aktiv-eiendomsmegling
Boligtomt i veletablert boligområde på idylliske Storebø!
Boligtomt i veletablert boligområde på idylliske Storebø!

STOREBØ Lindevika

Boligtomt med muligheter på idylliske Storebø! Eiendommen er beliggende i ende av blindvei.

  • kr 850 000
  • Prisantydningkr 850 000
  • Omkostningerkr 38 542
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 888 542
  • ObjektstypeTomt
  • EierformSelveier
  • Tomt757 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 850.000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 21 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: kr 850.000))   38 542,- (Omkostninger totalt)   888 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligtomt med muligheter på idylliske Storebø! Drømmer du om å bygge ditt eget hjem i naturskjønne omgivelser? Da er denne unike boligtomten på Storebø i Austevoll kommune det perfekte valget for deg! Denne tomten presenterer en sjelden sjanse til å realisere din drømmebolig i et idyllisk landskap. Med sin naturlige skjønnhet og varierte terreng åpner denne tomten opp for kreativt arkitektur og tilpasning til din livsstil. Fint utsikt og gode solforhold. Ta det første skrittet mot ditt drømmehjem i dag! Denne sjeldne muligheten på Storebø bør ikke gå deg hus forbi. Kontakt oss for mer informasjon, og la oss sammen realisere din drøm om et hjem i vakre omgivelser.
Du får det beste fra begge verdener - roen og skjønnheten av naturen, samtidig som du har alle nødvendige fasiliteter i umiddelbar nærhet.
  • Tomt
    757m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten har en naturlig skjønnhet, og kupert terreng. Tomten åpner opp for kreativt arkitektur, og kan enkelt tilpasses din livsstil.

    Beliggenhet
    Tomten ligger pent til på Storebø, og er det perfekte valget for deg som ønsker å bo i nærhet til det meste du trenger i hverdagen. Du får det beste fra begge verdener - roen og skjønnheten av naturen, samtidig som du har alle nødvendige fasiliteter i umiddelbar nærhet. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Ekstra, som ligger i umiddelbar nærhet. Alternativt finner du Rema 1000 på Storebø senter, en kort kort kjøretur unna. Det er busstopp i umiddelbar nærhet, noe som gjør det enkelt å utforske nærliggende områder eller pendle til arbeid. Av skoler og barnehager har man følgende tilbud i området: Storebø Fus barnehage (1-5 år) - 5 minutter gange Eventus Sol-Li barnehage (1-5 år) - 3 km Storebø skule (1-7 kl.) - 1.6 km Austevoll ungdomsskule (8-10 kl.) - 0.6 km Austevoll vidaregåande skule - 2.5 km Til Hufthamar ferjekai tar det kun 6 minutter med bil. Hvis du elsker å gå på tur, vil du finne flere fantastiske turløyper langs Nordsjøløyper ut mot havet, langs havet, i flott skog, eller opp mot Austevoll sine fjelltopper for praktfull rundskue over kystlandskapet. Inger Anne-løypene er også ypperlig for både rekreasjon og trim. Det er mye å se og finne på på Austevoll. Det er ypperlig for dykking og fiske. Her kan man se villlsau eller havørn, oppleve havgapskonserter, eller padle kajakk for å nevne noe. Dersom man vil koste på seg en smaksrik opplevelse kan Bekkjarvik gjestgiveri anbefales på det sterkeste, ellers finner du også Smakeriet burgerbar, eller CM kafe og iskrembar mf. for enklere bespisning. Om sommeren kan du nyte flere vakre badeplasser i nærheten, som Bjånespollen eller badeviken nede ved Storebø Brygge. Hvis du heller vil bade innendørs, kan du besøke Austevollbadet, som ligger like ved Storebø Brygge.

    Adkomst
    Se kartskisse.

    Bebyggelse
    Boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    850.000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 21 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: kr 850.000))   38 542,- (Omkostninger totalt)   888 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

    Info formuesverdi
    Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

    Andre utgifter
    Vann og avløp: Tilknytningsgebyr og årsavgift må påregnes, samt kostnader for anlegg med vannmåler. Austvoll vatn og avløp opplyser om at AVA har felles silanlegg i området på Storebø, og at det skal ikke monteres privat slamavskiller på avløpet her. For mer info, konferer megler.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4625/43/436: 03.08.1990 - Dokumentnr: 9518 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:4625 Gnr:43 Bnr:182
    AREAL 1.040 DEKAR.
    01.01.2020 - Dokumentnr: 1557080 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1244 Gnr:43 Bnr:436


    Vei, vann og avløp
    Vann og avløp er privat. Tilkomst til bolig via offentlig vei Vann og avløp: Tilknytningsgebyr og årsavgift må påregnes, samt kostnader for anlegg med vannmåler. Austvoll vatn og avløp opplyser om at AVA har felles silanlegg i området på Storebø, og at det skal ikke monteres privat slamavskiller på avløpet her. For mer info, konferer megler.

    Regulerings- og arealplanner
    Reguleringsplan: Planidentifikasjon: 19750001 Vertikalnivå: På grunnen/vannoverflate Planstatus: Endelig vedtatt arealplan Plannavn: Endring reguleringsplan for Eidsbøen, del av gnr. 43 m.m (orginalID 19730001) Ikraftredelsesdato: 01.07.1975 Formål: Arealet er regulert til 1. Byggeområde - offentlig foremål - Forretning og kontor - Erverv - Bosteder - hytte, naust og båtfeste. 2. Trafikkområde - Område for kjøretrafikk Fellesareal for båtfeste 3. Friområde - Område for park og anlegg for lek -Fellesareal for båtfetse 4. Spesialområde - Friluftsområde - Område for kommunalteknisk anlegg Kommuneplan Plan-ID: 20130012 Plannavn: Austevoll kommune. Arealdel til kommuneplanen 2011-2021 Status: Endelig vedtatt Ikraftredelsesdato: 18.06.2013 Arealformål: Boligbebyggelse FØRESEGNER OG RETNINGSLINER TIL AREALDELEN I KOMMUNEPLANEN 2012 ? 2023. I område avsett til utbyggingsformål, vert det stilt krav om godkjend reguleringsplan før byggjeløyve for arbeid og tiltak som nemnd i § 20-1 i plan- og bygningslova kan gjevast. I byggjeområde avsett til bustadføremål kan det tillatast inntil 4 einingar utan plankrav. Dette unntaket gjeld ikkje i 100-metersbeltet langs sjø. Fortetting i eksisterande naustområde kan skje utan reguleringsplan med intill 2 naust som. For Storebø-området skal det utarbeidast ein områdeplan for å ta betre omsyn til verknadene av vidare utvikling og fortetting i området. Større utbyggingsområder vert sett til byggeområder. Støysone: Planidentifikasjon: 999 Støy: Gul sone iht. T-1442

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Tomten er ubebygd, ligger i et område som i kommuneplanens arealdel eller reguleringsplan etter plan- og bygningsloven er utlagt til bebyggelse og anlegg, og der tomteinndeling er foretatt eller godkjent av bygningsmyndighetene. Kjøper er kjent med at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med vedlegg og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen.    Dersom eiendommen har et mindre areal enn kjøperen har regnet med, utgjør dette likevel ikke en mangel med mindre arealet er vesentlig mindre enn det som er opplyst av selgeren eller selgers medhjelpere, eller disse har opptrådt særlig klanderverdig, jf. avhendingsloven § 3-3 (1).   Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (1) fravikes, og hvorvidt et arealavvik karakteriseres som en mangel, vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    850.000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 21 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: kr 850.000))   38 542,- (Omkostninger totalt)   888 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    38542

    Betalingsbetingelser
    Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 56.500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 19.900 ,-. Utleggene omfatter markedsføring.  Alle beløp er inkl. mva. 

Dokumenter

Stian Bussesund

Megler

Stian Bussesund

97 02 12 77

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev