aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Jørgen Løvlands gate 21!
Velkommen til Jørgen Løvlands gate 21!

OSLO Jørgen Løvlands gate 21

Stor og sjarmerende 3-roms med god planløsning | Mulighet for kjøp av loftsareal | Idyllisk bakgård | Sentralt og rolig

  • kr 7 000 000
  • BRA-i 80 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 7 000 000
  • Omkostningerkr 13 688
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 351 657
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformAksje
  • Byggeår1924
  • Soverom2
  • Andel fellesgjeldkr 337 969
  • Felleskostnaderkr 5 305
  • Tomt825 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 7 000 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 337 969 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 7 337 969 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 4 000 Noteringsgebyr forretningsfører 9 688 Transportgebyr -------------------------------------------------------- 13 688 Omkostninger totalt 20 888 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 23 688 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 7 351 657 Totalpris. inkl. omkostninger 7 358 857 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 7 361 657 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi starter med plantegningen slik at du får orientert deg i boligen.
Dette er en stor, stilren og unik 3-roms aksjeleilighet med mange praktiske detaljer man vil sette pris på, som nye og store vinduer, god takhøyde, pene gulv, eget lite rom for vaskemaskin, mye oppbevaringsplass og vedovner. Leiligheten er gjennomgående, og romfølelsen er lys og luftig. Bakgården byr på hygge og avslapning i rolige omgivelser med langbord og grill, omgitt av trær og blomster - alt i en fantastisk atmosfære uten trafikkstøy. Det er mulighet for kjøp av loftsareal på ca. 50 kvm i BRA, direkte over leiligheten. Se under punkt "Diverse" for ytterligere informasjon. Merk deg dette: -Sjarmerende og stilfullt -Vedovn på kjøkken og i stue -To store soverom -Ingen dokumentavgift - lave omkostninger -Attraktivt boligområde -Nye vinduer -Ingen gjenboere -Gode oppbevaringsløsninger
Det er god plass til å etablere en stor sofagruppe og tilhørende møblement.

Jørgen Løvlands gate 21, Oslo

  • Tomt
    825m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er på 825,1 kvm. Eiendommen har følgende gårds- og bruksnummer: 226-30

    Beliggenhet
    Velkommen til et sjarmerende og attraktivt boligområde på Rosenhoff i Oslo. Leiligheten ligger rolig til blant vakre, historiske bygninger, samtidig som det er kort vei til sentrum. Bydelen byr på et mangfoldig og levende miljø med et rikt forenings- og kulturliv, koselige kafeer og populære restauranter. Rosenhoff er kjent for sin unike kombinasjon av sentral beliggenhet og tilbaketrukket atmosfære. I nærområdet finner du flotte tur- og friluftsområder som Torshovdalen, Rodeløkka kolonihager, Ola Narr og Tøyenparken. Torshovdalen tilbyr fantastisk utsikt over byen og Oslofjorden, mens Grünerløkka, med sitt pulserende liv, er kun en kort spasertur unna. Tøyenparken, kjent som en av Oslos vakreste, har store grønne plener, ballbaner på Caltexløkka, samt Tøyenbadet med utendørsbasseng og vannsklier. Om vinteren forvandles parken til et ideelt sted for aking. Botanisk hage, Naturhistorisk Museum og Zoologisk museum er også verdt et besøk i området. Området er godt forbundet med kollektivtransport via buss, trikk, T-bane og flybuss. Nærmeste stopp er Rosenhoff, og alternativt Carl Berners plass, som ligger kun to minutter unna. Det er også kort vei til Dælenenga med fotballbane og idrettshall, samt tennisanlegg og flere treningssentre. For daglige innkjøp har du Rema 1000, Kiwi, Joker, Spar og Coop Mega i nærheten, med Vinmonopolet like ved. Carl Berners plass, Ringnes Park Senter, Markedet i Markveien og Mathallen tilbyr ytterligere servicetilbud. Grünerløkka lokker med et spennende utvalg av vintagebutikker, mote, interiør, kafeer, barer og restauranter, og Storo Storsenter ligger kun en kort kjøretur unna. Friluftsliv er også lett tilgjengelig, med kort vei til Markas innfallsporter. En 15-minutters reise med kollektivtransport tar deg til utallige turstier, skiløyper og idylliske badevann, perfekte for rekreasjon både sommer og vinter.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

    Byggemåte
    Klassisk bygård i mur. Ukjent grunn for takstmannen. Det presiseres at undertegnede ikke har foretatt noen geotekniske undersøkelser og derved har begrenset kunnskap til byggets byggegrunn og stabilitet. Grunnmur i tegl/naturstein. Etasjeskille i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftleire. Yttervegger i teglstein, hulmur - utvendig slemmet. Yttertak i trekonstruksjon tekket med takstein. Trapper i betong med terrassobelegg og smijernrekkverk mellom etasjene. De undernevnte punktene har blitt merket med TG 2 eller TG 3: INNVENDIG Overflater - TG 2 Etasjeskille/gulv mot grunn - TG 2 Pipe og ildsted - TG 2 Innvendige dører - TG 2 VÅTROM Sluk, membran og tettesjikt - TG 2 KJØKKEN Avtrekk - TG 2 TEKNISKE INSTALLASJONER Ventilasjon - TG 2 Bod - TG 2 Elektrisk anlegg - TG 2

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar; Ja, kun av faglært. Beskrivelse; Alt av elektriske arbeider, utenom varmekabler på bad. Arbeid utført av; Nåværende eier. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar; Ja, kun av faglært. Beskrivelse; Gjort arbeid på kjøkken og bad i forbindelse med oppgraderinger. Arbeid utført av; Mwy Rørservice AS. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja Beskrivelse; Gulvene i stue og begge soverom er avrettet. Alle vegger er helsparklet og malt, utenom gang. Forekommer noe skjevhet i tregulv på kjøkken og i entre.Noe små overflatesprekker i tak i enkelte rom. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar; Ja, kun av faglært. Beskrivelse; Arbeidene er gjort på egeninnsats av eier som er kvalifisert elektrofaglig fagperson. Fikk fagbrev i 1993 og praktisert dette ved siden av fast jobb som brannmann siden 1998. Dette er innenfor krav om 3 års praksis. Kompetansekravet til å kunne utføre elektroarbeider på egen bolig er beskrevet i paragraf 6-7, Forskrift om elektroforetak og kvalifikasjonskrav for arbeid knyttet til el. anlegg og el. utstyr. Arbeid utført av; Nåværende eier. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? Ja Beskrivelse; Eier har montert kjøkken-innredning og satt opp lettvegg mellom soverom og bod, samt lagt trinnlydplater og parkett på stue og begge soverom. Også utført flekk-sparkling, malearbeid og lagt laminatgulv i garderobe. Eier har også montert opp alle garderobeskap. Vedovn i stue ble byttet i regi av eier. Her ble det ikke laget nytt uttak i pipe da det gamle passet. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar; Ja, kun av faglært. Beskrivelse; Alle vinduer ble byttet i regi av aksjelaget i november 2023. Arbeid utført av; Firma engasjert av styret i aksjelaget.

    Standard
    Se bildetekst for nærmere beskrivelse av standard.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    Oppussing og oppgradering. Ifølge opplysninger gitt av eier refereres følgende: 2024: Maling av gulv på gang og kjøkken Trappeoppgang er malt i regi av sameiet 2023: Alle vinduene ble skiftet på høsten 2022: (overtok 1.10.22) Stue: Vegger: Helsparklet og malt Gulv: Avrettet, trinnlydsplater og parkett Montert ny vedovn Soverom 1: Vegger: Helsparklet og malt Gulv: Avrettet, trinnlydsplater og parkett Satt opp lettvegg med integrert garderobeskap Soverom 2: Vegger: Helsparklet og malt Gulv: Avrettet, trinnlydsplater og parkett Montert garderobeskap og skrivepult Kjøkken: Ny innredning fra Epoq med integrert komfyr og platetopp fra Smeg Spesiallaget benkeplate av 6 mm rustfritt stål med innsveiset vask Plassbygget hyllesystem i heltre eik Plassbygget benk med oppbevaring Bygget inn frittstående kjøleskap med oppbevaringshyller Gang: Vegger: Delvis sparklet vegger og malt Innvendig bod 1: Plassbygde hyller og opphengingssystem Innvendig bod 2: Bod med plass og opplegg til vaskemaskin Bad: Overflateoppusset Nye fliser på gulv og vegg Nytt toalett med innebygget sisterne Fast dusjvegg Ny baderomsinnredning

    TV/Internett/bredbånd
    Internett er inkludert i felleskostnadene.

    Parkering
    Nåværende eier har en garasjeplass i Carl Berner Terrasser i Sinsenveien 5. Beboere i dette borettslaget har forkjøpsrett. Ved interesse for kjøp av garasjeplass vil nåværende eiere være behjelpelige med å avklare forkjøpsretten. Ellers er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

    Diverse
    Det er en mulighet for at kjøper av denne leiligheten kan kjøpe loftarealet direkte over leiligheten (som tilsvarer ca. 50kvm BRA og ca. 80kvm gulvareal med takhøyde opp til ca. 5m) , forutsatt at dette blir gjennomgått og godkjent av sameiets styre. En tidligere pris ble estimert til ca. kr. 25 000,- per kvadratmeter, men denne må revurderes. Alle planer for renovering av loftet må godkjennes av styret før arbeidet kan starte, og kjøper er ansvarlig for å innhente nødvendige tillatelser i henhold til lokale forskrifter. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    7 000 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 337 969 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 7 337 969 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 4 000 Noteringsgebyr forretningsfører 9 688 Transportgebyr -------------------------------------------------------- 13 688 Omkostninger totalt 20 888 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 23 688 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 7 351 657 Totalpris. inkl. omkostninger 7 358 857 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 7 361 657 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner, samt gulvvarme i bad og bod.

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Formuesverdi primær
    619545

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2354270

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Info formuesverdi
    Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Aksjenummer
    9

    Felleskostnader pr. mnd.
    5305

    Andel fellesgjeld
    337969

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-08-30T22:00:00Z

    Andel fellesformue
    76739

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Aksjeselskapet
    AS jørgen løvlandsgate 21

    Aksjeselskapets org.nr
    831656492

    Om aksjeselskapet
    Selskapets navn er Aksjeselskapet Jørgen Løvlandsgate 21. Selskapets forretningskontor er i Oslo. Selskapets formål er å gi aksjeeierne bruksrett til bolig eller forretningslokale i selskapets eiendom i Jørgen Løvlandsgate 21 i Oslo. Aksjeselskapet består av 13 leiligheter knyttet til aksjer. AS Jørgen Løvlandsgate 21 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 831656492, og ligger i bydel Grunerløkka i Oslo kommune Gårds- og bruksnummer: 226 30 Aksjeselskapets formål er å gi aksjonærene enerett til bruk av egen bolig eller annen bruksenhet i eiendommen. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Miglena Todorova. Aksjeselskapets revisor er BDO.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Lånenr.: 98208196502 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 6,90% Restsaldo: 4 056 664,00 Innfrielsesdato: 30.08.2053 Type Rente: Flytende

    Styregodkjennelse
    Det foreligger styregodkjennelse av ny eier. Styret kan ikke nekte ny eier uten sakelig grunn.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg inn selskapets regnskap. Dette vil bli vedlagt i salgsoppgaven. Regnskap for 2023; Inntekter; 1 038 748 Kostnader; 2 917 985 Årsresultat; -2 032 945

    Aksjeselskapets forsikringsselskap
    Gjensidige Forsikring Asa

    Polisenummer felles forsikring
    76291151

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg inn i husordensregler og vedtekter til selskapet. Dette vil bli vedlagt i salgsoppgaven.

    Beboernes forpliktelser og dugnader
    Dugnad må påberegnes.

    Dyrehold
    Husdyr er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Ferdigattest/brukstillatelse datert
    Det foreligger expeditionsdokument for boligen datert til 10.04.1923.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vann og avløp koblet til eiendommen via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Jørgen Løvlands gate 21 - Oppføring av seks balkonger - Saksnummer 202456318 Rosenhoffgata 6 A - Rehabilitering av skorstein - saksnummer 202212895 Rosenhoffgata 8 - 10 - Riving av bygg - Rosenhoff barnehage - saksnummer 201408951

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret kan en aksjeeier overlate bruken av hele boligen til andre for inntil tre år, dersom aksjeeieren selv, ektefellen eller slektninger i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av aksjeeieren eller ektefellen, har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Godkjenning kan bare nektes dersom forhold hos den som bruken ønskes overlatt til gir saklig grunn til det, eller dersom vedkommende ikke fyller kravene til å være aksjeeier.

    Legalpant
    Aksjelaget har legalpant for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp) for aksjeeiers forpliktelser overfor aksjelaget. Pantet dekker aksjelagets krav på felleskostnader samt andre krav aksjelaget måtte få mot aksjeeier.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Ikke aktuelt.

    Kommentar konsesjon
    Ikke aktuelt.

    Kommentar odelsrett
    Ikke aktuelt.

  • Lovanvendelse
    I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    7 000 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 337 969 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 7 337 969 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 4 000 Noteringsgebyr forretningsfører 9 688 Transportgebyr -------------------------------------------------------- 13 688 Omkostninger totalt 20 888 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 23 688 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 7 351 657 Totalpris. inkl. omkostninger 7 358 857 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 7 361 657 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    13688

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Provisjon på 0,85% av kjøpesummen Garantipremie/inneståelse 3 000 Kommunale opplysninger fra 1 600 Markedspakke + foto 22 990 Noteringsgebyr 3 154 Oppgjørshonorar 6 990 Opplysninger forretningsfører avg pliktig fra 2 500 Søk eiendomsregister og elektronisk signering 1 490 Tilretteleggingsgebyr 22 900 Visninger per stk. 3 490

Anders Wold

Megler

Anders Wold

48 09 69 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev