aktiv-eiendomsmegling
Dobbelboligforsikret. Velkommen til Barlindveien i Andebu. Nye eksklusive og moderne boliger med lekker standard. Presentert av eiendomsmegler Thomas Otterbech MNEF. Aktiv. Boligen som snart er ferdig er dobbeltboligforsikret*
Dobbelboligforsikret. Velkommen til Barlindveien i Andebu. Nye eksklusive og moderne boliger med lekker standard. Presentert av eiendomsmegler Thomas Otterbech MNEF. Aktiv. Boligen som snart er ferdig er dobbeltboligforsikret*

ANDEBU Barlindveien Prosjekterte eneboliger

En klar til jul! Nye, lekre og moderne funkisboliger med flott solrik tomt. Boligene vil få en romslig planløsning.

 • kr 6 190 000 - 6 500 000
 • Priser fra og tilkr 6 190 000 - 6 500 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 6 190 000 - 6 500 000
 • Omkostninger fra og tilkr 14 870 - 14 870
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 6 204 870 - 6 514 870
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til143 - 146 m²
 • Areal bruksareal - fra og til158 - 168 m²
 • Tomt704 m²
 • EierformEiet
 • MatrikkelGNR. 218 BNR. 145
 • Informasjon om meglerforetaketSandefjord og Andebu Eiendomsmegling AS Rådhusgata 17 3211 Sandefjord
 • OppdragsansvarligThomas Peder Otterbech
 • Oppdragsnummer1311235005
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger: Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 550.000-. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. 13.750,-. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,- Gebyr for pantattest kr. 206,- Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
B9 Plantegninger
B9 Utsøkt standard i alle rom. Her på bade er det flotte detaljer, moderne fliser og en romslig følelse.

Barlindveien Prosjekterte eneboliger, Vestfold og telemark

 • Om prosjektet
  Barlindveien er et nytt område som skal utbygges over flere trinn. I de første trinnene er salget godt i gang og flere enheter er under bygging. Barlindveien skal bebygges med både eneboliger og leiligheter i firemannsboliger og rekkehus. NB! Barlindveien 23 (B9-05) blir ferdig i desember 2023. Ta kontakt dersom du ønsker deg en ny bolig som du kan overta før jul i år. Denne er dobbeltboligforsikret. Dobbelboligforsikring: Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for doble husleier eller lån mens du venter på å selge din nåværende bolig. Denne ekstra tryggheten gir deg ro i sjelen når du tar det spennende steget inn i ditt nye hjem. Vilkår rundt dette fås av megler. Prosjektet er vil bli et flott og moderne boligområde og et godt tilskudd til Andebu. Utbygger har lagt vekt på en lekker og god standard samt en planløsning som passer familier i alle faser. Med mulighet for tilpasninger, så kan du fint finne din neste bolig her i dette flotte området i Andebu. Ta kontakt nå for å velge din favoritt tomt og bolig. Forventet fremdrift Salgsstart for eneboligene var i juni 2022. De første flyttet inn i juni 2023. Tidspunkt for overtagelse vil avklares i hvert tilfelle før kontraktsinngåelse. Flere eneboliger legges ut for salg etterhvert som området utvikles. Ved interesse for tomter som ikke ligger ute for salg i dag, ta kontakt med megler. Området utvikles av Andebu Boligutvikling AS, et selskap eid av Brunlanes Eiendom AS.

  Priser fra og til
  kr 6190000 - 6500000

  Omkostninger fra og til
  kr 14870 - 14870

  Generell orientering
  * Mulighet for boligbytte. Det vil si at utbygger kjøper din bolig til avtalt pris, slik at du ikke trenger å tenke på risiko med å sitte med 2 boliger. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

  Garasje/parkering
  Carport medfølger ellers parkering i egen gårdsplass. Å omgjøre carport til garasjer vil være tilvalg. Dobbelgarasje vil være mulig i de fleste tilfeller. Dette avtales med utbygger som tilvalg.

  Boder
  Bod i bakkant av carport/garasje

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Salgsstart for eneboligene var i juni 2022. De første flyttet inn i juni 2023. Tisdspunkt for overtagelse vil avklares i hvert tilfelle før kontraktsinngåelse. Flere eneboliger legges ut for salg etterhvert som området utvikles. Ved interesse for tomter som ikke ligger ute for salg i dag, ta kontakt med megler.

  Forsikringsselskap
  Boligene er forsikret av utbygger frem til overtagelse.

  Tomteareal
  704m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Tomten har en størrelse fra 704 kvm. til 788 kvm. Utomhusarbeider Tomten vil i størst mulig grad leveres som naturtomt. Det levers gruslagt gårdsplass. Ferdigplen leveres der det er naturlig hage- og plenområdet. Arrondert terreng og skråninger tilsås. Alle eiendommer i feltet vil være tilknyttet et realsameie som består av lekeplasser og andre fellesområder.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes. Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. 

 • Kjøkken
  Hele leveransebeskrivelsen ligger som vedlegg. Dette dokumentet er grunnlag for handelen. Dersom det er avvik mellom prospekt og vedlegg, så er det siste daterte vedlegg som er gjeldene for leveransen. Her er noe utdrag fra beskrivelsen. Mer detaljer finner du i vedlegget som kan lastes ned. Kjøkken og stue? Kjøkken leveres i den utstrekning som er vist på plantegninger. Det er åpen stue - og kjøkkenløsning med store vindusflater og utgang til uteplass. Her kan kokken være sosial sammen med gjestene mens han henger over grytene. Det er plass til stor sofagruppe og spisebord i dette rommet, og dette er selve hjerterommet i boligen. Det er lyst og luftig! Kjøkkeninnredning leveres av Drømmekjøkkenet eller tilsvarende. Pen og moderne standard.

  Bad
  Bad i meget delikat utførelse med gode og plassbesparende løsninger. Det er lagt vekt på moderne tidsriktige fliser og lekre armaturer. Baderom leveres med fliser på gulv og vegger i dusjsone iht. romskjema. Det leveres baderomsinnredning iht. romskjema. Egen baderomstegning for omfang og eksakt leveranse vil bli utarbeidet.

  Andre oppholdsrom
  Flotte og gode oppholdsrom med slette vegger i pene og moderne farger. Leveres med sparklet og malte gipsplater. Gulvtype leveres ihht. gjeldene leveransebeskrivelse for boligen.

  Garderobe-fasiliteter
  Garderobeskap leveres ikke som standard. Heller ikke der dette måtte være vist på tegninger eller illustrasjoner. Utbygger kan fremskaffe flotte garderobeløsninger på forespørsel.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Konstruksjon
  Boligen Bærende konstruksjoner levers i all hovedsak i tre. Innslag av ståldragere og søyler kan forekomme. Boligen leveres som elementer. Utvendig kledning og belistning må beises innen 5 år.

  Fasade
  Utendørs utrustning. Hver bolig får egne avfallsbeholdere på egnet plass iht. kommunale krav. Boligen levers med husnummerskilt i enkel utførelse.

  Yttertak
  Flatt tekket kompakt tak med utløp gjennom gesims og nedløp med utkast på terreng.

  Balkonger/terrasser/uteplasser
  Balkonger, terrasser, plattinger og utvendige trapper levers i impregnert materiale der dette er en del av leveransen og vist på tegning. Det samme gjelder utvendige bærende søyler/dragere.

  Trapper
  Innvendig trapp leveres åpen med malte trinn i fargen grå (RAL 2500 eller tilsvarende).

  Ventilasjon
  Ventilasjon og VVS Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Brannsikring
  Sikkerhetsutstyr. Brannslokkingsutstyr og røykvarslere leveres i henhold til forskriftskrav. Vannstopper med trådløse sensorer i rom med vanninstallasjon uten sluk.

  Dører og vinduer
  Ytterdører og vinduer leveres i moderne stil og farger som er godt tilpasset boligen. Hvite innerdører som standard.

  Overflater og kledning
  Teknisk beskrivelse av dette beskrives i leveransebeskrivelsen som vedlegg.

  Bodløsning
  Carport/sportsbod. Det leveres enkel carport med tilhørende sportsbod i bakkant.

  Garasjeport
  Carport medfølger, omgjøring til garasje er tilvalg.

  Kabel-tv/bredbånd
  Det vil bli tilrettelagt for tilknytning til TV/internett i boligene.

  El-anlegg
  Elektriske installasjoner Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i boligen, bortsett fra enkelte fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken og i boder, samt eventuelt andre nødvendige synlige kabelføringer langs lydvegger. Sikringsskap med måler og fordelingsboks for svakstrøm (tv/internett) plasseres fortrinnsvis i bod eller entre hvis ikke annet fremkommer av tegning. Se leveransebeskrivelse.

 • Info om eiendomsskatt
  Ingen eiendomsskatt i Sandefjord pr. 2023

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Info om vannavgift
  Betales via kommunale utgifter dersom det blir iført egen vannavgift i Sandefjord kommune

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Vår samarbeidspartner Andebu Sparebank hjelper deg med finansieringen. De har 2 rådgivere til dette prosjektet: Henriette Kolkinn Myhre 922 13 437 Astrid Sørsdal Fodnæss 450 25 666

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3804/218/144 og 145 30.11.2022 - Dokumentnr: 1360331 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg Rettighetshaver: Lede AS Org.nr: 979 422 679 Rett til å etablere, foreta fremtidig fornying og ombygging, inspeksjon, vedlikeholds- og reparasjonsarbeider Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Utskrift fast eiendom Gårdsnummer 218, Bruksnummer 144 i 3804 SANDEFJORD kommune Utskrift fra EDR - Eiendomsregisteret Data uthentet 25.05.2023 kl. 14.54 Kilde Tinglysningsmyndigheten Statens Kartverk Oppdatert per 25.05.2023 kl. 14.52 Adresse(r): Gateadresse: Barlindveien 23 Gatenr: 45124 Kommune: SANDEFJORD Postkrets: 3158 ANDEBU HJEMMELSOPPLYSNINGER Rettighetshavere til eiendomsrett 2022/457036-1/200 29.04.2022 21:00 HJEMMEL TIL EIENDOMSRETT VEDERLAG: NOK 0 Omsetningstype: Uoppgitt ANDEBU BOLIGUTVIKLING AS ORG.NR: 927 209 179 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE HEFTELSER Eventuelle heftelser som kan ha betydning for denne matrikkelenheten, som er tinglyst på avgivereiendommen før en arealoverføring, er ikke overført. Det samme gjelder servitutter som ikke er overført ved tidligere fradelinger. Informasjon om disse finner du på grunnboksutskriftene til de respektive avgivereiendommene. Heftelser i eiendomsrett: 2021/1358661-1/200 29.10.2021 21:00 PANTEDOKUMENT Beløp: NOK 60 000 000 Panthaver: Andebu Sparebank ORG.NR: 937 890 540 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3804 GNR: 218 BNR: 95 GRUNNDATA 2022/1244622-1/200 02.11.2022 13:59 REGISTRERING AV GRUNN Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 3804 GNR: 218 BNR: 95 ELEKTRONISK INNSENDT EIENDOMMENS RETTIGHETER Ingen rettigheter registrert. For eventuelle utleggs- og arrestforretninger, samt forbehold tatt ved avhendelse, som tinglyses samme dag som andre frivillige rettsstiftelser, gjelder særskilte prioritetsregler, se tinglysingsloven § 20 andre ledd og § 21 tredje ledd. Gårdsnummer 218, Bruksnummer 144 i 3804 SANDEFJORD kommune

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Radonmåling
  Dersom boligen skal leieis ut: Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Vann, vei og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan 3804 20080016 - Askjem sørøst Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelsesdato: 26.8.2008 Eiendommen er regulert til boligformål Området eiendommen ligger i er regulert til boligformål Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt. Selger står fritt til å godta eller forkaste ethvert bud. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

  Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

  Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

  Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  10% av kjøpesummen skal betales ved kontraktinngåelse. Hele kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst. Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kontraktsposisjonen kan selges under forutsetning av at selger får en tilfredsstillende dokumentasjon på at ny kjøper trer inn med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelig kjøper. Transport før selgers forbehold er frafalt vil ikke bli akseptert. Selger forbeholder seg retten til i samtykket å fastsette nærmere vilkår for gjennomføring av transporten og oppgjøret for dette.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Det vil påløpe et administrasjonsgebyr pålydende kr 40.000 inkludert mva.                                                                                                                                                                                                                            Det gjøres oppmerksom på at kostnader til meglerforetaket knyttet til salg av kontraktsposisjon kommer i tillegg til dette.                                                                                                                                      Selger/meglerforetaket påberoper seg opphavsrettighetene til alt markedsmateriell for boligprosjektet, herunder bilder og illustrasjoner. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i sin markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers/meglerforetakets samtykke.           

  Avbestilling
  Kjøpers adgang til å avbestille følger av bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr 50.000,- inkludert merverdiavgift. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum inkludert merverdi Kjøpers adgang til å avbestille følger av bustadoppføringslova §§ 52 - 54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr, jf. bustadoppføringslova § 54. Avbestillingsgebyret fastsettes til 50,000,- (eksempelvis 5 eller 10 %) av total kontraktssum inkludert merverdiavgift. Dersom kjøper avbestiller etter at igangsettingstillatelse er gitt, fastsettes selgers krav på vederlag og erstatning i samsvar med bustadoppføringslova §§ 52 og 53.

  Viktig informasjon
  Dersom oppgitt byggetid (inkludert ev. tidsforlengelse) overskrides, vil forsinkelse være å regne fra dette tidspunkt, med unntak som nevnt under. Selger skal overholde frister som er avtalte for overtakelse, og skal legge opp til en fremdrift som er tilpasset kjøpers forventninger. (jf. buofl. § 10). Selger forplikter seg til å informere om eventuelle forsinkelser som avviker fra ovennevnte tidsplan, så snart han er kjent med at det kan oppstå forsinkelser. Selger har rett til tilleggsfrist uten kompensasjon til kjøper etter reglene i bustadoppføringslova § 11. Forhold som gjelder her er: ? Dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeid som forsinker arbeidet/overtakelse. ? Dersom kjøper, eller noen kjøper svarer for, ikke overholder kontraktsavtale, eller at arbeidet blir forsinket pga. noe kjøperen er ansvarlig for. ? Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selger/entreprenørs kontroll, og at det ikke var rimelig å forvente at selger/entreprenør kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l.). Overtakelsen er å regne som forsinket, dersom overtakelsen ikke kan gjennomføres til den tid kjøperen har rett til å kreve etter buofl. § 10 og § 11 som nevnt over. Det samme gjelder dersom arbeidet, eller deler av arbeidet ikke er fullført eller hjemmelsoverføring ikke skjer til den tid kjøperen har rett til å kreve. Dersom overtakelsen er forsinket, kan kjøperen kreve: 1. dagmulkt 2. kreve erstatning 3. tilbakeholde deler av kjøpesum Vilkår for de ulike alternativene fremgår av buofl. §§ 18, 19, 20 og 22. Kjøper anmodes til å sette seg inn i disse bestemmelsene, og rådføre seg med megler dersom noe skulle være uklart. Kjøper oppfordres spesielt om å tilpasse dette forhold ved ev. salg av nåværende bolig, da bygningsforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag kr. 62.500,- inkl. mva. Meglerforetaket har krav på å få dekket løpende avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

  Kjøpekontrakt
  Utkast til kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgave. Etter avtaleinngåelse vil kjøper få tilsendt akseptbrev med utkast til kjøpekontrakt. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgaven med vedlegg og eventuelle forbehold i bud og salgsbetingelser fra selger. Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.


  Vedlegg til kjøpekontrakt
  - Tegninger - Salgsoppgave - Leveransebeskrivelse - Evt tilvalgsavtale.

Thomas Peder Otterbech

Megler

Thomas Peder Otterbech

97 08 70 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev