aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Daskerudvegen 119 i Nes strandhager!
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Daskerudvegen 119 i Nes strandhager!

OPPAKER Daskerudvegen 119

Kortreist hyttedrøm ved Glommas elvebredd med unik beliggenhet & strandlinje like utenfor hyttedøra! Denne MÅ du se!

 • kr 3 350 000
 • BRA 35 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 350 000
 • Omkostningerkr 102 992
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 452 992
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 35 m²
 • Tomt204.4 m²
 • Eierform tomtFestet
 • 3 350 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,00))   102 992,- (Omkostninger totalt)   3 452 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere en kortreist hyttedrøm langs Glommas elvebredd. Strandhytta er en moderne og tidløs hyttemodell med en praktisk og arealeffektiv planløsning for sine 35 kvm. Hytta var ferdigstilt i 2021 og inneholder en åpen kjøkken og stue, baderom, 2 soverom og innredet hems. Hytta har moderne arkitektur med bl.a. vinduer fra gulv til tak som skaper en utrolig opplevelse av å få naturen direkte inn i hytta. Hytta har både peisovn og varmepumpe. Eiendommen har en fin beliggenhet på hyttefeltet i fremste rekke med naturskjønn utsikt til Glomma. Området kan by på flere turstier, fiske samt et godt utgangspunkt for vannaktiviteter som padling av kajakk eller kano i sideåene. Kontakt megler Solveig mob. 95151983 for avtale om visning
Eiendommen har en fin beliggenhet på feltet med fritt utsyn til Glomma.

Daskerudvegen 119, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 35 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 35 kvm Entré, kjøkken, stue, bad, soverom 1 og soverom 2.  Tomt
  204.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Hytta har en flat tomt opparbeidet med plen og terasseplatting på ca. 24 kvm. Utbygger er ansvarlig for opparbeidelse av fellesarealer som bl.a. internveier mm. Festetomter hvor hver hytte får en tomteparsell på ca 200 kvm. Det er Tor Olav Øverby som er grunneier og står som bortfester av hele eiendommen. Festeavgiften for 2023 er satt til kr. 10 644,-. pr. hytte og betales kvartalvis. Festeavtalen gir grunneier rett til å regulere festeavgiften hvert år i henhold til KPI.

  Beliggenhet
  Nes er fylt med spennende aktiviteter og tilbud. Her kan du gå lange turer på oppmerkede stier, fiske etter gjedde og abbor i Glomma, eller ørret i en av tidligere Akershus fylkes beste ørretelver. Du kan padle kajakk eller kano i sideåene, spille golf på en av banene i nærheten, eller bruke tid på de mange kulturtilbudene Nes har å tilby. Et ypperlig område for både avslapping og aktiviteter! Nes er fylt med spennende aktiviteter og tilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra eller Kiwi som ligger 11 minutter unna med bil på Amfi Eurosenter på Vormsund. Coop Extra holder åpent mandag-lørdag kl. 07-23 og har søndagsåpent på «røde dager» fra kl. 10-20. Ønsker man et bredere utvalg ligger det en stor Coop Mega butikk på Amfi Årnes, ca. 14 minutter med bil unna hytta. Amfi Eurosenteret har et bredt utvalg av servicetilbud med 20 butikker og bibliotek. Her finner du bl.a. bokhandel, sportsbutikk, vinmonopol, klesbutikker og kafeer. Jessheim og Oslo sentrum ligger godt innen rekkevidde med bil eller offentlig kommunikasjon. Om vinteren er det muligheter for å gå på langrenn med over 300km preparert løype innenfor 15km.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området er under utvikling for fritidsboliger. Området består ellers hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

  Offentlig kommunikasjon
  Busstopp: Frognerstrand 1,4 km Hunstadvegen 1,8 km Årnes togstasjon 11,8 km

  Byggemåte
  Utvendig: Bolig med støpt såle til antatt faste masser. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Pulttak tekket med takpapp. Taktekke av type takpapp. Terrasse med utgang fra stue/front av bolig på ca. 24 m². Trekonstruksjon bygget på direkte mot grunn. Innvendig: Vegger: Panel. Fliser og panel på bad. Gulv: Antatt parkett. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Støpt såle i betong.

  Innhold
  Kjøkken Flott HTH kjøkken med moderne, sort innredning i slett utførelse. Videre er det laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag, integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin, ovn, induksjonstopp og mekanisk avtrekk fra ventilator. Det er opplegg for vaskemaskin på kjøkkenet. Stue Stuen ligger i åpen løsning til hyttas kjøkken. Hytta har gulvvarme i stue/kjøkken og baderom, varmepumpe montert på kjøkken og en koselig peisovn. Peisovnen er plassert sentralt i allrommet og gir hytta en god og lun atmosfære. Hytta er meget arealeffektiv for sine 35 kvm. Her har du mulighet for å innrede i ulike soner, sofakrok for tv-titting, hems for spill og lek samt en trivelig lesekrok. Vinduer fra gulv til tak skaper en utrolig opplevelse av å få naturen direkte inn i hytta. Det er videre montert solscreens som gir god solskjerming på varme dager og sørger for behagelig innetemperatur. Bad Lekkert delvis flislagt baderom med dusjhørne hvor man har innfellbare dusjdører i herdet glass, tidløse flisvalg og gjennomførte detaljer. Helservant på hvit skuffeseksjon, speilskap m/belysning og vegghengt wc. Badet har elektrisk gulvvarme. Soverom og hems Soverommene har pene plassbygde senger. Soverommene har plassbygde oppbevaringsløsninger. Videre har hytta en hems med muligheter for sovemøblement. Uteområdet er påkostet med blandt annet gruset gårdsplass og det er lagt steinheller som en praktisk «sti», platting, pleanarealer og hekk.

  Standard
  Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Panel-Lufting Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Integrerte hvitevarer medfølger salget.

  TV/Internett/bredbånd
  Kjøper tegner eget abonnement.

  Parkering
  Biloppstillingsplass på felles parkeringsområde.

  Forsikringsselskap
  Storebrand Forsikring.

  Polisenummer
  2081470

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 350 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,00))   102 992,- (Omkostninger totalt)   3 452 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming og varmepumpe. Gulvvarme på bad/stue/kjøkken. Peisovn i stue.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12126

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Det oppgitte beløp er registrert prognose for 2023.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 1 605,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  420000

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter Festeavgift Strøm Forsikring Velavgift Vedlikehold Evt. tv/internett Listen er ikke uttømmende. Det er pliktig medlemsskap i Nes Strandhager velforening.

  Årlig velavgift
  2400

  Velforening
  Nes Strandhager velforening

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/137/73: 13.02.2019 - Dokumentnr: 188212 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Årlig festeavgift: NOK 1 Gjelder fra dato: 01/02-2019 Tomteverdi: NOK 10 000 Bestemmelser om regulering av leien Bestemmelse om benyttelse Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 F Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Delvis sletting ved arealoverføring Frafaller pant i areal som overføres mellom gnr. 137 bnr. 7 og gnr. 138 bnr. 4 på 109 m2. Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 F Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Nye vilkår - feste Årlig festeavgift: NOK 9 648 Tomteverdi kr 16 000 13.02.2019 - Dokumentnr: 188212 - Pant for forfalt festeavgift Gjelder feste Rettighetshaver: Øverby Tor Olav Fnr: 030667 34578 Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 F Gjelder denne registerenheten med flere 02.04.2020 - Dokumentnr: 2296052 - Bestemmelse om adkomstrett Gjelder feste Gjensidig adkomstrett for vedlikehold av hytter Gjelder også for senere fradelte parseller av gnr. 137 bnr. 7 Gjelder denne registerenheten med flere 02.04.2020 - Dokumentnr: 2296052 - Erklæring/avtale Gjelder feste Gjensidig rett om at murer, hekker o.l. ikke kan etableres nærmere enn 1,2 m fra eiendommen Gjelder også for senere fradelte parseller av gnr. 137 bnr. 7 Gjelder denne registerenheten med flere 22.06.1926 - Dokumentnr: 900085 - Skjønn Skjønn vedrørende Rånåsfossanlegget Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 Gjelder denne registerenheten med flere 12.03.1987 - Dokumentnr: 1945 - Erklæring/avtale Bestemmelse om vedlikehold og kostn. på el.anlegg vedr. campingplassen i l0 år m/rett til forlengelse - årl. avgift kr. l.400,- mfl. bestemmelser Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 Gjelder denne registerenheten med flere 03.09.1991 - Dokumentnr: 5320 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 Bestemmelse om kloakkledning Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 Gjelder denne registerenheten med flere 05.08.1994 - Dokumentnr: 5470 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 Gjelder denne registerenheten med flere 22.12.2015 - Dokumentnr: 1201519 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Smartbo AS Org.nr: 989 299 565 Opsjon til videreutvikling av eiendommen Gjelder til 10.09.2019 Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 Gjelder denne registerenheten med flere 13.02.2019 - Dokumentnr: 188212 - Festekontrakt - vilkår Årlig festeavgift: NOK 1 Gjelder fra dato: 01/02-2019 Tomteverdi: NOK 10 000 Bestemmelser om regulering av leien Bestemmelse om benyttelse Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Delvis sletting ved arealoverføring Frafaller pant i areal som overføres mellom gnr. 137 bnr. 7 og gnr. 138 bnr. 4 på 109 m2. Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Nye vilkår - feste Årlig festeavgift: NOK 9 648 Tomteverdi kr 16 000 04.11.2019 - Dokumentnr: 1303814 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 Elektronisk innsendt 01.01.2020 - Dokumentnr: 895055 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0236 Gnr:137 Bnr:73

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet privat vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Alle eiendommer som er tilknyttet offentlig vann og avløp har private stikkledninger, som vedlikeholdes for eiers egen regning. For ytterligere opplysninger om de private stikkledningene tar man kontakt med kommunen.

  Regulerings- og arealplanner
  Hyttetomtene er regulert til frittliggende fritidsbebyggelse. Området for øvrig er regulert til boligbebyggelse, næringsbebyggelse, veier, badeplass, parkering m.m. Deler av området ligger innenfor hensynsone for flomfare. Det er utført en risiko- og sårbarhetsanalyse (ROS-analyse). Planområdet fremstår generelt som lite til moderat sårbart innenfor de utredede punktene. Reguleringsplan og ROSanalyse kan oversendes på forespørsel.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 350 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,00))   102 992,- (Omkostninger totalt)   3 452 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  102992

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag på kr 39 900,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- og oppgjørshonorar kr 6 500,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev