aktiv-eiendomsmegling

KOPPANG Langaveien 85

Solrik og fint beliggende tomt i naturskjønne omgivelser. Fin utsikt over nærområder!

 • kr 290 000
 • Prisantydningkr 290 000
 • Omkostningerkr 23 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 313 392
 • ObjektstypeTomt
 • EierformSelveier
 • Tomt1 068 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 290 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  7 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 290 000))

  23 392 (Omkostninger totalt)

  313 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Hyttetomt i naturskjønne omgivelser.

Langaveien 85, Innlandet

 • Tomt
  1068m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomtens grunnareal: 1067,9 kvm. Tilnærmet flat og solrik tomt. Per idag står tomten som en naturtomt med noe fjellfuruer. Tomten ligger fint til i hytteområdet og har en fin utsikt over nærområder. Meget gode solforhold.

  Beliggenhet
  Tomten ligger fint til i det populære Tryvangområdet i Stor-Elvdal kommune. Dette området er for de som søker ro og avkobling fra en hektisk hverdag i et flott turterreng med fantastiske friluftsmuligheter både sommer som vinter. Fjellområde ligger på ca 830 moh og byr på muligheter for tradisjonelt friluftsliv, omgitt av stillhet og uberørt natur. Det er ca 15 km til Koppang sentrum, hvor man finner flere servicetilbud. Fjellområdet har et rikt dyreliv med gode jakt- og fiskemuligheter. Det er flere flotte fiskevann i nærheten. Området kan by på gode forhold for bærsanking. Av tilrettelagt friluftsliv er det merkede stier og oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet med traseer for både liten og stor. Det er ypperlige muligheter for sykkelturer. Nærområdet kan også by på Storfallet som er en flott natursti med et fossefall. Langs Vinjevegen er det to setervoller - den ene er Trønnesgammelsetra med 13 setrer, som elva Trya renner forbi på sin vei mot Glomma. Den andre er Hellaksetra - som ligger i Ringebu kommune og er en setervoll med 14 setrer. Som man skjønner har området uante muligheter for fritidsaktiviteter for både liten og stor!

  Prisantydning inkl. omkostninger
  290 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  7 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 290 000))

  23 392 (Omkostninger totalt)

  313 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Info kommunale avgifter
  Det er kun kjent at det foreligger eiendomsskatt som en fast kostnad. Når tomten blir bebygd vil det komme et gebyr på fritidsabonnement for renovasjon på ca kr. 958,- pr år. Container står i hytteområdet.

  Info formuesverdi
  Ligningsverdi kr 18 150,- per 31/12-2014.

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader per i dag utgjør som følger: Årskort for veg til Vinjevegen SA kr. 2.000,- (Evt. enkeltbillett kr. 100,- per passering av bom) Vinjevegen løypelag: kr. 900,- Når tomten er bebygd vil det kunne påløpe avgift for brøyting på egen tomt og evt. slamtømming (biodo).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3423/17/807: 20.06.2011 - Dokumentnr: 472456 - Urådighet Rettighetshaver: Aktiv Eiendomsmegling Innlandet AS
  Org.nr: 990 189 471
  Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
  27.10.1998 - Dokumentnr: 3540 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3423 Gnr:17 Bnr:1
  01.01.2020 - Dokumentnr: 284841 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0430 Gnr:17 Bnr:807


  Vei, vann og avløp
  Det er ikke tilknyttet vann og avløp på eiendommen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse og ligger under reguleringsbestemmelser for Tryvang øst vedtatt 17/12-1992. Det foreligger et varsel om reguleringsplanarbeide nord på Geitryggen og sør for Tryvang øst. I henhold til plan- og bygninslovens §27-2 er det gjort kjent om igangsetting av planarbeide med privat reguleringsplan for hytte- og fritidsområde, samt forlengelse av eksisterende veier på Geitryggen og adkomstvei. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  290 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  7 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 290 000))

  23 392 (Omkostninger totalt)

  313 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  23392

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Line M Strøm

Megler

Line M Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev