aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Vortunglia 16! En trivelig fritidseiendom med attraktiv beliggenhet på Vortungen hyttefelt.
Velkommen til Vortunglia 16! En trivelig fritidseiendom med attraktiv beliggenhet på Vortungen hyttefelt.

RØMSKOG Vortunglia 16

Lettstelt, påkostet hytte fra 2019 over ett plan. Stor tomt, solrik terrasse og god intern beliggenhet. Selges møblert.

  • kr 2 590 000
  • BRA-i 67 m²
  • Prisantydningkr 2 590 000
  • Omkostningerkr 83 890
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 673 890
  • ObjektstypeFritidseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår2019
  • Soverom -
  • Tomt843.2 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   83 890,- (Omkostninger totalt)   2 673 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Går du med en hyttedrøm i magen? Da er Vortunglia 16 det du har ventet på - en lettstelt hytte fra 2019 med god planløsning over en flate. Hytta ligger kun 1,5 time å kjøre fra Oslo og er rett ved innsjøen Vortungen, så sommerdagen kan startes med et bad. I tillegg er Rømskog Hotell & Spa like ved. Hyttefeltet er velstelt og veldrevet, og hytta har en god intern beliggenhet på feltet. Den flate tomten er enkel å vedlikeholde, parkering er på gruset gårdsplass og en stor, solrik terrasse ligger langs to sider av hytta. Hytta i seg selv er påkostet og velholdt, og selges også ferdig møblert. Stue og kjøkken er i åpen løsning med ekstra takhøyde, gulvvarme og peisovn. Videre er det delikat bad med dusjkabinett, pen entré og rom benyttet som soverom. Nyere utebod med gode lagringsmuligheter.
Det er en stor terrasse som strekker seg rundt boligen, tilsammen på hele 47 kvm. Her har du svært gode solforhold.

Vortunglia 16, Akershus

  • Tomt
    843.2m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiendommen har god intern beliggenhet i Vortungen hyttefelt, rett ved innsjøen Vortungen og hotellet Rømskog Spa & Resort. Tomten på romslige 843 kvm er delvis naturtomt og delvis opparbeidet med plen, bark og beplantning. Det er gruslagt innkjøring og parkering. Langs to sider av hytta ligger en stor, solrik og sydvestvendt terrasse på 47 kvm. Det er adkomst til uteplassen fra stue og kjøkken der terrassedøren har fått praktisk insektgardin. Terrassen har spaltegulv i tre, delvis rekkverk og det er to store motoriserte markiser med støtteben. I 2022 ble terrassen oppgradert med nytt gulv og rekkverk, og samtidig ble det etablert en tilliggende isolert utebod med innlagt strøm, støpt plate på dekket, samt trevegger og himling. Utvendig kledning ble sist behandlet i 2023.

    Beliggenhet
    Opplev roen og i naturskjønne omgivelser ved innsjøen Vortungen. Denne velholdte hytta ligger idyllisk til, omringet av praktfull natur og kun et steinkast fra Rømskog Spa og Resort. Med utsikt over den vakre innsjøen og omringet av frodig skog, gir dette stedet en enestående mulighet til å nyte naturen på sitt beste. Her kan du tilbringe late sommerdager ved vannet, gå turer i skogen, eller bare nyte stillheten og frisk luft. Hytta er godt tilrettelagt for bruk hele året. Om vinteren kan du kose deg foran peisen etter en dag med skiturer eller isfiske på innsjøen, mens sommeren byr på bading, båtliv og grilling på terrassen. Stedet er en perle for friluftsmennesker, perfekt for senkede skuldre. Med over 100 tjern, flott jaktterreng, rike forekomster av bær, skogkledde åser og variert terreng kan dette lett bli ditt favorittsted, et sted preget av skogens ro og sangen fra fuglene. Det er ca 9 mil fra Oslo og drøye 9 mil fra Oslo lufthavn til hytta. l umiddelbar nærhet ligger populære Rømskog Spa & Resort, Norges vakreste innlands spahotell. I restauranten på hotellet kan nyte en bedre middag i hyggelige omgivelser. Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker Rømskog. I Rømskog sentrum er det legesenter, bibliotek og kirke. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Amfi Bjørkelangen torg et kjøpesenter med forretninger og konsepter i en hyggelig atmosfære. Töcksfors i Sverige ligger også godt innen rekkevidde.

    Byggemåte
    Fritidsbolig oppført i 2019 med grunnmurselementer med støpt plate på mark. Yttervegger i trekonstruksjon med stående luftet trekledning. Saltak i tre i sperrekonstruksjon og høy himling. Taket er tekket med taksteinsprofilerte metallplater. PVC vinduer med 2-lags isolerglass og insektsgardin og innvendig solskjerming på flere vinduer. Terrasseplatting i trekonstruksjoner med spaltegulv og delvis med rekkverk i tre. Terrassen er på hele 47 kvm og det er to motoriserte terrassemarkiser. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    - Flyttet stoppekran . Forlenget Dusjkran. Utført av Auke Rør. - Varmekabler folie stue/kjøkken. Lys utebod. Utført av Hemnes el-installasjon. - Terasserekkverk og byttet gulv. Maling på egeninnsats.

    Innhold
    Planløsning 1. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken og 3 innredede rom, benyttet som soverom. Annet: Utvendig bod på ca. 5 kvm. Entré Hytta har et pent inngangsparti med overbygg, et lite adkomstrepos, utebelysning og hvit inngangsdør med innfelt glass. Entreen gir et representativt inntrykk av hyttas stil og utforming med mørkbeiset panel på vegger, flislagt gulv med varmekabler og skrånende himling. Her er det direkte adkomst til bad og åpen gjennomgang til stuen. Kjøkken Kjøkken og stuen ligger i luftig, åpen løsning med god skap- og benkeplass i en hvit kjøkkeninnredning. Rett ved kjøkkenet er det utgang til terrassen, så det er enkelt å ta med måltidet ut på dager hvor været tillater det. Innredningen er i klassisk stil med profilerte fronter, laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum. Integrert i innredningen er det både induksjonstopp, stekeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Mørke glassplater på veggen over kum og kokesone gjør det enkelt å holde rent. Kjøkkenet har også ventilator med avtrekk ut. Stue Stuen er et meget tiltalende rom med laminatgulv, mørkbeiset veggpanel og spotter i himling. Skråhimling på opptil 3,46 cm gir en luftig og meget behagelig atmosfære. Stuen har også stor gulvflate, så det er enkelt å møblere med både sofaløsning, sittegruppe og spisebord. Da stuen og kjøkkenet har varmefolie i gulvet er peisovnen mest for kosens skyld på mørke kvelder. Bad Badet gir et delikat inntrykk med sorte gulvfliser, trepanel på vegger, gulvvarme og avtrekk via elektrisk styrt vifte. Innredningen er hvit og har glatte fronter med innfreste grep, heldekkende servant, et matchende høyskap og stort speil med belysning. Badet er for øvrig utstyrt med toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Øvrige rom Hytta har tre pene soverom som alle ligger vegg-i-vegg i den ene enden av hytta. Soverommene er holdt i samme stil som øvrige rom med laminatgulv og mørkbeiset trepanel, og to av rommene har skråhimlinger som gir ekstra takhøyde. Alle rommene er utstyrt med skap og i 2022 ble det etablert en praktisk utebod som sikrer godt med ekstra lagringsplass. Kort fortalt - Lettstelt og påkostet hytte - Hytta ble oppført i 2019 - God planløsning på en flate - Rett ved innsjøen Vortungen - God intern beliggenhet i feltet - Parkering på egen gårdsplass - Solrik og flat tomt på 843 kvm - Tomten er enkel å vedlikeholde - Solfylt, sydvestvendt terrasse - Kjøkken er i åpen løsning - Flere integrerte hvitevarer - Stor stue har ekstra takhøyde - Stue er utstyrt med peisovn - Delikat bad har dusjkabinett - Opplegg for vaskemaskin. - Tre innredede rom, benyttet som soverom, alle med med skap - Isolert tilbygd utebod fra 2022 - Gulvvarme unntatt i soverom - Insektsgardin på flere vinduer og terrassedør - Alle vinduer inne har lystette plisségardiner - Fiber er lagt til hytteveggen

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Våtrom > 1.Etasje > Bad > Membran og tettesjikt - vegger: Det er ikke tilfredsstillende membran/tettesjikt på våtrommet. Våtsoner på vegger har trepanel uten synlig membran/tettesjikt, dvs at veggene ikke tåler vann. Løsningen er relativ vanlig på fritidsboliger fra denne alder, men oppfyller ikke kravet til membran/tettesjikt på vegger i våtsoner. Iht. NS 3600:2018 skal det da gis TG3. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Det er ikke observert avløpslufting. Iht. dagens krav skal avløpsinstallasjoner ha minst én lufteledning som er ført til det fri uten vannlås, med mindre det dokumenteres at avløpet kan fungere tilfredsstillende ved bruk av en annen løsning. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik so ikke krever umiddelbare tiltak: - Våtrom > 1.Etasje > Bad > Overflater vegger og himling: Vindu er i våtsonen til dusj, uten synlig fuktsikring. Trepanel i våtsoner er ikke fuktsikret. - Våtrom > 1.Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt: Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Det foreligger ikke dokumentasjon på membran/tettesjikt. - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Uheldig plassering av fordelerskap bak dusjkabinett, skap kunne ikke inspiseres. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt 27.06.2024 av Henning Fagersand. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er lagt fiber til hyttevegg, men ikke tilkoblet.

    Parkering
    Det er parkeringsmuligheter på egen gruslagt gårdsplass.

    Forsikringsselskap
    Eika forsikring

    Radonmåling
    Radonsperre er beskrevet i leveransebeskrivelsen. På bakgrunn av ferdigattest for boligen foreligger, har utbygger har gjennom søknad om ferdigattest bekreftet at alle kontrollerklæringer foreligger og at bygget er oppført iht gitte tillatelser og gjeldende forskrifter.

    Diverse
    Hytta har utekran. Det er montert insektgardin og innvendig solskjerming på flere vinduer. Varmekabler er etablert i utvendig vann- og avløpsledninger med utvendig bryter.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   83 890,- (Omkostninger totalt)   2 673 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Hytta er elektrisk oppvarmet med varmefolie i stue og kjøkken, samt varmekabler på bad og entré. I tillegg er det vedfyring i peisovn i stuen. Ventilasjonen er naturlig, supplert med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré. Varmtvannsbereder er på ca. 100 liter. Lekkasjestopper og komfyrvakt montert på kjøkkenet.

    Energiklasse
    D

  • Info kommunale avgifter
    Det betales ingen kommunale avgifter for utenom eiendomsskatt. Felleskostnader for privat vannforsyning og avløp betales via hytteforeningen.

    Info om eiendomsskatt
    Det er pt. eiendomsskatt i Aurskog Høland kommune på 2,9 promille.

    Formuesverdi sekundær
    421875

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet kommunale avgifter, forsikringer, strømforbruk, m.m.

    Årlig velavgift
    17000

    Velforening
    Det er pliktig medlemskap i Vortunglia hytteforening. Hytteforeningen krever inn fellesutgifter på kr. 16 000,- årlig (2024) for vei, felles vannforsyning og felles avløp til Evra Renseanlegg. Dette faktureres med henholdsvis kr. 8 000,- i Januar og kr. 8 000,- i Juli. Kontingent for medlemskap i Vortunglia Hytteforening er kr. 1000,- for 2024, Denne blir fastsatt på årsmøtet hvert år og forfaller til betaling 01.05. Kontingenten er øremerket tiltak for å forbedre forhold internt på området.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3226/267/253: 18.09.2018 - Dokumentnr: 1282715 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3226 Gnr:267 Bnr:143 Elektronisk innsendt 01.01.2020 - Dokumentnr: 1660731 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0121 Gnr:67 Bnr:253 01.01.2024 - Dokumentnr: 205714 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3026 Gnr:267 Bnr:253 Heftelsene omhandler registering av grunnen og ommunnerering ved kommuneendring.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for nybygg fritidsbolig, datert 07.05.2020. Det forutsettes at byggetegninger fremlagt for kommunen ifbm. ferdigattest er godkjent av kommunen.

    Vei, vann og avløp
    Privat vei frem til hytta, som driftes av hytteforeningen. Vann og avløp er tilknyttet fellesanlegg for hyttefeltet.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til område for fritidsbebyggelse BF1 i reguleringsplan for "Spa-hotell ved Vortungen", datert 30.03.2006. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til nåværende fritidsbebyggelse. Det foreligger planer hos kommunen om utvidelse av hyttefeltet.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   83 890,- (Omkostninger totalt)   2 673 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    83890

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.500,- oppgjørshonorar kr 7.000,- og visninger kr 3.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 8.781,-. Utleggene omfatter foto, kommunal info og tinglysning av pantedokument. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev