aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Strømslandsveien 43
Velkommen til Strømslandsveien 43

RISØR Strømslandsveien 43

BUD MOTTATT! Laget - Innholdsrik enebolig bebygd i 2 etasjer, stor og usjenert selveiertomt! INGEN BOPLIKT!

  • kr 2 300 000
  • BRA-i 195 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 2 300 000
  • Omkostningerkr 58 740
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 358 740
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2009
  • Soverom4
  • Tomt2 446.5 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 300 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 57 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 58 740 Omkostninger totalt 73 840 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 76 640 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 358 740 Totalpris. inkl. omkostninger 2 373 840 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 376 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
En innholdsrik og hyggelig enebolig med en usjenert og solrik beliggenhet. Eiendommen ligger på Laget, midt imellom Risør og Tvedestrand. Begge byene er ca. 15 - 20 minutters kjøretur unna. Bygda er en del av Tvedestrand kommune, selv om postadresse er 4950 Risør. Her har man både landlig idyll og sjønære omgivelser! Flotte turområder i nærområdet. Eiendommen har en stor, solrik og usjenert tomt med flere uteplasser hvor man kan forflytte seg etter solforholdene. Tomten er opparbeidet med plenareale, beplantning og terrasser på begge sider av huset. Terrassene har en fin og naturlig overgang mot natur og fjell. Gruslagt innkjørsel med garasje og flere parkeringsplasser på egen tomt. Utvendig bod til lagring. Velkommen til påmeldingsvisning 7. oktober!
Pent opparbeidet tomt som grenser mot natur

Strømslandsveien 43, Agder

  • Tomt
    2446.5m²

    Beskrivelse av tomt
    Stor selveiertomt på 2446,5 kvm med en usjenert og solrik beliggenhet hvor man grenser mot natur. Her har man flere uteplasser hvor man kan forflytte seg etter solforholdene. Tomten er opparbeidet med plenareale, beplantning og terrasser på begge sider av huset. Terrassene har en fin og naturlig overgang mot natur og fjell. Gruslagt innkjørsel med garasje og flere parkeringsplasser på egen tomt. Utvendig bod til lagring.

    Beliggenhet
    Laget er en bygd på Sørlandskysten midt imellom Risør og Tvedestrand. Begge byene er ca. 15 - 20 minutters kjøretur unna. Bygda er en del av Tvedestrand kommune, selv om postadresse er 4950 Risør. Sentrum finner du langs Lag-strømmen (også kaldt Lag-elva) som binder sammen Nævstadfjorden og Sannesfjorden. Brua over Lagstrømmen er det mange som har krysset på vei til Sørlandet camping eller Lyngør. Her har man både landlig idyll og sjønære omgivelser! Flotte turområder i nærområdet.

    Adkomst
    Se vedlagte kart.

    Bebyggelse
    Frittliggende enebolig oppført i 2009. Frittliggende garasje og utvendig bod.

    Byggemåte
    Se vedlagte tilstandsrapport for ytterligere beskrivelse.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Eiendommen selges som et bo. Arvingene har ingen kjennskap til eiendommens tilstand utover hva som fremkommer av vedlagte tilstandsrapport.

    Innhold
    1. etasje: Overbygd inngangsparti, hall med trapp opp til 2. etasje, romslig stue/spisestue med utgang til terrasse og hage samt vedovn. Åpen løsning fra stue mot kjøkken. Vaskerom på innsiden av kjøkken, her er dør ut til hage. 2 soverom hvorav ett har dør inn til garderoberom, det øvrige rommet har garderobeskap og hylle på vegg. Bad med servant i innredning, dusjkabinett, toalett og skap i vegg. 2. etasje: Stort loftsrom/loftsstue samt 2 store soverom, toalettrom med servant.

    Standard
    En innholdsrik enebolig med en usjenert og solrik beliggenhet. Eiendommen er oppført i 2009, og har normalt god standard fra byggeår. Eiendommen selges som et bo, og selger har derfor ingen kjennskap til eiendommen utover hva som fremkommer av vedlagte tilstandsrapport. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport utført av Erik Sørensen AS, datert 21.09.24. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2: Terrengforhold Vann og Avløp (stikkledninger, offentlig eller privat) Drenering og fuktsikring Krypkjeller Innvendig inspeksjon er ikke mulig, kun utvendige observasjoner er mulig Bad Overflater - Gulv Toalett (ikke våtrom) Overflater - Gulv Innvendige trapper Elektrisk anlegg Helhetsvurdering av det elektriske anlegget

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er installert fiber.

    Parkering
    Garasje samt god plass til parkering på egen tomt.

    Forsikringsselskap
    Eika

    Polisenummer
    7034062

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 300 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 57 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 58 740 Omkostninger totalt 73 840 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 76 640 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 358 740 Totalpris. inkl. omkostninger 2 373 840 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 376 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Ved samt elektrisk. Radiatorer med vannvarme. Installert ny varmepumpe i 2023.

    Energiklasse
    E

  • Info kommunale avgifter
    Årlige kommunale gebyrer: Feiing kr 296 Eiendomsskatt kr 6460,- Renovasjon Kr. 4510,- Privat slamanlegg: Kr. 1500,-

    Info om eiendomsskatt
    Kr. 6460,- pr. år.

    Info formuesverdi
    Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig: kr 763 700 Som sekundærbolig: kr 2 749 320

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4213/65/61: 01.10.2008 - Dokumentnr: 793584 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:4213 Gnr:65 Bnr:2
    01.01.2020 - Dokumentnr: 538321 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0914 Gnr:65 Bnr:61
    13.10.2008 - Dokumentnr: 827908 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:65 Bnr:2


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Ferdigattest foreligger datert 13.11.2009. Huset er opprinnelig byggesøkt med uinnredet 2. etasje. Dette har blitt innredet av tidligere eiere, og byggetegninger avviker derfor fra dagens faktiske bruk ettersom 2. etasje er innredet etter byggeår. Dette er utført ved egeninnsats, noe som var vanlig den gangen. Det er ikke søkt kommunen om bruksendring fra tilleggsdel til rom godkjent til varig opphold, eller søkt om ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Privat vann og avløpsordning med septikktank. Borevann med pumpe. Privat stikkvei inn til eiendommen fra kommunal vei.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplan 2017-2029. Arealbruk: Boligbebyggelse , fremtidig. Delareal: 2307 kvm Arealbruk: Landbru, natur og friluftsformål. Delareal: 139 kvm

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at eiendommen kan leies ut.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

  • Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 300 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 57 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 58 740 Omkostninger totalt 73 840 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 76 640 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 358 740 Totalpris. inkl. omkostninger 2 373 840 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 376 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    58740

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt 2,5 % salgsprovisjon. Minimumsprovisjon er Kr. 45.000,-. I tillegg kommer kr. 37.143,- til dekning av tilrettelegging, grunnpakke markedsføring, digital markedsføring samt grunnboksutskrift. Dersom eiendommen ikke blir solgt, så skal selger betale kr. 15.000,- pluss utlegg

Gina Jørgensen

Eiendomsmegler/Partner

Gina Jørgensen

47 20 12 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev