aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til et flott nytt boligprosjekt på Gon med varierte boligtyper. Rekkehus/tomannsboliger og leiligheter.
Velkommen til et flott nytt boligprosjekt på Gon med varierte boligtyper. Rekkehus/tomannsboliger og leiligheter.

LARVIK Frenvikrønningen

GON/FRENVIKRØNNINGEN - 27 flotte boliger i idylliske omgivelser på Gon. Tomannsboliger/rekkehus og leiligheter.

  • kr 0 - 5 850 000
  • Priser fra og tilkr 0 - 5 850 000
  • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
  • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 0 - 5 850 000
  • Omkostninger fra og tilkr 0 - 18 240
  • Total inkl omkostninger fra og tilkr 0 - 5 868 240
  • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 3 934
  • Areal primærareal - fra og til0 - 0 m²
  • Areal bruksareal - fra og til0 - 101 m²
  • Tomt6 174 m²
  • EierformAndel
  • MatrikkelGNR. 1002 BNR. 645
  • Informasjon om meglerforetaketLarvikmeglern AS Prinsegata 2C 3256 Larvik
  • OppdragsansvarligAleksander Berg
  • Oppdragsnummer1303245074
  • I tillegg betaler kjøper følgende omkostninger: Tinglysningsgebyr for overføring av hjemmel: kr. 500,- Evt. tinglysningsgebyr pr. pantedokument: kr. 500,- Grunnboksutskrift: kr. 240,- Kjøper innbetaler også andelskapital kr. 5 000,- før overtagelse samt andel av dokumentavgift stipulert til kr. 12.000,-.

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligene får pent opparbeidede fellesarealer med fine uteplasser. Illustrasjon fra seksmannsboliger

Frenvikrønningen, Vestfold

  • Om prosjektet
    Prosjektet Frenvikrønningen er planlagt med 27 boliger totalt. 9 boliger i rekkehus/tomannsboliger over to plan og 18 leiligheter i seksmannsboliger. Alle boliger får carport med sportsbod i bakkant. Boligene vil bli etablert som andeler i borettslag. Borettslaget vil bli eier av eiendommene gnr. 1002, bnr. 585 og 645 samt ideell ½-part av gnr. 1002, bnr. 646. Adresser, organisasjonsnummer, borettslagenes navn og andelsnummer vil være klart innen overtagelse. Første salgstrinn består av byggene A, C og E. Øvrige salgstrinn legges ut i takt med salget. Det er forkjøpsrett for LABO medlemmer søknadsfristen er satt til 14. oktober.

    Priser fra og til
    kr 0 - 5850000

    Omkostninger fra og til
    kr 0 - 18240

    Garasje/parkering
    Alle boliger fra parkering i carport med sportsbod.

    Fremdriftsplan og ferdigstillelse
    Ved salgsstart i dette prosjektet vil det være forkjøpsrett for medlemmer i Larvik Boligbyggelag (LABO). Medlemmer i LABO som ønsker å benytte seg av sin forkjøpsrett må innen annonsert søknadsfrist levere søknad for å melde sin kjøpsinteresse. Etter søknadsfristen vil LABO tildele leiligheter til de som har levert søknad. Kjøperne får velge leilighet etter ansiennitet ? den med lengst medlemskap får velge først osv. Etter tildelingsmøtet gjelder «førstemann til mølla» prinsippet. Byggestart vil være avhengig av tilfredsstillende salg. Ved tilfredsstillende antall solgte blir beslutning om byggestart tatt i løpet av senvinter/vår 2025 og da forventet innflytting våren 2026.

    Forsikringsselskap
    Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Fra overtagelse forsikres borettslagets eiendom av borettslaget. Innboforsikring må kjøper sørge for selv.

    Tomteareal
    6174m²

    Fellesareal/utomhus/infrastruktur
    Borettslaget blir før overtagelse av boligene eiere av eiendommene gnr. 1002, bnr. 585 og 645 samt ideell ½-part av gnr. 1002, bnr. 646 - disse tomtene har et totalt areal på ca. 6.174 kvm. Alt av uteoppholdsareal vil være fellesareal, dog vil bruken av enkelte arealer naturlig tilfalle tomannsboliger/rekkehus og leiligheter i 1. etasje. Utomhusplan slik den er presentert i salgsoppgaven er veiledende for opparbeidelse. Tomten opparbeides med asfaltert adkomst, parkering og gangveier ellers plener og beplantning. To områder avsatt til lek/felles samlingsplasser.

  • Kjøkken
    Det er avsatt en sum som fritt kan disponeres hos kjøkkenleverandør. Merk at vann og avløpsplassering er låst og kan ikke flyttes. Sum som er avsatt på dette prosjektet har en verdi på kroner 95 000,- inkl. mva. for leilighetene på 49 kvm. 112 500,- inkl. mva. for for alle øvrige boliger i prosjektet. Garderober leveres kun som tilvalg.

    Bad
    Bad leveres med gulv flislagt med flis 60x60 størrelse, mindre flis i nedsenket dusjsone. Det leveres alltid godkjent membransjikt bak samt tilstrekkelig fall i henhold til forskrift. Dusj sone kan bli nedsenket i forhold til resten av gulvet. Vegger på bad leveres med flis 60x60 størrelse. Det kan velges mellom 3 standardfarger. Innredning og utstyr av god kvalitet fra anerkjente leverandører.

    Diverse
    Det henvises til leveranebeskrivelsen i salgsoppgaven for fullstendig informasjon.

    Konstruksjon
    Såler og ringmurer utføres i EPS element m/armert betong og tilstrekkelig såler. Gulv på grunn isoleres iht. energiberegning. Støp på våtrom utføres i henhold til gjeldende forskrift. Fabrikk behandlet trekledning liggende med utlekting og vindtetting,196mm bindingsverk (148+48). 200 mm mineralull-isolasjon, (150+50) med dampsperre montert imellom. Taket tekkes med betongtakstein av typen Skarpnes dobbelkrum edel sort e.l og byggesopp ihht teknisk forskrift. Ett lags papptekking med fall mot renne, alt i fargen sort på boder og carporter.

    Balkonger/terrasser/uteplasser
    Balkonger og terrasser leveres med terrassebord.

    Ventilasjon
    Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ventilasjonsaggregatet kan bli plassert på bod/teknisk/vaskerom/ eller i gang/garderobe.

    Brannsikring
    Komfyrvakt med sensor på kjøkken. Røykvarsler i h.h.t forskrifter.

    Dører og vinduer
    Bod-dør uten glass til sportsboder. Ytterdør leveres, fabrikkmalt, komplett med låser og beslag. Det leveres vinduer/ terrassedør ihht teknisk forskrift. Alt leveres fabrikkmalt, Inkl. foringer og listverk. Samme farge på vinduer og dører i yttervegg ute og inne. Hovedinngangsdør leveres i egen farge.

  • Info om formuesverdi
    Ligningsverdien er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Skatteetaten etter ny beregningsmodell som hensyntar om boligen er såkalt primærbolig (der boligeieren har folkeregistrert adresse) eller sekundærbolig (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon se www.skatteetaten.no

    Organisasjonsform
    Boligene vil bli en del av et borettslag som stiftes før innflytting. Borettslagets navn er ikke bestemt. Larvik Boligbyggelag (LABO) vil sørge for stiftelse av borettslaget, sørge for tinglysning av fellesobligasjon for innskudd og fellesgjeld, avholde generalforsamling slik at borettslaget kommer i ordinær drift og senere være borettslagets forretningsfører

    Lånebetingelser fellesgjeld
    I Frenvikrønningen er det lagt opp til en fordeling hvor den totale kjøpesummen er fordelt 50% innskudd (som kjøper må finansiere med egenkapital/eget lån) og 50% andel fellesgjeld (ferdig finansiert av borettslaget). Fellesgjelden vil være avdragsfri i 5 år fra innflytting, og skal deretter nedbetales over 40 år. Fellesgjelden betjenes ved månedlig innbetaling av felleskostnader

    Avdragsfri periode
    5 år.

    Felleskostnader etter avdragsfri periode
    Fremgår av prosjektets prisliste.

    Vedtekter/husordensregler
    Det er utarbeidet et utkast til vedtekter for borettslaget. Disse er bindende for kjøper, men selger kan endre disse før overtagelse. Vedtektene er et vedlegg til salgsoppgaven og inneholder viktig informasjon om organiseringen/eierformen. Det er viktig at en gjør seg kjent med disse før det inngås avtale om kjøp. Borettslaget kan senere etablere ordensregler. Alle andelseiere må rette seg etter borettslagets vedtekter og ev. ordensregler.

  • Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
    Det skal foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse ved overtakelse.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Vann, vei og avløp
    Leiligheten vil være tilknyttet kommunalt vann og avløp. Adkomst til borettslagets eiendom er direkte fra Frenvikrønningen som er en kommunal vei.

    Reguleringsplan og rammetillatelse
    Omfattes av kommunedelplan Larvik by 2021-2033 med formål boligbebyggelse. Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Omfattes av reguleringsplan Frenvikrønningen BK3 og BK4 med formål konsentrert småhusbebyggelse.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren.

  • Lovanvendelse
    Boligene selges iht. bestemmelsene i bustadoppføringslova. Etter ferdigstillelse kan boligene selges etter bestemmelsene i Avhendingslova.

    Salgsbetingelser og kjøpetilbud
    Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

    Betalingsbetingelser
    5% av boligens totalpris innbetales meglers klientkonto ved signering av kjøpekontrakt etter at vedtak om byggestart er gjort og selger/utbygger har frafalt forbehold for igangsetting og stilt nødvendige garantier. Forskuddet må være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i den kjøpte leiligheten for forskuddsbeløpet. Resterende innskudd, samt omkostninger og andelskapital innbetales meglers klientkonto innen overtagelse. Eventuelle tillegg/tilvalg avtalt med entreprenør faktureres med forfall lik overtagelsesdato. Ved overtagelse overtas andelens fellesgjeld. Alle innbetalinger fra kjøper blir stående på meglers klientkonto inntil overtagelse, alternativt kan selger kreve beløpet utbetalt fra megler mot å stille garanti iht. bustadoppføringslovas §47. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

    Salg av kontraktsposisjoner
    Selger forbeholder seg retten til å nekte enhver overdragelse av rettsposisjoner iht. kjøpekontrakten før overtakelse har funnet sted. Ved selgers eventuelle godkjennelse av en slik transport, skal kjøper betale et administrasjonsgebyr på kr. 30.000,- inkl. mva. til selger. Påkrevde garantier ved et ev. videresalg/transport bekostes ikke av selger/utbygger.

    Avbestilling
    Iht. bustadoppføringslovas §52-54 bestemmelser kan kjøper avbestille ytelsen eller deler av ytelsen. Avbestillingsgebyr vil bli fastsatt etter bestemmelsene i bustadoppføringslova.

    Hvitvaskingsloven
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Vedlegg til kjøpekontrakt
    Prisliste, utkast til vedtekter og kjøpekontrakt, grunnboksutskrift og innhentede opplysninger fra Larvik kommune vedr. bla. reguleringsforhold er å anse som vedlegg til denne salgsoppgaven. Disse dokumentene utleveres ved henvendelse til megler, eller kan lastes ned på prosjektets hjemmeside: https://www.labo.no/kjoep-og-salg/boligprosjekter/frenvikroenningen/.

Dokumenter

Aleksander Berg

Megler

Aleksander Berg

97 59 22 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev