aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Brinken 26! Leiligheten har en romslig innglasset balkong på 20kvm med utsikt.
Velkommen til Brinken 26! Leiligheten har en romslig innglasset balkong på 20kvm med utsikt.

ARENDAL Brinken 26 H0301

Velholdt, solrik 3-roms endeleilighet med innglasset veranda og tilhørende parkeringsplass! 1/2 etasje ned fra inngang.

  • kr 1 890 000
  • BRA-i 55 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 1 890 000
  • Omkostningerkr 11 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 195 845
  • EierformAndel
  • Byggeår1981
  • Soverom2
  • Andel fellesgjeldkr 294 605
  • Felleskostnaderkr 5 760
  • Tomt4 805 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 1 890 000 (Prisantydning) 294 605 (Andel av fellesgjeld)   2 184 605 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 195 845 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Solrik 3-roms endeleilighet med innglasset veranda og tilhørende parkeringsplass i felles garasjeanlegg! Leiligheten ligger kun 1/2 etasje ned fra inngang. Mulighet for trappefri inngang via felles sykkelbod. Lys og lekker leilighet som er vesentlig oppgradert de senere årene med nyere kjøkken og overflater på gulv, vegger og i himling. Badet er totalrenovert i 2017. Leiligheten fremstår som smakfull og tidsriktig! Her kan du flytte rett inn! Området er attraktivt med gode bussforbindelser og dagligvarebutikk i nærområdet. Kort vei til lysløype og fine turområder. I lysløypa kjøres det opp skispor om vinteren.
Dette er en romslig leilighet med god planløsning

Brinken 26 H0301, Agder

  • Tomt
    4805m²

    Beskrivelse av tomt
    Leilighet beliggende på en solrik og sentral tomt

    Beliggenhet
    Sentralt beliggende på vestsiden av Solåsen, ca 3 km fra Arendal sentrum i et veletablert og fredelig boligområde. Blokken ligger vestvendt, høyt og fritt, med meget gode solforhold på egen innglasset veranda. Det er fine, solrike fellesområder og pent opparbeidet fellesarealer med flott utsikt til Galtesund og Torungene.

    Adkomst
    Fra sentrum til store solåsen, ta til høyre nesten på toppen (Brinken). Følg veien og hold til høyre til nr. 26 som ligger på høyre hånd. Velkommen! Gjesteparkering nr.1-11 på garasjetak kan fritt benyttes.

    Bebyggelse
    Blokkbebyggelse

    Barnehage/skole/fritid
    Barnehage: Steinerbarnehagen Stjerneglimt (1-5 år) 31 barn 0.8 km Gullfakse barnehage (0-5 år) 57 barn 1.1 km Nyli barnehage (0-5 år) 44 barn 1.4 km Skole: Birkenlund skole (1-10 kl.) 440 elever, 23 klasser 1.7 km Arendal vgs - Mølleheia Arendal videregående skole 880 elever, 30 klasser 3.6 km Fritid/Sport: Solåsen/neptunvn Ballspill 0.2 km Ribberåsen balløkke Ballspill 1 km Arendal Sport og Fitnessenter 7 min

    Skolekrets
    Arendal

    Offentlig kommunikasjon
    Buss: Solsiden Linje N110, 111 0.3 km Tog: Arendal stasjon Linje R50 1.6 km Fly: Kristiansand Kjevik 54 min

    Byggemåte
    For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 14.08.2024 av Erik Sørensen AS for teknisk beskrivelse av eiendommen.  Leiligheten er oppført med etasjeskille og vegger mot nabo/fellesområde i betong. Yttervegg i trekonstruksjoner, kledd med stående trekledning. Vinduer i 2-lags glass. Utgang fra stue til innglasset veranda. Tilhørende bod i fellesområdet. Oppvarming med varmekabler på bad. Ventilering via vindusventiler. Tilkomst til leiligheten via felles trapperom og gang.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Pkt.3 Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Svar: Ja. Beskrivelse: På kjøkkenet er det et sluk under kjøkkenbenk, tilsvarende det man ofte finner på bad. I følge vaktmester fra Arendal Boligbyggelag er det fordi det opprinnelig var tenkt at vaskemaskin skulle stå på kjøkkenet. Det har EN gang kommet vann opp av sluket og litt utover kjøkkengulvet, men det ble oppdaget med en gang. Det er fliser på kjøkkengulvet, så det ble ingen skade på gulvet. Jeg har siden vært nøye med å bruke avløpsåpner jevnlig og ikke hatt noe mer problem med dette. Pkt.4 Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Installering av nye varmtvannstanker i alle leilighetene i borettslaget, samt water guard. Dette ble gjort i juni 2024. Jeg har ikke dokumenter på dette, da det var Arendal Boligbyggelag som bestilte og fikk gjennomført jobben. Arbeid utført av: Arendal boligbyggerlag. Pkt. 5 Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Svar:Ja. Beskrivelse: Det er saltutslag i taket på kjellerbod. Pkt.6 Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja. Jeg vet at forrige styrer Karin Grøde Godager hadde kontakt med firma som utførte tetting av en kjent lekkasje på taket over inngang nr. 26, våren 2024. Jeg har ikke dokumentasjon på dette, men fikk vite det ved tilfeldig i samtale med forrige styrer. Pkt. 26 Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Svar: Ja. Beskrivelse: Det må gjøres utbedringer på garasjebygget samt i borettslaget de neste årene. Det har kommet fram på generalforsamling i Garasjelaget og Borettslaget. Tilleggskommentar: - Vinduet på det minste soverommet er litt hardt å lukke. Vaktmester fra Arendal Boligbyggelag har sett på det og mente at det var i orden. - Gummilisten på kjøkkenvinduet er litt ødelagt på ett sted, men vinduet lukker tett. - Den høyre panelovnen på stua har sluttet å virke. - Vi ble nylig bedt av styrer i borettslaget om å melde inn behov for vedlikehold på innglassingen på terrassene, da dette skal gjøres i nær framtid. Jeg meldte inn at på det store vinduet til venstre må lukkemekanismen utbedres, samt at det mangler noe av dekselet på heisemekanismen til den høyre solskjermen. Solskjermen kan fortsatt heises opp og ned, men kjedet kan hoppe ut av sporet og kan da ganske enkelt settes på plass. Noen av listene mellom de lave vinduene på terrassen kan også med fordel byttes. Dette er også meldt inn.

    Innhold
    Inngang/vindfang, bad/wc/vaskerom, to soverom, stue med utgang til stor innglasset veranda samt kjøkken. Bod tilhørende leiligheten i underetasjen. Det er felles trappegang med sykkelbod og søppelrom.

    Standard
    Lys og lekker leilighet som er vesentlig oppgradert den senere tid med oppusset kjøkken og bad samt nye overflater på gulv, vegger og i himling. Leiligheten fremstår som smakfull og tidsriktig! Her kan du flytte rett inn! På gulv finnes Fjorddal eikparkett og på vegger finnes i hovedsak malt gips samt malt dekke i himling. Lekker kjøkkeninnredning med glatte fronter i hvit høyglans og med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr i ståhøyde, platetopp og ventilator. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Et praktisk kjøkken med god benke- og skapplass avdelt fra stuen. Flott stue med store vindusflater og utgang til innglasset veranda. Bad/wc med belegg på gulv og vegger, dusjkabinett, hvit innredning med hvit vask, klosett samt opplegg for vaskemaskin. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Ingen   Forhold som har fått TG3: Ingen Takstmannens konklusjon: Leilighet beliggende på en solrik og sentral tomt. Den generelle tilstanden utvendig virker god og her går vedlikehold på borettslaget. Innvendig er samtlige rom den senere tid oppgradert. Viser forøvrig til rapportens enkelte punkter.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    Hele leiligheten er pusset opp for ca 10 år siden. Bad er pusset opp i 2017 av tidligere eier, samt nytt el-anlegg. Alle overflater leiligheten foruten bad er malt i 2018.

    TV/Internett/bredbånd
    Canal Digital - kabeltv og internett.

    Parkering
    Garasjeplass nr. 2 medfølger, og det er tilhørende gjesteparkeringsplasser.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Parkeringshuset (Solåsen Garasjelag)må gjennomgå en del rehabiliteringsarbeide. I den forbindelse må man påregne at garasjeleien vil komme til å øke. Det er på nåværende tidspunkt ikke klart hvor omfattende arbeide som må utføres. Det pågår utredning av dette på nåværende tidspunkt.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 890 000 (Prisantydning) 294 605 (Andel av fellesgjeld)   2 184 605 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 195 845 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i leiligheten som ikke har festmonterte/veggfaste varmeklider, medfølger det heller ikke varmekilder i disse rom.

    Info strømforbruk
    Ca. 6 000 kWh

    Energiklasse
    F

  • Formuesverdi primær
    442769

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    1682521

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    2

    Part.obl.nr.
    854363182

    Felleskostnader pr. mnd.
    5760

    Andel fellesgjeld
    294605

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-07-23T22:00:00Z

    Kommentar fellesgjeld
    Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 03594, Nordea Bank Norge ASA Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 24.07.2024: 4.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 91 Saldo per 24.07.2024: 11 830 000 Andel av saldo: 267 474 Første termin: 30.03.2012Første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 30.03.2047 ) Renteswap til 30.03.2022 3,77 + margin Lånenummer: 60308122460, Nordea Bank Abp, filial i Norge Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 24.07.2024: 5.55% pa. Antall terminer til innfrielse: 60 Saldo per 24.07.2024: 1 200 000 Andel av saldo: 27 132 Neste termin/avdrag: 30.09.2024 ( siste termin 30.06.2039 ) Flytende rente Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.09.2024 utgjøre ca kr 74,00 per måned for denne boligen

    Avdrag fellesgjeld
    91

    Rentekostnad fellesgjeld
    1030

    Andel fellesformue
    17192

    Andel fellesformue per dato
    2024-07-23T22:00:00Z

    Borettslaget
    Skrenten Borettslag 2

    Borettslagets org.nr
    854363182

    Om borettslaget
    Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene. Borettslaget er i tillegg medlem av sikringsfond/ tilleggsforsikret

    Forkjøpsrett
    Jfr. borettslagets vedtekter så har de øvrige andelseiere dernest medlemmer i Arendal boligbyggelag forkjøpsrett når en andel skal selges. Forkjøpsrett gir andre andelseiere i borettslaget og boligbyggelaget som boligen er tilknyttet, en mulighet til å tre inn i avtalen som kjøper og selger har inngått.Forkjøpsrett innebærer at den som har forkjøpsrett kan kjøpe boligen i stedet for den som selger har inngått avtale med. Du betaler da den prisen som kjøper og selger har blitt enige om. Forkjøpsrett avklares etter budaksept. Se Skrentenborettslag II sine vedtekter pkt. Forkjøpsrett

    Styregodkjennelse
    Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 03594, Nordea Bank Norge ASA Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 24.07.2024: 4.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 91 Saldo per 24.07.2024: 11 830 000 Andel av saldo: 267 474 Første termin: 30.03.2012Første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 30.03.2047 ) Renteswap til 30.03.2022 3,77 + margin Lånenummer: 60308122460, Nordea Bank Abp, filial i Norge Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 24.07.2024: 5.55% pa. Antall terminer til innfrielse: 60 Saldo per 24.07.2024: 1 200 000 Andel av saldo: 27 132 Neste termin/avdrag: 30.09.2024 ( siste termin 30.06.2039 ) Flytende rente Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.09.2024 utgjøre ca kr 74,00 per måned for denne boligen

    Sikringsordning fellesgjeld
    Boligselskap er tilknyttet sikringsordning

    Borettslagets forsikringsselskap
    If Skadeforsikring

    Polisenummer felles forsikring
    SP0002033596

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Dyrehold defineres i borettslaget som hund eller katt, og er kun tillatt etter søknad til styret. Det må presiseres at dyreholdet ikke skal være til sjenanse for naboer eller bomiljøet for øvrig. Dersom dette ikke overholdes, kan tillatelse trekkes tilbake.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Ferdigattest/brukstillatelse
    Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 02.012.1980.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplan: gjeldene kommuneplan: Planperiode 2023-2033. Formål: Bebyggelse- og anlegg; eksisterende boligbebyggelse Avvikssone støy (H290) Arendal sentrum og sentrene Saltrød, His og Nedenes er angitt som avvikssone for støy. I avvikssonene kan boligbebyggelse, barnehager og pleieinstitusjoner etableres i gul og rød sone dersom følgende tiltak er ivaretatt: Boliger skal ha minimum en fasade som vender mot stille side, jfr. tabell 3 i T-1442/16 Reguleringsplan: Vedtatt i kraft: 24.11.1976. Arealplanid: 2216r2. Plannavn: Solåsen. Formål: Blokkbebyggelse Felles lekeareal, Annet friområde, Friluftsområde.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    1 890 000 (Prisantydning) 294 605 (Andel av fellesgjeld)   2 184 605 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 195 845 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    11240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,06% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: 3 800 Garantipremie/inneståelse 18 750 Markedspakke 4 750 Oppgjørsvederlag 3 489 Søk eiendomsregister og elektronisk signering 10 900 Tilretteleggingsgebyr 500 Tinglysningsgebyr pantedokument med urådighet 3 019 Utlegg opplysninger forretningsfører avg pliktig   Totalt kr: 86 691   Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav et rimelig vederlag stort kr.15 00 for utført arbeid.

Håkon Olsen

Megler

Håkon Olsen

94 17 02 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev