Aktiv-kontoret på St.Hanshaugen i Oslo

Aktiv St. Hanshaugen blir den åttende lokale eiendomsmegleren i Oslo og befester Aktivs posisjon som den sjette største eiendomsmegleren i Oslo. Meglerkontoret som man finner på hjørnet av Ullevålsveien og Dalsbergstien har lang erfaring fra området.

– Vi er svært glade for å ha blitt en del av Aktiv-kjeden. Når vi skulle gå inn i en ny kjede så var det viktig for at vi kunne fortsette å være en franchise, at det var en kjent og sterk merkevare, og en seriøs aktør. Alt dette fant vi hos Aktiv. At Aktiv i tillegg ønsker å styrke posisjonen sin ytterligere både i Oslo og landet for øvrig var også en vesentlig faktor for vårt valg, sier daglig leder Martin Heier Larsen i Aktiv St.Hanshaugen.

Aktiv Eiendomsmegling, som er en del av Eika Gruppen, har mer enn 70 lokale kontorer og filialer over hele landet, og er Norges fjerde største eiendomsmegler. I 2018 omsatte Aktiv over 10 000 eiendommer på landsbasis.

 

- Lokal tilstedeværelse og lokal kunnskap er sentralt i vår vekststrategi og er viktig for å gi våre kunder best mulig verdi.  

De dyktige folkene på St.Hanshaugen har denne lokale kjennskapen og kunnskapen og passer veldig godt inn i den profilen vi ønsker på våre meglerkontor. Vår ambisjon er å øke tilstedeværelsen i Oslo ytterligere. Aktiv vil åpne flere kontorer i Oslo i løpet av året, og ser både etter flere meglere og franchisetakere i Oslo og andre deler av landet. Vi har svært god glid om dagen, sier administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling, Karsten Onsrud.

Nøkkelen i vekststrategien er blant annet å tilby gode støttesystemer og -tjenester og ligge i front på å utvikle konsepter som bidrar til at megleren kan bruke tid å bygge den beste relasjonen til kunden.

- Aktivs filosofi, verdier og franchisekonsept passer oss som hånd i hanske, og selv om vi hadde tilbud for flere andre kjeder, var vi aldri i tvil om at vi skulle bli en del av Aktiv, sier Heier Larsen.

Kontakt vårt kontor på St.Hanshaugen