aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Marius Kvalvik har gleden av å presentere Innherredsveien 60.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Marius Kvalvik har gleden av å presentere Innherredsveien 60.

TRONDHEIM Innherredsveien 60

Lekker og sentral 4-roms toppleilighet | P-kjeller | Heis | To takterrasser med nydelig utsikt | Ingen dokumentavgift

  • kr 4 560 000
  • BRA-i 107 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 560 000
  • Omkostningerkr 9 221
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 001 999
  • EierformAndel
  • Byggeår1988
  • Soverom3
  • Andel fellesgjeldkr 432 778
  • Felleskostnaderkr 7 246
  • Tomt672 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 560 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 432 778 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 4 992 778 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 7 981 Gebyr avklaring forkjøpsrett 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 500 Tinglysningsgebyr pantedokument -------------------------------------------------------- 9 221 Omkostninger totalt 16 421 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 19 221 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 001 999 Totalpris. inkl. omkostninger 5 009 199 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 011 999 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse.
Aktiv Eiendomsmegling v/Marius Kvalvik har gleden av å presentere Innherredsveien 60 - Flytt rett inn en stor, lekker og usjenert 4-roms andelsleilighet på Lademoen, like ved Solsiden og med nærhet til «alle» fasiliteter. Leiligheten har en gjennomgående pen standard og ligger i toppetasjen med flott utsikt og ingen innsyn. To felles takterrasser innbyr til hygge sommerstid, og alle vinduene i leiligheten ble byttet av borettslaget i 2017. Verdt å merke seg: - Parkering i parkeringskjeller (må søkes) - Heis i bygget - Lagring i kjellerbod - Ingen dokumentavgift - Eksklusivt HTH-kjøkken fra 2017 - Alle vinduer skiftet av borettslaget i 2017 - Tre soverom, ett med walk-in closet - To felles takterrasser - Kabel-TV, internett, kommunale avgifter m.m. inkl. i felleskostnadene
Som samlingspunkt og ekstra arbeidsplass har kjøkkenet en effektiv øy med integrert pop-up stikk.

Innherredsveien 60, Trøndelag

  • Tomt
    672m²

    Beskrivelse av tomt
    Beliggenheten er utmerket, med kort gangavstand til alt man trenger i hverdagen. Rett utenfor døra har man tilgang på et rikt utvalg butikker, kafeer og spisesteder. Stort enklere får man det ikke, med buss, dagligvare og to treningssentre i umiddelbar nærhet. Leiligheten ligger i toppetasjen, og her kan varme dager nytes på en felles takterrasse. Nabobygget har en større takterrasse i fjerde etasje, perfekt for sosiale sammenkomster.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i et meget sentralt boligområde på Lademoen i Trondheim kommune. Bunnpris nås på kun to minutter, og går du to minutter lenger kommer du til en søndagsåpen dagligvarebutikk. Solsiden ligger i kort gangavstand, og kan skilte med restaurantrekke langs kanalen og et stort, moderne kjøpesenter. Det er også gangavstand til Midtbyen med et rikt og variert utvalg. Her finner du alt av butikker, gode kulturtilbud og en rekke spisesteder.

    Barnehage/skole/fritid
    Fra leiligheten er det ca. 12 minutters gange til Lilleby barneskole, og for elever i ungdomstrinnene er det ca. 16 min til Rosenborg ungdomsskole. Det er flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Bybroen og Thora Storm, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Lademoen er nærmeste barnehage - rett utenfor døra. Det ligger flere idrettsparker, ballplasser og treningssentre i området, og Lademoen park nås på kun tre minutter. Legg også turen innom populære Pirbadet, og fra leiligheten er det kort avstand til en av Trondheims mest populære turstier - Ladestien. Stien går forbi populære badeplasser, ballplasser, lekeplasser og kafeer. Du kan følge stien til Grilstadfjæra, eller mot Ladehammerkaia. Noen av byens beste strender ligger langs Ladestien og innbyr til fisking, bading, soling og båtliv. Vakre Kristiansten festning er en av Trondheims mest populære severdigheter, og ligger kun en spasertur fra leiligheten. På festningen er det også flotte rekreasjonsområder, restaurant og spennende, historiske severdigheter. Høgskoleparken, nedenfor den staselige hovedbygningen på NTNU Gløshaugen, er også verdt et besøk. Bydelen Bakklandet ligger i gangavstand. Her kan du rusle i brosteinsbelagte gater, mellom sjarmerende, gamle trehus og glede deg over koselige kafeer og unike butikker. Fra Bakklandet kan du også rusle over Gamle bybro, gjennom Lykkens portal og over til Midtbyen.

    Offentlig kommunikasjon
    Kollektivtilbudet på Lademoen består av buss, flybuss og tog. Nærmeste holdeplass er Buran, som ligger kun to minutter unna. Det er kort gangavstand til Lademoen stasjon, og herfra tar toget deg til Trondheim lufthavn på ca. 31 minutter. Trondheim sentralstasjon ligger også i gangavstand.

    Byggemåte
    Takstmann Rune Normannseth har opplyst om følgende byggemåte: Bygning oppført i 5. etasjer over kjeller. Hovedkonstruksjoner er oppført i betong og utvendige fasader er hovedsakelig forblendet med teglstein. Taket har mansardstaksform og er båndtekket. Vinduer med 3-lagsglass.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Svar: Ja, har en stikkontakt vi bruker i garasjen som vi gikk utdelt, det er måling på denne så vi får faktura hvert år. Selgers egenerklæring ligger vedlagt i salgsoppgaven.

    Innhold
    ENTRÉ Velkommen inn i en lekker og meget funksjonell leilighet, med store oppholdsrom og begrenset innsyn. Leiligheten ligger i toppetasjen og har enkel adkomst via en felles oppgang med heis. Vel inne er det en bred og innbydende entré, med gråmalte vegger og store, lyse fliser på gulvet. Jakker og annet yttertøy ryddes enkelt bort i en stor og plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter. STUE Innenfor entreen danner stuen og kjøkkenet et særdeles flott allrom, med magisk utsikt og godt lysinnslipp via store vinduer i to retninger. Parkettgulv kombineres med vegger malt i hvitt og en delikat gråtone, og stuen innredes enkelt med flere sittegrupper i ulike soner - uten at det oppleves rotete. Rommet har en upåklagelig atmosfære og innbyr til lange, sosiale kvelder i godt lag. KJØKKEN Et lekkert kjøkken har samme type gulvfliser som entreen, og i 2017 ble det oppført en ekskluisv HTH-innredning med god skap- og benkeplass; her kan alle bli med på matlagingen. Innredningen har glatte, lysegrå fronter, åpne hyller for et luftigere uttrykk og en lys benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Som samlingspunkt og ekstra arbeidsplass er det etablert en flott øy med pop-up stikk og rom for flere sitteplasser. Kjøkkenøya er perfekt til måltider og gode samtaler, men også for lekselesing mens middagen tilberedes. Over benken er det belysning og teglsteinsfliser, og over kokesonen har kjøkkenet en stilren ventilator i hvit utførelse. Alle hvitevarene er integrerte, bestående av platetopp, stekeovn, vinskap, oppvaskmaskin og en kombinert kjøl/frys. BAD/WC/VASKEROM Dagene får en god start på et pent bad fra 2012, med mørke gulvfliser og hvite veggfliser for en fin kontrast. Toalett og dusjkabinett er montert, og badet har varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Den øvrige innredningen består av servant med grå høyglansskuffer, to matchende høyskap og et speilskap med integrert belysning. Skapene gir god plass til oppbevaring av håndklær og hygieneartikler. SOVEROM & GARDEROBE I leiligheten er det tre soverom av god størrelse; ca. 7,5, 10 og 10 kvm. Hovedsoverommet har eget walk-in closet, og i begge rommene er både tak og vegger malt i mørkegrått - lunt og stilrent. Det minste soverommet har et hendig kott, og på det siste soverommet står det et stort og åpent skap med fire stenger for oppheng. Entreen er innredet med skyvedørsgarderobe, og godt med ekstra lagringsplass finnes i en disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm.

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2: ETASJESKILLE OG GULV PÅ GRUNN Med bruk av nivelleringslaser ble det registrert totalt avvik på rommet mellom 15 og 30 mm, i tillegg til lokale skjevheter. Anbefalte tiltak: Ikke behov for umiddelbare tiltak men ved evt. legging av nytt gulv som stiller krav til planhet av underlaget, må tiltak påregnes. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. AVLØPSRØR Det ble ikke registrert behov for tiltak, men avløpsanlegg fra byggeåret har nådd en høy alder og skader/lekkasjer kan oppstå. Anbefalte tiltak: Ingen. VANNLEDNINGER Det ble ikke registrert behov for tiltak, men med tanke på alder kan skader plutselig oppstå på anlegg av eldre årgang. Lokale stoppekraner er plassert på kjøkken/ kott og fungerte som tiltenkt. Anbefalte tiltak: Ingen. ELEKTRISK Elanlegget er fra opprinnelig byggeår uten dokumentasjon. Dette er en forenklet kontroll begrenset til de spørsmål og undersøkelser som forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel) § 2-18 inneholder. Dette kan ikke sammenlignes med en kontroll utført av offentlig myndighet (Det lokale eltilsyn) eller registrert elektrovirksomhet, og en bygningssakkyndig har verken kompetanse eller lov til å foreta en slik kontroll. Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede kontrollen som forskriften inneholder. Elanlegget kan ha feil og mangler som en slik forenklet undersøkelse ikke vil avdekke. Anbefalte tiltak: For å lukke avviket må det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person uten avvik. Nødvendige tiltak vurderes deretter. VÅTROM - BAD Gulvet har fall til sluk, men dette er mindre enn referansenivået. Vannsikkerheten ved en eventuell lekkasje vurderes likevel ivaretatt med fall mot sluk. Det gjøres oppmerksom på stedvis kanting på flislagte overflater. Anbefalte tiltak: Det anbefales å fortsatt benytte et dusjkabinett for å unngå ytterligere fuktbelastning fra fritt vann på gulv og vegger. Forhold som har fått TG3: Ingen

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    - Kjøkkeninnredningen er fra 2017. - Alle vinduene ble byttet ut i 2017. - 28 liters benkebereder fra 2017. - Et pent bad ble pusset opp i 2012. - Noe røropplegg fra 2012 og 2017. - 116 liters varmtvannstank fra 2004.

    TV/Internett/bredbånd
    Kollektiv avtale med GET.

    Parkering
    Borettslaget disponerer parkeringsplasser i egen næringsseksjon i sameiet. Leie av parkeringsplass koster pr. dags dato, kr 450,- pr. mnd. for andelseierne. Informasjon om ledige p-plasser og søknad om leie av p-plass sendes styret.

    Diverse
    AREAL Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Leilighetes planløsning er kontrollert opp mot byggesaksmappe og tegnigner i meglerpakke, følgende avvik fra vedlagte tegninger ble registrert: - Opprinnelig kott/bod har blitt innlemmet/er medtatt som en del av soverom 3 Bruksendringer fra tilleggsdel (S-ROM) til hoveddel (P-ROM) er søknadspliktig, forholdet er ikke omsøkt. SALGSSUM Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. DYREHOLD Husdyrhold er generelt tillatt så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de andre beboerne iht husordensregler.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 560 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 432 778 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 4 992 778 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 7 981 Gebyr avklaring forkjøpsrett 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 500 Tinglysningsgebyr pantedokument -------------------------------------------------------- 9 221 Omkostninger totalt 16 421 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 19 221 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 001 999 Totalpris. inkl. omkostninger 5 009 199 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 011 999 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Leiligheten oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og gulvvarme på badet.

    Energiklasse
    F

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Formuesverdi primær
    1318023

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    5008486

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    37

    Part.obl.nr.
    976002008

    Felleskostnader pr. mnd.
    7246

    Andel fellesgjeld
    432778

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-09-15T22:00:00Z

    Avdrag fellesgjeld
    590

    Rentekostnad fellesgjeld
    2309

    Andel fellesformue
    79848

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Borettslaget
    Borettslaget Innherredsveien 58-60

    Borettslagets org.nr
    976002008

    Om borettslaget
    Borettslaget Innherredsveien 58-60 er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i lagets eiendom (borett) som består av to seksjoner, seksjon 4 bolig og seksjon 38 garasje i Gnr. 410 Bnr. 609 i Trondheim. Laget har dessuten til formål å erverve eller forestå oppføringen av andre bygg enn boligbygg (herunder garasjer) når de skal brukes til felles formål for andelseierne, eller når utleie av lokalene i slike bygg skal skje i sammenheng med lagets øvrige virksomhet. Videre har laget til formål å delta i, organisere og forvalte andre tiltak som har sammenheng med andelseiernes bointeresser.

    Gebyr forkjøpsrett
    7981

    Forkjøpsrett
    Borettslaget praktiserer forkjøpsrett. Prøvingen (også forhåndsprøving) er gebyrbelagt med 5 rettsgebyr inkl. mva (jfr. lov om borettslag § 4-22). Ny andelseier skal godkjennes av borettslagets styre. Straks leiligheten er solgt ber vi om opplysninger om ny eier slik at godkjenningsprosessen av ny andelseier kan igangsettes.

    Styregodkjennelse
    En andelseier har rett til å overdra sin andel, men erververen må godkjennes av borettslaget for at ervervet skal bli gyldig overfor borettslaget.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Økonomisk status for Borettslaget Innherredsveien per 31.12.2023: - Årsresultat: kr -258 786 - Egenkapital: kr 6 296 882 - Disponible midler: kr 1 596 033 - Årets endring i disponible midler: kr -327 784

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Lånebetingelser pr 31.12.2023 Bank: Handelsbanken Type lån: Annuitetslån Rentesats per 31.12.2023: 5.7% Innfrielsesdato: 30.12.2050 Saldo per 31.12.2023: 10 369 056

    Sikringsordning fellesgjeld
    Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

    Borettslagets forsikringsselskap
    Gjensidige Forsikring

    Polisenummer felles forsikring
    79889119

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Husdyrhold er generelt tillatt så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de andre beboerne iht husordensregler.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5001/410/609: 26.08.1988 - Dokumentnr: 20829 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:223 27.12.1989 - Dokumentnr: 33670 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Næring Sameiebrøk: 51/1000 Snr: 3 Formål: Næring Sameiebrøk: 32/1000 Snr: 5 Formål: Bolig Sameiebrøk: 14/1000 Snr: 6 Formål: Bolig Sameiebrøk: 21/1000 Snr: 7 Formål: Bolig Sameiebrøk: 22/1000 Snr: 8 Formål: Bolig Sameiebrøk: 22/1000 Snr: 9 Formål: Bolig Sameiebrøk: 11/1000 Snr: 10 Formål: Bolig Sameiebrøk: 12/1000 Snr: 11 Formål: Bolig Sameiebrøk: 12/1000 Snr: 12 Formål: Bolig Sameiebrøk: 11/1000 Snr: 13 Formål: Bolig Sameiebrøk: 25/1000 Snr: 14 Formål: Bolig Sameiebrøk: 18/1000 Snr: 15 Formål: Bolig Sameiebrøk: 14/1000 Snr: 16 Formål: Bolig Sameiebrøk: 21/1000 Snr: 17 Formål: Bolig Sameiebrøk: 22/1000 Snr: 18 Formål: Bolig Sameiebrøk: 22/1000 Snr: 19 Formål: Bolig Sameiebrøk: 11/1000 Snr: 20 Formål: Bolig Sameiebrøk: 12/1000 Snr: 21 Formål: Bolig Sameiebrøk: 12/1000 Snr: 22 Formål: Bolig Sameiebrøk: 11/1000 Snr: 23 Formål: Bolig Sameiebrøk: 25/1000 Snr: 24 Formål: Bolig Sameiebrøk: 14/1000 Snr: 25 Formål: Bolig Sameiebrøk: 21/1000 Snr: 26 Formål: Bolig Sameiebrøk: 22/1000 Snr: 27 Formål: Bolig Sameiebrøk: 22/1000 Snr: 28 Formål: Bolig Sameiebrøk: 11/1000 Snr: 29 Formål: Bolig Sameiebrøk: 12/1000 Snr: 30 Formål: Bolig Sameiebrøk: 12/1000 Snr: 31 Formål: Bolig Sameiebrøk: 11/1000 Snr: 32 Formål: Bolig Sameiebrøk: 25/1000 Snr: 33 Formål: Bolig Sameiebrøk: 31/1000 Snr: 34 Formål: Bolig Sameiebrøk: 21/1000 Snr: 35 Formål: Bolig Sameiebrøk: 24/1000 Snr: 36 Formål: Bolig Sameiebrøk: 24/1000 Snr: 37 Formål: Bolig Sameiebrøk: 34/1000 Snr: 1 Formål: Næring Sameiebrøk: 31/1000 Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 18/1000 Snr: 38 Formål: Næring Sameiebrøk: 266/1000 Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2018 - Dokumentnr: 149287 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1601 Gnr:410 Bnr:609 Gjelder denne registerenheten med flere

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Midlertidig brukstillatelse er utstedt for eiendommen den 01.03.1990

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Boligen er underlagt reguleringsplan 5001 r0306g for Innherredsveien, Fjæregata, Østersundsgate og Ulstadløkkvegen (28.1.1988) Relaterte planer: r1170b - E6-øst, delplan 1, parsell Nyhavna-Nedre Møllenberggate (23.11.2006) Formål - Hensikten med planen er å tilrettelegge for en ny hovedsykkelvei med adskilt fortau, som vil gi flere et tilbud om en attraktiv sykkelveg øst for Trondheim. Stekningen er en del av den sammenhengende hovedsykkelruta langs rv. 706 mellom Gildheim og Pirbrua. Planen vil bidra til at målene i byvekstavtalen lettere kan nås. Reguleringsplaner under arbeid: 5001 r20190002 - Planprogram fornying Innherredsveien Formål - Hovedhensikten med gateprosjektet er å heve standard slik at ny utforming og tilrettelegging for bruk bidrar til å nå nullvekstmålet i Bymiljøavtalen. Gaten skal bygges om til en effektiv kollektivåre med høye miljøstandarder og gode forhold for myke trafikanter som ferdes langs eller krysser gata. Målet er å legge til rette for et urbant gate- og bomiljø. 5001 r20210053 - Planprogram for Maskinistgata 2, gnr/bnr 439/36, 439/185, 439/86 m.fl.

    Adgang til utleie
    UTLEIE Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Se vedtektene vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.  KORTTIDSLEIE Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold:  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold:  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 560 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 432 778 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 4 992 778 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 7 981 Gebyr avklaring forkjøpsrett 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 500 Tinglysningsgebyr pantedokument -------------------------------------------------------- 9 221 Omkostninger totalt 16 421 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 19 221 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 001 999 Totalpris. inkl. omkostninger 5 009 199 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 011 999 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    9221

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 950,- oppgjørsgebyr kr 4 950,- og visninger kr 2 990,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.

Marius Kvalvik

Megler

Marius Kvalvik

46 30 00 46

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev