aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Moltebergveien 82!
Velkommen til Moltebergveien 82!

TORP Moltebergveien 82

Fredrikstad/Årum - Stor tomt på cirka 5 dekar med sentral beliggenhet i landlige omgivelser

  • kr 1 500 000
  • BRA 52 m²
  • Prisantydningkr 1 500 000
  • Omkostningerkr 56 640
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 556 640
  • ObjektstypeTomt
  • EierformSelveier
  • Tomt5 289 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 1 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000,00))   56 640,- (Omkostninger totalt)   1 556 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding

Moltebergveien 82, Østfold

  • Tomt
    5289m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er i følge kartdata fra kommunen 5289 kvadratmeter stor, med sydvestlig himmelretning. I følge gårdskartet til Nibio har eiendommen 1,7 dekar fulldyrket jord og 3,6 dekar annet markslag. Eiendommen er ikke tildyrket i dag. Selv om eiendommen ut i fra SSBs definisjoner ikke er ansett som en landbrukseiendom, har grunneier fullt ut driveplikt på arealet med fulldyrka jord. Moltebergveien har usjenert beliggenhet omkranset av dyrket mark til syd og vest, med spredt bebyggelse øst og nord for eienedommen. Mot nord grenser også eiendommen til skog og fjell i dagen. Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp. Det foreligger heller ikke private anlegg for vann og avløp. Tidligere eier har opplyst at det er innlagt vann til eiendommen. Det vites ikke alder på vannledningen eller hvor den kommer fra. Det foreligger et generelt påbud fra Fredrikstad kommune om at alle boliger må være tilknyttet offentlig avløp eller ha godkjent privat avløpsløsning. Ifølge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 5289 kvm og et historisk oppgitt areal på 5291 kvm. Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

    Beliggenhet
    Velkommen til Moltebergveien 82 i Fredrikstad ? en tomt som kombinerer det tilbaketrukne og rolige med den praktiske nærheten til alt du trenger. Denne eiendommen ligger øst for tettstedet Årum, et veletablert og familievennlig boligområde i Fredrikstad kommune. Fra eiendommen er det kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskole, samt nærbutikk, noe som gjør hverdagen enkel og praktisk. Området byr også på fine turområder, perfekt for de som setter pris på naturen. For shopping og diverse forretninger er det kun ca. 8 minutters kjøretur til Tunejordet handelsområde. Sarpsborg sentrum, med sin gågate, Storbyen kjøpesenter og øvrige servicefunksjoner, er bare 9 minutters kjøretur unna. Fredrikstad sentrum er også lett tilgjengelig med omtrent 18 minutters bilkjøring. Nærmeste bussholdeplass er i Sarpsborgveien. I tillegg gir den korte avstanden til E6 deg en praktisk forbindelse til både Sverige og Oslo, samt sykehuset på Kalnes. Beliggenheten gir deg også nærhet til idrettsaktiviteter, med IL Borgar's fotballklubb og andre lokale aktiviteter som speidergruppen på Fagerheim. For friluftsentusiaster passerer Glommastien gjennom Årum, og gir deg tilgang til en 35 kilometer lang sykkel- og tursti rundt Nedre Glomma. Med kort avstand til både Sarpsborg og Fredrikstad, har du enkel tilgang til et variert servicetilbud, shoppingmuligheter, kaféliv og populære spisesteder. I tillegg kan du nyte idrettsopplevelser gjennom hockeyklubbene og fotballklubbene i området.

    Adkomst
    Adkomsten til Moltebergveien er fra Årum langs riksvei 111 (Fredrikstad - Sarpsborg). Følg Moltebergveien rett frem i cirka en kilometer, og tomta vil være på venstre side med en gruset innkjørsel. Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Bebyggelsen på tomten er revet.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000,00))   56 640,- (Omkostninger totalt)   1 556 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Info kommunale avgifter
    Det betales ikke kommunale avgifter på eiendommen i dag, da bebyggelsen er revet. Ved eventuell etablering av ny bebyggelse vil kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

    Info om eiendomsskatt
    Det betales per dags dato ikke eiendomsskatt da eiendommen ikke har bebyggelse.

    Info formuesverdi
    Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3107/647/2: 04.12.1866 - Dokumentnr: 800037 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0106 Gnr:647 Bnr:1 01.01.2020 - Dokumentnr: 351903 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0106 Gnr:647 Bnr:2 01.01.2024 - Dokumentnr: 31695 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3004 Gnr:647 Bnr:2

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp, og det er for tiden ikke mulig å tilkoble eiendommen til offentlig vann og avløp. Det foreligger heller ikke private anlegg for vann og avløp. Eier opplyser at det er innlagt vann til eiendommen. Det vites ikke alder på vannledningen eller hvor den kommer fra. Det foreligger et generelt påbud fra Fredrikstad kommune om at alle boliger må være tilknyttet offentlig avløp eller ha godkjent privat avløpsløsning. Dette innebærer at eiendommen må tilknyttes et godkjent privat vann og avløpsløsning.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er ikke regulert men omfattes av kommuneplan Fredrikstad 2023 - 2035 med gjeldende bestemmelser. Formål/hensynssone: 5100 - LNFR - tiltak for stedbunden næring. 570 - Hensyn kulturmiljø H570. 550 - Hensyn lanskap H550. 510 - Hensyn landbruk H510. Kulturminner registrert i matrikkelen: L-ARK - Arkeologisk lokalitet. Art: 20162 - Bergkunst. Vernetype: AUT - Automatisk fredet. Matrikkelført: 14.07.2023. Lokalitetsnummer: 299753. Områdeanalyse: - Det er på eiendommen funnet Kulturminner - Lokaliteter, Enkeltminner og Sikringssoner. En sikringssone er et geografisk område rundt automatisk fredede kulturminner. Området er ment for å gi et ekstra vern mot tiltak, og er derfor særlig viktig å ta hensyn til. - Radonutsatt område med status høy aktsomhet for radon på eiendommen. - Eiendommen ligger innenfor en støysone med kategori rød og gul støysone i forbindelse med støt fra veg. Se vedlagt rapport i salgsoppgave. Dagens eier har startet en prosess med søknad om oppføring av enebolig og garasje. I tillegg har eier hatt muntlig kommunikasjon med saksbehandler i Fredrikstad kommune var positiv til å kunne få til oppføring av enebolig og garasje etter nærmere beskrivelse og avtale. Det vil trolig fra bygningsmyndigheter bli satt krav til estetikk og stedlig utforming. Gjenoppføring av bolig på eiendommen, anses ikke å være i tråd med LNF-formålet. Dette medfører at tiltak vil være avhengig av at det søkes om og innvilges dispensasjon fra LNF-formålet i gjeldende kommuneplan. Sitat siste brev fra Fredrikstad kommune, datert 20.09.2023: Vi viser til søknad om tillatelse til tiltak etter plan- og bygningsloven § 20-2, mottatt her den 24.04.23, tilbakemelding høringsinstanser datert 26.05.23, brev av 11.07.23 fra Viken fylkeskommune, samt brev av 19.09.23 fra Viken fylkeskommune. I brev av 19.09.23 fra Viken fylkeskommune fremkommer følgende (vedlagt): «Det vises til anmodning om uttalelse vedrørende oppføring av enebolig og garasje i Moltebergveien 82, datert 25.04 2023 og fylkeskommunens uttalelse datert 23.05 2023. I forbindelse med fylkeskommunens uttalelse ble det stilt krav om en arkeologisk registrering av den berørte eiendommen. I forkant av registreringen var det observert bergkunst i form av en skålgrop på stedet. Den arkeologiske registreringen påviste ingen nye kulturminner, men i etterkant er det påvist ytterligere en helleristning i form av en figur bestående av to fotsåler. Skålgropen og fotsålene er dokumentert og målt inn av arkeolog fra fylkeskommunen og lokaliteten er lagt inn i Askeladden, Riksantikvarens database over kjente kulturminner, med ID299753. Fullstendig rapport fra den arkeologiske registreringen vil bli utarbeidet etter avsluttet feltsesong. Bergkunstlokaliteten er automatisk fredet iht. kulturminneloven § 4 og det er forbud mot inngrep iht. kul ml. § 3. Automatisk fredete kulturminner er en ikke-fornybar resurs og vi har et felles ansvar for å bevare disse kulturminnene for framtiden som grunnlag for opplevelse og kunnskap om vår forhistorie. Det er fra tidligere kjent flere bergkunstlokaliteter i området rundt Moltebergveien og bergkunsten på den omsøkte eiendommen bidrar til å utfylle bildet av dette området som spesielt rikt på bergkunst og spor etter bosetning i bronsealder og jernalder. Bergkunsten er hugget på en markert bergflate som strekker seg nord-syd i terrenget og helleristningene orienterer seg mot vest og dyrket mark. Dette er typisk for denne typen helleristninger som ofte henvender seg mot «bronsealderens jordbrukslandskap» på Østfolds leirsletter. Moltebergveien 82 har tidligere vært bebygd med kårbolig, låve og uthus. Denne bebyggelsen er nå revet og den nyregistrerte bergkunsten ligger like øst, nordøst for den gamle bebyggelsen. Ny bebyggelse er planlagt i samme område som den gamle Saksnummer 2023/83394 kårboligen, men vil bli vesentlig større, jf. oversendt situasjonskart. Slik ny bebyggelse er planlagt plassert kommer den nye boligen i direkte konflikt med den registrerte skålgropen og tett på figuren med fotsåler. Denne plasseringen er ikke forenelig med vern av den registrerte bergkunstlokaliteten og fylkeskommunen ber derfor om at bebyggelsen og alle inngrep på eiendommen flyttes slik at bergkunsten og bergflaten som denne ligger på bevares i sin helhet. Dette er avgjørende for å sikre at kulturminnet ikke ødelegges eller forringes gjennom byggeaktivitet og fremtidig bruk av eiendommen. For å sikre et varig vern er det viktig at ny bebyggelse og terrenginngrepene knyttet til denne trekkes vekk fra bergflaten som bergkunsten er hugget på og at man bevarer et større område ut over selve bergkunstlokaliteten. Dette vil også bidra til å bevare forståelsen av det landskapsrommet som bergkunsten er plassert inn i. Fylkeskommunen er derfor av den oppfatning at ny bebyggelse må trekkes mot vest og at det ikke må bygges eller gjøres andre tiltak øst for den gamle kårboligen (se vedlagt kart med forslag til byggelinje for ny bebyggelse). Restene etter låve og uthus bør imidlertid fjernes og området ryddes for eldre bygningsrester og avfall. Fylkeskommunen ønsker også dialog om hvordan dette kan gjøres så skånsomt som mulig slik at det ikke fører til skade på bergkunstlokaliteten og bergflaten rundt denne. Fylkeskommunen ber om at nye skisser til plassering og utforming av nybygg oversendes fylkeskommunen og at kommunen innhenter fylkeskommunens uttalelse før kommunen fatter sitt endelige vedtak. Fylkeskommunen ber også om at endelig vedtak oversendes fylkeskommunen. Hvis fylkeskommunen vurderer at byggetiltakene på eiendommen vil virke utilbørlig skjemmende på bergkunstlokaliteten kreves det at tiltakshaver får dispensasjon fra bestemmelsene i kulturminneloven § 3, før byggetiltak kan iverksettes. Hvis fylkeskommunen vurderer at en eventuell byggetillatelse ikke i tilstrekkelig grad ivaretar forholdet til den automatisk fredete bergkunsten vil fylkeskommunen vurdere å klage på vedtaket. Fylkeskommunen vil også presisere at denne uttalelsen utelukkende omhandler forholdet til det automatisk fredete kulturminnet på eiendommen og viser til fylkeskommunens uttalelse, datert 23.05 2023 for fylkeskommunens øvrige vurderinger og merknader.» Vi ber om at omsøkte tiltak omprosjekteres i tråd med ovennevnte. Vi minner samtidig om at etablering av biloppstillingsplass nord på eiendommen hvor det er fulldyrka jord og dyrkbar jord vil kreve at det gis tillatelse til omdisponering etter jordloven, og er en sak som behandles av primærnæringsutvalget. Miljø og landbruk er negative til at dette arealet benyttes som biloppstillingsplass, da det vil redusere et allerede lite areal med fulldyrka jord på eiendommen. Videre behandling av søknaden stilles i bero inntil vi har mottatt tilbakemelding/revidert prosjekt som vist til over. Se mer informasjon fra Viken Fylkeskommune og Fredrikstad kommune angående søknadsprosessen, vedlagt i salgsoppgave. Det er kun et utdrag fra prosessen som ligger vedlagt. For informasjon om hele saksgangen, se https://www.fredrikstad.kommune.no/tjenester/Bolig-bygg-eiendom/innsyn-byggesak/#se:byggesak/bnr:2/gnr:647/fnr:0/snr:0 eller ta kontakt med megler. Kjøper påtar seg risikoen og ansvaret for om påbegynt søknad om oppføring av bebyggelse og eventuelt nye søknader blir godkjent, og om det blir gitt dispensasjon etter plan og bygningsloven. Herunder risikoen for om tiltak ikke lar seg godkjenne. Kopi av kommuneplan Fredrikstad 2023 - 2035 kan sees hos megler.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med vedlegg og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen.  Dersom eiendommen har et mindre areal enn kjøperen har regnet med, utgjør dette likevel ikke en mangel med mindre arealet er vesentlig mindre enn det som er opplyst av selgeren eller selgers medhjelpere, eller disse har opptrådt særlig klanderverdig, jf. avhendingsloven § 3-3 (1). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (1) fravikes, og hvorvidt et arealavvik karakteriseres som en mangel, vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    1 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000,00))   56 640,- (Omkostninger totalt)   1 556 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    56640

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12.950,- oppgjørshonorar kr  5.950,- og visninger kr  2.800,- per stk. Kommunale avgifter kr 4.500,-, Markedspakke kr 24.950,-, søk eiendomsregister og elektonisk signering kr 1.500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 42.500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  240,-. Utleggene omfatter utlegg utskrift av heftelser/servitutter (avg. fritt) pr stk. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  2.750,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 10.900,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Lars-Ketil Liane

Megler

Lars-Ketil Liane

95 09 23 60

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev