aktiv-eiendomsmegling
Gaustatoppen Sjå! Leilighet D23
Gaustatoppen Sjå! Leilighet D23

RJUKAN Gaustatoppen Sjå

Ny innflyttingsklar 4-roms topp- og endeleil. av Leve Leiligheter. 2 wc. Sydvestvendt balkong. Ski inn/ut.

  • kr 4 950 000
  • BRA 76 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 950 000
  • Omkostningerkr 18 010
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 968 010
  • ObjektstypeAndre
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2023
  • Soverom3
  • ArealP-rom 71 m²
  • Tomt -
  • Eierform tomtEiet
  • I tillegg til kjøpesum må kjøper betale; 2,5 % av andel tomteverdi i dokumentavgift til staten (under forutsetning i sin helhet nyoppført bolig som ikke er tatt i bruk) kr 11 070,- Etableringsgebyr til sameiet kr 5 700,- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 500,- Tinglysingsgebyr for pantedokument kr 500,- Pantattest kr 240,- Totale omkostninger kr 18 010,- Totalpris inkl. omkostninger kr. 4 968 010,- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer. Evt. boligkjøperforsikring kommer i tillegg.

Meld deg på visning!

Påmelding
Etasjeplan 2. etasje bygg D Gaustatoppen Sjå
Helt ny 4-roms topp- og endeleilighet med sydvestvendt balkong, klar til bruk! Sydvestvendt balkong. Flott utsikt mot Gaustatoppen og Toreskyrkja. Midt i alpinanlegget med ski inn/ut alpint og langrenn. P-plass bak bygningen. God adkomst året rundt. Mulighet for ekstern bod. Gaustatoppen Sjå består av Leve Leiligheter og Leve Hytter og vil til sammen få ca 43 fritidsboliger. Sjå ligger på en skjermet og lun tomt, midt i alpinanlegget og med lysløypa som nærmeste nabo. Beliggende ca. 915 m.o.h. med spektakulær utsikt opp til Toreskyrkja, Gaustatoppen og videre over Vestfjorddalen mot Handangervidda! Leve konseptet er tegnet av Einar Jarmund, Jarmund/Vigsnæs AS arkitekter MNAL. Lave kjøpsomkostninger ved kjøp av ny fritidsbolig. Se https://levehytter.no/hyttefelt/gausta-sja for mer info!

Gaustatoppen Sjå, Telemark

  • Arealbeskrivelse

    Primærrom
    1. etasje: 71 kvm



    Tomt
    nullm²

    Innhold
    BRA: 76 kvm. P-rom: 71 kvm. S-rom: 5 kvm. P-rom består av gang, bad, wc, tre soverom og kjøkken/stue. S-rom består av bod. Arealene er ikke kontrolloppmålt av bygningssakkyndig, og er hentet fra arkitektens tegninger. Av den grunn må det forventes avvik på oppgitt areal, og kjøper overtar ansvaret for dette. Innhold: -Entré/gang med garderobe - Stor bod/vaskerom - 3 soverom med garderobe - 1 bad/wc + separat wc - Åpen kjøkkenløsning - Stue med integrert peisovn og utgang til sydvestvendt balkong - 1 stk. merket p plass bak bygningen følger leiligheten. Felles p-plasser for ekstra parkering på tunet. - Tilbud på utvendig bod kommer ila 2024.

    Parkering
    Det medfølger 1 stk. utendørs biloppstillingsplass. Sameiet har også 3 utendørs gjesteparkeringsplasser. Parkeringsplassene er seksjonert som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett. Det er helårsvei frem til eiendommen, som vil brøytes etter behov i regi av velforeningen. Det er ikke bom til Gaustatoppen Naturpark.

    Forsikringsselskap
    Gjensidige

    Polisenummer
    92329870

    Prisantydning inkl. omkostninger
    I tillegg til kjøpesum må kjøper betale; 2,5 % av andel tomteverdi i dokumentavgift til staten (under forutsetning i sin helhet nyoppført bolig som ikke er tatt i bruk) kr 11 070,- Etableringsgebyr til sameiet kr 5 700,- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 500,- Tinglysingsgebyr for pantedokument kr 500,- Pantattest kr 240,- Totale omkostninger kr 18 010,- Totalpris inkl. omkostninger kr. 4 968 010,- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer. Evt. boligkjøperforsikring kommer i tillegg.

  • Oppvarming
    Elektriske varmekabler på bad. Peisovn i stue/kjøkken. Forventet strømforbruk for denne type fritidsbolig er ca. 12 000 kWh pr år.

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Det foreligger ikke energiattest for fritidsboligen. Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    13535

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info om eiendomsskatt
    Det er ikke eiendomsskatt i Tinn kommune.

    Andre utgifter
    Bidrag til langrennsløyper kr 1 200,- per år. Forventet strømforbruk for denne type fritidsbolig er ca. 12 000 kWh pr år. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring. Øvrige kostnader som forsikring, tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall brukere av hytta, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc. Se www.tinnenergi.no for informasjon om pris på TV/internettabonnement og tilkobling.

    Årlig velavgift
    7200

    Velforening
    Velforeningskontingent til Gaustatoppen Naturpark Velforening kr 7 200,- per år (betales kr 3 600,- per halvår). Eiendommen er en del av Gaustatoppen Naturpark Velforening. Velforeningens medlemmer består av de som eier tomter, hytter, leiligheter (seksjoner) eller annen bygningsmasse innenfor velforeningens geografiske område. For disse er medlemskap obligatorisk. Velforeningens formål er å vedlikeholde og forvalte fellesarealet og ivareta medlemmenes fellesinteresser når det gjelder trivsel og miljø på en økonomisk og ressursmessig forsvarlig måte. Velforeningen skal sørge for vedlikeholdsplikten av veinettet og vedlikeholdsplikten til ledningsnettet med kummer og tilhørende installasjoner. Velforeningen har ingen ansatte. Fra velforeningens vedtekter: - Hyttetomtene skal ikke inngjerdes med mindre det følger av de enkelte reguleringsbestemmelser. - Det kan ikke settes opp parabolantenner, flaggstenger og portaler. - Innenfor eiendommer som er tilsluttet Gaustatoppen Utmarkslag, gjelder det en utvidet båndtvangsbestemmelse (1. april til 10 september). Tomtekjøper plikter å respektere de til enhver tid gjeldende bestemmelser for båndtvang og løshunder. Se www.gaustatoppen-naturpark.no/velforening for oppdaterte dokumenter som vedtekter, innkalling til og protokoll fra årsmøte, årsregnskap og informasjon om prosjektet Et Sprekere Gaustaområde.

  • Omk. Kjøper beskrivelse
    I tillegg til kjøpesum må kjøper betale; 2,5 % av andel tomteverdi i dokumentavgift til staten (under forutsetning i sin helhet nyoppført bolig som ikke er tatt i bruk) kr 11 070,- Etableringsgebyr til sameiet kr 5 700,- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 500,- Tinglysingsgebyr for pantedokument kr 500,- Pantattest kr 240,- Totale omkostninger kr 18 010,- Totalpris inkl. omkostninger kr. 4 968 010,- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer. Evt. boligkjøperforsikring kommer i tillegg.

    Omk. kjøper beløp
    18010

Dokumenter

Christopher Lejonberg

Megler

Christopher Lejonberg

47 37 10 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev