aktiv-eiendomsmegling
Velkommen på visning!
Velkommen på visning!

FLATANGER Nordsjøveien 71

NY PRIS! Vik - Nyere 4-roms andelsleilighet med carport. Utsikt til sjøen og gode solforhold.

 • kr 1 330 000
 • BRA-i 89 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 330 000
 • Omkostningerkr 1 132
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 995 129
 • EierformAndel
 • Byggeår2020
 • Soverom3
 • Andel fellesgjeldkr 1 663 997
 • Felleskostnaderkr 9 942
 • Tomt2 204 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 1 330 000 (Prisantydning) 1 663 997 (Andel av fellesgjeld)   2 993 997 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   1 132 (Omkostninger totalt)   2 995 129 (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP ) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss )

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse 1.etasje
Leilighet i 1. etasje med enkel adkomst som er oppført i 2020. Eiendommen har flott utsikt mot sjøen og småbåthavna. Gode lys- og solforhold. Leiligheten ligger som del av borettslaget Vik Panorama i Flatanger som består av totalt 6 leiligheter. Leiligheten framstår som pent brukt og har en tidsriktig stil og standard. Vannbåren varme. Avstand til kommunesenter på Lauvsnes ca. 15 km. Leiligheten inneholder: Gang, stue/kjøkken, bad, tre soverom, vaskerom/tek.rom. Parkering i egen carport. Velkommen på visning!
Åpen løsning stue og kjøkken. Flott utsikt fra kjøkkenbenk.

Nordsjøveien 71, Trøndelag

 • Tomt
  2204m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 2 204 kvm for borettslaget. Opparbeidet med asfaltert gårdsplass og noe plenareal.

  Beliggenhet
  Sentral beliggenhet på Vik i Flatanger. Eiendommen har flott utsikt mot sjøen og småbåthavna. Gode lys- og solforhold. Butikk rett over gata. Avstand til kommunesenter på Lauvsnes ca. 15 km.

  Adkomst
  Enkel adkomst med inngang på bakkenivå.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av fritidsboliger, eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Leiligheta på hovedplan i bolig på to etasjer over støpt plate på mark med en andel i hver etasje som del av Vik Panorama Borettslag. Med fasader av Royalimpregnert stående bordkledning og taktekking av asfaltpapp. Oppvarming av vannbåren gulvvarme. Informasjon er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takst-Forum Trøndelag. For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte Tilstandsrapport .

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pk. 1 Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Ja. Beskrivelse: Vegg nederst under utløp på vannbårenvarme. på badet i dusjen, men detter er byttet og fikset Pk. 2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært Beskrivelse: Rørlegger- Comfort-Stian Aagård. Trønderelement- Egil Steffensen Arbeid utført av: Comfort/Trønderelement

  Innhold
  1. etasje: Gang, bad, vaskerom, 3 soverom, stue, kjøkken. Bodrom i carport. Kommer i tillegg til oppgitt areal.

  Standard
  Gang: Flis innenfor ytterdør, ellers laminat på gulv og malt overflate på vegger. Downlights i himling med smartpanel. Gulvvarme. Skyvedørsgarderobe. Bad: Flis på gulv og våtromsplater på vegger. Downlights i himling med smartpanel. Gulvvarme. Utstyrt med mekanisk avtrekk, innfellbare dusjdører, veggmontert wc og servantskap. Vaskerom/tek. rom: Belegg på gulv og malte plater på vegger. Gulvvarme. Utstyrt med opplegg for vaskemaskin, mekanisk avtrekk, rørfordelingsskap, bereder ventilasjonsaggregat, rør vannbåren gulvvarme. Soverom 1: Laminat på gulv og malte plater på vegger. Smartpanel som himling. Garderobeskap. Soverom 2: Laminat på gulv og malte plater på vegger. Smartpanel som himling. Soverom 3: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Smartpanel som himling. Stue/kjøkken: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Downlights i himling med smartpanel. Gulvvarme. Utgang til terrasse. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, mikroovn, stekeovn og platetopp. Følgende forhold har fått TG2 / TG3 i Tilstandsrapporten utført av Takst-Forum Trøndelag. Se utdypende informasjon i Tilstandsrapporten som er vedlegg til salgsoppgaven: TG2: Ventilasjon Totalvurdering: Anlegget fungerte ved befaring. Anbefalte tiltak: Det anbefales å skifte filter. Informasjon er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takst-Forum Trøndelag. For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte Tilstandsrapport .

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  DIVERSE UTSTYR. Brannslokkingsapparat, røykvarsler, TV-dekoder med fjernkontroll, evt nøkler til tørkerom og utvendige kraner, rød boks for farlig avfall etc. følger vanligvis leiligheten over til ny eier. Det er boligselskapet sin eiendom. Ta kontakt med styret hvis du er i tvil.

  Hvitevarer
  Det er integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, mikroovn, stekeovn og platetopp. Disse medfølger i handelen.

  TV/Internett/bredbånd
  4g fra Telenor.

  Parkering
  Egen carport. Følger boligen ved salg.

  Diverse
  3 stk garderobeskapene (uten dør) på ett av soverommene følger ikke med i handelen. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 330 000 (Prisantydning) 1 663 997 (Andel av fellesgjeld)   2 993 997 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   1 132 (Omkostninger totalt)   2 995 129 (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP ) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss )

 • Oppvarming
  Oppvarming med vannbåren gulvvarme. Oppvarmingskilde er strøm. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg- /fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i handelen for disse.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  651464

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2345270

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  5

  Part.obl.nr.
  922612749

  Felleskostnader pr. mnd.
  9942

  Andel fellesgjeld
  1663997

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-21T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  FELLESGJELD: Det tas forbehold om at nylig varslede renteendringer er registrert. Hvis oppgitte dato for 1. termin avdrag er passert, betyr dette at det betales løpende avdrag på lånet. Datoen er ikke nødvendigvis tidspunktet for 1. avdrag. Hvis oppgitte dato for 1. termin avdrag er fram i tid tilsvarer dette tidspunktet for 1. avdrag etter en avdragsfri periode. Endringen i månedlige felleskostnader etter avdragsfri periode er beregnet med utgangspunkt i dagens rentenivå og nedbetalingsordning. Vi gjør oppmerksom på at økning av felleskostnadene pga av oppstart avdrag vanligvis starter noen mnd før forfall på avdraget så pengene er på konto når avdraget skal betales. Vi viser for øvrig til vedlagte regnskap for laget.

  Rentekostnad fellesgjeld
  5550

  Andel fellesformue
  38620

  Andel fellesformue per dato
  2023-05-21T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inngår i månedlige felleskostnader.

  Borettslaget
  Borettslaget Vik Panorama

  Borettslagets org.nr
  922612749

  Om borettslaget
  Borettslaget består av 3 stk 2-mannsboliger. Totalt 6 leiligheter. Alle er oppført i 2019/20.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i dette borettslaget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene ligger som vedlegg til salgsoppgave. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Långiver: DNB Bank ASA Serielån, 12 terminer per år. Rentesats per 22.05.2023: 4.9% pa. Antall terminer til innfrielse: 264 Saldo per 22.05.2023: kr. 9 720 000 Andel av saldo: kr. 1 662 000 Første termin: 01.01.2023. Neste avdrag: 01.05.2025 ( siste termin 01.05.2045 ) Flytende rente Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.05.2025 utgjøre ca kr 6 896,00 per måned for denne boligen. Långiver: DNB Bank ASA Serielån, 12 terminer per år. Rentesats per 22.05.2023: 4.9% pa. Antall terminer til innfrielse: 3 Saldo per 22.05.2023: kr. 11 496 Andel av saldo: kr. 1 997 Første termin/første avdrag: 01.07.2021 ( siste termin 01.08.2023 ) Flytende rente

  Sikringsordning fellesgjeld
  Ansvar for felleskostnader i borettslag: Andelseiere er ansvarlig for å for å dekke borettslagets kostnader. Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader. Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap. Leverandør av sikring: Klare Finans AS. Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår: Gjensidig oppsigelsestid med 6 mnd skriftlig varsel. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Sikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med sikringstaker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er stilt. Mer info om sikringsordningen: http://klarefinans.no/tjenester

  Borettslagets forsikringsselskap
  Frende Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  964008

  Dyrehold
  Det er ikke opplyst noe mht. dyrehold fra forretningsfører. Ta kontakt med styrets leder for avklaring.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for bygningen datert 28.02.2020.

  Vei, vann og avløp
  Kommunalt vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av kommuneplan. I vedlagte tegninger over område er det tegnet inn robrygger på nedsiden av Vannavikveien. Info fra Flatanger kommune: Vik brygge er grunneiere av tomten i fjæra, var også grunneiere der hvor borettslaget Vik Panorama nå er. Rorbuene ble tegnet inn som en helhetlig opplysning om området for en fremtidig plan. Rorbuene ligger ikke inne i reguleringsplanen, og vil muligens kreve både grunnundersøkelser og endring i reguleringsplan hvis det skulle komme en søknad om bygging.

  Adgang til utleie
  Se punkt 3-2 Bruksoverlating i vedlagte vedtekter.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 330 000 (Prisantydning) 1 663 997 (Andel av fellesgjeld)   2 993 997 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   1 132 (Omkostninger totalt)   2 995 129 (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP ) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss )

  Omk. kjøper beløp
  1132

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15 000,- oppgjørshonorar kr 4 750,- og visninger kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 35 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utleggene .  Alle beløp er inkl. mva. 

Torleif Sommerseth

Megler

Torleif Sommerseth

92 80 63 96

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev