. Fra soverommet har man adkomst til stort walk-in-closet, med rikelig av oppbevaringsplass. Soverom 2 og 3 passer perfekt som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor. Begge er av god størrelse med plass til seng, garderobe og skrivebord. Soverommene er holdt i delikate og behagelige farger, og det er godt med lysinnslipp fra vindu.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Vestliskaret sameiet har avtale med Telia om leveranse av TV- og bredbåndstjenester. Den enkelte seksjonseier kan inngå individuelle avtaler om tilleggstjenester med Telia. Tilleggstjenestene betales av bestilleren, ikke av sameiet. Ved problemer med TV signalene eller internett, må alle henvendelser rettes til Telia kundeservice. Tlf. 924 05 050 eller se på www.telia.no.

    Parkering
    Leiligheten disponerer en parkeringsplass med elbil-lader i felles garasjeanlegg. Leiligheten har en varig bruksrett til denne plassen, jf. sameiets vedtekter. Lading av elbil betales etter forbruk. Parkeringsplassene under blokkene er organisert i en egen seksjon (seksjonsnr. 127) som eies av alle seksjonseierne og forvaltes av styret i sameiet.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 590 000,- (Prisantydning) 348 831,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 471,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,00))   137 911,- (Omkostninger totalt)   5 076 742,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten er oppvarmet med varmekabler på bad, ellers elektriske panelovner.

    Info strømforbruk
    Strømforbruk i 2023 var ...

    Energiklasse
    E

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Formuesverdi primær
    1311562

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    4983935

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    118/15509

    Felleskostnader pr. mnd
    6721

    Felleskostnader inkluderer
    Herav: Felleskostnader 3.819,- Garasje 250,- A konto strøm elbil 280,- Ytre Vedlikehold 1.237,- Trappevask 93,- Kabel-tv 416,- Varmt vann 626,-

    Andel fellesgjeld
    348831

    Andel fellesgjeld år
    2023

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-12-30T23:00:00Z

    Andel fellesformue
    1097

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Vestliskaret sameie består av 126 boligseksjoner og 1 garasjeseksjon. Vestliskaret Sameie, Nico Hambros vei 2-14. 0969 Oslo, er registrert i Foretaksregisteret, org.nr. 971440155. G.nr.99, bnr. 90. Eiendommen festes fra Oslo kommune. Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS. Festeavgift Vestliskaret sameiet inngikk festeavtale (leie) av sameiets tomt på 90 år i 1974 med Oslo kommune. Festeavgiften for 2022 er på kr 144.960.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Lånenummer: HANBAN-83987190151 Type lån: Serielån Restsaldo: 19.473.305,- Restløpetid: 20 år 2 md. Terminer per år: 12 Rente pr 28.03.24: Flytende, 7,05% Andel av saldo: 198.818,- Lånenummer: HANBA1-83987220956 Type lån: Annuitetslån Restsaldo: 12.693.581,- Restløpetid: 5 år 8 md. Terminer per år: 12 Rente pr 28.03.24: Flytende, 7,05% Andel av saldo: 129.608,- Lånenummer: HANBA2-83987234914 Type lån: Annuitetslån Restsaldo: 1.000.000,- Restløpetid: 1 år 6 md. Terminer per år: 12 Rente pr 28.03.24: Flytende, 7,05% Avdragsfrihet tom: 12 01.03.2025 Andel av saldo: 10.211,-

    Styregodkjennelse
    Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

    Sikringsordning fellesgjeld
    Selskapet er ikke tilknyttet en sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Dette vil kunne medføre økte felleskostnader for de øvrige eiere.

    Sameiets forsikringsselskap
    Protector AS

    Dyrehold
    Tillatt.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/99/90/42: 08.07.1974 - Dokumentnr: 13486 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Festetid: 90 år ÅRLIG AVGIFT NOK 5,880 BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN BESTEMMELSER OM FORLENGELSE BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT 25.06.1984 - Dokumentnr: 32127 - Erklæring/avtale Gjelder feste PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET FOR: NOK 10,000 MED PRIORITET ETTER 90% AV LÅNETAKST TIL ENHVER TID Gjelder denne registerenheten med flere 08.07.1974 - Dokumentnr: 13486 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:0301 Gnr:99 Bnr:90 Gjelder denne registerenheten med flere 08.07.1974 - Dokumentnr: 13486 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 90 år ÅRLIG AVGIFT NOK 5,880 BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN BESTEMMELSER OM FORLENGELSE BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT 25.06.1984 - Dokumentnr: 32127 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 42 Formål: Bolig Sameiebrøk: 118/15509 EIENDOMMEN ER OPPDELT I 127 SEKSJONER Grunnbok kan ses hos megler.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for terrasseblokk datert 21.05.75. Det foreligger sluttnotat og ferdigattest for tekniske installasjoner(utskiftning innvendige vannrør) datert 05.03.14 og 17.11.14.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig tilknyttet.

    Regulerings- og arealplanner
    Området er regulert til byggeområde for boliger (terrasseblokker), reguleringsplan S-1935 vedtatt 28.06.74.

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 590 000,- (Prisantydning) 348 831,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 471,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,00))   137 911,- (Omkostninger totalt)   5 076 742,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    137911

    Betalingsbetingelser
    Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Meglers vederlag er avtalt til 1% av salgssum. I tillegg kommer kr 53 500,- og utlegg kr 16 240,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt, skal selger betale påløpte tillegg og utlegg iht. oppdragsavtalen. Alle priser er inkl. mva.

Ove Kristian Midtskog

Megler

Ove Kristian Midtskog

48 03 44 44

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev