aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Tolvsrødveien 4C! Strøken leilighet i populært nabolag
Velkommen til Tolvsrødveien 4C! Strøken leilighet i populært nabolag

TOLVSRØD Tolvsrødveien 4 C

Rålekker leilighet med solrik hage og terrasse - totalrenovert i 2023 - carport og p-plass - sjønært - høy standard

  • kr 7 990 000
  • BRA 125 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 7 990 000
  • Omkostningerkr 214 190
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 204 190
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår1964
  • Soverom2
  • ArealP-rom 121 m²
  • Felleskostnaderkr 1 000
  • Tomt875.6 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 7 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,00))   214 190,- (Omkostninger totalt)   8 204 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Særegen og "ny" selveierleilighet. Stor, solrik hage og terrasse. Det er ekstra påkostet med Modenafliser på badene og innredning fra Vikingbad. Kjøkken med induksjonstopp fra Bora classic, integrert vifte med utlufting. Steinplaten er levert fra Scan granitt (Ceasar stone). Hvitevarene er oppgradert versjon fra Siemens studioline med bla steam og bakefunksjon. Teknisk er det tilrette lagt om du ønsker utedusj på terrassen og/eller badebasseng! Vannbåren varme i alle rom. En moderne og lettstelt leilighet. Innredet garderobe er et godkjent soverom. Eiendommen ligger sentralt til på Tolvsrød med gangavstand til det meste av sentrumsfasiliteter og ikke minst kort vei ned til Ringshaugstranda! Det er flotte tur- og rekreasjonsmuligheter og god bussforbindelse inn til byen. Velkommen hit!
Det er ekstra påkostet og smarte detaljer som screening på alle vinduene i stuen

Tolvsrødveien 4 C, Vestfold

  • Arealbeskrivelse

    Bruksareal
    Kjeller: 34 kvm
    1. etasje: 91 kvm
    Primærrom
    Kjeller: 30 kvm Trapperom, Vaskerom , Soverom (for lite naturlig innlys for at rommet er godkjent som soverom) , Kjellerstue
    1. etasje: 91 kvm Entré , Stue/kjøkken , Soverom , Bad ved soverom, Gang , Omkledningsrom, Bad ved gang
    Sekundærrom
    Kjeller: 4 kvm Teknisk rom



    Tomt
    875.6m²

    Beskrivelse av tomt
    Pent opparbeidet hage og fellesaraler. Rulleplen og hekk er anlagt i forbindelse med oppussingen av tomt og bolig. Oppgitt areal gjelder for hele tomten. Tomten er ikke seksjonert ut, men naturlig bruksområder er naturlig fordelt.

    Beliggenhet
    Her bor man sjønært, med bare noen få minutters spasertur til idylliske Ringshaugstranda. Et yndet badested om sommeren både for fastboende, men også sommerturistene. Lang sandstrand som er langgrunt, stranden passer like godt for barnefamilier som den lokale seilbrettklubben som bruker stranden flittig hele året. På sommeren er det kiosk der som selger bl.a. is til varme kropper i feriemodus. Det finnes mange flotte turområder både rett utenfor døren eller i omkringliggende områder. Om man har båt er det aldri feil med en tur i Tønsbergskjærgården. Kyststien som går fra Vallø og helt bort til Esso raffineriet er en populær rute med mye flott å se på uansett årstid. Fra boligen er det gangavstand til skoler, barnehager, Slagenhallen, og Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, og flotte sandvolleyballbaner. Friområder rundt søndre Slagen kirke er også verdt et besøk om man ønsker en avslappende gåtur eller en herlig løpetur i skog og mark. På Tolvsrød og Olsrød finner man flere butikker (en av landets beste Menybutikker som serverer deg sushi (!) og detaljhandel, samt matbutikker, apotek, Suser i Sivet mm). På Olsrødsenteret ligger også Level treningssenter med badeland og spaavdeling. Tolvsrød er også i utvikling - dette vil gjøre nærområdet ytterligere yrende og attraktivt. Kun 5-10 minutter med bil inn til Tønsberg sentrum hvor man finner de fleste servicetilbud man trenger. Her kan man tusle langs brygga og nyte livet, sette seg ned på en av byens mange restauranter eller ta en tur på Slottsfjell og nyte byens historie og utsik

    Bebyggelse
    Nabolaget består hoedsaklig av eneboliger og trehusbebyggelse samt flermannsboliger og nærbutikker. Eiendommen består av en tremannsbolig og carport.

    Byggemåte
    Leilighet i tremannsbolig, med opprinnelse fra 1965. Boligen har tidligere vært en tomannsbolig med næringsdel i 1. etg. I perioden 2022 til 2023 er hele boligen byget om og renovert, og de fleste bygningsdeler er fra denne perioden. Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt og det opplyses at alt arbeid utført i 2022 til 2023 er gjort av fagfolk. Deler av skjulte veggkonstruksjoner er fra 1965, eier opplyser at veggkonstruksjoner består av betong, teglstein, lettbetongblokker, samt noe bindingsverk i tre. I perioden 2022 til 2023 er alle veggkonstruksjoner rehabilitert og fornyet. I denne perioden ble yttervegger blant annet etterisolert både utvendig og innvendig, samt at det er montert nye fasader. Fasader består av stående malmfuru i tre og steniplater. Alle arbeider utført i 2022 til 2023 er gjort av fagfolk. Flat takkonstruksjon oppført i betong og stål, fra 1965 iflg. eier. Hele takkonstruksjon ble renovert og bygget om i 2022. Carport oppført i tre og stål over asfalt. Det er bod på ca. 3,5 m² i bakkant av bygget. Det er taktekking med PVC- duk og takrenner og beslag i plastbelagt stål. Carporten er fra 2022.

    Innhold
    Leiligheten går over to plan og inneholder: 1.etg.: Gang/entré, stue/kjøkken, soverom med bad og walkin-closet (dette rommet er også godkjent til å gjøre om til soverom, dør i vegg) 2.etg: Kjellerstue, innredet redet rom (grunnet dagens krav til innlys er dette rommet ikke et godkjent soverom pt), toalettrom/vaskerom og teknisk rom.

    Standard
    Leiligheten ønsker deg velkommen inn i en lys entré med god garderobeløsning. Allerede her ser man at materialvalget er av god kvalitet (Modenafliser på gulvet). Baderommet er delikat og flislagt (Modena fliser) - ditt helt eget spa! Her er det en lun atmosfære, badekar, dusj, WC samt lekker baderomsinnredning. Soverommet er et stort og lunt rom med eget, lekkert, flislagt bad med dusj og toalett. Det er også innredet med eget garderoberom - dette rommet er også godkjent som boligens andre soverom. Det er tilrettelagt med dør i veggen. Det er også et innredet soverom i kjelleretasjen. Dette er ikke godkjent som soverom grunnet at det kommer for lite lys inn i rommet fra vinduet. Stue og kjøkken består av en lekker kombinasjon med stue og kjøkken. Rommet er lyst og romslig med god plass til stor sofagruppe og langbord. Kjøkkenet er levert fra Drømmekjøkken med ekstra påkostede kvaliteter som; Ovnstopp fra Bora 2.0 classic. Integrert vifte i koketopp (induksjon) med utlufting. Steinplaten er levert fra Scan granitt (Ceasar stone). Hvitevarene er oppgradert versjon levert fra Siemens studioline med blant annet steam og bakefunksjon. Alle strømkontaktene på kjøkkenet er innebygd i steinplaten. Vinskap Copenhagen fra Temptech. Det er ekstra store vindusflater ut mot hagen samt skyvedører ut til terrassen. Her er det perfekt for varme sommerdager med grilling, sommerfest og hageleker. For familien er det masse lekeplass - også rom for trampoline. I kjelleretasjen er det en kjellerstue, evt et ekstra gjesterom? Det er innredet med et toalettrom i kombinasjon som vaskerom. Også her er det god kvalitet på alt av materialvalg. På det tekniske rommet er det også opplegg for deg som i fremtiden ønsker deg basseng i hagen! Det er installert vannbårenvarmeanlegg i hele leiligheten. I forbindelse med salget er det utarbeidet en tilstandsrapport. Det er her gjengitt tilstandsgrad 2 som kan kreve tiltak: Det er ikke foretatt radonmåling av leiligheten/bygget.

    Hvitevarer
    Alle hvitevarene er integrert og medfølger salget.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er lagt rør for fibernett inn til boligen, det er fiber under oppføring i gaten.

    Parkering
    Det er parkering i felles carport samt egen parkeringsplass rett utenfor døren.

    Diverse
    Det er også klargjort for svømmebasseng. Inkl. alt av kabler og strøm ligger i innkapslet boks på utsiden. Det er også klargjort for utedusj med både varmt og kaldt vann på vegg. Drømmekjøkken, Siemens studioline hvitevarer Integrert vifte med utlufting i induksjonstopp Badet i 1.etg.: Spesialtilpasset dusjdør fra Kvams glass. Baderomsinnredning fra Vikingbad. Modena fliser Parkett Saga Exclusive Eik, Platinum 1 stav Innedører: ScanFlex kompaktdør med dempelist Screening på stuevinduene/skyvedørene. Vinduer og skyvedører fra NorDan All utebelysning er tidsstyrt.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    7 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,00))   214 190,- (Omkostninger totalt)   8 204 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Vannbåren varme i alle rom. Luft til vann fra Nibe. Nibe kan brukes til både varme og nedkjøling. Denne er tilrettelagt for å koble på badebasseng. Hel anlegget kan styres med app etter ulike behov. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Lunos.

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    7636

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Felleskostnader pr. mnd
    1000

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnadene dekker felles byggforsikring. Dette basert på tall fra da det kun var 2 seksjoner.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 22.08.2003 - Dokumentnr: 11117 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 1
    Formål: Bolig
    Sameiebrøk: 50/100


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Ferdigattest etter ombygging fra to til tre seksjoner ble utstedt 27.06.2023. Denne omfatter også fasadeendring, ny boenhet, støttemur, carport, terrengendringer og ny avkjørsel. Det er også utstedt ferdigattest fra 2001 vedr. bruksendring.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig tilknyttet

    Regulerings- og arealplanner
    Området er uregulert men i følge kommuneplanen (22.05.2019) er området avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Omk. Kjøper beskrivelse
    7 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,00))   214 190,- (Omkostninger totalt)   8 204 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    214190

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Tea Wærland

Megler

Tea Wærland

93 05 02 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev