aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Raumnessaga 16! En lys og pen 3-roms selveierleilighet med idyllisk beliggenhet ved Glomma.
Velkommen til Raumnessaga 16! En lys og pen 3-roms selveierleilighet med idyllisk beliggenhet ved Glomma.

ÅRNES Raumnessaga 16

Gjennomgående 3-roms selveier - Svært idyllisk beliggenhet - Garasje - Solrik terrasse og fantastisk utsikt til Glomma!

  • kr 4 990 000
  • BRA-i 81 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 4 990 000
  • Omkostningerkr 139 190
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 129 190
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2014
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 4 546
  • Tomt5 050.5 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   139 190,- (Omkostninger totalt)   5 129 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
I idylliske omgivelser finner du Raumnessaga 16, omkranset av et rolig bomiljø og med fantastisk utsikt til Glomma. Den pene leiligheten ligger i første etasje med gjennomgående planløsning og stor, overbygd terrasse utenfor stuen hvor sol og nydelig utsikt kan nytes. Med leiligheten følger både bod og garasjeplass i kjeller, og bygget har heis slik at det er sikret enkel adkomst. Leiligheten er i stilsikkert design med harmoniske fargevalg, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Stue og kjøkken ligger sammen i et luftig, sosialt allrom med kjøkkenøy, plass til spisebord og godt med integrerte hvitevarer i takoppbygd innredning. Videre er det et flislagt bad med dusj, entré, to pene soverom og innvendig bod. Det ene soverommet har garderobeskap, det andre har skyvedørsgarderobe.
Moderne åpen stue og kjøkkenløsning med fine materialvalg. Kjøkken med god skap- og benkeplass, samt stilig kjøkkenøy.

Raumnessaga 16, Akershus

  • Tomt
    5050.5m²

    Beskrivelse av tomt
    Leiligheten ligger i første etasje med utgang fra stuen til en overbygd terrasse på hele 17 kvm. Fra terrassen kan du nyte flotte solforhold og fantastisk utsikt til Glomma. Uteplassen har flislagt dekke og er såpass stor at du enkelt kan møblere i flere soner. Fellestomten er også velstelt og pent opparbeidet med asfaltert adkomst, store plenarealer, prydbusker, trær og beplantninger.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger svært idyllisk til i et rolig, men likevel sentralt bomiljø ved Raumnessaga på Årnes i Nes kommune. Her bor du med fantastisk utsikt med Glomma, kun et steinkast fra den fine gangveien langs elva. I gangavstand ligger også skoler for alle alderstrinn, barnehage, togstasjon, kjøpesenter og spisesteder. I sentrum ligger også Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Årnes har lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, treningssenter og badeplass. Raumnes og Årnes IL byr på et godt og variert tilbud med flere, flotte anlegg, og i tilknytning til Nes videregående er det nyere svømmehall. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor det blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow. Nærområdet byr på gode turmuligheter, og det er sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. I tillegg er det idylliske parker og stier langs Glomma. Golfentusiasten kan legge turen til Nes Golfklubb som holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund. Det er også kort vei til golfanlegget på Hvam, som ligger i vakre omgivelser. Området har ellers en rik kulturhistorie som blant annet kan oppleves på Gamle Hvam eller Nes kirkeruiner. Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Kiwi, Coop Mega, Spar, Bunnpris og Rema 1000. På Årnes ligger kjøpesenteret Amfi Årnes, flere butikker, hyggelige spisesteder og koselige puber. Amfi Eurosenteret på Vormsund, Jessheim Storsenter, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innenfor rekkevidde. En utvidet E16 gir området god tilgjengelighet til både Oslo- og Gardermoregionen. Med bil fra Årnes sentrum tar det ca. 6 min til Vormsund, 25 min til Jessheim, 30 min til Oslo Lufthavn og 38 min til Lillestrøm. For ytterligere informasjon se www.nes.kommune.no

    Adkomst
    Se kart i finn annonsen for veibeskrivelser.

    Barnehage/skole/fritid
    Årnes skolekrets.

    Skolekrets
    Fra eiendommen er det 2 km til både Årnes barneskole og Runni ungdomsskole, samt 2,2 km til Nes videregående skole. Kommunen har også flere barnehager, hvor Espira Evangtunet er den nærmeste.

    Offentlig kommunikasjon
    Årnes har offentlig kommunikasjon med buss og tog. Fra leiligheten er det 14 min å gå til buss og tog ved Årnes stasjon, som betjener alle togene på Kongsvingerbanen, med blant annet jevnlige avganger til Oslo.

    Byggemåte
    Boligblokk fra 2014 oppført i betongkonstruksjoner med støpt grunnmur. Flatt tak antatt tekket med papp/membran. Etasjeskiller i treverk. Vinduer med 2 lags isolerglass. Terrassedør med 2 lags isolerglass. Terrasse utenfor stue/kjøkken på ca. 17 kvm med overbygg og fliser på grunnen. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Innhold
    Planløsning: 1. etasje: Entré/gang, 2 soverom, bad, stue/kjøkken og bod. Annet: Kjellerbod. Entré Leiligheten ligger med gjennomgående planløsning i første etasje. Bygget har heis, noe som gir enkel adkomst til kjelleretasjen der du finner både garasje og bod. Entreen gir et flott førsteinntrykk av leiligheten med downlights, rolig farge på vegger og mørke fliser på gulvet rett innenfor døren. Dørcalling er montert rett ved inngangsdøren. Stue Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, et sosialt allrom med god plass til både sofagruppe og spisestue. Naturlig lys kommer inn via vindusflater på endeveggen og her er det også utgang til den solrike terrassen der fantastisk utsikt til Glomma kan nytes. Stuen er for øvrig et pent rom med laminatgulv, dus farge på vegger, vannbåren gulvvarme og en mørkere fondvegg som gir rommet en fin dybde. Kjøkken Kjøkkendelen av allrommet har innredning langs to vegger og stilig kjøkkenøy som gir en fin avdeling mot stuen. Den takoppbygde innredningen er i en lekker, moderne stil med hvite fronter i høyglans, heltre benkeplate, glassplate over benken og oppvaskkum. Lys over benken gir en god arbeidssone. Integrert i innredningen er det også både koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Den buede ventilatoren har avtrekk ut. Bad Badet gir et delikat inntrykk med flislagte overflater, gulvvarme, downlights og avtrekk via balansert ventilasjon. Innredningen er i moderne design med hvite, glatte skuffefronter, heldekkende servant og romslig speilskap med belysning i overkant. Badet har ellers veggmontert toalett, dusjhjørne med rette, innfellbare glassdører og opplegg for vaskemaskin. Soverom og garderobe De to pene soverommene ligger i samme ende av leiligheten med laminatgulv, dus, rolig fargetone på vegger og praktiske lufteluker. Det minste soverommet har hvitt garderobeskap og hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe. I tillegg er det godt med ekstra lagringsmuligheter i en innvendig bod og en tilhørende kjellerbod på ca. 5 kvm. Kort fortalt: - Pen 3-roms selveierleilighet! - Gjennomgående planløsning. - Fantastisk utsikt til Glomma. - Rolig bomiljø. - Kort vei til sentrum. - Vannbåren gulvvarme. - Balansert ventilasjon. - Flotte fellesarealer. - Solrik terrasse på 17 kvm. - P-plass i kjeller. - Dørcalling i entré. - Kjøkken i åpen løsning. - Integrerte hvitevarer. - Plass til spisebord i stue. - Flislagt bad med dusjhjørne. - Opplegg for vaskemaskin. - To soverom. - Ett har skyvedørsgarderobe. - Innvendig bod og kjellerbod.

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Andre utvendige forhold: For å lukke avviket ihht NS 3600.2018 må det utarbeides en Tilstandsanalyserapport/vedlikeholdsplan for fellesdeler i bygget. Da dette er opp til borettslag/sameie å rekvirere er kostnadsestimat ikke satt. - Innvendig > Overflater: Stedvis slitte gulv. - Våtrom > 1 Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Sluket må sjekkes og rengjøres jevnlig. - Våtrom > 1 Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning: Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet, herunder hakk i servant. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt 27.06.2024 av Gunnar Mårdalen . Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 (TG 2). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Kollektiv avtale i sameiet for tv/internett som betales via felleskostnadene.

    Parkering
    Det er tilhørende garasjeplass i kjelleren. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

    Radonmåling
    Ut fra ferdigattest er gitt skal det være radonsperre montert.

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   139 190,- (Omkostninger totalt)   5 129 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme i gulv. Ventilasjonen er et via balansert ventilasjonsanlegg. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i boden. Betaling av fjernvarme via felleskostnadene etter forbruk.

    Energiklasse
    D

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter herunder vann, avløp og renovasjon betales via felleskostnadene.

    Info om eiendomsskatt
    Det er eiendomsskatt i Nes kommune, pt. på 2,25 promille.

    Formuesverdi primær
    911356

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    3645425

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdien er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

    Info vannavgift
    Vann faktureres direkte fra Årnes vannverk.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    105/3991

    Felleskostnader pr. mnd
    4546

    Felleskostnader inkluderer
    Drift, noe vedlikehold, felles bygningsforsikring, garasjeplass, tv/internett pakke, akonto fjernvarme, snømåking/strøing, honorarer og forretningsførsel.

    Andel fellesformue
    20865

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Raumnessaga sameiet ble stiftet høster 2014 og består av totalt 39 boligseksjoner fordelt på 2 boligblokker.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Sameiet har pt. ingen felles lån.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Sameiets forsikringsselskap
    Sparebank1 Skadeforsikring

    Vedtekter/husordensregler
    Vedtekter kan ses hos megler på forespørsel.

    Beboernes forpliktelser og dugnader
    Sameiet planlegger å sette opp digitale energimålere og har hentet inn tilbud på dette fra TECHEM. Totalkostnadene til installering av dette er kr. 190.000,-. Kostandene dekkes av sameiets vedlikeholdsfond.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

    Eierskiftegebyr
    5588

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3228/169/278/3: 09.10.2014 - Dokumentnr: 867619 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 95/3991 13.06.2016 - Dokumentnr: 527249 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel Endret seksjon: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 105/3991 Seksjon 2 overdrar garasjeplass til seksjon 3 Heftelsene omhandler seksjonering og reseksjonering.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for boligblokker, datert 13.11.2014. Det foreligger byggetegninger hos kommunen. Tegningen for leiligheten stemmer ikke overens med dagens planløsning.

    Vei, vann og avløp
    Sameiets eiendom ligger til offentlig vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Det er installert vannmåler.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til boliger, kommunalteknisk virksomhet og felles avkjørsel i reguleringsplan for Raumnes brygge. Eiendommen er i kommuneplanen for Nes kommune, avsatt til nåværende boligbebyggelse og ligger i hensynssone for flomfare. Eiendommen er i kommunedelplanen for Årnes avsatt til nåværende boligbebyggelse, nåværende friområde og hensynssone for flomfare.

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt, men styret skal underrettes.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   139 190,- (Omkostninger totalt)   5 129 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    139190

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 45.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 17.500,- oppgjørshonorar kr 7.000,- og visninger kr 3.000,- per stk.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 19.800,-. Utleggene omfatter foto, kommunal info, tinglysning av sikring og forretningsførerinfo. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev