aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Jonsokveien 22B ved Christopher Lejonberg
Velkommen til Jonsokveien 22B ved Christopher Lejonberg

STABEKK Jonsokveien 22B

Helt ny, nydelig villa ved friområde. 70 m² terrasser. Mulig praktikantdel. Bergvarme. Solcelletakstein. Dobbeltgarasje

  • kr 26 800 000
  • BRA 315 m²
  • 6 soverom
  • Prisantydningkr 26 800 000
  • Omkostningerkr 188 740
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 26 988 740
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2024
  • Soverom6
  • ArealP-rom 276 m²
  • Tomt1 033.6 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 26 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 500,- 2,5 % av av andel tomteverdi i dokumentavgift til staten (i sin helhet nyoppført bolig som ikke er tatt i bruk)   188 740,- (Omkostninger totalt uten boligkjøperforsikring) 206 640 (Omkostninger totalt med boligkjøperforsikring HELP + Pluss)   26 988 740 (Totalpris inkl. omkostninger uten Boligkjøperforsikring +Pluss) 27 006 640,- (Totalpris inkl. omkostninger med Boligkjøpeforsikingr HELP + Pluss)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje
Helt ny, nydelig villa over 3 plan i veletablerte Jonsokveien på Stabekk. Selveid tomt mot naturskjønt friområde. Store, usjenerte terrasser i 1. og 2. etasje med fine siktlinjer mot syd og vest. Lettstelt hage med plen og busker. Høy standard. Vannbåren gulvvarme med bergvarme. Nydelige tregulv. I hjertet av boligens første etasje er et symmetrisk Svane-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele. Hjørnepeis med innsats type Rais Visio Tunnelpeis. Mulig praktikantdel med egen inngang, bad og oppholdsrom forberedt for mini-kjøkken. Et smykke av en trapp binder boligens tre etasjer sammen. Midtetasjen har stue med utgang til takterrasse, 3 soverom, 2 bad og vaskerom. Toppetasjen har bad, 2 soverom og smarte boder. Energieffektiv solcelletakstein. Separat garasje, plass til 2 biler og bod

Jonsokveien 22B, Akershus

  • Tomt
    1033.6m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiet tomt.

    Beliggenhet
    Eiendommen har en attraktiv, barnevennlig og sentral beliggenhet i et hyggelig boligområde på Stabekk. Fra eiendommen er det gangavstand til Stabekk sentrum med godt kollektivtilbud med både tog og buss. Stabekk sentrum byr på en rekke forskjellige forretninger med blant annet dagligvarebutikk, bakeri, restauranter, apotek, frisør og treningssenter. Dersom du ønsker flere handlemuligheter er Bekkestua, Sandvika, Fornebu senter, Høvik senter og CC-Vest en kort kjøretur unna. I området finnes gode aktivitetstilbud som blant annet kunstfrossen bandybane på Stabekkbanen, Stabekk Tennisklubb, Ballerud golfbane, fotball- og friidrettsanlegg på Nadderud Stadion og Nadderudhallen med svømmebasseng. I tillegg finnes en rekke flotte turmuligheter på Høvik, Strand, Fornebulandet og Sarbuvollen. På Sarbuvollen er det barnevennlig badestrand, flytebrygge, og grønne gressletter for grilling og solbading. Bærum seilforening holder hus nede ved bryggen, og tilbyr flere typer jolleseiling i fine og trygge omgivelser tilrettelagt for læring. I Holtekilen er det parker og badeplasser, i tillegg til et idyllisk naturreservat. Bærumsmarka og Nordmarka ligger også godt innen rekkevidde. I gangavstand fra boligen er det gode kollektivtilbud via tog og buss. Nærmeste togstasjon er Stabekk stasjon som har hyppige avganger mot Sandvika / Asker / Drammen og Oslo. De nærmeste bussholdeplassene er Krokvolden og Terrasseveien, begge beliggende i Gamle Drammensvei, med hyppige avganger mellom Sandvika og Skøyen.

    Adkomst
    Eiendommen har adkomst fra Jonsokveien. Det vil bli skiltet med Aktiv visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Område bestående hovedsakelig av småhusbebyggelse.

    Byggemåte
    Nyoppført enebolig over tre plan. Evt. mulighet for praktikantdel, med direkte adkomst fra bakkeplan. Støpt betongsåle på kultet og isolert grunn. Yttervegger i bindingsverk panelt med varmebehandlet gran. Saltakkonstruksjon. Takstein med integrert solcellepanel. Renner/nedløp i plastbelagt stål. Tre-lags isolerglassvinduer, aluminiumsbelagt utvendig og med soldemping. Trebjelkelag i etasjeskillere. Boligen er bygget etter teknisk forskrift TEK 17. For mer informasjon om byggemåte, se tilstandsrapporten som utgjør en del av salgsoppgavens vedlegg. Eiendommen er gjennomgående tildelt tilstandsgrad 0. Det gjøres oppmerksom på at tilstandsgrad 0 ikke er kommentert her, men kun fremgår av vedlagte tilstandsrapport.

    Innhold
    BRA-i (internt bruksareal): 276 kvm. BRA-e (eksternt bruksareal): 39 kvm. TBA (terrasse- og balkongareal): 68 kvm. Totalt BRA: 315 kvm. 1. etg.: BRA-i utgjør 123 kvm som omfattes av entre, kjøkken/stue, hall/trapp, vaskerom, soverom, bad, teknisk rom, gang og bod. TBA utgjør 48 kvm som omfattes av terrasse i betong. 2. etg.: BRA-i utgjør 104 kvm som omfattes av stue, 3 soverom, omkledningsrom, trappegang, gang, vaskerom og 2 bad. TBA utgjør 22 kvm som omfattes av terrasse. 3. etg.: BRA-i utgjør 49 kvm som omfattes av 2 soverom, bad og trappegang. Garasje: BRA-e utgjør 39 kvm som omfattes av garasje med sportsbodareal. Ikke måleverdige gulvarealer som skyldes skråtak og lav himlingshøyde, er oppgitt under som en tilleggsinformasjon. Arealer med lav himlingshøyde (ALH) måles på samme måte som BRA, men det skal sees bort fra krav til himlingshøyde. BRA og ALH summeres og samlet kalles dette for gulvareal (GUA). 1. etg.: BRA: 123 kvm. ALH: 3 kvm (kott). GUA: 126 kvm. 3. etg.: BRA: 49 kvm. ALH: 24 kvm (2 kott). GUA: 73 kvm. Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.

    Standard
    Boligen er nylig ferdigstilt og holder en gjennomgående meget høy standard. Kjøkken Lekkert kjøkken fra Svane med slette fronter og frittstående øy med steinplate. Kjøkkenet et godt utstyrt, og har god skap- og benkeplass. Kjøkkenet har underlimt kum, Quooker/kokende vannkran og integrerte hvitevarer fra Miele; kjøl/ frys, 2 stk. oppvaskmaskiner, 2. stk. stekeovner, induksjonstopp med avtrekk samt kaffemaskin. 4 bad Boligen har totalt 4 bad, 1 separat wc og 2 vaskerom. Badene og wc har innredning fra Svane med servantskap i eik raw utførelse. Speil med lys over samt LED downlights i himling. Badene er utstyrt med ettgreps servantbatteri og ettgreps dusjbatteri fra Tapwell, rette dusjvegger i glass og vegghengt klosett hvitt porselen med dempesete og innebygget sisterne. Det ene badet i 2. etasje har i tillegg badekar. Dusjsone er nedsenket med en flishøyde. Innvendige overflater i øvrige rom Mellom etasjene er det en heltre eiketrapp med glassrekkverk og lys i trinnene. Gulv: I alle rom med unntak av sportsbod, entré, vaskerom og bad er det lagt en 17 mm 1-stavs premium 24 cm eikeparkett levert fra Unikt Gulv AS. Det er keramiske fliser i format 120x60 cm i entré, og i format 60x60 cm i gang ved mulig praktikantdel, på alle bad, wc og vaskerom. Tilsvarende flis i mindre format i dusjsone på bad. I sportsbod er det ubehandlet betong. Flisplan kan fås ved henvendelse til megler. Vegger: Alle innvendige vegger med unntak av bad og sportsbod leveres har gipsplater, sparklet og malt i lys farge. På baderom er det keramiske fliser i format 60x120 cm. Flisplan kan fås ved henvendelse til megler. Himlinger: Malte gipsplater, sparklet og malt i lys farge. Det er LED downlights i himling på alle bad, i entré, gang, stue, kjøkken, master bedroom, garderober og vaskerom. VVS og elektro Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vannbåren gulvvarme med varmepumpe for bergvarme. Rør-i-rør opplegg. Sikringsskap med automatsikringer. Røykvarslere i hver etasje.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er ferdig kablet TV/internettanlegg frem til hovedfordeling med doble kat 6 kontakter på alle soverom, praktikantdel og stue i 1. og 2. etg. Det er tilrettelagt for fibertilknyting i boligen. Kjøper er ansvarlig for oppkobling/bestilling av fiber for TV/internett.

    Parkering
    Parkering i egen garasje med plass til to biler, samt på egen tomt.

    Diverse
    Gjeldende avtaler mellom Jonsokveien 20B-C, Jonsokveien 20A og Jonsokveien 22, som interessenter må sette seg inn i: Det foreligger en avtale mellom Jonsokveien 20 og Jonsokveien 22 vedrørende begrensning til å klage på hverandres tiltak i byggeprosessene. Interessenter må sette seg inn i vedlagte erklæring, signert av begge eiendommene. Se vedlagte erklæring. Det foreligger en erklæring fra eier av Jonsokveien 22 om at de skal betale for eventuell opparbeidelse av kommunaltekniske anlegg for del av tomt som tilhører Jonsokveien 22 etter eventuelt pålegg fra Bærum kommune. Se vedlagte avtale. Det foreligger en signert avtale mellom eier av Jonsokveien 22 og Jonsokveien 20 om at de har rettigheter til å ha kabeltrasser over hverandres eiendommer under visse betingelser. Se vedlagt avtale. Det foreligger en avtale/ rett for Jonsokveien 20A til å grave i innkjørsel for ny inntakskabel og Fiberkabel. Det er avtalt utforming og løsninger mellom eier av Jonsokveien 20 og eier av Jonsokveien 22 vedr. skråning og beplantning mellom eiendommene, blant annet om beplantning av hekk på naboeiendommen. Disse forholdene er avklart, og gjelder mellom Jonsokveien 20 og 22 A. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    26 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 500,- 2,5 % av av andel tomteverdi i dokumentavgift til staten (i sin helhet nyoppført bolig som ikke er tatt i bruk)   188 740,- (Omkostninger totalt uten boligkjøperforsikring) 206 640 (Omkostninger totalt med boligkjøperforsikring HELP + Pluss)   26 988 740 (Totalpris inkl. omkostninger uten Boligkjøperforsikring +Pluss) 27 006 640,- (Totalpris inkl. omkostninger med Boligkjøpeforsikingr HELP + Pluss)  

  • Oppvarming
    Vannbåren gulvvarme med varmepumpe for bergvarme. Stålpipe med peis i stue i 1. etasje.

    Info strømforbruk
    Boligen er nylig ferdigstilt og det finnes derfor ingen historikk vedr. strømforbruk å vise til

    Energiklasse
    A

  • Info kommunale avgifter
    Eiendommen har ikke tidligere betalt kommunale avgifter da den er nyoppført, men basert på standard kommunale avgifter, iht. Bærum kommunes nettsider, er stipulert forbruk følgende: -Årsgebyr for vann: kr. 10 868,88 (39,38 kr/ m² x 276 m²) -Årsgebyr for avløp: kr. 13 455 (48,75 kr/ m² x 276 m²) -Standard renovasjonsgebyr (1A): kr. 4 338,59 -Feiegebyr: kr. 302,5 (Feiegebyr pr skorstein og tilsyn per boenhet med ildsted) Totalt kr. 28 964,97,-

    Info om eiendomsskatt
    Det er p.t ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.

    Info formuesverdi
    Formuesverdi foreligger ikke p.t. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andreboliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P ROM/ BOA).

    Andre utgifter
    Egen innbo og bygningsforsikring må tegnes av kjøper. Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/ kabel tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Heftelser: 09.09.2021 Dokumentnr: 1116658 Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3201 Gnr:13 Bnr:94 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bærum Kommune Org.nr: 935 478 715 Adkomstrett med motorisert kjøretøy Gjelder også senere fradelte parseller, seksjoner, bruksnummer Gjelder denne registerenheten med flere Meglers kommentar: Gnr. 13 Bnr. 94 (Jonsokveien 20 A) i Bærum kommune og senere fradelte parseller, seksjoner, bruksnummer, eiendommer eller lignende, skal ha bruksrett til kjørbar adkomstvei fra Jonsokveien over gnr. 13 bnr 87 (og senere fradelte parseller) (Jonsokveien 22 B) i område som er regulert til veiformål og illustrert med blå farge på vedlagte kart. 15.02.2022 Dokumentnr: 179324 Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3201 Gnr:13 Bnr:384 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bærum Kommune Org.nr: 935 478 715 Adkomstrett til fots. Adkomstrett med motorisert kjøretøy Meglers kommentar: Gnr. 13 Bnr. 384 (Jonsokveien 22 A) har rett til gang og kjøreadkomst for felles avkjørsel fra Jonsokveien over Gnr. 13 Bnr. 87 (Jonsokveien 22 B) iht. kart/ tegning som vist på dokument 5319465 oppbevart i Bærum kommunes arkiv. 15.02.2022 Dokumentnr: 179351 Erklæring/ avtale Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bærum Kommune Org.nr: 935 478 715 Bestemmelse om kommunaltekniske anlegg. Bestemmelse om refusjonsplikt Gjelder denne registerenheten med flere Meglers kommentar: Eier av gnr. 13 bnr. 87 (Jonsokveien 22 B) og 384 (Jonsokveien 22 A) i Bærum kommune er forpliktet til etter pålegg fra kommunen å opparbeide de kommunaltekniske anlegg som følger av plan og bygningsloven §18-1, men som kommunen har gitt midlertidig utsettelse med å utføre. Det vises til vedtak i arkivsak ID 20/ 7362. Dersom andre utfører anlegget før slikt pålegg gis, er eiendommen refusjonspliktig etter plan og bygningsloven til et slikt anlegg. 08.03.2022 Dokumentnr: 263048 Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3201 Gnr:13 Bnr:384 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bærum Kommune Org.nr: 935 478 715 Tilgang for for nødvendig vedlikehold og reparasjon av garasje Meglers kommentar: Gnr. 13 Bnr. 384 (Jonsokveien 22 A) har tilgang til eiendommen Gnr. 13 Bnr. 87 (Jonsokveien 22 B) for nødvendig vedlikehold og reparasjon av frittstående garasje på Gnr. 13 Bnr. 384 (Jonsokveien 22 A) plassert som vist på vedlagte situasjonsplan. Rettigheter: 09.09.2021 Dokumentnr: 1116565 Bestemmelse om vann/ kloakk Rettighet hefter i: Knr:3201 Gnr:13 Bnr:370, 371, 172 og 375 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bærum Kommune Org.nr: 935 478 715 Gjelder også fremtidige parseller Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ ledninger Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ ledninger/ kabler Gjelder denne registerenheten med flere Meglers kommentar: Eier av gbnr. 13/ 94 (Jonsokveien 20 A) og 13/ 87 (Jonsokveien 22B) har varig rettigheter til å ha sine private vann/ avløpsledninger liggende over gbnr. 13/ 370, 13/ 371, 13/ 372 og 13/ 375, i samme trasé og i samme ledninger, samt rett til reparasjon/ omlegging av ledningene i samme trasé. Rettighetshavere skal bekoste anleggelse av ledningene, og det skal kun legges én trasé. Ved anleggelse skal terreng og veier på de berørte eiendommene tilbakeføres slik de var før arbeidene startet. Dersom ledningene kommer i konflikt med fremtidig bebyggelse på eiendommene skal rettighetshavere bekoste flytting av ledningene. Ledningene skal dimensjoneres for fremtidig tilkobling av totalt 7 regulerte eneboliger på gbnr. 13/ 184, 13/ 371, 13/ 373 og 13/ 374. Eierne av disse eiendommene gir rett til fremtidig kostnadsfri tilkobling, og de skal selv bekoste arbeide til tilkoblingen. Fremtidig tilkobling skal skje ved den regulerte gangveien sørøst i området. Eiere av de til enhver tid tilknyttede eiendommene skal reparere/ vedlikeholde ledningene slik at de til enhver tid er i forskriftsmessig stand. Kostnadene med dette fordeles forholdsmessig mellom de boenhetene som er tilknyttet den aktuelle ledningen. 17.09.2021 Dokumentnr: 1155654 Bestemmelse om vann/ kloakk Rettighet hefter i: Knr:3201 Gnr:13 Bnr:94, 386 og 387 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bærum Kommune Org.nr: 935 478 715 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ ledninger/ kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ ledninger/ kabler Gjelder også for fremtidige utskilte parseller Gjelder denne registerenheten med flere Meglers kommentar: Gbnr. 13/ 87 (Jonsokveien 22B) har varig rettighet på eiendommene Gnr:13 Bnr:94, 386 og 387 og evt. fremtidig fradelte parseller til å ha sine private vann/ avløpsledninger liggende over eiendommene, samt rett til reparasjon/ omlegging av ledningene. Rettighetshaver skal bekoste anleggelse av ledningene, og terreng/ vegetasjon skal tilbakeføres slik de var før arbeidene startet. Ledningene skal dimensjoneres for tilkobling av minst 3 enheter på gbnr. 13/ 94 og evt. fremtidig fradelte parseller. Eier av gbnr. 13/ 94 og evt. fremtidige fradelte parseller har rett til å tilkoble seg ledningene, og skal selv bekoste arbeidene knyttet til tilkoblingen. Eierne av de til enhver tid tilknyttede eiendommene skal reparere/ vedlikeholde ledningene slik at de til enhver tid er i forskriftsmessig stand, og kostnadene med dette fordeles forholdsmessig mellom de boenhetene som er tilknyttet den aktuelle ledningen. Egne stikkledninger bekostes av den enkelte eier av hver tilknyttet enhet. 17.02.2023 Dokumentnr: 179438 Bestemmelse om vann/ kloakk Rettighet hefter i: Knr:3201 Gnr:13 Bnr:387 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bærum Kommune Org.nr: 935 478 715 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ ledninger Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ ledninger/ kabler Meglers kommentar: Gnr. 13 bnr. 87 (Jonsokveien 22 B) og gnr. 13 bnr. 384 (Jonsokveien 22 A) har rett til å ha sine private vann og avløpsledninger liggende over eiendommene, i henhold til vedlagte signerte tegning, samt rett til reparasjon og omlegging av ledningene. Eiere av de til enhver tid tilknyttede eiendommene skal reparere og vedlikeholde ledningene slik at de til enhver tid er i forskriftsmessig stand. Kostnadene med dette fordeles forholdsmessig mellom de boenhetene som er tilknyttet den aktuelle delen av ledningen. Egne stikkledninger bekostes av den enkelte eier av hver tilknyttet enhet.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 18.06.2024 og følger som vedlegg til salgsoppgaven.

    Vei, vann og avløp
    Vann og avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til "frittliggende småhusbebyggelse" i henhold til reguleringsplan Store Stabekk, Hestehagen med planID 1932052 datert 29.09.1932. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Byggeplaner i nærområdet: Eiendommen grenser i sydvest til en ubebygget tomt på ca. 3,7 mål hvor det er regulert inn 3 eneboligtomter og felles lekeplass. Vest for eiendommen er det ytterligere skilt ut 4 eneboligtomter, samt felles avkjørsel. Bygging på nabotomtene må påberegnes i fremtiden og interessenter til eiendommen oppfordres til å se saksinnsyn på naboeiendommen på kommunens sider for utvikling i saken: https:/ / tjenester.baerum.kommune.no/ innsyn/ byggesak/ wfinnsyn.ashx sakid=&tittel=&fradato=&tildato=&gardsnr=13&bruksnr=372&sok=S%C3%B8k&startrow=0&showresults=true&tomtsok=false&simple=false&response=arkivsak_ sok_tomdefault og https:/ / tjenester.baerum.kommune.no/ innsyn/ byggesak/ wfinnsyn. ashx?sakid=&tittel=&fradato=&tildato=&gardsnr=13&bruksnr=184&sok=S%C3%B8k&startrow=0&showresults=true&tomtsok=false&simple=false&response=arkivsak_ sok_tomdefault

    Adgang til utleie
    Det foreligger ingen begrensning iht. kommune om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Mulig praktikantdel er ikke godkjent som separat boenhet.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant følger av loven, og tinglyses derfor i grunnboken. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. Forpliktelsen vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 18.06.024. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.   Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Oppdragsgiver er profesjonell og har mulighet til å godta bud med kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning jfr. Forskrift om eiendomsmegling § 6-3(3). Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    26 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 500,- 2,5 % av av andel tomteverdi i dokumentavgift til staten (i sin helhet nyoppført bolig som ikke er tatt i bruk)   188 740,- (Omkostninger totalt uten boligkjøperforsikring) 206 640 (Omkostninger totalt med boligkjøperforsikring HELP + Pluss)   26 988 740 (Totalpris inkl. omkostninger uten Boligkjøperforsikring +Pluss) 27 006 640,- (Totalpris inkl. omkostninger med Boligkjøpeforsikingr HELP + Pluss)  

    Omk. kjøper beløp
    188740

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Boligselgerforsikring er ikke tegnet av selger og egenerklæring er ikke fylt ut. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingsloven § 3-10.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,00% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: 3 125 Oppgjørshonorar 250 Søk eiendomsregister og elektronisk signering Visninger per stk. 3 000,- 500 Tinglysningsgebyr pantedokument med urådighet   Totalt kr: 271 375   Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på avtalte utlegg.

Christopher Lejonberg

Megler

Christopher Lejonberg

47 37 10 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev