Karl Kristian Fjeld, Eiendomsmegler Aktiv Løten

– Løten er i vekst og med sterk utvikling både innen infrastruktur og kultur. Her skjer det mye, og det vil vi være med på. Løtens innbyggere fortjener et eget eiendomsmeglerkontor. Vi har en ambisjon om en markedsandel i Løten på 50 prosent, sier Karl Kristian Fjeld, som er en av to franchisetakere i Løten-kontoret. 

Karl Kristian har meglet i Løten-området i noen år allerede. Etter noen år i forsikringsbransjen, tok han en karrieresving som 30-åring og begynte på eiendomsmeglerutdannelsen på Rena. Normalt tar det tre år å fullføre eiendomsmeglerstudiet, men Karl Kristian gjorde det på bare to år. Han jobbet i et annet meglerforetak ved siden av studiene og frem til han valgte å starte opp eget kontor på Løten. 

Styrke posisjonen i Innlandet
Satsningen på Løten gjør han sammen med Espen Strøm fra Aktiv Innlandet, og Løten vil inngå som ett av fire kontorer i Aktiv Innlandet. De andre tre er Hamar, Ringsaker og Elverum. 


– Vi satser på Løten sammen med Karl Kristian for å styrke vår posisjon i Innlandet. I dag er Aktiv etablert som en solid nummer 2-aktør i Innlandet. Vi har klare ambisjoner om å bli nummer 1 både gjennom organisk vekst og eventuelt nye kontorer. Karl Kristian er en dyktig megler som jobber hardt og er godt likt og da han hadde lyst til å bli med på vårt lag, var det enkelt å satse sammen med ham, sier daglig leder Espen Strøm i Aktiv Innlandet.  


- Jeg har hatt et godt øye til Aktiv lenge. Kulturen stemmer overens med min egen verdier. 
Det føles trygt å satse på eget kontor samtidig som man kan lene seg på felles støttefunksjoner og dyktige mennesker i Aktiv Innlandet og god støtte og support fra kjedekontoret, sier Fjeld. 

Best mulig jobb for både kjøper og selger
Løten-kontoret vil ha Karl Kristian som megler med fast tilstedeværelse på kontoret, men det vil være flere som jobber med å sikre et godt tilbud til markedet. Fordelen med å være en del av Aktiv Innlandet er at Løten-kontoret vil kunne nyte godt av fellestjenester og støttefunksjoner som administrasjon, daglig leder og kvalitetsledelse. I praksis innebærer det at Karl Kristian kan bruke mest mulig av sin tid på at kundene skal være mest mulig fornøyd.  


– På bygda lever man av folkemunne. Det er helt avgjørende for meg å gjøre en best mulig jobb for begge parter. Både kjøper og selger skal være fornøyde og anbefale meg videre, sier Fjeld  


– Boligmarkedet på Løten er velfungerende. Beliggenheten mellom Hamar og Elverum gjør det attraktivt å bosette seg her. Det er befolkningsvekst i kommunen og spennende nyboligprosjekter er under utarbeidelse. Fritidsboligmarkedet er også i vekst og i utvikling, hvor blant annet Budor går fra å være en hyttegrend til en destinasjon. Vi ønsker å være med på denne utviklingen, avslutter Fjeld.