aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Skytterveien 13 - Presentert av Hege Jøldal hos Aktiv Asker!
Velkommen til Skytterveien 13 - Presentert av Hege Jøldal hos Aktiv Asker!

VETTRE Skytterveien 13

Familiebolig m/ flott opparbeidede uteområder i barnevennlig omgivelser. Kort vei til skoler/bhg, aktivitetspark & sjøen

  • kr 6 500 000
  • BRA-i 109 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 6 500 000
  • Omkostningerkr 181 640
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 681 640
  • ObjektstypeTomannsbolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1964
  • Soverom3
  • Tomt568.2 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 6 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   181 640,- (Omkostninger totalt)   6 681 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Velkommen til Skytterveien 13 - Presentert av Hege Jøldal hos Aktiv Asker! En familievennlig bolig med praktisk planløsning og flotte uteområder. Eiendommen ligger på attraktive Vettre i Asker - et ettertraktet boligområde for småbarnsfamilier - med kort vei til skoler, barnehager og aktivitetsområder. - 3 soverom - Åpen stue og spisestue - Flotte uteområder og pent anlagt hage - Praktisk planløsning over to plan - Garasje - Veletablert nabolag - Barnevennlig gate med godt naboskap - Nærhet til både barnehager og skoler - Vettre barneskole - Risenga ungdomsskole - Kort vei til Risenga idrettspark - Kun fem minutter med bil i til Asker sentrum - Kort vei til sjøen og populære badestrender - Nærhet til marka med fine turområder Velkommen til visning i Skytterveien 13
Inne i boligen blir du møtt av en lys og trivelig entré med furugulv og lysmalte panelvegger.

Skytterveien 13, Akershus

  • Tomt
    568.2m²

    Beskrivelse av tomt
    Pent opparbeidet skrånende tomt med gressplen, bær- og prydbusker, Støttemurer som skaper forskjellige nivåer i terrenget. Asfaltert gårdsplass. Steintrapp fra garasjeplan og hellelagt foran inngangspartiet. Boligen har nærhet til sjø, skole og butikker.

    Beliggenhet
    Skytterveien 13 har en flott beliggenhet på Vettre i Asker. Eiendommen ligger flott til i et av Askers mest attraktive boligområder. Nærhet til både barnehager og skoler hvor du bl.a. finner Vettre barneskole kun noen hundre meter fra boligen. Fra eiendommen er det kort vei til Leangbukta båthavn med marina, restaurant samt badeplasser og friarealer. Her kan man nyte nærhet til sjøen og vandre langs kystkulturstien til idylliske Konglungen og Vollen. Fra eiendommen er det kun noen minutters gange til flere populære badeplasser, f.eks. Vettrebukta, Spirabukta og Kariskjær. Få minutters gange fra boligen ligger Spireodden og Løkenesskogen naturreservat, et yndet turområde året rundt. Hvalstrand er flere ganger kåret til Akershus beste badestrand, og er en hyggelig og barnevennlig sandstrand med stor gresslette, stupetårn, badebrygge, toaletter, molo, restaurant med uteservering og kiosk. Hvalstrandfestivalen arrangeres hvert år og tilbyr intimkonserter i maritime omgivelser. Videre er det flere flotte turmuligheter i Hvalskogen, Semsvannet og Skaugumsåsen og innover Vestmarka. Dette er med andre ord et perfekt utgangspunkt for flotte turopplevelser for hele familien, året rundt. For organiserte fritidsaktiviteter er det få steder som tilbyr så mye som Risenga. Her er det kunstisbane, Tuftepark, tennishall, ishall, kunstgressbane og Risenga svømmehall med stupetårn, vannsklier og mye mer. Andre fritidsaktiviteter i nærområdet inkluderer blant annet Blakstad Rideklubb, Asker Seilforening, Eidsletta skianlegg, Kyststien og mye mer. Fra boligen er det en kort kjøretur til Asker sentrum. Asker sentrum har et rikt utvalg av servicetilbud og kan by på et moderne og urbant handelssentrum med flott arkitektur, hyggelige gågater og sosiale møteplasser. Asker sentrum har de senere år vært i stor utvikling og blitt en levende småby med flere nye serveringssteder og spennende butikker. Ellers har Trekanten senter et godt tilbud med sine totale 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak. I Asker sentrum finnes også et blomstrende kunst- og kulturliv med bla. Asker kulturhus som har stor teater/konsertsal, kino, galleri og bibliotek. I løpet av året arrangeres kulturelle aktiviteter for både små og store.

    Skolekrets
    Fra boligen er det kort og trygg skolevei til både Vettre barneskole og Risenga ungdomsskole. For de yngste er det flere barnehager i nærområdet; Åbyfaret barnehage, Nedre Bleiker barnehus, Morellveien barnehage og Espira Blakstad barnehage, ligger alle i kort avstand fra boligen.

    Offentlig kommunikasjon
    Fra boligen har du gangavstand til Vettre bussholdeplass med ekspressbuss til Oslo. Det er også bussforbindelser til Asker sentrum som er et knutepunkt når det kommer til offentlig kommunikasjon med hyppige avganger retning Oslo og Drammen med lokaltog og regiontog, samt flytoget til Gardermoen. Bussterminalen ved togstasjonen er et knutepunkt med busstilknytning i flere retninger.

    Byggemåte
    Underetasjen er oppført med grunnmur i betong med delvis støpt såle mot grunn. Det er utgravet under deler av underetasje som igjen er oppført med murte vegger mot terreng. Etasjeskillere i treverk. Bindingsverk i tre med stående kledning over grunnmur. Antatt isolert etter eldre krav. Saltak i trekonstruksjon tekket med asfaltbelegg. Renner og nedløp i plastbelagt stål. U.etg: Vegger: Malt strie/tapet, fliser bad, trepanel, malt mur Himling: Tak-ess, malte slette plater, trepanel Gulv: Furugulv, laminat og fliser på bad 1.etg: Vegger: Tapet, malte slette plater Himling: Malte slette plater, malte falsede plater ala tak-ess. Gulv: Parkett Halvpart av frittstående garasje. Reisverk i tre med stående kledning. Saltak i trekonstruksjon tekket med asfaltshingel. Lepport med elektrisk portåpner. Ikke tilstandssvurdert. Uthus i trekonstruksjon. saltak i tre tekket med asfaltpapp. Ikke tilstandsvurdert Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Arbeid utført for ca. 30 år siden. Det ble lagt varmekabler og oppgradert elektriske. Flyttet dusjen til andre siden av badet. Montert baderomsinnredning. Lagt nytt uttak til avløp for vaskemaskinen. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Det ble lagt ny smøremembran for ca. 10 år siden. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Det ble lagt ny takpapp på boligen i 2014. Takbord, kledning og shingel på garasje ble byttet for ca. 5 år siden. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Kjelleren er gravet ut for å tilrettelegge for to boder.

    Innhold
    Inngangsparti | Velkommen inn! Boligen ligger i et svært barnevennlig område, og har adkomst fra en asfaltert gårdsplass der det også er tilgang til garasje, En hellebelagt trapp fører deg til et hyggelig inngangsparti, pent opparbeidet og overbygd. Her er det plass til en liten sittegruppe, omgitt av blomsterbed og prydbusker som bidrar til en lun og hyggelig atmosfære. Inne i boligen blir du møtt av en lys og trivelig entré med furugulv og lysmalte panelvegger. Videre inn er det en romslig gang med god plass for garderobeløsning. Gangen har furugulv, lysmalt panel på veggene og downlights i himling. En moderne peisovn er plassert innerst i rommet, og bidrar til en lun og god varme på kjølige dager. Her er det godt å komme hjem, og hyggelig å ønske gjestene velkommen. Stue | Store vinduer og god romfølelse En trapp tar deg fra gangen og videre opp til hovedetasjen der du blir møtt av en lys og innbydende stue. De store vindusflatene ligger vendt mot nord og syd, og bidrar til rikelig med naturlig lysinnslipp samtidig som de gir et hyggelig utsyn mot omgivelsene. Stuen er pent innredet med laminatgulv og tapetserte veggflater, og det er god plass til både sofagruppe og spisestue. En åpen peis er plassert i midten av rommet, og blir raskt familiens samlingspunkt på kjølige høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det adkomst til det som er boligens tredje soverommet. Dette rommet blir i dag benyttet som bibliotek. Her er det godt å trekke seg tilbake med en god bok. Mellom kjøkken og spisestue er det utgang til eiendommens flotte utearealer. Her er det enkelt å medbringe måltidene ut på sommerens finværsdager. Kjøkken | Modernisert i 2009 Et klassisk og innholdsrikt kjøkken ligger like innenfor spisestuen, og ble modernisert i 2009. Innredningen har lyse profilerte fronter og benkeplate i tre med oppvaskkum i stål. Det er rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap, og det er lagt fliser mellom over- og underskap. Rommet er innredet med lysmalte veggflater og laminatgulv med varmefolie for ekstra komfort. Det er også plass for et lite bord, perfekt for en frokost på farten eller når barna gjør lekser mens middagen forberedes. Kjøkkenet er utstyrt med integrert oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp, og det er avsatt plass til frittstående kjøl/frys. Uteplasser | Flere soner - lunt og skjermet Boligen har flotte uteområder både mot nord, syd og vest. Fra spisestuen er det utgang til en nordvendt terrasse, skjermet for innsyn. Hagen er pent beplantet, og terrassen har god plass til lounge-møbler, spiseplass og grill. Videre er det adkomst til boligens vestvendte hage og veranda. Tomten er skrående og pent opparbeidet med velstelte gressplener, bær- og prydbusker og flere frukttrær. Støttemurer skaper ulike nivåer i terrenget, som gir hagen både karakter og funksjon. Disse uteområdene gir familien rikelig med muligheter til å nyte solrike dager i private og behagelige omgivelser. Bad | Tidløst og praktisk Badet ligger praktisk plassert med adkomst fra gangen i underetasjen. Rommet er flislagt med lyse fliser og har behagelig gulvvarme, og er innredet med en klassisk baderomseksjon med skap og servant, samt speil med overlys. Videre er badet utstyrt med et romslig dusjhjørne med innfellbare glassdører. Det er også opplegg for vaskemaskin, samt en utslagsvask i stål. Toalettet er separat og har adkomst fra entréen. Soverom| Gode rom for hele familien Boligen inneholder totalt tre soverom og en bod som i dag benyttes til hovedsoverom. Alle soverommene er romslige, med gode møbleringsmuligheter og vindusflater som slipper inn naturlig lys. Boden som i dag benyttes til hovedsoverom har en stor garderobeløsning med god plass for oppbevaring av klær og tilbehør. Lagringsplass | Utmerket for en aktiv familie I gangen er det en luke i gulvet der en trapp leder ned i kjelleretasjen der to rom med totalt ca. 26 kvm gulvareal gir rikelig med lagringsplass for hele familien. Gulvet er flislagt og på veggene er det ubehandlet panel. Uthus | Ekstra plass for store og små I hagen er det oppført et lite og koselig uthus på ca. 13 kvm, Dette huset har gjennom årene fungert som et yndet sted for familiens barn, og gitt ekstra spillrom når de har hatt venner på besøk. En liten bod i bakkant gir ekstra oppbevaringsplass for uteputer og annet utstyr. Under taket er klessnorer som gjør det enkelt å henge klesvasken ut for tørk.

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert. Kostnader for utbedring/fornyelse må forventes. Yttervegger Tørkesprekker og generell værslitasje på den eldste kledningen Vinduer og ytterdører Settes på bakgrunn av alder og slitasje på de eldste vinduene./dørene Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen) Vurderes pga. manglede snøfangere på tak ihht. NS 3600:2018 Balkonger, verandaer og lignende Avvik på rekkverkshøyder etter dagens krav. Bad/vaskerom - Overflate vegger og himling Settes på bakgrunn av alder og slitasje. Naturlig avtrekk Bad/vaskerom - Overflate gulv Avvik på fall (settes for å belyse risiko) Riss i fuger Bad/vaskerom Membran, tettesjiktet og sluk Alder og slitasje. Forventet levetid nærmer seg/er oppnådd, men badet kan ha flere år igjen med god funksjon ved tilpasset bruk. Ingen dokumentasjon på membran /fuktsikring Innredet rom - Fuktmåling og ventilasjon Settes på bakgrunn av naturlig avtrekk på WC (Avvik NS 3600:2018) WC og innvendige vann- og avløpsrør Settes da det forventet levetid nærmer seg/er oppnådd. Kostnader kan påløpe.   Forhold som har fått TG3: Terrengforhold Settes da fall på terreng mot grunnmur er et avvik ihht NS 3600:2018. Kostnadsvurdering ikke satt da det ikke anses som et strakstiltak eller at det er fullstendig funksjonssvikt. Ved en evt. graving/etablering av ny drenering bør man påses at fall på terreng blir utført etter gjeldene regler.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Parkering i halvpart av frittstående garasje.

    Forsikringsselskap
    Trygg

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    6 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   181 640,- (Omkostninger totalt)   6 681 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    Panelovner Lukket ildsted i u.etg Åpent ildsted i 1.etg Varmekabler/folie på bad og kjøkken

    Info strømforbruk
    13 786 kwh per år

    Energiklasse
    G

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    13697

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Info om eiendomsskatt
    Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per dags dato.

    Formuesverdi primær
    1381068

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    5248057

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3203/60/48: 28.05.1964 - Dokumentnr: 902793 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3203 Gnr:60 Bnr:16 01.01.2020 - Dokumentnr: 962325 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0220 Gnr:60 Bnr:48 01.01.2024 - Dokumentnr: 85097 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3025 Gnr:60 Bnr:48

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest som omhandler våningshus av tre dater 21.08.1962. Ferdigattest gjelder for tomt nr. 42 som gnr/bnr 60/51 og 60/48 (Skytterveien 13). - Avvik ihht byggetegninger. Det er undergravd deler av kjeller for lagring. Terrasse/veranda er ikke inntegnet på byggetegninger. - Forøvrig så er plantegninger ihht til dagens plan med noen små justeringer. Noe endring av bruken av rom. Bod brukes som soverom. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.       

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst fra offentlig vei. Tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplaner Id 2020100 Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2035 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 13.06.2023 Reguleringsplaner Id 0220147 Navn Vettrekollen Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 05.03.1962 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser, kommuneplanbestemmelser og kommuneplankart er vedlagt salgsoppgaven.

    Adgang til utleie
    Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    6 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   181 640,- (Omkostninger totalt)   6 681 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    181640

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  17 900,- oppgjørshonorar kr  7 500,- og visninger kr  3 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  50 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr   3 500,- per time for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Hege Jøldal

Megler

Hege Jøldal

97 67 83 63

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev