aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gevirveien 6!
Velkommen til Gevirveien 6!

STABBESTAD Gevirveien 6

Nyere næringsbygg/barnehage på 4,7 måls tomt. Gode parkeringsmuligheter.

 • kr 8 000 000
 • BRA 352 m²
 • Prisantydningkr 8 000 000
 • BRAP-rom 352 m²
 • Omkostningerkr 219 242
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 219 242
 • ObjektstypeForretningseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2010
 • Felleskostnader pr. mndkr -
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiet
 • 8 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 200 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 000 000,00))   219 242,- (Omkostninger totalt)   8 219 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Gevirveien 6 - næringsbygg/barnehage oppført i 2010 med fine uteområder - både lekeareal og god plass til parkering. Bygget har vært i bruk som barnehage, med to avdelinger og et allrom i midten. I hver av "avdelingene" er det oppholdsrom, rom med kjøkkeninnredning og flere toaletter. Gevirveien 6 ligger solrikt og idyllisk plassert på Stabbestad, ca. 40 min kjøring fra Kragerø sentrum eller ca. 15 min med bilferge. I Kragerø sentrum finner man et variert utvalg av butikker, kafeer etc, og busstasjon med avganger til Tangen, som igjen bringer deg videre mot Oslo og Kristiansand. I sentrum finner du også fergekaia, som gir enkel adgang til hele Kragerøs fantastiske skjærgård. Ta kontakt med megler for visning!
Bygget har vært i bruk som barnehage, med to avdelinger og et allrom i midten.

Gevirveien 6, Telemark

 • BRA
  352m²

  BTA
  394m²

  Beliggenhet
  Gevirveien 6 ligger solrikt og idyllisk plassert på Stabbestad, ca. 40 min kjøring fra Kragerø sentrum eller ca. 15 min med bilferge. I nærhet til eiendommen ligger Kragerø Resort, et omfattende, spennende og unikt konsept i norsk sammenheng. Her har familien overlegne muligheter for rekreasjon og velvære samt aktiviteter som tennis, golf, sandvolleyball, tennis, båtliv, bading, fotball og lignende. Spa- og treningsanlegg som nabo, med styrkerom, svømmebasseng ute og inne, tur- og joggemuligheter i terrenget, samt en av Norges flotteste golfbaner med bl.a. driving range og korthullsbane rett utenfor døra. Saltvannsbassenger og restaurant på Resorten som ligger ca. 3 minutters gange fra boligene. Gode kommunale tilbud med skole og SFO på Stabbestad. I Kragerø sentrum finner man et variert utvalg av butikker, kafeer etc, og busstasjon med avganger til Tangen, som igjen bringer deg videre mot Oslo og Kristiansand. I sentrum finner du også fergekaia, som gir enkel adgang til hele Kragerøs fantastiske skjærgård.

  Adkomst
  Se kartskisse eller kontakt megler for kjørebeskrivelse til eiendommen.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av eneboliger, rekkehus og fritidsboliger.

  Konstruksjon
  Bygning i en etasje, oppført i trekonstruksjon på såle av betong. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport fra SørTakst, datert 09.11.23. Tilstandsrapporten ligger vedlagt i prospektet.

  Innhold
  Nyere næringsbygg med alt på en flate. Bygget har vært i bruk som barnehage, med to avdelinger og et allrom i midten. I hver av "avdelingene" er det oppholdsrom, rom med kjøkkeninnredning og flere toaletter. Se mer beskrivelse under standard.

  Standard
  Næringsbygg oppført i 2010. Bygget har vært i bruk som barnehage. Det er fine uteområder med både lekeareal og god plass til parkering. Overflater i bygget består i all hovedsak av: Gulv: belegg. Vegg: malte plater, liggende panel eller malt strie. Himling: Gips, plater med spotter, letthimling. I bygget er det tre toalettrom hvorav alle har vegghengt wc og håndvask. Det er to bad med wc, håndvask og dusjhjørne. Vaskerom/lager med opplegg til vaskemaskin, servant og skap/hyller. Vindfang/gang og garderoberom med håndvask. Stort allrom/oppholdsrom med god takhøyde og utgang til uteområdet. Her er det kjøkkeninnredning fra IKEA med folierte fronter, laminert benkeplate, integrert koketopp og komfyr. På innsiden av kjøkkenet er det en liten matbod. To rom/kontor med enkel IKEA kjøkkeninnredning med skap og kjøleskap. Teknisk rom med 300 L varmtvannsbereder, luft til vann - 2 varmepumper, balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Rommet har malt betong på gulv, malte plater på vegger og treullplater i himling. Det er ellers flere rom/kontor og gangareal i bygget. Todelt utebod på ca. 12 kvm. Støpt såle. Boden er i svært enkel forfatning. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Yttervegger med trekledning: Kledning med varierende alder og slitasjegrad. Det er stedvis oppsprukket og malingsslitt kledning. - Det er tredører med glassfelt: Det er slitte karmer og dørblad. Det er stedvis redusert/dårlig tetting mellom dørblad og karmer. - Det er trefyllingsdører: Dører med normal bruksslitasje.   Forhold som har fått TG3: - Utebod: Bygningen er feilkonstruert, slik at bindingsverket står rett på betongplaten og fuktbelastes fra denne. Det er stedvis råte i nedre deler av veggene. Ytterdørene er fuktsvellet. Tiltak: Det må påregnes å rive boden og bygge den opp på nytt, for å lukke avvik. - Utvendige overflater: Det er stående kledning på det "runde tårnet". Her ble det funnet råte og hull i kledningen. Mellom ytterdøren og utvendig persienne, ble det funnet løs isolasjon. Det kan se ut som et fugle- eller musereier. Isolasjonen stammer sannsynligvis fra veggen. Tiltak: Det er påregnelig med råte-/fuktskader også inne i veggen. Kledning og isolasjon må påregnes å skiftes. Omfanget kan ikke avdekkes uten destruktive inngrep (riving av kledning). Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport fra SørTakst, datert 09.11.23. Tilstandsrapporten ligger vedlagt i prospektet.

  Parkering
  Biloppstillingsplasser på egen tomt.

  Diverse
  Skulptur som står bak barnehagen mot veien følger ikke med og vil bli flyttet før overtagelse.

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 4747 kvm i følge målebrev mottatt av Kragerø kommune. Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst og parkering, gressplen og arealer disponert til lek.

 • Oppvarming
  Det er oppvarming med vannbåren varme. Det er luft til vann, varmepumpe. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk pr. år 2022 utgjorde kr. 45.889,-.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene ovenfor gjelder vann og avløp.

  Drifts- og vedlikeholdsavtaler
  Det er ingen aktive brøyteavtaler for eiendommen. Kragerø kommune har tidligere hatt avtale med Kragerø golf (drift) om brøyting. Serviceavtaler i 2022 utgjorde kr. 5500,-.

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3814/11/293: 30.12.1955 - Dokumentnr: 1903 - Fredningsvedtak 2 LINDETRÆR MED FLERE BESTEMMELSER Overført fra: Knr:3814 Gnr:11 Bnr:8 Gjelder denne registerenheten med flere (Denne tinglyste bestemmelsen er ikke relevant for tomten og er av historisk art). Anmerkningen vil ikke bli slettet fra eiendommens grunnboksblad, eventuelle panthavere får prioritet bak denne). 08.05.2003 - Dokumentnr: 1178 - Rettighet Rettighetshaver: Kragerø Golf AS Org.nr: 983 156 274 LEIEAVTALE Leietid fra mars 2001 til 30. desember 2039 Leie 560.000,- pr år Bestemmelser om regulering av leien Bestemmelser om forlengelse Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3814 Gnr:11 Bnr:8 Gjelder denne registerenheten med flere Dette er fremleieavtalen/leieavtalen mellom Kragerø golfpark AS og Kragerø golf AS. Bestemmelsen er overført fra hovedbølet og er ikke relevant for eiendommen. Denne tinglyste bestemmelsen er oppført under "Heftelser" i grunnboken. Det er usannsynlig at denne skal ha praktisk konsekvens for eiendommen. Anmerkningen vil ikke bli slettet fra eiendommens grunnboksblad, eventuelle panthavere får prioritet bak denne. Dokumentet kan fås ved henvendelse megler 31.01.2008 - Dokumentnr: 91169 - Rettighet Rettighetshaver: Kragerø Resort Utvikling AS Org.nr: 993 076 341 Kjøpekontrakt av 17.12.1999 og endringsavtale av 12.09.00 om erverv av areal for anlegg av golfanlegg samt fritidsboliger. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3814 Gnr:11 Bnr:8 Gjelder denne registerenheten med flere Rettighetshaver: KRAGERØ RESORT UTVIKLING AS - Org.nr: 993076341. Kjøpekontrakt av 17.12.1999 og endringsavtale av 12.09.00 om erverv av areal for anlegg av golfanlegg samt fritidsboliger. Denne kontrakten regulerer Kragerø Resort Utvikling AS (tidligere Estatia Resort Kragerø AS) sitt kjøp av golfparken fra selger Kragerø kommune. Avtalen går ut på hvordan området skal opparbeides, disponeres og bygges opp. Denne tinglyste bestemmelsen er oppført under "Heftelser" i grunnboken og har fulgt med fra hovedbølet. Det er usannsynlig at denne skal ha praktisk konsekvens for eiendommen. Anmerkningen vil ikke bli slettet fra eiendommens grunnboksblad, eventuelle panthavere får prioritet bak denne. Dokumentet kan fås ved henvendelse megler. 10.06.2009 - Dokumentnr: 411991 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3814 Gnr:11 Bnr:8 Dette er det tinglyste målebrevet på tomten fra 2009. Tomten er her oppgitt til å være 4747kvm. 10.08.2018 - Dokumentnr: 1123305 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3814 Gnr:11 Bnr:312 Elektronisk innsendt

  Ferdigattest/brukstillatelse datert
  Tegninger mottatt av Kragerø kommune datert 10.03.2010 stemmer godt med dagens løsning. Det er ikke utstedt ferdigattest på bygget, men midlertidig brukstillatelse datert 05.10.2010. Ved utstedelse av midlertidig brukstillatelse i 2010 manglet følgende arbeider: -Dørterskler slipes ned til maxhøyde 20mm. -Nøkkelsafe etableres ved hovedinngang. -Det må innarbeides i instruks at det ved et evt branntilløp umiddelbart sjekkes at dørene fra avdelingene inn til kjøkken/allrom er lukket. Som utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest for bygget. Manglende ferdigattest betyr at tiltaket ikke er fullt ut formelt ferdigstilt i henhold til tillatelsen. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Kragerø kommune bekrefter at de skal iverksette søknad om ferdigattest. Denne vil trolig ikke foreligge før en eventuell overtagelse.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Det er installert vannmåler. Det er delvis offentlig vei, og privat vei inn til Gevirveien 6.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål, og er en del av reguleringsplanen "Kragerø golf og hytter II". I bebyggelsesplanen (detaljreguleringsplanen) for området (Kragerø Golfpark Felt B-1, B-2 og BE-1) er eiendommen regulert til offentlig bygg - barnehage, friluftsområde, boliger, og kjørevei. Det er nordre del av tomten som er regulert til bolig. Der bestemmelsene i bebyggelsesplanen avviker fra reguleringsbestemmelsene, er det bestemmelsene i bebyggelsesplanen som skal gjelde. Se mer informasjon i reguleringsbestemmelser og bebyggelsesplan om overnevnte reguleringsforhold. Dokumenter ligger vedlagt i prospekt. Kommunen kan være behjelpelige med omregulering.

  Grunnboksdato
  2023-10-18T22:00:00Z

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Kjøper trenger ikke søke konsesjon, men må fylle ut egenerklæringsskjema som behandles av kommunen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.  Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, tilstandsrapport/takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt.  Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.   Salget forutsettes gjennomført mellom profesjonelle parter og eiendomsmeglingsloven § 6-7 fravikes.  Ved en eventuell mangelsvurdering fravikes avhendingsloven § 3-9, slik at det kun kan gjøres gjeldende at det foreligger mangel: - dersom selger ikke oppfyller sin opplysningsplikt, jf. reguleringen i avhendingsloven § 3-7, eller - dersom selger har gitt uriktige opplysninger, jf. reguleringen i avhendingsloven § 3-8. Risikoen for eventuelle skjulte feil som angitt i avhendingsloven § 3-9 siste punktum, tilligger etter dette kjøper.   Når det gjelder rapporter fra tredjemenn som gjelder eiendommen (tekniske rapporter, grunnanalyser, tilstandsrapport/takst etc.), og som er vedlagt salgsoppgaven og kontrakt eller fremlagt av selger i forbindelse med transaksjonen, så er selger ukjent med ufullstendigheter eller feil i dokumentene. Skulle dokumentene likevel vise seg å være ufullstendige eller inneholde feil, så fravikes prinsippene i avhendingsloven § 3-7 og § 3-8, slik at selger bare svarer for eventuelle feil som selger selv likevel hadde faktisk kunnskap om. Avhendingslova § 4-19 fravikes. Risikoen for eventuelt skjulte feil, tilligger etter dette kjøper.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. kjøper beskrivelse
  8 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 200 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 000 000,00))   219 242,- (Omkostninger totalt)   8 219 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  219242

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Nora Eikeland

Megler

Nora Eikeland

46 42 09 26

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev